HEI HEI

Jeg titter innom for å fortelle dere at bloggen ikke er lagt ned. Jeg skjønner at noen tror det for her er det stille. Som jeg tidligere informerte om (HER) ville det bli mindre blogging fremover. Jeg ønsker egentlig ikke utdype da bloggen ikke handler om meg personlig, men jeg kan si så mye som at det er sykdom i bildet. Vi lar det være med det.

Jeg er glad for at jeg ikke er den eneste kristiske bloggen som finnes. Ingen er så flink som Asti til å dokumentere hva som skjer i bloggnorge, så ingen trenger å gå glipp av noe. Ofte trengs det heller ikke to til å skrive om samme sak. Les bloggen hennes HER

Jeg vil si tusen takk til alle dere som er så tålmodige og sier at dere savner meg. Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne levere det dere fortjener. Jeg har aldri tidligere vært så lenge borte fra bloggen og jeg håper at det ikke skal skje igjen.

PS. Jeg skriver “Ukas Sett og Hørt” og andre innlegg så det vil komme noe snart. Jeg vil minne om at jeg fortsatt tar imot gjesteinnlegg og tips.

❤️Dere❤️

Adina xoxo

41 thoughts on “HEI HEI

 1. Det var godt å høre fra deg. Trist å høre om sykdom, enten det gjelder deg eller familie. Ta godt vare på deg selv!

 2. Så godt å «høre» fra deg. Ta vare på deg selv! Jeg leser Asti sin blogg fast. Men det er behov for begge. Jeg elsker humoren og de ironiske innleggene dine!

 3. Hei Adina👏🏼😊! Godt å høre fra deg. Jeg tenker at det må da være noen sjeler som følger denne bloggen som kan bli din co-worker for en periode! Det er mange kreative, og ikke minst kloke og morsomme kommentarer her som avspeiler solide og engasjerte folk. Noen du kunne tenke deg å samarbeide med Adina, eller noen som kunne skrive faste gjesteinnlegg? Vi trenger virkelig denne bloggen! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Anyone?

 4. Adina, HVA SA KA OG BJ I PODKASTEN SIN? De har lagt ut en redigert versjon og jeg rakk ikke høre den originale, som selvfølgelig betyr at jeg DØR av nysgjerrighet!

 5. Godt å høre fra deg ❤️
  Har full forståelse for mindre blogging ❤️
  Vi er her når du er tilbake ❤️
  Asti ivaretar oss på en fremragende måte ❤️
  Sender deg en god klem! 🤗

 6. Finner ikke den uredigerte versjonen hos Asti. Jeg finner heller ikke Asti sin blogg. Den lenken over her, linker ikke til podden. Endelig noen som kanskje sier meningen sin?

 7. Må vi betale for å høre podden? Kom inn på en side hvor det stod , abonner. Stemmer dette? Det hadde jo vært interresant å vite hva de sier. Og det de sier, er nok det vi tenker. Tenkte at skulle AB komme med bok, måtte det jo være hat. Har hun noen gang lurt på hvorfor hun er så dårlig likt? Hat er et sterkt ord, og jeg holder det mest for meg selv. Men her skal hun nok legge ut i vide verden. Med sine løgner og fanteri. Jeg kjøper ikke den boken. Støtter ikke opp om slikt. Nå vil alle forbinde henne med ordet hat. Stakkars AB. Hvor langt kan det gå.

  1. Du må ikke betale, abonner betyr å få varsler om nye episoder. Du kan høre podcasten på spotify eller med podcast player.

 8. Herlighet for et hysteri. Så nysgjerrig for å høre hva som sies om et menneske dere i utgangspunktet bare snakker negativt om og ønsker slutten på bloggen for. Som drar spekulasjoner om innholdet i boken. Folkens, få dere et eget liv, dere er sykelig opphengt i AB, kan neppe være godt for sjela deres.

  Den originale podkasten kan kun høres av oss som har lastet den ned (før den ble endret), den er ganske så sjokkerende, skjønner ikke hva som får voksne damer til å omtale andre sånn som de gjør her. Rett og slett skammelig lavmål. Dere som ikke har lastet ned originalen må nok nøye dere med en sterkt sensurerte versjonen. Vær glad for det.

  1. Og anonym, hvorfor må du fortelle at du har lastet ned podcasten, som ingen av oss andre, du er jo f meg like nysgjerrig sjæl. Din kommentar faller på steingrunn. Du burde kanskje like mye få deg et eget liv kanskje, siden du har hørt på og analysert podcasten? Gremmes…

   1. Grunnen til at jeg lastet den ned er så enkel at jeg følger denne podcasten (og noen andre). Jeg visste ikke hva den inneholdt før etter at den var lastet ned og jeg spilte den av.

  2. Det sier jo sitt om innholdet i bloggen til ABD! Hvis en podcast som referer til ting hun har skrevet og brukt friske ord (som nordlendingen ABD ville ha sagt) så kan hun takke seg selv.

 9. AB på GMN nettopp. Til spørsmål om hvordan publikum kommer til å reagere på boken, svarer hun “Vår, det blir et jordskjelv. Bare vent å se”.
  Programleder (Vår) blir lettere paff….
  Uttalelsen er muligens et salgstriks. Men det føltes mer “skremmende” 😳

 10. Takk og lov at AB legger ned bloggen sin. Men, med tanke på at det er mye løgn der i gården kan man jo aldri vite. Med jordskjelv mener hun kanskje at mange av oss kritiske røster er uthengt der? Uff, liker ikke

Comments are closed.