BARE EN TANKE

Flyparets baby har blitt misbrukt av kommersielle aktører. Kos med Kidsa og Bestsellers Norge er to firmaer som ulovlig har brukt Flyfamilien i reklame for kosedresser:?

Flyparet reagerte sterkt og har truet med søksmål. Reaksjonen deres er fullt forståelig for dette er overhode ikke greit. Samtidig er det ikke til å unngå å tenke at dette kunne vært unngått om de bare hadde skjermet sønnen fra bloggen, sosiale medier og TV. Bare en tanke.

Kanskje har de tenkt seg om:

(Skjermdump familieklubben.no)

Begge aktørene har i ettertid beklaget til familien.

Flyparet har tidligere opplyst at de ikke ønsker å bruke sønnen i markedsføring:

(Skjermdump pilotfrue.blogg.no 10.10.18)

Men vent litt. Dette er bildet som ble brukt:

(Skjermdump pilotfrue/Instagram)

Siden Flyfrua (og Flyfar?) tjener penger på å være med i “Bloggerne”, burde vel strengt tatt bildet vært merket som reklame. De har da brukt sønnen i reklame. Bare en tanke.

Dette er bare et eksempel på hva som kan skje når man eksponerer barna i så stor skala som mange bloggere gjør. Det finnes dessverre foreldre som har opplevd verre. Bilder av hjerteknuserne deres har blitt manipulert og delt på The dark web. Er ikke det grunn nok til å skjerme de små så vet ikke jeg. Bare en tanke.

La barna selv få forme sin egen digitale identitet.

Adina xoxo

102 thoughts on “BARE EN TANKE

  1. Har nå for første gang lest innlegg og kommentarer her. En ting er sikkert,det er få som ønsker en alt godt her i verden.. Noen lurer jeg på om de har lest retningslinjene for kommentarfeltet. Bloggere blir kritisert hardt, og jeg lurer på om bloggere tåler all den kritikken.. hvorfor heier vi ikke på hverandre isteden for å trykke hverandre ned. Selvfølgelig skal man komme med konstruktiv kritikk, men føler her at man godter seg på andres vegne, og det er vel ikke kritikk?

  2. Sjukt å se hvilken luksus Pilotfrue lever i og nå også i Dubai. Førsteklasse på flyet, luksushotell, designvesker, osv osv. Og det er fordi vi er så dumme å klikker oss inn på siden … vi som lesere finansierer hele hennes fantasiverden.

  3. AB skal være med i 4 stjerners middag fra 25.febr (ses i programguiden, hvis den stemmer). Men det ble vel spilt inn for en hel evighet siden. Hun får vist seg fram rett før boklansering hvertfall 📖

Vennligst les retningslinjer for kommentarfeltet som du finner i menyen øverst på siden

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.