13. GJESTEINNLEGG

Anne Brith på Bjerget

 

Et av Ludvig Holbergs mest kjente stykker er en teaterkomedie som heter Jeppe på Bjerget. Det  er skrevet i 1722, og handler om bonden Jeppe, som etter en fyllekule lures til å tro at han er en rik baron. Når han endelig begynner å tro på dette, blir han klar over hvor mye makt han har som rik adelsmann. Han blir tyrannisk og vil dømme både den ene og den andre til døden.

De avsluttende ordende i stykket; “moralen”, leveres av baronen selv, og er som følger:  

 

“Af dette eventyr, vi, kære børn, må lære

at ringe folk i hast at sætte i stor ære

ej mindre farlig er end som at trykke ned

den der er blevet stor ved dyd og tapperhet

 

(…)

 

Vi derfor øvrighed fra ploven mer’ ej tage

gør bonde til regent som udi fordum dage

thi gamle griller hvis man fulgte derudi

hvert herredom måske faldt hen til tyranni.”

 

Moralen er altså at hver mann bør bli ved sin lest; hvis mannen i gata får makt for raskt, vil han ofte bli stormannsgal og tyrannisk, da følelsen av makt vil overvelde ham. Den som er skomaker, skal være skomaker, og den som er adelig, skal være adelig.

 

Vi kan selvfølgelig diskutere om vi skal ha et samfunn med slike klasseskiller i dag. De fleste vil si at nei, det skal vi ikke. Vi skal ikke ha et kastesystem der man aldri kan komme seg ut av sin forutbestemte plass på rangstigen, uansett hva man gjør. Men likevel er det enkelte som burde holdt seg stille i båten og ikke laget bølger. Jeg snakker nå om “mor sjøl” – Anne Brith. Nå har hun gitt ut en bok, etter å ha vært taus i 8 år. Jeg lurer på; hvis det hun har drevet med på bloggen er taushet, da lurer jeg på hva støy er. Jeg har inntrykk av at ethvert kritisk ord som snappes om av henne, blir oversendt advokater og politi og jeg vet ikke hva. Det stilles kritiske spørsmål til hennes utlevering av egne barn, hennes grove beskyldninger mot sin eks, hennes måte å reklamere på og hennes gjentatte løftebrudd, for å nevne noe. Alle disse, ting man bør regne med når man driver en offentlig blogg. Med dette sier jeg ikke at hun nødvendigvis skal finne seg i alt som sies, og linjen mellom kritikk og trakassering er flytende og diffus – men når man velger å utlevere seg selv og sine nærmeste så til de grader som dama tidvis gjør, må man faktisk regne med å få tilbakemeldinger. Selvom man stenger kommentarfeltet. Det virker som om hun prøver å true kritikerne sine til taushet ved å true med politianmeldelser og advokatanmeldelser. Dama har fått blod på tann, og nå går det over alle støvleskaft.  Det blir for dumt.

 

Enkelte burde “bli ved sin lest”; og Anne Brith burde holdt seg på kjøkkenet med kakene sine. I stillhet.

Av Julia

69 thoughts on “13. GJESTEINNLEGG

 1. Regner med at dette er ironi? Hvis ikke… Ser ikke sammenhengen mellom Jeppe og AB. Man skal heller ikke si at kvinner (eller mennesker generelt) skal holde seg til “sin plass”. Hvertfall ikke at kvinner skal bli på kjøkkenet 😂 Lol. Sorry hvis jeg misforstår her og ikke tar ironien.

  1. Jeg forsto det slik at, om hun hadde fortsatt med det hun er god på (bake kaker, kakeblogg osv) kunne hun fortsatt og hatt en karriere i årevis fremover. Nå derimot, tror jeg ikke hun kan bygge en karriere på det nye hun driver med. Så jeg ser sammenhengen!

   1. Var det ikke Anne Britt somalltid sa at den som gir seg er en dritt?😅😂 ja så hun var visst en dritt da….

  2. Tror nok du misforstår😅 jeg tolker det som at AB fikk et stort publikum og ble av det stormannsgal og mente hun selv var hevet over regler og lover. Hun valgte blant annet å endre bloggen fra en bakeblogg til en utleverende mammablogg, og har generelt respondert dårlig på konstruktiv kritikk. Hadde hun fortsatt med en litt mer anonym barndom for barna og heller fokusert på det hun var god på (tilfeldigvis baking, men kunne like gjerne vert saging/snekring, tror ikke forfatter mente å si at hun burde holde seg på kjøkkenet fordi hun er kvinne) hadde hun unngått veldig mye av kritikken som rettmessig eller ei har kommet hennes vei.

 2. Ja grøss og gru. Du skal ikke tro at du er noe. Du skal ikke tro at du kan noe. Jævla nordlennning og kvinnfolk, kom deg tilbake til kjøkkenbenken.
  Fikk et lite gufs tilbake til en kunde jeg hadde da jeg startet å jobbe. Jeg var en av de dyktigste, en av mine mannlige kollegaer klarte ikke å innfinne seg med at jeg hadde de beste målinger, at kunder ville ha meg. I en lunsjpause kom der tydelig til uttrykk. Kvinnfolk skulle gått i lenker mellom kjøkkenbenken og sengen.
  Og vi lo og lo og lo, helt til han gikk.
  Sjefen tok derimot en alvorsprat med han og han fikk valget mellom å be om unnskyldning eller å slutte. Det må ha vært grusomt å stå skolerett og si unnskyld.

  Men jeg skjønner nå at den filosofien fortsatt eksisterer. Janteloven gjelder for fortsatt. Bitre kjerringer vil alltid være bitre, de kommer seg dessverre aldri ut av gjørmen.

  Hvem skal bitterheten og hatet nå ry over når hun slutter å blogge?
  Ja, glemte boka, men den skal jo ingen kjøpe. Og jeg ler og ler.

 3. Du må gjerne tro at du er noe, så lenge du tåler at andre er uenige med deg. Du må gjerne tro du er noe, så lenge du oppfører deg ordentlig mot andre. Du må gjerne tro at du er noe, så lenge du respekterer andre. Du må gjerne tro du er noe, men tro at du er bedre enn andre det tenker jeg man kan holde seg for god for.

 4. Takk for tankevekkende ord om AB. Jeg synes hun er en underlig skrue. Et annet spørsmål, vet dere om noen kjente bloggere som blogger på plattformen “blogger.com”? Tenkte å bruke det i en oppgave. 🙂

 5. Godt skrevet. Og takk for kommentaren AB. Du var selvsagt best i alle jobbene du har hatt. Hvorfor da slutte? Og ja, hvem skal vi le av nå? Og kjøpe boken skal vi alle selvsagt ikke! Hun må nok begynne å blogge igjen, så vi fortsatt kan ha noen å hetse. For å hetse uskyldige er faktisk det morsomste jeg vet. Det er livet, og livet skjer, fordi vi ikke har andre interresser enn å hetse noe spinn vilt i Sørum.

  1. Hvis det er min kommentar (20.02) du sikter til, nei jeg er ikke AB.
   Jeg har heller ikke sansen for måten hun har gjort ting på, men uten et publikum så hadde hun ikke hatt noen scene, uten en scene, intet show. Enklere kan det ikke sies.

   Men se en stor del av publikummet hennes er så ute etter å finne noe, få sendt avgårde noen e-poster til hennes samarbeidspartnere, skrive og delta (føle seg inkludert i fellesskapetshylekoret på KG) i debatten at de bare må gi henne oppmerksomhet.

   Tenk om ingen skrev noe om henne på en måned – eller i allefall til boka kom. Tenk om…
   En ønskedrøm lik den tenk om alle kriger tok slutt. Det skjer ikke.

   Forøvrig litt merkelig at de som ikke hiver seg inn i hyle- og kritikkoret er AB i egen person. Det finnes faktisk noen av oss som ikke ser hensikten med å helle mer bensin på bålet.

 6. Herlighet la nå den dama være, hun har jo gitt seg nå. Synes det er usmakelig å publisere så mye om hun, spesielt nå med 2 innlegg etter hverandre. Husk at det er barn oppi det hele her, og det hjelper ikke barna når moren blir hengt ut gjentatte ganger.

  Dette begynner å minne om mobbing og jeg mener vi bør heve oss over dette.

  1. Tina.

   Ja, det er barn oppi det, men hvordan vet vi det? Fordi influenceren har fortalt om det… Hvem vil har gjort det? Oss eller influenceren som ville tjene penger på reklame for tannlege for barn osv?

   Mobbing? “Hva er det egentlig Anne Brith holder på med? Er det en kamp mot nettrollene, eller handler det om å krenke andre gjennom hat-beskyldninger?” – https://influencere.wordpress.com/2019/02/21/anne-brith-hvem-hater/

   Jeg ser at mange av tilhengerne til AB bruker samme retorikken, dvs. beskylder andre for å krenke gjennom hat-beskyldninger.

   Vær så snill begrunn påstandene dine. Jeg har begrunnet mine her: https://influencere.wordpress.com/annebrith-no/ .

   1. Jeg er ikke en tilhenger av AB men jeg får vondt av alle som har et familiemedlem som blir hengt ut på Internett i så stor grad. Man kan ikke endre hvem man har som mamma.

    Poenget mitt er ikke at AB ikke har lagt opp til dette selv. Poenget mitt er at nå kan vi roe ned litt med alle kommentarene. Bloggen hennes er jo uansett lagt ned så hvorfor fortsette å gi hun oppmerksomhet?

    All denne latterliggjøringen hjelper ikke noen. Se oppover hvor mange som ler av hun. Og om det ikke er tydelig nok: jeg forsvarer ikke AB, men nå ber jeg faktisk alle ha litt medmenneskelighet for barna som trolig leser disse kommentarene.

    Asti, det virker som du tror jeg mener at AB har sitt på det rene. Det handler ikke om det. Men la nå fokuset gå over til noen andre. Det er nok nå, alle forstår at det er mye å kritisere men vi trenger ikke fortsette i evigheten.

   2. Tina – jeg er ikke uenig i at det beste hadde vært å ikke gi henne oppmerksomhet, men problemet er, slik jeg ser det, at hun får oppslag og intervjuer med aviser og TV kanaler uten at disse evner å stille ett eneste kritisk spørsmål. Da blir jo hennes presentasjon hengende i lufta som den riktige – og det er den jo ikke…

   3. Det holder, vi har skjønt det. Dere trykker på i de samme kanalene, om det ikke er plukket opp av media nå, så blir det ikke plukket opp heller. Og ingen kommer til å skjønne det mer av at dere skriver det samme om og om igjen.

    Fullstendig enig med Tina.

 7. Boken til AB. Der hun skal ta igjen og tror det blir skandale. Ingen i min krets vet hvem hun er. De leser ikke blogger. Så jeg tror advokatutgiftene vil overgå boksalget for å si det slik. Asti og Adina, dere er stjerner. Burde hatt premie.

 8. Dette innlegget syntes jeg var skrevet litt uheldig og med mye pompøse unødvendigheter. Jeg forstår at man vil reagere på den dårlige oppførselen hennes og at hun henger ut barna sine, men dette innlegget hjelper ikke stort

 9. Tina 01.52, du kan ha rett i noe av det du sier, men AB har ødelagt så mye for seg selv og ikke minst andre. Hvem bringer hatet på banen, det er AB. Hvem er det som ikke gir seg når folk sier at de har skværet opp, det er AB. Hvem er det som profilerer barna på nett, for så å trekke folk til politiet for å injuriere henne og barna? Det er AB. Jeg synes ikke det er så rart at det skrives endel kritikk mot henne. Sier ikke at hun fortjener det, men hun har tråkka alvorlig feil så mange ganger og såret så mange, inkludert noen av oss som skriver her, så jeg vet ikke jeg. Når det kommer til innlegget her bygger det litt mye på eldre retorikk og var ikke så veldig morsomt, men super-kred for å hjelpe Adina❤️!

