VOFFOR #2

Sophie Elise har visst droppet drømmen om en Griffon (som jeg skrev om HER), noe som er helt fantastisk. Det skulle egentlig bare mangle etter all informasjonen hun har mottatt om rasen.

Nå når hun ikke er forelska i den rasen, er hun obsessed på en annen rase:

Jeg konstaterer at hun også kan tenke seg en hund som skal omplasseres, noe som er meget bra, men pipa hadde en annen lyd for bare dager siden:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no 23.11.19)

En oppdretter, som så hennes ønske, valgte å ta kontakt. Jeg er så heldig at jeg har samtalen:

Av samtalen å bedømme kan det virke som Sophie Elise har fått noe å tygge på. Eller kanskje ikke. For etterpå gikk inn på Finn og la ut en annonse:

(Skjermdump finn.no)

I motsetning til henne, har jeg valgt å ikke offentliggjøre bostedsadressen hennes.

På bare noen få dager har altså Sophie Elise fått seg et rolig liv.” For tiden er hun i Los Angeles for å få fjernet den unaturlige rumpen, som hun plutselig ble så lei av. Da blir det kanskje mulig å sitte på ræva og dermed ha et rolig liv. Ikke vet jeg.

Ups. Hun glemte visst å ta med at hunden skal pendle mellom Oslo og Tromsø. Det er fort gjort å glemme, spesielt når hun er så ung og fremdeles lærer.

Oppdretteren, og jeg, ble selvfølgelig meget skuffet :

(Skjermdumper privat)

Adina xoxo

17 thoughts on “VOFFOR #2

 1. Dessuten har SE og kasper kun vært sammen i 2,5 år, ikke 4 som hun skriver i finnannonsen. Er overbevist om at hun er lystløgner. Hun bare slenger ut det som passer henne og kan gagne henne der og da

 2. En ting eg reagerer på er at denne damen heller anbefaler “Maltipoo”…Som at det er noe bedre!? Det er ingenting som heter Maltipoo, pomapoo, spitzpoo osv. Dette er idiotiske designnavn laget av useriøse oppdrettere som kun vil gjøre ting mer eksklusivt og så dyr pris som mulig..
  Så her stryker både SE og denne oppdretteren..
  Man bør ikke støtte verken blandingsavl som dette eller avl av raser med mye helseproblemer (som flatsnutene feks)

 3. Forstår ikke hvorfor hun ikke kan hente hjem de dyrene hun allerede har skaffet seg jeg – de som plasseres hos foreldrene etterhvert som hun blir lei av ansvaret..

 4. Skal ha hund, men kan ikke tilby faste rammer og stabilitet siden hun skal pendle mellom Oslo og Tromsø… Tenker det er mer passende med et datadyr (husker vi Tamagochi?) eller robotbikkje…

  Blir ikke dyrevenn av å skrive om det og kun kutte ut kjøtt når en vil ha hunder som er avlet ihjel og ikke er villig til å ivareta dyrets behov… just sayin’

 5. Jeg kan vell ikke si at jeg er spesielt overrasket over valget hennes. Utseende er jo alt som betyr noe når det kommer til henne selv. Hvorfor skal det bety noe annet når det kommer til hunden hun skal kjøpe. Jeg gir opp..🙄

 6. Å herlighet, kopi Elise fornekter seg ikke. Hun har tydeligvis lært at Penger fikser alt.

 7. Siden når har hun vært sammen med Kasper i 4 år? for 4 år siden hadde hun vel ikke møtt Thodesen en gang!

  1. For fire år siden var det heller ikke slutt med Robin. Hun trekker av eller legger til noen år der det passer henne best. Som rumpeoperasjonen hvor hun plutselig hadde tatt den mye tidligere enn hva bildene på bloggen viste. En lemfeldig omgang med sannheter er hun jo godt kjent for å ha.

 8. I kjent stil er det utseendet som er første prioritert for bloggeren med NM i dårlige verdier.

 9. Nå navngir hun kirurgen for rompa!!!!!! Er ikke det reklame vet ikke jeg. Trodde ikke det var lov? Han har iallefall et nettsted full av allverdens dritt til å putte i kroppen. Jeg håper for all del at ikke unge jenter drar dit og ødelegger seg😢.

  1. Leste i kommentarfeltet hennes at hun faktisk har satt inn nye implantater.. det er helt sykt at hun later som om hun bare tok de ut fordi hun angrer på hele operasjon. Dette var rett og slett en ny operasjon for å få finere rumpe. Stakkars lille influenser!

  2. Jeg gikk inn på instagrammen til kirurgen som hun navnga, der han legger ut bilder og videoer fra operasjoner. Jeg, 32 år, selvsikker, imot operasjoner (ikke bare av prinsipp, men fordi jeg får totalangst av å tenke på det og alt som kan gå galt) og med tilstrekkelig kunnskap til å skjønne at at de opererte bildene er gode vinkler osv. og gjerne ser litt misproporsjonert ut irl, kjente at jeg ble påvirka og trigga. Typ «kirurgen sier jo at det er safe, at så godt som alle ender opp med et pent resultat, at det sitter for life, lite komplikasjoner, pene etterbilder» osv osv. Jeg er fornøyd med rumpa mi, men uansett kjente jeg på at det kunne vært fint med litt ekstra sprett og hofter. Det var en skummel og ekkel erkjennelse, og tør ikke tenke på hvor direkte triggende det må være for de med komplekser, usikre, unge at SE la ut det navnet på kirurgen

   1. SE er ikke norges farligste forbilde, fordi hun ikke er nok til å være et forbilde engang. Det eneste hun hadde gående for seg der var dyre- og miljøvern, og nå er det jo bevist at hun driter totalt i dét også. Det ENESTE positive med henne er at hun ikke spiser kjøtt, og det er faen ikke mye å gå på for et menneske som kan og burde være mere

Comments are closed.