Forum
Notifications
Clear all

Sophie Elise  

  RSS

JUL
 JUL
(@jul)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
Posts: 22
26/12/2018 3:57 pm  

Hun har uttalt i tidligere intervjuer at hun aldri ville fjerne silikonen i brystene. Nå skal hun jo det likevel fordi de er blitt harde. Vi får se hvor lenge det varer. Husker aylar og helene rask gikk høyt ut da fjernet sine men de kom fort inn igjen i mindre utgave.

Ellers virker det som hun gradvis er kommet inn i et «bedre» spor siden hun ble sammen med den sympatiske kjæresten. Håper hun finner sin vei fremover, og kanskje til og med kutter ned på de dummeste reklamene.

 


Quote
Amarone
(@amarone)
New Member
Joined: 2 years ago
Posts: 3
04/01/2019 2:27 am  

Tviler på at hun ikke fyller på igjen når hun innser at huden ikke trekker seg tilbake like raskt som hun ser for seg.

Det forholdet hun er i nå er langt sunnere enn noe av det hun har vært i tidligere og Kasper virker som en rolig og "down to earth" - type, men, det samme kan jeg ikke si for Sophie. Ja, opposites attracte, men av hva jeg får frem av innleggene hennes så prøver hun litt for hardt å finne seg selv midt oppi at Kasper "peaker" på det spirituelle. Han har funnet noe som funker for seg, ikke nødvendigvis noe som fungerer for henne. Dermed blir det litt krampeaktig måten hun omtaler forholdet. Alt er så perfekt, de er perfekte sammen og han forstår henne så godt. De ser aldri på tv sammen, leser bare bok. Og nå har hun hatt en dårlig periode og da er ikke alt så perfekt allikevel. Av hva jeg selv har erfart gjennom mitt 25 år lange liv er det at de som har størst trang til å fortelle hvor bra de har det er de som er mest usikre på forholdet. Ingen regler uten unntak. Men igjen, han her er jo tusen ganger bedre enn tidligere kjæresten, han klarte jeg ikke å hverken se eller høre på uten å kjenne at det begynte å klø over hele meg! 


Rosmarin, Berga, Fru Uperfekt and 1 people liked
ReplyQuote
Inna
 Inna
(@inna)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 13
23/01/2019 3:19 pm  

Ikke fulgt Sophie Elise noe særlig, men ble positivt overraska nå i hvert fall - en "influencer" som faktisk mener noe, om verden utenfor bobla si  👍  

https://familieklubben.no/kommentar/kommentar-nordmenn-maa-faa-flere-barn-erna-slutt-aa-gi-oss-saa-jaevlig-mange-grunner-til-aa-la-vaere/673


ReplyQuote
Share: