Forum
Notifications
Clear all

KG  

Page 13 / 20
  RSS

Cavatina
(@cavatina)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
Posts: 32
16/04/2019 10:47 am  

Det er underlig at de stenger forumet grunnet kapasitetsproblemer, men har kapasitet nok til å gå inn på brukere for å sjekke og sanksjonere.


ReplyQuote
Kollontaj
(@kollontaj)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
Posts: 37
16/04/2019 1:11 pm  

Jeg har ikke blitt utestengt (ennå), men fikk en advarsel i mars som varer frem til juni, regner med at de samler inn mer på meg, jeg er jo en skikkelig regelbryter. Dette klarte de å skrape sammen denne gangen (påminning om reglene fikk jeg i 3.juni 2018, de kan gi advarsel innen ett år etter påminning om regler). 

This post was modified 1 year ago by Kollontaj

ReplyQuote
Valurt
(@valurt)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 17
16/04/2019 1:51 pm  

Seriøst @Kollontaj ? Er det disse «regelbruddene» du har fått advarsel for? Samtidig er det andre brukere som får spekulere og drive uhemmet brukerdebatt i tråd etter tråd. Ikke rart mange føler det er forskjellsbehandling på Rampelys på tross av at moderator benekter. 


misslucy liked
ReplyQuote
Valurt
(@valurt)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 17
16/04/2019 1:54 pm  

Alle som har lest innleggene dine på KG @Cavatina vet at du hverken hetser eller bryter regelverk. Alle kjenner deg som seriøs og saklig. Skjønner ikke hva KG driver med. 


ReplyQuote
Kollontaj
(@kollontaj)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
Posts: 37
16/04/2019 2:36 pm  
Posted by: Valurt

Seriøst @Kollontaj ? Er det disse «regelbruddene» du har fått advarsel for? Samtidig er det andre brukere som får spekulere og drive uhemmet brukerdebatt i tråd etter tråd. Ikke rart mange føler det er forskjellsbehandling på Rampelys på tross av at moderator benekter. 

Ja. Jeg synes det er greit å legge dette ut, man ser jo hvor ulikt det modereres. Enkelte kan brukerdebattere i ukesvis i flere tråder, men ingenting skjer. Innleggene fjernes ikke.  Jeg skrev EN kveld i samme tråd og ble tatt for det. Synes også det er spesielt at en godnatt-melding skal være avsporing og alvorlig nok til å havne i mappa, men skal man finne noe å ha i mappa, tar man vel med alt man kan. 


Inna, misslucy, Drith Lhei and 1 people liked
ReplyQuote
Asti
 Asti
(@asti)
Member
Joined: 2 years ago
Posts: 82
16/04/2019 2:46 pm  

Modereringen er latterlig,  men ingenting sjokkerer meg mer etter teamleder likte en kommentar som omhandlet noe negativt om meg (på bloggen min). Jeg oppdaget det tilfeldig og kun fordi jeg visste hvem teamleder er privat.  

Jeg har tatt det opp med forumansvarlig,  som tror på unnskyldningen til teamleder om at hun tilfeldig hadde kommet borti 'liker-knappen".

Jeg kunne også trodd på henne, hvis moderatorteamet fremstod som upartisk i modereringen på KG, men når det ikke er tilfelle vet man ikke helt hva man skal tro.

(Jeg har mailkorrespondanse som dokumentasjon,  men legger ikke den ut her. @Adina kan få den tilsendt om ønskelig. ).


ReplyQuote
Asti
 Asti
(@asti)
Member
Joined: 2 years ago
Posts: 82
16/04/2019 2:56 pm  

Om Egmont og KG:  https://influencere.wordpress.com/egmont-og-kvinneguiden/   (lenke til egen blogg).


ReplyQuote
Emmy_H
(@emmy_h)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
Posts: 49
16/04/2019 5:16 pm  

Asti sin historie på KG er bare toppen av isfjellet når det gjelder moderering. Jeg sitter på flere screenshots av regelbrudd som forsatt står etter rydding. Det er de samme brukerne som har "fripass", og det er  samme gruppe  brukere som er svartelistet. Jeg har da blitt utestengt fordi jeg visstnok eskalerte når det gjelder regelbrudd, jeg kan nevne følgende regelbrudd : "dette var dagens", "jeg tusler bort til paprikatråden", og for å ikke glemme at jeg har svart/diskutert med meg selv gjennom anonym funksjonen noe som åpenbart ikke er tilfelle. Min oppfatning er at KG er utdatert som forum for å drive med "seriøs" debattering og at de har for mange  knytninger til bloggere. I tillegg mistenker jeg at noen moderer etter sine personlige referanser, som forsterker inntrykket av useriøsitet. Jeg er åpen for korrigering hvis jeg bidrar til dårlig debattskikk på KG, slik moderatorene mener. 


ReplyQuote
Auggie
(@auggie)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
Posts: 21
16/04/2019 5:19 pm  

Det sier sitt om moderatorteamet at de må stenge Rampelyset gjennom nok en høytid pga "kapasitetsproblemer". Det er jo over tre måneder siden jul og de burde hatt mer enn nok tid til å rydde opp i rotet de stelte i stand for seg selv den gangen, samt å legge en plan for å tilstrekkelig bemanning gjennom påsken. Men er de egentlig interesserte i det? Jeg tror svaret er et rungende "Nei!".

På Ris og ros var det noen som foreslo å rullere på hvilke forumrom som stenges i perioder der moderatorteamet har begrenset kapasitet pga ferieavvikling e.l., ettersom det er naturlig å anta at forumrom som f.eks. Aktuelle saker og politikk og Skråblikk også er ressurskrevende. Men i følge teamleder er Rampelyset det mest krevende. Jeg tenker at det passer dem godt å få litt fri fra de brysomme Rampelys-brukerne.


ReplyQuote
Drith Lhei
(@drith-lhei)
Active Member
Joined: 1 year ago
Posts: 5
16/04/2019 5:33 pm  

Jeg har også blitt dårlig behandlet av KG med utestengelse uten advarsel, usanne beskyldninger fra moderator om min bruker ++.

Det er helt vanvittig at dette skjer på Norges største forum. Gud vet hva moderatorene driver med. Et par av dem virker som de har en egen agenda, for å si det litt forsiktig.. 

Jeg så at Anne Brith kom med sine beskyldninger i boka si og selv om alt fra den kanten blir tatt med en stor neve salt så begynner jeg å tro at det kanskje har en kjerne av sannhet. 


misslucy liked
ReplyQuote
misslucy
(@misslucy)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 12
16/04/2019 5:39 pm  

@Kollontaj det var interessant å se hva du har fått advarsler for, siden jeg selv er utestengt resten av våren... 🤐

Jeg vet ikke hva jeg skrev som førte til utestengelsen, men jeg har fått innsyn i ed som førte til den første advarselen. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte over at noe av det gjelder forsøkene mine på å finne en definisjon på hets og kritikk og trakassering som alle kunne være enige om - tabben der var at jeg klippet inn definisjoner fra Store Norske Leksikon istedet for å taste dem inn selv bokstav for bokstav. Dette var jo ting jeg gjorde i et forsøk på å komme debattmotstanderen i møte, så jeg må jo innrømme at jeg er sur over at det kvalifiserte til advarsel

(...)

This post was modified 1 year ago 2 times by misslucy

ReplyQuote
Cavatina
(@cavatina)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
Posts: 32
16/04/2019 5:45 pm  

* Latterliggjøring. Tråder og innlegg som kun opprettes for å latterliggjøre noen tillates ikke, selv om de ellers ikke kan karakteriseres så sterkt som hets eller krenkelser.

* Brukerdebatt eller persondebatt. Brukerdebatt er det å diskutere en bruker eller på andre måter legge opp til debatt rundt andre brukere på forumet. Det er tillatt å diskutere personer som velger å eksponere seg selv gjennom for eksempel sosiale medier, så lenge diskusjonen ikke bryter med våre øvrige regler. Mindreårige har en særlig beskyttelse på Kvinneguiden, og vi tillater heller ikke kallenavn på barn. Les mer her om regelen.

* Innlegg som sporer av debatten kan bli slettet.

* Diskriminerende, nedsettende eller hatefullt innhold. Med dette menes det å true eller forhåne noen, eller fremme hat, forfølgelse eller ringeakt overfor en gruppe på grunn av deres hudfarge, kjønn, nasjonale eller etniske opprinnelse, religion eller livssyn, legning, leveform eller orientering, eller nedsatte funksjonsevne. Moderatorene tar utgangspunkt i Straffelovens §135a, men på Kvinneguiden tillater vi heller ikke innlegg som inneholder oppfordringer til eller fyrer opp under hat.

* Krenkende, hetsende, injurierende utsagn, samt trakassering eller trusler.

Du har ikke lov til å opprette nye brukere, eller på andre måter omgå utestengningen. Dette vil medføre forlenget utestengningsperiode. Minner også om at gjentatte utestengninger kan medføre permanent utestengning fra forumet.

Du må erkjenne advarselen før du kan sende inn noe igjen
Erkjenn advarselen

— Kvinneguiden Forum

Nei, jeg erkjenner verken advarsel, utestengelse eller utestengelse som advarsel eller hva de nå mener.

Her er hva jeg er utestengt for. Har ennå ikke mottatt oversikt over selve regelbruddene. I januar fikk jeg beskjed fra forumansvarlig at mine gamle (og skikkelig grusomme) regelbrudd ikke ville ha noen utløsende virkning på eventuelle fremtidige sanksjoner. Så i februar og mars må jeg altså ha vært særdeles hetsende, truende og hatefull/oppfordret til hat, og generelt vært tilnærmet kriminell i mine innlegg uten å vite det selv.

Min personlige favoritt blant regelbruddene er selvsagt "diskriminerende, nedsettende eller hatefullt innhold."

This post was modified 1 year ago by Cavatina

ReplyQuote
Emmy_H
(@emmy_h)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
Posts: 49
16/04/2019 5:50 pm  

"takk, men jeg har malt stua idag. Nå skal jeg sette meg ned å se på at malingen tørker. Jeg finner det mer stimulerende enn å lese dine innlegg, takk.
Og før du iler til med å fortelle meg at dette er latterliggjøring: Ja, det er det. Når jeg da svarte på denne med : "dette var dagens" så var det så grovt at det ble kalt eskalering Og det i en tråd hvor selve HI var en eneste stor oppfordring til brukerdebatt. I tillegg ble da årsakene til utestengelser fortløpende endret ettersom hva jeg argumenterte mot. Jeg mener at når de stenger rampelys fordi de har kapasitetsproblemer betyr det også at det genereres  mye trafikk  til KG. Dette tjener de penger på, og da blir det feil for min del å støtte opp under det, når det er så useriøs og latterlig synsing som gjør at man utestenger folk og behandler de respektløst. Noe sier meg at vi snakker om livets harde skole justis som er bakgrunnen for disse holdningene. Jeg er dypt sjokkert over at misslucy og Cavatina er utestengt, da jeg aldri har sett noe regelbrudd fra den kanten kun at de har hatt mange gode poeng i diskusjonene. 

This post was modified 1 year ago 3 times by Emmy_H

ReplyQuote
Snaskesnusken
(@snaskesnusken)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 14
16/04/2019 6:01 pm  

Jeg har mottatt samme Mail som deg ser jeg.. Har kontaktet KG og etterspurt om årsak til utestengelse men de svarer ikke.


ReplyQuote
Emmy_H
(@emmy_h)
Eminent Member
Joined: 2 years ago
Posts: 49
16/04/2019 6:12 pm  

Mener du meg snaskensusken? Sitter forresten på screenshot av hva som skjedde i forkant av når eksiltrønder ble utestengt, hvis det kan være av interesse. 


ReplyQuote
Page 13 / 20
Share: