JEG ER TILBAKE

Hei alle sammen

Eller, det er kanskje ikke så mange igjen av dere, vil jeg tro, og det er forståelig. Det er det lenge siden sist, nå. Jeg har savnet bloggen og alle dere fine folka, så nå prøver jeg meg på et aldri så lite comeback.

Siden sist har jeg ikke vært særlig aktiv i sosiale medier, og har dermed ikke fått med meg så mye av hva som har skjedd i den verdenen. Her kommer en liten oppsummering av hva jeg faktisk har fått med meg:

Sophie Elise har tatt ut og fylt inn silikon. Hun har også fikset litt på nesa. Igjen. Plutselig dukket hun, og den unaturlige rumpen hennes, opp i britiske Daily Mail. Her kunne hun opplyse om at det muligens ble en ny operasjon fordi hun nå var “lei av å ha en rumpe som så unaturlig ut.” Ja, men, da så.

Til leserne sine har hun hele tiden hevdet at hun var meget fornøyd med den unaturlige rumpen sin og aldri ville gjøre noe med den. Ingen har vel blitt skånet for bildebevis på nettopp det. Bare nevner det.

Jeg skal innrømme å ha tenkt at hun burde ha gått til Specsavers. Nå kan det se ut som det er gjort. Les i Dagbladet

Miss Sophie har også vært å se i programmet “Sophie Elise tester Norge.” Jeg likte serien og følte at jeg ble bedre kjent med henne og hennes verdier, noe som ikke kan sies om serien hennes, “Sophies verden.” Jeg håper på flere episoder.

Sophie Elise har hatt det skikkelig travelt. Hun har har collab med både StrikkeDorthe og undertøysmerket, My muse. Siden hun tidligere har kritisert kollegaer for å være stolte av å sette navnet sitt på plagg hos feks. Bik Bok, ville jeg aldri trodd at hun selv ville gjøre nøyaktig det samme. Jo da, så klart hadde jeg trodd det.

Nylig lanserte Sophie Elise sitt eget merke Glöd, som foreløpig består av self tan. Hun er beskyldt for plagiat av Brun og blid, som også har et merke kalt Glød. Les i MinMote

Glöd ble nylig lansert på Hennes og Mauritz, av alle steder, til tross for at Sophie Elise har vært ute å kritisert kjeden flere ganger. Fyyy faen!

(Skjermdump sophieelise/Facebook)

(Jeg klarer ikke å la være å tenke på serien “Parterapi”, der figuren Sara (som er inspirert av Sophie Elise) til stadighet sier: Fyyy faen og Fyyy faen, Alex).

Da Miss Sophie ble konfrontert med dette fra flere kanter, valgte hun å svare i podcasten sin. Hun fortalte at innlegget ble skrevet som en støtte til vennen sin, Joakim, som da var med i “Sweatshop.” Ja, da så.

Apropos plagiat og løgner. Fotballfrue har lansert noen nydelige hårspenner, som ser akkurat ut som alle andre på markedet. Det ble flere ganger skrevet at det var hun som hadde designet disse, men etter at folk begynte å stille spørsmål ved dette, hadde hun plutselig ikke designet dem allikevel. Coverbrands kunne fortelle at hun bare hadde utvikla dem, hva nå enn som er forskjellen:

(Skjermdump coverbrands/Instagram)

Som Coverbrand skriver, så har Caroline vist frem disse spennene før de ble lansert, men ingen har sett henne merke et eneste innlegg med reklame. Tar jeg ikke feil påsto hun ved flere anledninger at de klypene hun hadde på seg var kjøpt andre steder. Vel, at The Eriksen opererer i grenseland, er intet nytt.

Som sagt så finnes nøyaktig slike spenner overalt, selvsagt også hos Aliexpress. Denne saken minner veldig om saken med Des Bonbons-klypene, hvor det ble påstått at klypene, som ble solgt for en dyr penge, var designa in house Her og Her

Funkygine (og flokken) har fått egen TV-serie som selvfølgelig hadde premiere samtidig som hun nå er aktuell i “Skal vi danse.” Serien ble slaktet så det holdt. Les i VG

Jeg har ikke sett serien, men har fått med meg at “familien betyr alt” og at “de er halvt-italienske.” I kveld kunne vi se at hun “tapte” i Skal vi danse.” Siden hun selv sier at hun er en dårlig taper, blir nok dette tøft å komme over. Heldigvis har hun flokken ved sin side, for familien betyr alt og de er halvt-italienske.

Isabel Raad har kjøpt seg leilighet til 5 mill. og det må sies å være meget bra for en ung jente. Det kan selvsagt diskuteres hvordan hun har gått frem for å tjene alle disse pengene, og om det på sikt vil være verdt det, men bra at hun investerer, da. Hun har også vært en av deltagerne i “Skal vi danse” denne høsten. Hun røk derimot ut for noen uker siden og det til tross for at familien (hun selv) hadde brukt over 30 000 kr. på å stemme. Rykter sier at hun har funnet tonen med dansepartneren sin, som tidligere var sammen med sin forrige dansepartner, Adelén Rusillo. Etter at Adelén hørte disse ryktene, skrev hun på Instagram: “Hvem trenger Tinder når man har “Skal vi danse.” Knis.

En kvinnelig influenser er dømt for to voldsepisoder. Hun har ikke sonet, slik jeg har forstått det. De fleste vet nok hvem denne personen er, men jeg velger å ikke nevne navn.

Når man vet alt dette så forstår jeg virkelig ikke hvorfor en annonsør ønsker å samarbeide med denne influenseren. Annonsøren håper selvsagt å selge mye og slå noen nye rekorder. Det spørs om det heller, på sikt, blir noen nedslående resultater. Kanskje hun kan slå et slag for Sophie Elises nye produkter.

Apropos straff, Carl Aksel Jansen, som er kjent fra Paradise Hotel, sitter i fengsel og er siktet for bedrageri. Han har brukt sin kjendisstatus og svindlet unge jenter for millioner. Les i Se og Hør

Carl Aksel er venn med “alle” influencerne og politiet har sagt at de ikke utelukker flere pågripelser etterhvert.

Og apropos svindel.

Anne Brith og hennes influenser program, til ca 15 000 kr., er heftig diskutert flere steder.

Anne Brith lover gull og grønne skoger og det er ikke måte på hvor store influencere de alle skal bli.

En av deltagerne i make-up programmet “Glow up”, Henrik Back Mortensen, reagerte kraftig på det han mener er ren svindel. Han viser til kjøpte følgere både hos Mor sjøl og alle hennes kommende stjerner.

Har du lyst til å finne ut om Anne Brith har bedt Henrik på kaffe? Sjekk highlights på hans Instagram HER

Apropos kjøpte følgere. Den svenske toppbloggeren Isabella Löwengrip ble nylig tatt for kjøp av falske følgere da hun reklamerte for et solbrillemerke. Som Anne Brith, hevder også hun at noen prøver sabotere for henne. Tiden vil vise om det er noe hold i det. Löwengrip mistet kontrakten med annonsøren på minuttet da svindelen ble avslørt. Går det lenge før vi opplever noe av samme her hjemme?

Denne kritiske bloggen skal fortsette som før. Hovedtemaene vil fortsatt være:

*Brudd på markedsføringsloven evt. andre lover og regler

*Kroppspress

*Eksponering av barn i kommersielle kanaler

Apropos eksponering av barn, Mammaen har kommet med en ny (barne)bok. Hun er ikke like “Naken” som i den forrige boken, som fikk terningskast to. Denne gangen er hun “bare Anna”, og som bare fikk terningkast to. Igjen. Les i VG

Jeg har ikke lest boken.

Apropos mamma, Kristin Gjelsvik ble mamma i vår og Paprika har også fått en liten siden sist. Gratulerer! Og det er flere gledelige ting som har skjedd mens jeg har vært borte:

(Skjermdump fim.as)

Til slutt vil jeg informere om at det vil komme nye innlegg så ofte det lar seg gjøre. Jeg skal gjøre mitt aller beste, men kan altså ikke love noe mere enn det. Jeg håper å kunne levere Ukas Sett og hørt hver mandag. Jeg kjenner at jeg gleder meg til å komme i gang.

Håper på at Asti kommer tilbake.

Adina xoxo

54 thoughts on “JEG ER TILBAKE

Comments are closed.