UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 46

UKAS KONSPIRASJONSTEORI:

Jodel har selvsagt fått med seg at bloggen er tilbake, og spekulasjonene er i full gang:

(Skjermdump Jodel)

Jeg må si at jeg er meget imponert over fantasien. Den eneste “mammabloggeren” jeg kan komme på som har fått kjørt seg på Kvinneguiden, og har “utdannet” seg til journalist, er Fotballfrua. Siden Frua er meget opptatt av at alt skal virke perfekt, og jeg er motsatt, blir det fryktelig slitsomt for meg å skulle være henne. Jeg håper heller at Jodel kan gå tilbake til at jeg er Mads Hansen eller en random person som strikker.

PS. Mange har spurt (egentlig bare én) om jeg kan fortsette med Ukas Jodel. Til det må jeg svare nei. Jeg har valgt å bruke svært lite tid på Jodel. Hvis jeg skulle klart å holde meg oppdatert på alt som skrives der, ville det tatt for mye av min dyrebare fritid, så det skjer ikke. Det er enkelt å laste ned appen selv.

<3 Tusen hjertelig takk for en varm velkomst både der og her <3

UKAS LISTE:

Siden jeg har vært fraværende en stund, var jeg meget spent på om ListeStina fremdeles var ListeStina eller bare Stina. Som Anna ble til bare Anna. Heldigvis var alt som før:

(Skjermdump stina.blogg.no)

Endelig skulle jeg få treningsmotivasjon. Tidligere har alt jeg har lest i magasiner, VG + eller hos influencerne (som alltid poserer ved apparatene med contouring og highlighter on fleek), gått inn og rett ut igjen. Nå skulle Stinas liste få en sjanse:

Da jeg ikke kunne belønnes med godterier etter en uke på gymmet, bestemte jeg meg for å gå for vesken jeg hadde siklet på den siste tiden:

(Skjermdump gucci.com)

Jeg har herved fått tilbake treningsmotivasjonen. Takk, Stina!

Nå lurer på hvilken veske jeg skal velge neste uke.

UKAS CLICKBAIT:

Siden Frøkna muligens er opptatt med (senge?)vals med sin kjære danseløve, sørger i hvert fall Mammaen for at det blir clicbait denne uka også:

(Skjermdump annarasmussen.blogg.no)

Oj, hun er gravid (igjen) og Søgne skal får en ny innbygger i 2020. Hun skriver at hun har gledet seg til å dele nyheten, men det kan virke som om noen har kommet henne i forkjøpet. Det må være utrolig kjipt når det skjer, og jeg lover på tro og ære at det ikke var meg.

Meen, det hele var bare en simpel clickbait. Saken var den at hun hadde hatt en spontanabort for bare få dager siden, men hun ville tydeligvis at vi skulle tro at hun var gravid. Makan.

Uansett, jeg håper det går bra med henne.

UKAS TIPS:

ListeStina har hatt en spørsmålsrunde. Av spørsmålene å dømme kan det se det ut som det er unge jenter som har spurt, eller muligens hun selv? Jeg bare spør.

(Skjermdump stina.blogg.no)

Her ser vi et prakteksempel på en blogger som ikke tenker på at hun påvirker unge jenter når hun er en påvirker.

Jeg ser ingen annen utvei enn å gi henne tips til en ny liste:

3 ting jeg burde ha lært meg:

1. Ikke skriv om vekt eller slanking

2. Ikke skriv om størrelser

3. Lær nr. 1 og nr. 2 utenatt

UKAS SAMMARBEID:

Sophie Elise har tatt turen over til Isabelle Eriksen og slått seg ned i sofaen hennes. Hovedmålet med besøket er at Sophie Elise ønsker å bli en bedre YouTuber, noe hun mener Isabelle er, og de har derfor bestemt seg for å gjøre et lite samarbeid.

De kjører en drikkelek som heter “Jeg har aldri”, hvor de hver sin gang kommer med spørsmål som: “Jeg har aldri sovet naken osv.” Den av de som har gjort dette, må da drikke.

Et av spørsmålene lød som følger:

(Skjermdump Isabelle Eriksen/YouTube)

Jeg kan meddele at Isabelle drakk en stor slurk, og Sophie Elise så meget skeptisk ut. Heldigvis sa Isabelle at hun slo en venninne på tull. Tøysekoppen.

Så snakket de litt om Jodel og hvor fort hendelser kommer på trykk der. Isabelle mente at de som brukte tid på Jodel ikke hadde noe liv. Hun kunne ikke fatte at noen brukte så mye tid på noen andres liv. Jeg er så enig med henne, tenk at noen gidder å bruker tid på influencerne. Kremt.

I samme stund ble de enige om at de fleste som hang på Jodel, helt sikkert var kjendiser som ville lese om seg selv. Kjendiser uten noe liv, da eller?

Hvordan i alle dager skulle det gått med businessen til Isabel om ingen brydde seg eller ga henne oppmerksomhet? Om leserne hennes plutselig fikk seg et liv? Håper det slår henne.

UKAS AVSLAPPING:

Det er så avslappende å lese om Camilla Pihls avslapping:

At Phil fremdeles tar det med ro, sover, hviler, slappe av og puuuuster, ante meg. At jeg måtte rett ut i jobb, når jeg kom tilbake, ante meg også.

Hadde hun bare merket reklamen sin og sluttet med snikreklame, kunne alle fått slappet av og hvilt mye. For det er sjukt viktig!

Adina xoxo

14 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 46

 1. Herlig 🤗 men noe forvirrer meg ang «bare Anna» og spontanaborten? Hun sto jo fram på God kveld Norge og fortalte Dorthe om at hun har tatt en abort i år. Og at huset i Søgne skal selges, fordi de bor for langt unna barnas venner… Har hun hatt spontanabort i tillegg til den valgte aborten? Uansett, hun burde lært om prevensjon for minst 8 år siden!

 2. Velkommen tilbake 💕 Ble så glad når jeg så den røde B’en på Instastory 😃😃 Du var savnet!

 3. Jeg er SÅ glad for at du og bloggen er tilbake!
  Kan du ta en runde om Villa Paprika og hva som har skjedd siden sist?

  1. Ida F: Tusen takk😍
   Jeg kommer ikke til å skrive om privatlivet til Paprika, men tror du kan få full oversikt flere andre steder 😉

 4. J..idiotisk at UI lærer bloggerne sine at det er ok å ikke merke reklame. Mer Harry måte å drive forretninger på skal man lete lenge etter.

 5. Jeg synes det er interessant det som skjer med Blondinbella i Sverige. Hun sier i et intervju at hun angrer på at hun viste fram alle rom i huset på SoMe.
  -«Jeg ser frem til å flytte inn til byen og en tryggere tilværelse. Jeg kommer til å ha hemmelig adresse, og vil ikke vise frem hele stedet som jeg har gjort tidligere. Den feilen gjør jeg ikke igjen. Det krever for mye av meg. Jeg trenger en privat tilværelse, skriver hun.» (fra VG.)
  https://www.minmote.no/#!/artikkel/24732284/isabella-l-wengrip-flytter-til-hemmelig-adresse
  Kanskje noe å tenke på for norske mammabloggere som legger ut detaljerte bilder av barnerom?

  Jeg tenker det er oppblåste følgertall og kjøpte følgere her i Norge også. Hvilken journalist tør å grave i dette her på bjerget tro. 😉

 6. Når det er snakk om merking av reklame – Hellylife og Kristy.lani (Instagram) fra Trondheim er jo helt elendig på merking av sine reklameinnlegg. Forstår ikke at det skal være så voldsomt vanskelig.

Comments are closed.