Forum
Notifications
Clear all

Bloggerne sesong 10  

  RSS

Asti
 Asti
(@asti)
Member
Joined: 2 years ago
Posts: 82
03/01/2019 12:15 pm  

Ser at noen av deltakerne promoterer realityserien i sine SoMe-kanaler. Skulle det ha vært merket som reklame for Tv2? Dokumentasjon:  https://influencere.wordpress.com/2019/01/02/umerket-reklame-for-tv2-bloggerne-og-eget-design/


Berga, Valurt, Paraply and 1 people liked
Quote
Amarone
(@amarone)
New Member
Joined: 2 years ago
Posts: 3
04/01/2019 2:37 am  

Kan dessverre ikke svare på spørsmålet ditt Asti, men er intressert i hva du finner ut av..!  Potensielt mange som merker feil!

Men, over på sesong 10..! Dette må jo bli den kjedeligste sesongen til dags dato. At Anniken får enda mer tv-tid er forbi min fatteevne. Er det flere tårer igjen hos henne i det hele tatt?

Pilotfrue og Funky er nok de eneste som blir verdt å se. Funky er jordnær og man føler man kjenner seg litt igjen. Pilotfrue,ja, nei, bare fascinerende!

Martine Lunde kjenner jeg ikke til. Sett en del clickbaite, nok til å skremme meg unna. CBE syntes jeg bydde lite på seg selv forrige sesong og alt var så innøvd. Gud forby at man skal kunne være litt spontan. Stina blir for dollete for min del og alt hun sier blir klissete sukkertøy i ørene. 

MEN, jeg gleder meg til Adinas sammendrag av det glitrende haraballet, alltid en fulltreffer!  🍻 


Rosmarin, Berga, Kaffefrue and 2 people liked
ReplyQuote
Malum
(@malum)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
Posts: 35
04/01/2019 11:07 am  

Jeg har ikke sett Bloggerne før, men fikk med meg episoden nå hvor annijor informerte alle som gidder å få med seg denslags om at hun  skulle vise niplene på et event. Dvs BH-løs med en gjennomsiktig topp. Og det hadde jo på en måte vært greit nok om det ikke var annonsert på forhånd, og om budskapet hadde vært noe sånt som «herregud, det er nipler, alle har dem, også menn. Hva så om de synes?» Men nei, hun skal gjøre det til en sånn kroppspress-greie. «Altså, jeg kan jo ikke noe for at jeg er født med denne kroppen, den er et skall som jeg er nødt til å bære. Puppene ser ulike ut» Ja, stakkars deg, annijor, som er nødt til å bære på det skallet der, ass. Man kunne forresten ikke på moe tidspunkt se at puppene var ulike, heller ikke da hun satt og tafset på seg selv for å få brystvortene stive, for hun synes ikke myke brystvorter er noe pent. 

Lille Annijor, som er så opptatt av kroppspress-saken, avsluttet sin opptreden i episoden med å bruke et tvillingpar som modeller til fotografering av kleskolleksjonen sin, og de så begge ut som de ikke hadde spist siden 5. klasse.

De har så mange budskap, disse bloggerne, men det er jo så mange holdninger og verdier å forholde seg til, samtidig som man skal være griselekker, at de nok blir veldig forvirra og surrete i hodene sine oppi det hele. Ække lett å holde tunga rett i munnen, lissom.


hufsaaaaa, Rosalie, Berga and 3 people liked
ReplyQuote
Kaffefrue
(@kaffefrue)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
Posts: 45
04/01/2019 2:10 pm  

Bloggerne ser jeg på T-We ukes arkiv. Spoler kjapt over det som er uinteressant, så kommer meg rimelig kjapt igjennom episodene. Anniken spoler jeg som oftest over. I fjor syntes jeg det var stort sett sipping og grining på henne, men turen med faren til Nord Norge var fin.

Funkygine syns jeg er den mest mest naturlige. CBE og gemalen minner meg om Barbie og Ken. Alt virker så unaturlig, falskt og overdrevent perfekt. Skulle likt å være flue på veggen der å se hvordan ting egentlig er innenfor hjemmets fire vegger.

Pilotfrue med mann virker litt «kjedelige» (som meg selv), men jeg syns det virker som de er seg selv og man kjenner seg igjen i hvordan det var å bli mor for første gang.

Hun Martine som kommer i neste episode, kommer jeg ikke til å følge med på i det hele tatt. Vet ikke hvorfor, men hun virker bare ikke interessant. Så henne såvidt på «Skal vi danse». Ei heller har jeg fulgt med på hun fotomodellen. (Aner ikke hva hun heter.) Stina så jeg på i fjor og jeg syntes hun virket noe fjollete, men man trenger litt fjoll også. Jeg likte  frieriet på Times Square og ringen var nydelig.

Jeg savner faktisk Anne Brith på Bloggerne for hun var virkelig popkorn underholdning og ga meg grunn til å bruke pynteputene til annet enn kun pynt.

(Får ikke bort den store skrifta og jeg prøvde å lage avsnitt..)

This post was modified 2 years ago 2 times by Kaffefrue

Valurt, Berga and Asti liked
ReplyQuote
Kaffefrue
(@kaffefrue)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
Posts: 45
04/01/2019 2:26 pm  

Jeg gleder meg også til Adinas sammendrag av det glitrende haraballet.  


hufsaaaaa, Valurt and Asti liked
ReplyQuote
Share: