BARE EN TANKE

Flyparets baby har blitt misbrukt av kommersielle aktører. Kos med Kidsa og Bestsellers Norge er to firmaer som ulovlig har brukt Flyfamilien i reklame for kosedresser:?

Flyparet reagerte sterkt og har truet med søksmål. Reaksjonen deres er fullt forståelig for dette er overhode ikke greit. Samtidig er det ikke til å unngå å tenke at dette kunne vært unngått om de bare hadde skjermet sønnen fra bloggen, sosiale medier og TV. Bare en tanke.

Kanskje har de tenkt seg om:

(Skjermdump familieklubben.no)

Begge aktørene har i ettertid beklaget til familien.

Flyparet har tidligere opplyst at de ikke ønsker å bruke sønnen i markedsføring:

(Skjermdump pilotfrue.blogg.no 10.10.18)

Men vent litt. Dette er bildet som ble brukt:

(Skjermdump pilotfrue/Instagram)

Siden Flyfrua (og Flyfar?) tjener penger på å være med i “Bloggerne”, burde vel strengt tatt bildet vært merket som reklame. De har da brukt sønnen i reklame. Bare en tanke.

Dette er bare et eksempel på hva som kan skje når man eksponerer barna i så stor skala som mange bloggere gjør. Det finnes dessverre foreldre som har opplevd verre da bilder av hjerteknuserne deres har blitt manipulert og delt på The dark web. Er ikke det grunn nok til å skjerme de små, så vet ikke jeg. Bare en tanke.

La barna få forme sin egen digitale identitet.

Anni xoxo

109 thoughts on “BARE EN TANKE

 1. Hei Adina 🙂 Kommer det flere innlegg eller er det slutt? Håper vi hører fra deg snart 🙂 Savner deg her!

 2. Har nå for første gang lest innlegg og kommentarer her. En ting er sikkert,det er få som ønsker en alt godt her i verden.. Noen lurer jeg på om de har lest retningslinjene for kommentarfeltet. Bloggere blir kritisert hardt, og jeg lurer på om bloggere tåler all den kritikken.. hvorfor heier vi ikke på hverandre isteden for å trykke hverandre ned. Selvfølgelig skal man komme med konstruktiv kritikk, men føler her at man godter seg på andres vegne, og det er vel ikke kritikk?

 3. Sjukt å se hvilken luksus Pilotfrue lever i og nå også i Dubai. Førsteklasse på flyet, luksushotell, designvesker, osv osv. Og det er fordi vi er så dumme å klikker oss inn på siden … vi som lesere finansierer hele hennes fantasiverden.

  1. Haha! Mine tanker nøyaktig! Jeg kommer ikke på én blogger som hyppigere har omtalt «hatet» sitt en AB.

   Det som irriterer meg er at hun nå får fritt spillerom til å gi uttrykk for at hun er uten skyld, og all kritikk hun har fått er hat.

   Dessuten lurer jeg på, hvordan kan AB ha så voldsom møteaktivitet om dagen (alltid et nytt møte ifølge snap)? Du må jo ha bodd under en stein det siste året om du ønsker å fronte merkevaren din med ei som har hatt de avisoverskriftene som hun har hatt.

 4. AB skal være med i 4 stjerners middag fra 25.febr (ses i programguiden, hvis den stemmer). Men det ble vel spilt inn for en hel evighet siden. Hun får vist seg fram rett før boklansering hvertfall 📖

 5. Kjære Adina. Vi er mange som venter på noe snasent fra deg nå. Håper alt er bra med deg. Oppfordrer til å fortsette å donere penger til denne bloggen. Det kreves mye arbeid bak et innlegg fra Adina. Du skrev det skulle komme innlegg fredag, og da blir vi litt utålmodig. Kanskje ikke riktig, men du er en ener i dette bloggamet.

 6. Håper alt går bra med deg Adina! Krysser alt jeg har for at du ikke slutter å blogge, du er så sykt flink og vi trenger deg! <3

 7. Det har vært diskusjonstema før ang dette derfor setter jeg spørsmålstegn. Når det kommer til den dama som tjener penger på barna sine så er det lov å være kritisk. Og om det er hårklype gjør ikke d saken bedre. Sier bare stakkars barn som må leve opp til moras store trang til å vise det perfekte liv

Comments are closed.