BARE EN TANKE

Flyparets baby har blitt misbrukt av kommersielle aktører. Kos med Kidsa og Bestsellers Norge er to firmaer som ulovlig har brukt Flyfamilien i reklame for kosedresser:?

Flyparet reagerte sterkt og har truet med søksmål. Reaksjonen deres er fullt forståelig for dette er overhode ikke greit. Samtidig er det ikke til å unngå å tenke at dette kunne vært unngått om de bare hadde skjermet sønnen fra bloggen, sosiale medier og TV. Bare en tanke.

Kanskje har de tenkt seg om:

(Skjermdump familieklubben.no)

Begge aktørene har i ettertid beklaget til familien.

Flyparet har tidligere opplyst at de ikke ønsker å bruke sønnen i markedsføring:

(Skjermdump pilotfrue.blogg.no 10.10.18)

Men vent litt. Dette er bildet som ble brukt:

(Skjermdump pilotfrue/Instagram)

Siden Flyfrua (og Flyfar?) tjener penger på å være med i “Bloggerne”, burde vel strengt tatt bildet vært merket som reklame. De har da brukt sønnen i reklame. Bare en tanke.

Dette er bare et eksempel på hva som kan skje når man eksponerer barna i så stor skala som mange bloggere gjør. Det finnes dessverre foreldre som har opplevd verre da bilder av hjerteknuserne deres har blitt manipulert og delt på The dark web. Er ikke det grunn nok til å skjerme de små, så vet ikke jeg. Bare en tanke.

La barna få forme sin egen digitale identitet.

Anni xoxo

109 thoughts on “BARE EN TANKE

  1. Asti: Jeg så ikke før nå at du hadde skrevet om det samme 🙈
   Det er ikke ulovlig å dele fra sosiale medier. Media gjør det hele tiden. Den nye åndsverksloven gjorde dette tydeligere😊

   1. 😘

    Betyr det at delingen (av Pilotfruen sitt FB-innlegg) som firmaet “Kos med kidsa” gjorde er lovlig? Viser til at det ligger “del innlegg knapp” under Pilotfruen sine FB-innlegg.

    Jeg er imot stjeling av andre sitt åndsverk, men hvis firmaet gjorde noe som er vanlig, så fremstår første blogginnlegg til Pilotfrue om saken merkelig i mine øyne.

    1. Det er ikke lov å dele i den hensikt å tjene penger på det, slik som disse gjorde. Jeg vil tippe at reglene for å dele er strengere for firmakontoer, uten at jeg vet😊

 1. Jeg er så enig med deg Adina. Det bør snarest komme en lov som forbyr eksponering av barn i sosiale medier kun for å tjene penger.
  Pilotfruen har faktisk, så langt jeg har klart å følge med, vært flink å skjerme babyen, selv om han har vært med, som familiemedlem, i bloggerne, så har det vært lite bilder på bloggen. Med insta og snapp vet jeg ikke, er sjelden inne der, tygger liksom ikke grøten flere ganger (samme i alle kanaler). Andre derimot, som flinke Asti følger ned på, er rå på eksponering. At de tør.

  Men, uansett om pilotfruen har delt bilder så gir det ikke automatisk rett til andre å bruke (stjele) dem?
  Det er vel ingen som sier at fordi du har sendt ungen din i barnehagen så er det din feil at hen ble misbrukt? Leste nettopp om en saki Bergen.

  Vi må ikke komme dit at det ikke er den som gjør noe, som å bruke andres bilder, som skal stilles til ansvar. Ikke den som la ut bildet.

  Hvis jeg stjeler en bil som står og går på tomgang så er det jeg som gjør noe ulovlig og blir straffet. Den som lot nøklene stå i bilen vil, om jeg skader bilen, bare få avkortning/ingenting på forsikringen, men ingen straff ut over det.

  Lillemammaen er, i mine øyne, en av de verste. Sjelden en dag uten bilder av guttene, gjerne kun i body med bleie under. Hun hevdet i fjor vår at hun var sluttet å eksponere dem, så var hun visst ikke det likevel, de var en så stor del av livet hennes (les inntekten), men hun skriver ikke lengre alt, som legebesøk, vaksiner osv…, bare alt det andre.
  Nå har hun endelig bekreftet at hun er sammen med barnefaren igjen. Jeg tror ikke de har vært fra hverandre mer enn noen få måneder, det er bare å lese bloggen, lett å se når pappahelger tok slutt.
  Det kan ikke være bra for guttene at foreldrene har et sånt ustabilt forhold, det har vært slutt flere ganger, skjønt dette er eneste gangen pappaen har flyttet ut.
  Leste akkurat at hun skrev at de som mener at barna ikke har godt av det (sånne som meg) ikke eier empati. Jadaneidatja kanskje hun skulle slå opp ordet i ordboka?
  Spådom: nytt svangerskap løpet av året, enn si fødsel.

  1. Anonym: Jeg håper det kom godt nok frem at det er firmaene som har gjort noe ulovlig.
Jeg følger ikke med på bloggen til lillemammaen, men veldig greit å få en oppsummering av og til 😁 Tusen takk 😘

  2. Ærlig talt, du kan da ikke sammenligne å legge ut et usladdet bilde av barn med å sende de i barnehagen og overgrep? Det ene er totalt unødvendig og når det gjelder det andre, så må noen faktisk sende barnet sitt i BHG det er ikke et valg! Når det er sagt så er det ugreit at noen kopierer bilder uten å spørre først. Slik foreldrene legger ut bilder av mindreårige i kommersiell sammenheng uten at barnet samtykker også er ugreit. Det ene er faktisk ulovlig mens det andre burde vært ulovlig også.

 2. Klart det er firmaene som har gjort noe ulovlig, men allikevel tenker jeg «som man reder, så ligger man». Det er så enkelt som at man ikke deler bilder av sine barn i sosiale medier i det hele tatt. Hvem som helst kan laste ned bilder av, dele, manpulere og spre de videre. Trist og tragisk at mange foreldre ikke evner å verne om sine barns privatliv, beskytte dem og gi dem trygghet! Pedofile sitter faktisk og saumfarer nettet for barnebilder, noe som kom tydelig fram under Dark Room saken. Tragisk at det finnes foreldre som er så lite oppegående at de ikke ikke enser det en tanke. Dessverrre kan verken sunn fornuft eller vett, kjøpes for penger!

 3. «Som man reder, så ligger man». Så alle lettkledde jenter fortjener å bli voldtatt? Det er det du indirekte sier med dette innlegget.. Dette er en farlig tankegang.
  Du må heller ikke glemme at du også er en influenser Adinda, og det du skriver påvirker andre.
  Håpet du endrer innlegget eller sletter det!

  1. Så hvis du sidestiller voldtekt med eksponering av mindreårige mot penger, da må eksponering være en grov handling? Da er det absolutt på sin plass å illustrere hva foreldre selv legger opp til ved å dele unødvendig informasjon på sine kommersielle kanaler. Adina driver ikke med innskrenking av ytringsfriheten slik de gjør på KG!

   1. Også ved å sidestille voldtekt med eksponering av mindreårige sier det jo at det er de mindreårige som er offeret, akkurat som voldtektsofferet – ikke foreldrene, hvis bilder har blitt misbrukt. Så klart ber ikke foreldrene om at bilder av deres eget barn skal bli misbrukt, men man kan ikke legge skjul på at de legger opp til misbruk når de deler bilder på offentlige plattformer. På ingen måte har ungen bedt om dette – akkurat som voldtektsoffer. På den måten forsømmer de plikten sin som er å beskytte sønnen sin, på samme måte som samfunnet og andre forsømmer plikten sin som er å beskytte voldtektsofferet.

  2. Å sammenlikne voldtekt og eksponering er ufint, men du understreker likevel et poeng. Fordi, joda, det er voldtektsutøvøveren som er den skyldige, men likevel er det den voldtatte som må bære konsekvensene. Man kan godt si at i en perfekt verden så kan en person gå alene hjem fra byen og være trygg. Men verden er ikke perfekt. Har foreldrene delt bilder av barnet sitt og folk misbruker bildet kommersielt eller på Dark Web, så har de med viten og vilje tatt en sjanse som barnet må bære konsekvensene av. Det handler om føre var prinsippet slik at du unngår å utsette deg selv eller barnet for risiko. Og pilotparet har blitt advart så det er ikke som om de ikke visste hva som kunne skje.

 4. De elsker jo drama og oppmerksomhet. Tar imot alt de kan få gratis. Det største problemet deres nå er at det ikke har fått penger for det. De kommer garantert til å bruke denne saken til å få erstatning.

 5. Altså, noen av dere som kommenterer her, det er DERE som har brakt voldtekt og eksponering av barn i barnehage og overgrep på banen, ikke Adina. Se og les, hun skriver kun et enkeltinnlegg om flyfrua og hennes nylige utsagn på bloggen. Nå må dere pinadø slutte å trekke ting ut i det vide og det brede og heller ta innlegger for det det er! Veldig tragisk det i barnehagen i Bergen, men hva tusan har det med akkurat dette innlegget om flyfrua å gjøre? Det skjønner ikke jeg!
  Og : “Så alle lettkledde jenter fortjener å bli voldtatt?” skrevet av Karianne, hva har det med dette å gjøre? Er Severin en lettkledd jente? Ta nå denne bloggen som det den er, enkeltoppslag og gossip ispedd en god dose alvor om toppbloggernes hodeløse og “blonde” væremåte og fremtoninger, og ikke trekk slutninger om ting som jeg virkelig ikke tror Adina har tenkt i disse sakene.
  -Men for all del, ytringsfrihet i kommentarfeltet er vi for!

  Keep up the good work, og tusen takk for nytt innlegg Adina! En vitamininnsprøytning i hverdagen. Gremmes over hvor korka mange av “toppbloggerne” er. Er ikke alltid man kan forstå hvor brainless det går an å uttrykke seg, slik som flere av de driver med hele tiden.
  Man ser jo tegninga på hvem som blir toppbloggere, kommersielle, litt enkle sjeler som gang etter gang plumper ut i det, og “bjudar på” uten å tenke konsekvenser. Mange fantastiske andre bloggere slipper ikke til på topplistene fordi enkelte andre selger sjela og kroppen sin uten hemninger, finansiert av deg og meg….
  (Oj, nå får jeg pepper fra noen her, men har ikke uttalt meg om enkeltstående annet enn flyfrua og dette ene innlegget, så kan ikke tas for hvem andre “toppbloggere” jeg mener 😀

 6. Dette er jo i utgangspunktet et uskyldig (og fint!) bilde av familien fly..
  det er forskjell på innlegg som dette og «rabattkode newbie se så søt babyen min er i disse klærne jeg fikk sponset fra KappAhl, kjøpes HER bruk kode influensamamma25 og spar penger»

 7. TAKK ADINA. for at du belyser et så viktig tema.
  Jeg tenker også at pilotfrua kan takke seg selv, hun har valgt å eksponere sitt eget barn i sosiale medier.

 8. Den eneste grunnen til at «Pilotfrue» lager så stor sak ut av dette er vel fordi hu skal tjene penger på det. Noe skal vel finansiere forbruket som fks LV vesker, Hermes belter osv 😂

 9. Bare en tanke fra meg: i forrige ukens spm som pilotfrue la ut ble det spurt om hvor hun kjøper barneklær, da svarer hun blant annet kos med kidsa……. litt rart å nevne dem hvis de ha misbrukt bilde av sønnen.

 10. Nå kommer Villa Paprika med ganske grove beskyldninger mot sykehuset hun fødte på sist: Feilbehandlig, hun ble overkjørt og glemt igjen på rommet under aktiv («full») fødsel, først skrev hun i mer en en og en halv time og i dag skrev hun at det var i over seks timer! Historien endret seg stadig.

  Nå er det lenge siden du har skrevet om denne bloggeren med sitt lemfeldige forhold til sannheten. Det hadde vært fint om du kunne ha kikket nærmere på dette! 😀

  1. Bare løgn og bedrag VP kommer med. Finnes det virkelig noen som tror på noe av det VP kommer med? Om det hun skriver om Sykehuset Østfold Kalnes hadde vært sant, hadde hun funnet et annet sykehus å føde på. Vi har tross alt fritt sykehus valg her i landet. Det er ille at hun henger ut et sykehus på den måten, og samtidig skremmer vettet av andre som skal føde der (el på andre sykehus for den saks skyld.) Det må forresten være plent umulig å glemme VP med alt maset og dramaet som følger rundt henne! Skremmende at enkelte bloggere kan ødelegge så utrolig mye for andre med alle løgnene sine!

 11. Jeg synes du har mange fine tanker, men av hensyn til barnet burde kanskje akkurat ansiktet hans blitt sladdet i screenshoten helt øverst her?

 12. Den jeg syns er aller verst på det å bruke ungene sine i reklame er Elin Bergius @ebergius. At det går ann å eksponere og tjene så mye på det kjæreste man har.

 13. Noen har endret passordet til AB sin Mail. Det er attpåtil noen hun kjenner som har gjort dette. Det er det verste hun har opplevd i sitt liv. Hun som har blitt mishandlet, bodd på krisehjem, hvilken verden lever det der i? Hadde jeg mistet alle venner opp igjennom årene, tror jeg at jeg hadde slitt. Men ting som det preller av hos henne. Sofie, Stina, og alle hun skriver om som svikter. Og alle de nye prosjektene hun skriver om. Jeg håper hun lykkes i noe i det minste. Og flyparet, slutt å vis sønnen deres da. Vær så snill.

  1. Som AB reder, så ligger hun. Kan ikke se at hun vil lykkes med noe som helst så lenge hun durer fram som før. Får håpe hun lykkes med huskjøp for resten av familiens del, FØR de er ute av redet.
   Nå er det sikkert mange på hennes alder som heller ikke eier nåla i veggen, men de skryter tross alt ikke av at de jobber ræva av seg og legger ut snapper av lapper hvor det står at de tjener over 100.000,- tusen i måneden uten å kunne vise til at de eier noe som helst. Før det 13 mill. huset (I det minste må hun da klare 6 mill.) er i boks, så tror jeg nada på alle tallene hun legger ut på Snap for å skryte av hvor mye penger hun har. Nå skrev hun i en kommentar på et blogginnlegg at hus var i boks til 2020, så det er uansett ikke snakk om at hun har kjøpt noe. Regner med at hun kommer til å legge fram ting som hun skal kjøpe/har kjøpt hus. iEllers blir det bare likt alle de andre svada innleggene om huset hun ønsker seg. Hvor blir det forresten av bilen hun planla å kjøpe i februar? Spent på NÅR hun trekker seg ut fra Blogghuset-prosjektet.

 14. Hei, jeg lurer på deres tanker ang serien Kristin og Dennis, 1+1=3. Kristin deler tanker om at barnet var uplanlagt, at hun ikke har noen morsfølelse for barnet i magen osv.
  Jeg tenker at å dele slike tanker kan hjelpe mange, men at det for barnet vil være trist og direkte psykisk skadelig å få høre dette selv eller gjennom andre.
  Kristin har tidligere vært imot eksponering av barn på sosiale medier, og sier hun ønsker å skjerme barnet som kommer.
  Jeg vil tro at en slik eksponering som hun nå bedriver potensielt vil ha større følger for et barn enn et bilde eller to, men det er nå min mening 😩

  1. Jeg tenker at når barnet blir stort nok til å forstå så klarer helt sikkert Kristin å forklare dette på en god måte til barnet. For de aller fleste førstegangsgravide så kommer ikke morsfølelsen før barnet ligger på magen din (eller når du ser det første gang), det er jo først da du er mor.
   Og for noen kan det gå lang tid før de føler noe.
   Morsfølelsen er dessverre litt vel mye hauset opp. Alle blir fortalt om den enorme, store morslykken som strømmer gjennom deg. For de som ikke opplever det, og det er faktisk mange, så føler de skam, tror noe er feil med dem, endel går inn i fødselsdepresjon fordi de føler seg mislykket når de ikke føler alt det store.
   Hipp hurra for Kristin som er ærlig, når barnet er stort nok til å få vite så vet det allerede at det både er velkomment og elsket.

  2. Dette blir for dumt.. Som om man tar skade av å vite at man ikke var planlagt – om man ellers har en fin og normal oppvekst?? Nei da er du skjør ass.

  3. Jeg tror du tar feil her, hva skulle være negativt for et barn ved å få vite at man ikke var planlagt? Åpenbart var man ønsket allikevel – vi har fri abort frem til uke 12.
   Min egen datter på 13 år spurte meg faktisk for et par uker siden om hun var planlagt. Da jeg fortalte henne at graviditeten kom som en overraskelse på hennes far og meg – som ikke en gang bodde sammen da – og at vi etter noen runder bestemte oss for å beholde henne og flytte sammen, utbrøt hun: jeg blir helt rørt, jeg.

 15. Godt at flyparet fikk noe å skrike over slik at kronene kan rulle inn tidsnok til LV nye vårkolleksjon..!
  Neida, joda.. Men, selv om de bauler og skriker aldri så mye så må jeg si meg enig i at her har bedriftene dreti på leggen og dummet seg ut.

  Anne Birth (ups) er jo den som selger unga for en slikk og ingenting, ikke rart hu har tredoblet januar-budsjett hu som har fire unger! Hei hvor det går! Nå blir det masse ting til a mor og huset kommer i 20xx- for det er jo hemmelig!!

 16. Dette skrev jeg på bloggen til frøkna, i det siste spørsmålsinnlegget: “leiligheten – eier eller leier du?”

  Ikke noe mer, ikke noe mindre, ikke noe ufint eller kritikk vil jeg si. Men kommentaren blir ikke godkjent! Er ikke det veldig spesielt? Da vet vi ihvertfall at hun leier 🙂

  1. Ja, akkurat som Villapaprika. Syns jeg ser dem sitte å kommandere hva som skal skrives. Patetisk hvordan de bloggermødrene skal fremstille seg som så fantastisk gode mødre. I mine øyne er de (og også andre bloggermødre) utrolig dårlige mødre basert på den enorme eksponeringen av barn i sosiale medier, hvor de viser at de verken evner å verne om barnas privatliv eller beskytte dem og gi dem trygghet. VP sender sønnen på leirskole og oppgir navnet på leirskolen. HÆ???

 17. Noen som har lagt merke til at mamman har gått tilbake til clickbaits? Hun begynte bra når hun først begynte å blogge igjen, men same old same old!!

 18. I Caroline Berg Eriksen sitt siste innlegg er det mange bilder av barna. Jeg skjønner at hun er en stolt mor. Men reagerer på eksponeringen av hennes små barn som skjer stadig oftere.

  1. Stolt? Det er vel mer at regnskapet for 2019 skal gå ihop. Da må alle i familiebedriften trå til, også mindreårige uten samtykke kompetanse.

 19. Martine L skal pusse opp…Om 4-5 dager ser vi reklame på sofaen fra classic living…eller hva det heter, orker ikke🙄…

 20. Wow! Har noen av dere opplevd å bli blokkert av CBE på insta? Hun tålte ikke kommentar om det oppstilte og sminkede morsdags-stuntet…Visste ikke at hun var like paranoid som de andre

 21. Huset er STORT må vite! For folk som mangler den indre tryggheten på seg selv og et godt selvbilde, er det ekstremt viktig å skryte av penger, status og materielle verdier. Virker som et ekstremt lavt selvbilde er felles for disse bloggerne (de mest diskuterte). Der av den narsissistiske personligheten og den ekstreme mengden med sminke, restylane, botox, løshår, silikon, tannbleking, redigerte bilder, selfies og flashing av dyre designvesker som Gucci, LV, YSL and you name it. Det er egentlig trist å være vitne til, men samtidig fascinerende.