 10. Syns det er helt sykt hvor mye dritt noen kan lire av seg både her inne og ellers på nette. Fatter ikke at folk kan være så stygge jeg. Gi dere nå og voks opp😝
  En burde heller tenke at hvis en ikke kan si noe pent om noen så la heller vær å si noe👊🏼

  1. Når venner, klassekamerater, andre på fotball eller turnlaget ditt, naboer og ikke minst utallige mennesker får med seg hva som skrives om moren din på nettet må det være helt grusomt. Ja dere kan skylde på AB, men litt medmenneskelighet er også lov. Og det er forresten fullt lov å bare ignorere dama og la hun styre på. Ingenting godt kommer av dette. Det hjelper ikke barna.

   Sorry rantingen men jeg må bare få det ut.

  2. Hvorfor i alle dager, sannheten er det viktigste la sannheten komme fram, selv om den er stygg. Skal ting forties, fordi den ikke er “pen” . Det der er noe riktig pølsevev som en hare sa til et rådyr i en eller annen gammel film. Nei, si det som det er

  3. Si det til Anne Brith Davidsen som har hengt ut alt fra nærmiljø, eks’er, tidligere sjefer, egne barn (i blant annet fotvortereklame og sittende på do) og anmeldelse og hacking av lesere på offentlig internett i år etter år etter år. Samtidig som hun i følge seg selv har “holdt kjeft”.

 11. Anonym og Monica (og resten):
  Igjen blir dette rettferdiggjort med at AB har gjort mye fælt. Jeg har aldri betvilt at hun har gjort mye som er kritikkverdig.
  Poenget er igjen at folk kan roe seg litt med gjentatte innlegg og kommentarer. Det er vel ikke noe mer som bør belyses som ikke allerede har vært oppe flere ganger før?

  På KG florerer det med innlegg om hun og jeg tror bare det gjør mer skade enn godt. Nå som bloggen her kjører i samme bane er det viktig å poengtere.

  Kommentarer som latterliggjør hun og et så sterkt fokus blir for meg helt feil. Det er utallige innlegg om hun på denne bloggen fra før og jeg nå føler slik for barna hennes. Selvom hun har ledet til dette betyr vel ikke at vi skal fyre opp under.

  Det er en hel bloggverden man kan rette et konstruktivt fokus på, og akkurat nå syns jeg verden skal ta en liten pause fra AB selvom hun åpenbart ber om oppmerksomheten.

  1. Det er hennes skyld, som har gitt dem så mange perfekte server. Men de glemmer at det er de som velger å slå.

 12. Ok Tina og M, point taken!!!!! Denne bloggen er nettopp for sånne ting som dette. Hvor skal vi ellers få det ut? (Uten å bli anmeldt av AB- ja jeg vet, flåsete sagt, men sier det likevel) Vi skjønner hva du mener nå, kanskje finne et forum hvor ditt syn er tematikken? Eller prøve å forstå hvorfor noen skriver som de skriver? Har du blitt utsatt for hatet fra denne personen? Har vedkommende skremt deg noen gang? Snakk med noen som har opplevd det…. Hilsen anonym 18.27

 13. Hørte siste podcasten til de som harselerte med AB, unnskyldte seg, unnskyldningen var ikke god nok, så har vi det gående noen episoder til.
  Men, hvem er disse to merkelige damene med munndiare? Snakk om å drite gjennom øverste hull – igjen. De snakker om Kardashian og at denne Jordy eller hva hun heter, som hadde køya med typen til Cloe, at hun bodde i gjestehuset hos Kylie, som bor på et slott.
  Så klarer den ene munndiaredama å si; kan du ikke flytte til et slott og få deg en BRUN unge som jeg kan passe!!! eller noe i den duren.
  En BRUN unge? Hva feiler det disse to som ikke klarer å oppføre seg som voksne folk uten å krenke noen hele tiden.

  Men hva kakler hønene (beklager, men ja, hønene, min respekt er borte) på KG om? Jo, at AB tok kontakt med samarbeidspartnere til AogJ.
  Men at hun sier at hun venninnen en BRUN unge, det reagerer tydeligvis ingen på.

  Hjelpes for en gjeng.

  1. Er da ikke noe galt i å si en brun unge. Selv har jeg hvite unger. Og de sier selv at de har brune venner. Neger/nigger derimot, det er stygg rasisme.

 14. Jeg blir faktisk veldig glad når jeg ser hvor dårlig bloggforsvarerne er i rettskrivning. Det forteller meg at det er de slappe og late som er mest ivrig på å forsvare ting de ikke har satt seg inn i. Kanskje man blir dum av å være lat. Hvem vet.

  1. Enig. Tenker akkurat det samme. Om du ikke evner å bygge opp en setning, da klarer jeg ikke ta det du prøver å si seriøst. Beklager.

 15. Syns dette har blitt en hateblogg for AB. Nå er jeg lei as. Hva med god gammeldags sladder? Som hvem er det sraad styrer med? Hvorfor er hun og vennina uvenner? Hva skjedde med jay og hu? Eller SE?

 16. Hva skjer med moralen her inne?
  Alle har rett til en stemme. Hva med mennesker som har dysleksi? Har ikke de rett til å bli tatt seriøst?

  Skal man anses som dum fordi man ikke skriver korrekt?

  Hva med personer som ikke har norsk som morsmål?

  Alle har forskjellig læringsgrunnlag og jeg håper virkelig at de fleste klarer å lese forbi setningsoppbygging og heller ta innover seg hva personen vil frem til.
  Det er utrolig trist å se meninger som Sofie og Msria(!?) kommer med her.

  Jeg håper at flere reagerer på slike holdninger.
  Jeg synes det sier mye mer om personene som skriver slike kommentarer enn om personer som har skrivefeil.

  1. Enig med deg Tina. Klarer ikke å ta denne Msria helt seriøst når hun klager på rettskriving……(Ser du forskjellen på det ene ordet)

 17. Nå må dere slutte å syte. La oss få noe mere spennende på banen. Noen som vet om «Lykkenermange» har født nr 7? Hvorfor hun sluttet å blogge? Og, hva skjer hos «Galehjem» (Gladehjem), er nesten slutt der og! Hva skjer med sraad og lite blogging, og turban-Laila pilotfruen🙈 Få litt fart på ræva deres a’ , dere som er her inne. Nå vil vi ha bloggergossip! Tina, foreslår du starter en seriøs diskusjonsblogg!

  1. Lykken er mange har født. Tror datteren ble født i uke 33. Og hun har lagt ned bloggen hun også..!

 18. Skriveleifer eller ikke. Ro ned. Artig innlegg, og så sant, så sant. Har virkelig AB ringt til K og B arbeidsgivere? Det som hun selv anmeldte noen for å ha gjort med henne. Hun er ikke skrudd sammen på vettig vis. Jeg tenker slik på de 4 barna. En mor som gir ut bok om hat. Da er du hatefull da. Det hjelper lite at hun skriver at de fremsnakker folk hjemme. Det kan vi glemme. Så mye hat, Advokater, anmeldelser, tap av venner, kollegaer. Hun står helt på bar bakke, og det har hun valgt selv.

 19. Ja, det er barn i bildet, men det går da faen ikke an å bruke det som trumfkort hele tiden for å unngå konstruktiv kritikk. Hu ødelegger mer for barna sånn hu holder på nå enn om folk setter spørsmålstegn ved oppførsel og utlevering. Og da tenker jeg ikke på hets, for hets fortjener ingen, uansett. Klarer man ikke være kontruktiv og voksen i måten man ordlegger seg på så blir man heller ikke hørt. Man oppfattes som støy!

