BLOGGERNE 5. UKE (SESONG 10)

Den siste uken for denne gang. Er lov å juble litt?

Stina:

Stina og PelleK har bestemt seg for å utsette bryllupet med ett år. Hun har vært syk og trenger mere tid til å planlegge drømmebryllupet.

Det nærmer seg jul og som vi vet elsker Stina å pynte både inne og ute. Hun starter alltid i god tid. Vi får se at paret setter sammen et pepperkakehus som er nesten kopi av huset deres. De mangler godteri til å pynte med, men har glasur. Hva skal vi skrive på huset”, spør PelleK. -“Hva med Yas”, spør Stina (et ord hun elsker å si). Begge var enige om at det ble litt for Sassy. Jeg tror de ble enige om Ho, Ho, Ho, som engelskspråklige nisser sier.

De går en tur med hunden i det fine vinterværet. Siden det er kaldt har PelleK tatt på en skinnjakke med for i. Solbrillene er med. Stina sier hun ikke orker å bli voksen riktig enda. Da vet vi det. De rusler ut av TV-ruta. Ha det bra!

Pilotfrue:

De er fremdeles i Måløy hos Flyfars foreldre og Flyfrua har avtalt en boksignering. Papsen filmer og snakker, som han har gjort hele denne sesongen. Hadde jeg ikke visst bedre hadde jeg trodd at det var han som var bloggeren. Han sier det er rart å se henne jobbe. – “Det liker du”, sier hun.

Så skal de kjøre RIB. Været kan være litt ruskete der ute får de beskjed om. Flyfrua vil sitte der man merker minst til rusket. Båten heter Storm, bare nevner det. Mamsen lurer på om dette er en vanlig kjæresteaktivitet. Papsen svarer at klærne må de beholde på. Det virker ikke som Flyfrua synes noen av alle hans “på kanten” spøker er morsomme. De nyter turen og ser en fin strand. Papsen sier at på den stranden kan man være naken. Han sier hun skal få 1000 kr. om hun badet i det kalde vannet. Jeg tror hun har nok penger.

Vel hjemme hos foreldrene titter de innom promperommet til piloten. Alt ser ut som det gjorde da han flyttet hjemmefra. Til maten er det Flyfrua som får æren av å synge bordverset. Papsen speiler seg med den lille på armen og sier at han er glad i å speile seg. Det var nytt.

Vel hjemme i Vollen bestemmer familien seg for å ta familiebilder hos en fotograf. Papsen har med et fly-smykke til den lille. Det får meg til å lure på hvilket smykke den lille ville fått om papsen var lege eller lærer. Det blir poengtert at de valgte en maskulin lenke. – “Maskulin skal den lille fortsette å være”, sier far. Jeg tenker at den lille må få være det han selv vil være. Det får han nok også.

Pilotfar må synge for å få den lille til å smile på bildene. “Hei, hei, hei, jeg heter pappa, hei, hei, hei, hva heter du?” Men i alle dager? Sier han at han heter pappa? Han heter jo papsen. Så stemmer Flymor i med samme strofe, og hun kaller seg mamma. Skal de forvirre den lille nå? Og oss? Jeg trodde det var bestemt at de heter mamsen og papsen. Den lille smiler av dem og fine bilder blir knipset. Mamsen holder begge hundene på noen bilder og papsen sier hun flasher ballene til hunden.

Mamsen og papsen har bestemt seg for å få tatoveringer. Begge vil ha barnets navn i blekk. Mamsen er først og har lite smerter. Papsen sier at siden David Beckham har tatovering på ribbeben, og papsen synes at han er kul, vil han også ha det. Papsen sliter med smertene, som menn flest. Neida. Joda.

Funkygine:

Funky, Morten og den lille skal til Jessheim for å se på huset som de får bygd. Funky ser seg i speilet og utbryter: “Herregud kor trøtt eg ser ut.” Morten lukker speilet rolig igjen. Dette kan han. Vel fremme sier Funky at huset ser ferdig ut og hun lurer på hvorfor de må vente helt til i april for å få flytte inn. Vel, det finner hun ut av når de kommer inn. De planlegger hvor sofa og TV skal stå og Funky er litt bekymret for avstanden og at mamma ikke skal greier se så langt. Morten sier at det er derfor man kjøper en større TV. Morten ser for seg at han kjenner hele nabolaget og han står oppe på altanen og vinker utover. Han ber Funky prøve. Det blir med ett lite vink.

