Forum
Notifications
Clear all

Anne Brith  

Page 9 / 13
  RSS

Auggie
(@auggie)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
Posts: 21
04/01/2019 9:57 pm  

En tanke som har slått meg pga alle "dryppene" om anmeldelser, rettssaker, advokatbesøk osv. er at familien til Erik kanskje har fått trøbbel med kommunen på grunn av ABs oppussing av båthuset. Det er jo mer anneks enn båthus nå, og selv om AB påstod at det ikke er strøm der tror jeg ikke på det - hvorfor henge opp lamper og TV om det ikke er strøm? Gir ikke mening. 

Siden oppussingen og bruken etter ble vist frem i ABs kanaler i SoMe er det jo ikke umulig at noen i plan og bygningsetaten i Bærum kommune har fått det med seg og at det har blitt satt i gang undersøkelser rundt det? De fleste kommuner er jo veldig strenge når det gjelder bygg i strandsonen og såvidt jeg vet er ikke Bærum noe unntak, snarere tvert i mot. 

Kan ikke se for meg at de går til rettslige skritt for at hun spradet rundt på eiendommen i badedrakt eller maritime antrekk og dro seg i håret mens hun filmet seg selv og fremstilte det som om hun eide hele greia (selv om det sikkert var irriterende).


Rosalie, Vitting, Sinnatagg and 8 people liked
ReplyQuote
EllEnn
(@ellenn)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 10
04/01/2019 10:09 pm  
Posted by: Kaffefrue
Posted by: EllEnn

Erik hinter til at han skal i retten på IG, har AB anmeldt han tro?

https://imgur.com/a/POYwvJF

Jeg tror faktisk at det er mer sannsynlig at det er AB som er anmeldt og at hun derfor måtte haste til Elden like før jul. Erik og familien har langt større ressurser enn AB, så om en av dem har anmeldt den andre, kommer AB virkelig til å få kjørt seg. Da kan hun se enda lenger etter huskjøp. 

Ja, det er jo mulig at det er den veien også. Kanskje derfor Erik svarer «ingen kommentar» når pressen tar kontakt, som i den siste artikkelen i seher, og at det ellers er helt stille fra den kanten.


Sinnatagg, Formula, Sirupsnipp and 4 people liked
ReplyQuote
Sirupsnipp
(@sirupsnipp)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 5
05/01/2019 2:21 pm  

Noen som har et kjapt referat fra "Hatet i kommentarfeltet", som nevnes i Instastory?


Berga liked
ReplyQuote
Formula
(@formula)
New Member
Joined: 2 years ago
Posts: 4
05/01/2019 3:47 pm  
Posted by: Sirupsnipp

Noen som har et kjapt referat fra "Hatet i kommentarfeltet", som nevnes i Instastory?

Det hadde vært ok om AB dokumenterte "hatet". Hun nevner kommentarer som går på utseende og klær. Ikke greit, selvfølgelig.

Hun er dessuten skeptisk til anonyme blogger som popper opp ( 😆 ), og er lei av å samle ip-adresser når hun ikke kommer noen vei med anmeldelsene sine.

Dett var vel dett egentlig.


Rosalie, Sinnatagg, Sirupsnipp and 3 people liked
ReplyQuote
Ellatin
(@ellatin)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 12
05/01/2019 4:21 pm  
Posted by: Formula
Posted by: Sirupsnipp

Noen som har et kjapt referat fra "Hatet i kommentarfeltet", som nevnes i Instastory?

Det hadde vært ok om AB dokumenterte "hatet". Hun nevner kommentarer som går på utseende og klær. Ikke greit, selvfølgelig.

Hun er dessuten skeptisk til anonyme blogger som popper opp ( 😆 ), og er lei av å samle ip-adresser når hun ikke kommer noen vei med anmeldelsene sine.

Dett var vel dett egentlig.

Enten så vet hun at alle skjermdumpene hun sitter på, alle loggene og dokumentasjonen hun har ikke tåler dagens lys. Eller så har hun rett og slett ikke noe dokumentasjon å vise, bare ett sårt ego.

Hun sitter nok på mye skikkelig stygt, for noen folk lirer av seg de styggeste ting. Men jeg har ingen tro på at hun sitter på like mye grusomheter som hun sier. Hun skjønner nok veldig godt at helt normal kritikk hun får av disse fæle anonyme ikke er hets eller hat, men har hun først gått ut og sagt at hun sitter på masse dokumentasjon så må hun jo fortsette å si det. Ellers vil jo hele landet se hvordan hun lyver.

Hun har nok mye å lære av både Asti og Adina. Man får mange flere til å tro på deg om du kan bevise dine påstander. Hadde Adina laget BOTB og kun hatt masse negativt å si uten et snev av dokumentasjon ville aldri BOTB blitt den viktige kanalen den er i dag. Og Asti sin blogg og arbeid, need I say more?

Jeg tror hun sitter på litt men kaller det mye. Hun høster jo mye sympati som igjen fører til masse klikk. Og hun vil ikke vise det hun har for hun vet hun ikke har så mye bilder og beviser som hun påstår.


Rosalie, Malum, Sinnatagg and 6 people liked
ReplyQuote
Asti
 Asti
(@asti)
Member
Joined: 2 years ago
Posts: 82
05/01/2019 5:15 pm  

Klippet fra blogginnlegget mitt (minus skjermbilder) -  https://influencere.wordpress.com/2019/01/05/ab-hatet-i-kommentarfeltet/ :

AB sin troverdighet er svekket etter Dagens Næringsliv tok for seg begge sider av hatet influenceren opplever. Det viste seg at influenceren ikke klarte å dokumentere påstandene sine, og «hatet» var egentlig saklig tilbakemelding til en annonsør –  https://influencere.wordpress.com/2018/11/11/ab-no-hvem-driver-egentlig-med-injurie/

Jeg håper at folk tenker over at man enda en gang får presentert Anne Brith sin udokumenterte versjon. Samtidig har jeg lest kommentarer om «utseendet» og «om det er riktig bukser»for en på AB sin alder, men det er faktisk flere måneder siden.

Det folk for tiden er opptatt av er AB sin uthenging av «noen» i eksen sin vennekrets eller familie, samt fremstillingen i media, der hun forteller at hun har ligget lavt –  https://www.dagbladet.no/kjendis/brutalt-aerlig-om-bruddet—sjokk-sinne-og-frustrasjon/70623660  – samtidig som hun i løpet av en måned la ut 15 blogginnlegg der bruddet ble nevnt (i tillegg skrev om hun om det i sine andre SoMe-kanaler) –  https://influencere.wordpress.com/2018/12/07/melkes-bruddet/

Og hvis AB egentlig var opptatt av å få vekk hat i kommentarfeltet er det rart at hun tillot og likte det i april -18 –  https://influencere.wordpress.com/2018/04/01/ab-no-kommentarfeltproblematikk-og-redaktoransvar/

Det er derfor grunn til å stille spørsmål ved AB sine innlegg om kritikere som stadig vekk dukker opp. Hva er egentlig motivet til Anne Brith for å lage innlegg om «hatere»? Er det for klikk? Oppmerksomhet? Få vekk fokuset fra annet? Ser hun seg selv som uskyldig offer, som ikke fortjener kritikk (selv når hun henger ut andre uskyldige)?

Selv lurer jeg på om det kan være for å få opp lesertallet på bloggen, da interessen der inne virker å være laber.


Rosalie, Malum, Vitting and 7 people liked
ReplyQuote
Berga
(@berga)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
Posts: 24
05/01/2019 5:18 pm  

Jeg tror, kanskje, AB har fått sin dose med både dickpics og usakligheter/frekkheter/hets, det skal ikke mye til før trollene og kåtingene er der med søpla si, men det en stor gåte hvorfor hun aldri vil dokumentere noe av dette. Hun hadde kanskje til og med høstet sympati fra de mer intelligente leserne om hun gjorde det, hvem vet. 

This post was modified 2 years ago 2 times by Berga

Malum and Asti liked
ReplyQuote
Asti
 Asti
(@asti)
Member
Joined: 2 years ago
Posts: 82
05/01/2019 5:19 pm  

Glemte...

Litt historikk:


Rosalie, Malum, Sinnatagg and 2 people liked
ReplyQuote
Kringla
(@kringla)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
Posts: 24
05/01/2019 5:39 pm  
  • Om man går inn på Facebooksiden til AB så ser man at de innleggene som er om bruddet og tiden etter bruddet, det er kun de innlegg som har likerklikk.  De som er om baking har knappe 50 👍
  • Å enda har Vixen klart og plukke ut henne som semifinalist innen beste matblogger. 
  • Skjønner det bare ikke
This post was modified 2 years ago by Kringla

Malum, Sinnatagg, Asti and 1 people liked
ReplyQuote
Kaffefrue
(@kaffefrue)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
Posts: 45
05/01/2019 7:43 pm  

Tviler ikke på at hun mottar endel hets som går på utseende, med tanke på hvordan hun fremstiller seg hver dag ved bl.a å posere foran speilet mens hun drar seg i håret med trutmunn eller halvåpen munn. I hele sommer har hun spradet rundt i badedrakt, hatt og solbriller mens hun filmer seg selv. (Kom akkurat på badedrakt glippen. ) Ellers er hun dronningen av filter og redigerer både kropp og utseende. Hadde ikke AB selv som er i 40-åra og ikke 20-åra,  vært så ekstremt opptatt av kropp og utseende og stadig lagt ut er-jeg-ikke-deilig bilder, tror jeg ingen hadde brydd seg. Ser på blogg at hun legger ut de samme bildene om igjen og om igjen. Selv driter jeg langt i hvordan folk ser ut så lenge de har et godt hjerte. Er det indre vakkert, blir de vakre utenpå også, og omvendt. Skjønner forresten at ungdommen på Jodel har det moro med å følge med på AB med tanke på alderen hennes og hvordan hun fremstiller seg selv hovedsakelig på Snap. 


Rosalie, Malum, Sinnatagg and 4 people liked
ReplyQuote
Loffeliten
(@loffeliten)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 11
05/01/2019 8:31 pm  

Jodel er vel mest opptatt av at det er uutholdelig kleint av en "gammel dame" å legge ut så mange heftig redigerte og filtrerte bilder av trutmunn-og-pupp. Og så syns Jodel-folka synd på ungene hennes, som må leve med at moren gjør sitt beste for å provosere. Ikke så ulikt det mange på KG og her mener, altså.  😬 

Jeg mistenker at hun får en god dose hets og utrivelige kommentarer angående utseende, men ting blir fort nedstemt og forsvinner fra Jodel dersom det blir for drøyt. Jeg har i hvertfall ikke lagt merke til noe særlig AB-hets på Jodel. 


Catlady, Malum, Sinnatagg and 2 people liked
ReplyQuote
Berga
(@berga)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
Posts: 24
05/01/2019 8:40 pm  

Vixen er en liten klubb for innholdsmarkedsførere (gudsomjeghaterdetkonseptet!) hvor man klapper hverandre på ryggen og later som om det er en bragd å pushe varer  på folk som ikke trenger det, helst uten å følge markedsføringsloven og eksponere umyndige barn i samme slengen. «Noen» i klubben har vel funnet ut at AB ikke har fått en pris, så da må hun få det i år, ellers blir de hengt ut på bloggen som  ... egen klubb, kompisgjeng, etc 😬

Jeg har aldri skjønt hvorfor det i det hele tatt gis oppmerksomhet til dette hjernedøde og innavlede tøvet.

Nettstedet Vixen er et interessant tema i seg selv, det er bare å lese trådene som finnes på KG.  Hel-eier og daglig leder av Vixen er Pia Bianca Pedersen Tryland  https://no.m.wikipedia.org/wiki/Vixen_Influencer_Awards

http://chilipublications.no

https://www.proff.no/selskap/chili-publications-as/oslo/aviser-fagblader-og-tidsskrifter/IGDB3NE0ZDB/  

Dårlige resultater, som man kan se, så dersom Vixen-lekene skal komme opp og stå, må det grundig spons på plass. Det har forresten sett ganske stusselig ut de siste årene, som i en gymsal pyntet på dugnad av slitne foreldre.

 

 

 

 


Catlady, Rosalie, Malum and 5 people liked
ReplyQuote
Kringla
(@kringla)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
Posts: 24
05/01/2019 8:46 pm  
Posted by: Berga

Vixen er en liten klubb for innholdsmarkedsførere (gudsomjeghaterdetkonseptet!) hvor man klapper hverandre på ryggen og later som om det er en bragd å pushe varer  på folk som ikke trenger det, helst uten å følge markedsføringsloven og eksponere umyndige barn i samme slengen. «Noen» i klubben har vel funnet ut at AB ikke har fått en pris, så da må hun få det i år, ellers blir de hengt ut på bloggen som  ... egen klubb, kompisgjeng, etc 😬

Jeg har aldri skjønt hvorfor det i det hele tatt gis oppmerksomhet til dette hjernedøde og innavlede tøvet.

Nettstedet Vixen er et interessant tema i seg selv, det er bare å lese trådene som finnes på KG.  Hel-eier og daglig leder av Vixen er Pia Bianca Pedersen Tryland  https://no.m.wikipedia.org/wiki/Vixen_Influencer_Awards

http://chilipublications.no

https://www.proff.no/selskap/chili-publications-as/oslo/aviser-fagblader-og-tidsskrifter/IGDB3NE0ZDB/  

Dårlige resultater, som man kan se, så dersom Vixen-lekene skal komme opp og stå, må det grundig spons på plass. Det har forresten sett ganske stusselig ut de siste årene, som i en gymsal pyntet på dugnad av slitne foreldre.

 

 

 

 

Veldig rart at AB ikke har bedt folk om og stemme på henne.   Er det ikke bra nok å være nominert som årets bakeblogg? 


Kaffefrue, Asti and Berga liked
ReplyQuote
Berga
(@berga)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
Posts: 24
05/01/2019 8:57 pm  
Posted by: Kringla
Posted by: Berga

Vixen er en liten klubb for innholdsmarkedsførere (gudsomjeghaterdetkonseptet!) hvor man klapper hverandre på ryggen og later som om det er en bragd å pushe varer  på folk som ikke trenger det, helst uten å følge markedsføringsloven og eksponere umyndige barn i samme slengen. «Noen» i klubben har vel funnet ut at AB ikke har fått en pris, så da må hun få det i år, ellers blir de hengt ut på bloggen som  ... egen klubb, kompisgjeng, etc 😬

Jeg har aldri skjønt hvorfor det i det hele tatt gis oppmerksomhet til dette hjernedøde og innavlede tøvet.

Nettstedet Vixen er et interessant tema i seg selv, det er bare å lese trådene som finnes på KG.  Hel-eier og daglig leder av Vixen er Pia Bianca Pedersen Tryland  https://no.m.wikipedia.org/wiki/Vixen_Influencer_Awards

http://chilipublications.no

https://www.proff.no/selskap/chili-publications-as/oslo/aviser-fagblader-og-tidsskrifter/IGDB3NE0ZDB/  

Dårlige resultater, som man kan se, så dersom Vixen-lekene skal komme opp og stå, må det grundig spons på plass. Det har forresten sett ganske stusselig ut de siste årene, som i en gymsal pyntet på dugnad av slitne foreldre.

 

 

 

 

Veldig rart at AB ikke har bedt folk om og stemme på henne.   Er det ikke bra nok å være nominert som årets bakeblogg? 

Hun vet vel at hun får en pris, ingen vits i å bruke energi på stemmemasing når man må konsentrere seg om viktigere ting; henge ut ekser, eksponere barn, bygge luftslott ...


Catlady, Malum, Sinnatagg and 3 people liked
ReplyQuote
Asti
 Asti
(@asti)
Member
Joined: 2 years ago
Posts: 82
05/01/2019 9:14 pm  
Posted by: Kringla
Posted by: Berga

Vixen er en liten klubb for innholdsmarkedsførere (gudsomjeghaterdetkonseptet!) hvor man klapper hverandre på ryggen og later som om det er en bragd å pushe varer  på folk som ikke trenger det, helst uten å følge markedsføringsloven og eksponere umyndige barn i samme slengen. «Noen» i klubben har vel funnet ut at AB ikke har fått en pris, så da må hun få det i år, ellers blir de hengt ut på bloggen som  ... egen klubb, kompisgjeng, etc 😬

Jeg har aldri skjønt hvorfor det i det hele tatt gis oppmerksomhet til dette hjernedøde og innavlede tøvet.

Nettstedet Vixen er et interessant tema i seg selv, det er bare å lese trådene som finnes på KG.  Hel-eier og daglig leder av Vixen er Pia Bianca Pedersen Tryland  https://no.m.wikipedia.org/wiki/Vixen_Influencer_Awards

http://chilipublications.no

https://www.proff.no/selskap/chili-publications-as/oslo/aviser-fagblader-og-tidsskrifter/IGDB3NE0ZDB/  

Dårlige resultater, som man kan se, så dersom Vixen-lekene skal komme opp og stå, må det grundig spons på plass. Det har forresten sett ganske stusselig ut de siste årene, som i en gymsal pyntet på dugnad av slitne foreldre.

 

 

 

 

Veldig rart at AB ikke har bedt folk om og stemme på henne.   Er det ikke bra nok å være nominert som årets bakeblogg? 

Mistanken om nominering til en Vixen-pris var det vel mange som hadde, da tidligere Vixen-sjef Hans-Petter Nygård-Hansen dummet seg ut (i mine øyne)  i kommentarfeltet til AB:  https://influencere.wordpress.com/2018/10/10/ab-no-kritikk-i-kommentarfelt-vedr-bruk-av-barn-i-some/ (lenke til min blogg).

Det har lagt en tråd på KG siden 2015, der det blir spurt om Vixen er en bløff?  https://forum.kvinneguiden.no/topic/982099-vixenno-en-bl%C3%B8ff/ . Og den siste tiden har Vixen blitt omdøpt til Fixen. Ut fra dette er det grunn til å spørre seg hvor seriøs er egentlig Vixen? Kan resultatet etterprøves? Er juryen uhildet? Tidligere jury fremstod ikke som det ut fra hvordan de behandlet BOTB -  https://bloggomtoppbloggere.com/2018/01/26/vixen-influencer-awards/ . Så hva er forskjellen på den nye? 


Rosalie, Malum, Berga and 2 people liked
ReplyQuote
Page 9 / 13
Share: