BLAKK FREDAG

OPPDATERT!

Da er handledagen over alle handledager her igjen. Jeg blir helt satt ut av hvor fort tiden går. Jeg mener, har det virkelig gått et helt år siden jeg stod bak gardinene, bet negler og knasket beroligende, mens jeg lurte på om politiet og Mia Landsem ville komme for å arrestere meg?

Om noen tenker at de nå skjønner den virkelige grunnen til det lange fraværet mitt fra bloggen, kan jeg avkrefte fengselsopphold. Forhåpentligvis har Anne Brith nå også fått mye lenger vei til politistasjonen og dermed ikke like hissig på å renner ned dørene der. Man vet jo aldri.

På en dag som denne “feirer” influencerne med å spy ut store mengder reklameinnlegg, og gjerne med eksklusive rabattkoder som bare fås hos den enkelte bloggeren. Men er de egentlig så eksklusive?

Sophie Elise er i hvert fall fryktelig glad for at hun endelig kan dele en personlige rabattkode med oss:

Jeg tittet innom nettsiden for å se hvor eksklusiv rabatten var:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no og mymuse.no)

Selvsagt var den ikke det.

Samme sak med Frua, som lover oss en god rabatt ved å bruke hennes navn:

Jeg gjorde som jeg alltid gjør, sjekket nettsiden:

(Skjermdumper carolinebergeriksenno/Instagram og na-kd.com)

Har du sett på maken!

Hvis influenceren i samme slengen deler en link til en side, plantes det en såkalte cookie (informasjonskapsel) på pc eller mobil. Cookies kan lagres over lang tid, noe som betyr at influenceren tjener penger når man handler hos firmaet, over en viss periode. Også om man er innom samme side i ettertid og uten å ha benyttet linken. Dette gjelder også om man handler andre varer enn dem man så på i utganspunktet. Så vet dere det.

Ønsker alle shoppere og alle de med shoppestopp en fin dag. Vi ses i kveld.

Oppdatering:

Men i alle dager, tenk at jeg skrev “vi ses i kveld.” Som om jeg ikke har nok med å få levert bare ett innlegg.

Det jeg mente var at jeg håper vi ses i morgen kveld. Eller, nå blir det jo i kveld, så da var det ikke så feil likevel.

Adina xoxo

11 thoughts on “BLAKK FREDAG

 1. Spot on Adina🤩. Nå ser det ut til at enkelte sliter med å få lov å avbryte kurset hos AB. Men det viser seg å være trøblete.
  Disse rabattkodene viser seg gang på gang å ikke være så eksklusive som bloggerne skal ha det til. Villende markedsføring. Takk for at du er tilbake, ser frem til neste innlegg. PS, godt du ikke har vært i buret siden sist😱😀

 2. 👏👏
  Takk for saklig innlegg som er velkjent Adina stil. Vi trenger deg til å påpeke slike ting!

  Og overskriften var fantastisk. Humrer!

  Så glad for at du er tilbake!

  1. Jeg stusset over at Benedicte Bjerke la ut før black friday klærene på Tise som hun reklamerte for. Hvorfor tror hun at jeg vil kjøpe klær hun fikk gratis…😳

   1. Annette: Tja, en kan vel spørre seg hvorfor hun vil kvitte seg med klær hun nylig var fornøyd med 😕 Hun må skatte av klærne hun mottar.

 3. Lurer på en ting. Anne Brith har reklamert for ett slik bakefirma som levere konditorfarger, toppinger, bakeformer osv osv… jeg tror senest forriige uke så viste hun frem alle disse tingene på sosiale medier. Men burde ikke dette vært merket med reklame?

  1. Jo, det skal være merket når hun mottar penger/goder. Mange «glemmer» å merke på story, dessverre! Bloggpatruljen kan tipses på Instagram😊

 4. Hehe. Har sett flere ganger at disse eksklusive kodene ligger andre steder. Frøkna som reklamerer for Nelly har gjentatte ganger hatt koder som ligger åpent for alle på flere steder på nett 😊

Comments are closed.