  Internett er dessverre såpass nytt at ingen har egentlig sett hvilken konsekvens det har for barn som vokser opp på dataskjermen, og den hårfine grensa for hva man deler skyves lenger og lenger bort, til det er for sent. For det som havner på Internett, det blir der! Uansett om man fjerner hele bloggen… Jeg heier på de som stiller AB til veggs for det er akkurat det hun trenger, en øyeåpner! Det er ikke greit å legge ut om barns sårbare private øyeblikk, det er et overgrep.
  For ja, det er det!

  Hadde min mor skrevet innlegg om at hun spekulerte i min seksualitet så hadde det blitt månelyst. Ikke bare det, men jeg kan vedde alt jeg eier og har på at vennene på lista hennes hadde reagert
  og hu hadde fått beskjed om at det ikke er greit. Hvorfor er det da annerledes når AB gjør det?

  Samme gjelder Anna Rasmussen, Speiltvillingene, Marna Haugen, Mammasom16, Caroline Eriksen og Funkygine m.m.
  Ingen kan forutse hvordan dette kommer til å påvirke barna, men det legges ikke tilrette for at de skal få en “normal” oppvekst. Forskjellen på disse barna og kjendisbarn er at kjendisbarna ofte får tilrettelagt skolegang i forhold til kjendisstatus, mens bloggerbarna går på vanlig offentlig skole og er med mamma på Rema. Mamma reiser dermed videre på eventer i hovedstaden sammen med resten av kollegaene, stylet til fingertuppene!

  Om andre har Andre meninger enn meg så er det helt greit, men vi får se hvem som har rett til slutt 🙂 Time Will tell!

  1. Mammasom16 har et par innlegg nå der hun sier A A A A, men ingen B-er. Antyder, men sier ikke alt. Mest sannsynlig slutt med med pappaen til barna igjen, men det må selvsagt melkes noen innlegg til.
   Hun påstår at det ikke er naturlig å bare bli borte fra bloggen, siden hun har blogget daglig i over fire år. Ja, sånn bortsett fra et par dager tidligere i februar….. og helt sikkert flere dager tidligere, jeg så bare kjapt over forrige måned.

   Hvorfor ikke bare skrive at noe har skjedd, jeg må ta en bloggpause på noen dager? Mer trengs ikke. Kanskje bortsett fra: håper dere er her når jeg kommer tilbake. Men det gir selvsagt ikke klikk. Det kan ikke melkes i det uendelige.

   Nei, hun beskytter ikke, tar ikke hensyn til familien ved å skrive sånn. Dessuten vil jeg tro at familien er orientert. Så hvem – eller hva – tar hun hensyn til ved slike innlegg? Bankkontoen?

   Kjenner jeg får mindre og mindre respekt for influensafolket, en hver endring skal melkes til kua er tommere enn tommest. Kanskje noen bare bør gjøre som AB (om det stemmer, tror det ikke før…) og sine av kyrne?

 20. Vel, nå savner jeg denne bloggens oppdatering om bloggverden så veldig, at jeg nesten får abstinenser. Jeg mener at enten må noen hjelpe til her, ta opp tråden, eller lage en tilsvarende blogg. Dette er en sårt tiltrengt motvekt til gale bloggere og en viktig stemme i forbrukerdebatter og barnas beste. Hvem skal være bloggpoliti og feinschmecker på ulovligheter hos bloggerne nå? Hvis denne bloggen ryker Adina, er det som om FIS mister antidopingarbeidet sitt. Dvs, din jobb får følger for bloggverden, arbeidet nytter. Rett og slett litt fortvila for at du ikke er her… God natt