 22. Altså, de morsdagsbildene til CBE… hva gir du meg? Stått opp og sminket seg først? Hvilke rollemodeller er det paret for barna når de setter opp stativ, stekepannen må med, barna er stylet. Er det slik de virkelig vil ha oss til å tro at de lever? Javisst har vi stort hus her også, vært i interiørblad. Men jeg toner da dette ned. Har ikke sosiale medier. Og hadde jeg hatt, hadde hverken barn eller eiendom blitt vist. På Bloggerne virker alt tilgjort både hos de og flyparet. Det er så sant som skrevet over her. De sliter med selvtilliten, og skryter, faktisk lever av å vise frem. Det er i det hele tatt totalt uinteressant hvordan de har det, og lever. Jeg er ingen ivrig bloggleser. Og AB som viser frem morsdagskort. Skal ikke det være litt privat? Har hun så få å få skryt fra at hun viser det på SoMe?det er nok ikke snakk om når hun forlater blogghuset, men når de vil ha henne ut og hun løper til Elden.

  1. Tenkte akkurat det samme! For et liv! Jeg tviler sterkt på at LK har stått opp og laget alt det der selv, så oppstilt og perfekt det ser ut. Er ikke litt av kosen at man får noen de/den andre har laget og blir overrasket på sengen?

 23. Anonym 17.38, er så enig, og ble faktisk blokkert på CBE’s instagramkonto da jeg forsøkte å skrive om det. Stakkars småtasser som må vente med å gi mamma kort, som må vente med å gi mamma gave (en LV-eske antar jeg) som må vente med å spise, for mamma og pappa sksl sette opp stativ, mamma og pappa skal leke litt, mamma må sminke seg, og alle må ha på seg riktig pysj, puh….for en morsdag, blir kvalm. Og, på bloggen i dag skriver hun:

  «Jeg er i Oslo i skrivende stund, men jeg har selvsagt rukket en treningsøkt før avreise 🙂»

  Ja, selvsagt….det er faktisk ikke måte på skryting og jåleri. Så slitsomt og nevrotisk å holde på sånn.

  1. Så enig! Jeg forstår at hun vil fremstille det fine med livet, og at bloggen skal gi inspirasjon for folk – men jeg synes nå at hun har gått over streken. Det er det perfekte som fremstilles hele tiden. Ikke det at hun vil skjule at det er rotete eller at barna er skitne. Jeg synes også at hun redigerer bildene på en måte som får meg til å tro at de skal utstilles på et maleri. Dette er virkelig usikkerhet på høyt nivå!

  2. Synes det er rart at hun må få sponset frisørtimene sine? Har hun ikke råd selv tenker jeg …

   1. Bloggere lever av å være vandrende reklameplakater, altså spons/reklame. Derfor bruker de ikke penger på slike ting, hårklipp og hudpleie er “jobben” deres. Og det er derfor de har så hektiske liv.

  3. Ikke enig i det hele tatt! Var du i rommet da bildene ble tatt? Tviler sterkt. Fordi barna er velstelte og rene, så betyr ikke det at det er synd på barna.

   For alt du vet, så har de allerede spist frokosten, gitt gaven, gjort alt det fine en morsdag skal handle om. Du drar konklusjoner og lager din egen sannhet, sånt blir det dårlig stemning av.

   1. Martia, CBE har selv sagt at dette blogginnlegget tok tid å «sette» opp og ordne til, så please hold kje…. og ro deg ned. Orker virkelig ikke krangle med deg, du drar også konklusjoner og er BARE ute etter å kverulere

 24. Jeg har tenkt på dette en stund, og lurer på hva det er som gjør at folk klikker seg inn for å se og lese om andres liv…jeg finner det ikke spennende. Jeg leser denne bloggen, og har sett litt på Bloggerne. Det er helt meningsløst egentlig.og bloggere som lever av å redigere seg til noe de ikke er?! Nei, katastrofe.

 25. til noe nytt. kommer dere til å lese/gi en annmeldelse på Martine halvorsen til bok? sykt perfekt eller noe?

  har ikke sett/hørt noe i media om den, annet enn på hennes blogg (når jeg en eller annen gang titter innom)

 26. Carina, jeg lurte på det samme. Men så tenkte jeg det vae en hårklipe, men når man ser på siden som ligger ned mot puten – flere hårkliper på “innsiden” av håret.
  Jeg vet ikke…

  1. Virker slik 🙁 Denne bloggen har no forsåvidt lidd en sakte død helt siden Vixen i fjor, veldig synd.

 27. Er så irriterende hvor mye deltakerne i Bloggerne/SEV reklamerer for serien og tv2 uten å merke 😡

 28. I tv-serien til sophie så sier hu at hu har implantater i rumpa… lurer på hva hu har å si om det

  1. Se på datoen denne er forventet å bli utgitt… 8 mars, den internasjonale kvinnedagen. Tilfeldig?

 29. AB med bok? Jeg ler meg skakk!!! Den burde hete, AB som hater alle. Har aldri hørt slikt tull. Tenk å gi ut en slik bok når du først gir ut bok. Alvorlig talt.

 30. Kommentar som går på noe helt annet: Sophie Elise lyver om kropp og operasjoner IGJEN (sjokk). På god kveld norge på lørdag sa hun at rumpa er fylt med fett (ser ikke sånn ut), mens på sophie elises verden igår torsdag sa hun at rumpa har implantater. Hvorfor si to forskjellige ting på tv??? Merkelig. Tror hun lyver så hun tror det selv

 31. SE med implantatene når hun går eller løper. De kommer liksom en meter bak. Ser helt merkelig ut. Bare et dask på rumpa, var nok til å kanskje «flytte» på de. Hun burde jo fjerne det der. Hva om hun havner i en ulykke?og hun har gitt ut bok som «Forbilde». Og AB med bok. Jeg ler høyt. En sikker vinner? Not

 32. Foreløpig har ingen medier som jeg kan se skrevet noe om bokprosjektet til AB. Og forlaget som gir den ut har 1500 følgere… Håper dette bare renner ut av seg selv.

 33. AB skrev jo tidligere, at det var så mange forlag som ville utgi en bok med henne. Pantagruel lissom….. må le

 34. Bokforlaget har hørt ordet blogger, og ikke sjekket mer da de regner med at det gir cash i kassa. Det største nettrollet gir ut en bok om andre nettroll det er ironisk det..måtte sjekke at det ikke var 1 April idag.

 35. Stakkars AB! Det viser seg at hun har måttet tåle hetsing, trusler og mobbing i 8 – åtte år! Og alt har hun båret på helt alene. Ikke et ord har hun fortalt, denne hardt prøvede kvinnen. Hun har nok hatt veldig uflaks med veldig mange – kanskje de fleste – hun har møtt. Eller er det kanskje ikke helt tilfeldig? Kvinner som er så ærlige, gode, rettskafne, hardtarbeidende og suksessrike som henne er nok spesielt utsatt for hat og misunnelse. Og særlig når de har så stor rettferdighetssans og mye godhet og edelhet som hun har. Endelig tar hun til motmæle – i bokform.

 36. Og folk hoppe rett i minefeltet til AB og lager den eksplosjonen hun ønsket, og fikk. Selvsagt valgte hun det forlaget der hun fikk de beste betingelsene, hvem ville ikke gjort det? Hun trenger ingen stor PR-gruppe, KG, denne bloggens kommentarfelt og en del andre steder er de beste fotsoldatene/marionettdukkene hun har. De skriker opp, de spekulerer, de står på. Jeg blir matt av all oppmerksomheten disse hodeløse h…. gir henne.

  Salg? Åjada, akkurat som at alle hevder at de ikke leser bloggen hennes, så skal de heller ikke kjøpe boka, men nysgjerrigheten er ofte større enn kjønnsdriften og misunnelsen til sammen. Tenker førsteopplaget er utsolgt i mai.

  Godt boksalg AB, du gjorde en genistrek, men jeg blir nok ikke hverken å kjøpe eller lese boken din. Kan ikke gjøre forskjell på dere bokskrivende bloggere.

Comments are closed.