  Fjernet et ord -Adina

 21. Passerte en ARK bokhandel i dag. Fikk den gulpe ideen at jeg skulle se etter boka til AB. Jammen så jeg ikke bøkene fra butikkvinduet. Betraktet først ei dame som stod foran bokhylla og glodde lenge. Virket som hun ikke helt turte plukke ned ei bok. Jeg strenet inn i butikken, tok ned ei bok og stilte meg ved siden av dama og begynte å bla og lese, og klarte ikke å la være og riste på hodet flere ganger. Boka var tynn og jeg bladde meg gjennom hele og leste kjapt litt her og der. Intet nytt under solen. Bare samme gnålet som hun har holdt på med på bloggen de siste åra. Egmont bla bla bla, Kvinneguiden bla bla bla. Fra blogg.no til united influencers bla bla bla. Hets bla bla bla. Offer bla bla bla. Stakkars meg bla bla bla. Noen sitater fra bl. a KG bla bla bla. Gørr kjedelig bok. Jordskjelvet hun snakker kommer muligens om noen av de som er sitert, går til rettslige skritt. Hun håper nok på å få vite hvem som står bak sitatene.

  1. Hmmm…. trodde ikke bokslipp var før 8.mars? Bokhandlere har faktisk ikke lov å selge bøkene før fastsatt dato, kun de som forhåndsbestiller som får den før slippdato.

   1. De gjorde akkurat det samme med boka til Anniken Jørgensen. De som forhåndsbestilte boka fikk boka senere enn de som plutselig fikk kjøpt den i butikk. Samme forlag, samme «taktikk»
    Har lest boka og makan til møl og løgner skal man langt ut av landet for å finne makan til!

 22. Viking-girl: Synd at du kastet bort 349,- på det mølet der. Bare å bla kjapt gjennom boka, så sparer man de pengene. 😊

  Fjernet en setning -Adina

 23. Bladde også gjennom boken. Det var ingenting der som vi ikke har hørt før. KG, Egmont, hets og sjikane. Intet nytt, intet jordskjelv. Hadde ikke tenkt å kjøpe uansett. Dama i butikken, hadde ikke lest den, så hun kunne ikke uttale seg.

  1. Anbefaler du virkelig en som eksponerer barnet sitt? Eller er det greit siden hun kritiserer AB? Hjelpes altså….
   Nei, jeg leser ikke blogger der barn eksponeres. Jeg har tatt et valg.

   1. Ikke sponsorer nei, men arbeidspartere. Vanskelig å bli rik på bare klikk. Er jo reklameinnleggene bloggerne tjener på.
    Ingen ville jobbe med AB lengre, hun fikk ingen tilbud. Det endte opp med at hun gikk konkurs og måtte legge ned bloggen. At hun la ned grunnet trussler mot barna var bare et påskudd for å slippe å nevne konkursen.

  1. Du mener samarbeidspartnere? Er dette et rykte eller vet du det for sikkert? Send meg gjerne en mail om du ikke vil uttale deg her 😊

 24. Wooooow! Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men har dere lest dagens oppdatering fra Villapaprika «la oss spise fancy, variert og billig sammen»? Har alltid hatt en følelse på at den dama har dyre vaner, men altså…err’e virkelig mulig??? Luksusfellen neste?😳😲 Kan Adina eller noen skrive litt om dette og alt det rare ved villapaprika?

 25. Skulle ønske jeg hadde tid til å hjelpe Adina med innlegg 😕. Paprikaen vingler og vakler. Også CBE! Barnet på fanget og vin i glasset samtidig. Liker ikke

  1. Synes det er helt overdrevet at man ikke skal kunne ta seg et glass vin rundt barn? Jeg er italiensk og kommer fra en kultur der vin er en stor del av et måltid, og skal selvsagt nytes rundt bordet med barn tilstede?!

   1. 5 mars 08.15, skjønner du ikke poenget? CBE er fri til å gjøre som hun vil i sin private sfære, men bør hun vise det til hele verden, hun som er såkalt infuencer?

 26. Asti, er det ikke sånn at bloggere ikke skal vise alkohollignende drikke samtidig som innlegget er reklame? CBE reklamerer for Vestlia Resort, men drikker da virkelig hvitvin i innlegget?

 27. Mila: Jeg skal skrive et innlegg om dette etterhvert. Loven er ikke så enkel som man skulle tro. Jeg venter på noen svar fra Helsedirektoratet 😊

Comments are closed.