Funky og brødrene skal på jobbreise til Stavanger. Hun er meget lei seg for at hun må forlate babyen for en hel dag. Hvordan skal de fikse det uten henne, spør hun. Før hun lurer på hvordan hun skal fikse det uten dem. Pappa og babyen koser seg og drar for å møte broren til Morten, som også har en liten. De triller tur med babyene og diskuterer fotball og viser hverandre hvor mye melk damene har pumpet. Funky ringer for å få se den lille. På kvelden kommer hun hjem til “lille bollis” igjen. Hun har melkespreng og hiver av seg for å amme.

Så drar hele familien for å besøke et vennepar. Funky sier de har få venner utenom familien fordi de prioriterer familien. Eller flokken som den også kalles. De går på skøyter og spiser julemat. Funky er fornøyd med året og ser frem til det nye.

Annijor:

Joakim og Annijor er på Gardermoen. De skal reise til Portugal for å sjekke ut fabrikken hvor kleskolleksjonen hennes blir laget. Det viser seg at hun har bestilt billetter til Portugal, men flere måneder frem i tid. De får tak i nye billetter, men må vente i fem timer. Anniken er bekymret for hvordan salget av klærne skal gå siden de er dyrere enn vanlig. Joakim er positiv og sier at 800 kr. for en t-shirt er helt greit. Joakim viser seg å være den fødte reiseleder, men fader som han babler.

Fremme i Portugal må det først tas bilder på insta-vennlige steder. Annijor synes det er kleint å gå i klær fra kolleksjonen sin. Fabrikken er viser seg å være liten og bra. De syr bare for små designere.

Det er snart jul og Annijor reiser hjem til mamma og pappa. Pappa er opptatt av at jenta si skal slappe av. Han steller rundt henne. Alle burde ha en slik pappa. De lager karameller og er enig i at sirup er klissete. – “Det er som snørr, sier Annijor, hvorpå pappa sier at de ikke skal ha i smør.

Pappajor mener at Annijor ikke må jobbe så hardt. – “Da kan man dra på seg magesår”, sier han. Han spør om hun vil ha mat noe hun ikke vil. – “Jeg får spise litt siden ingen andre vil spise. Og når man har kropp til det”, sier han. Karamellen ble nydelige og pappa sier: – “Dem er ikke vonde.” Pappajor<3

Caroline Berg Eriksen:

Lasse elsker duppedingser og har gått til anskaffelse av Google Home. Han har koblet til lysene og nå står juletrelysene for tur. Han har også funnet ut at den er litt dirty. Lasse sier: – “Sexy christmas” og får til svar: -“You naughty little boy, let me sex up your christmas.” Jeg døør!Så ber han om vaskehjelp: “Kleen my house”, sier han og får til svar: – “Sit back and relax my master” og robotstøvsugeren starter opp. Jeg får se å ta i bruk min egen Google Home, for dette virker gøy.

Julen nærmer seg og paret reiser til Thorskog slott i Sverige hvor de skal ha en helg sammen med noen venner. De synger julesanger i bilen og bruker en flaske som mikrofon. Frua prater med mamma i tlf. og det kommer frem at hun ikke har rukket å få opp pakkekalender til barna siden hun har hatt så mye å gjøre. Vent hva? Dette blir bare bedre og bedre. I denne sesongen har Frua vist gang på gang at livet ikke er så perfekt som det ser ut på bloggen. Frua er vanlig. Nesten.

Venneparene venter på at The Eriksens skal komme ned til middag, men The Eriksen er opptatt med en fotoshoot på rommet. Bloggen først. Frua får spørsmål om teateret og oppsetningen hun skal være med på og Lasse forteller alle at hun har fått rolle som et tre. Alle ler og Frua får heldigvis sagt at han spøker. Hun skal tross alt spille spedalsk. Hun synes de har hatt et fint år og gleder seg til neste.

Takk for meg.

PS. Om noen skulle lure så kommer jeg ikke til å oppsummere “Sofies verden.”

Adina xoxo

25 thoughts on “BLOGGERNE 5. UKE (SESONG 10)

 1. Ååååååå, dette er så gøy! Har ikke TV 2 Sumo, og ville kun kjøpt det for å fråtse i Bloggerne, så takk for latter (og all tid spart!).

  (Merker jeg ble DYPT DEPRIMERT over at BOTB ikke skal anmelde/oppsummere SEV. Føler at PS-kommentaren var et overraskende stikk, for jeg hadde ikke tenkt at BOTB skulle gjøre det, men nå må jeg plutselig leve i en verden fri fra Sumo-abonnement _og_ SEV-oppsummering… Det føles ikke godt, ass. Det gjør’ke det.

  (Hvis jeg kjøper Sumo-abonnement, så er det din feil, Adina!!!!!!! ALTSÅ, jeg spøker bare, men det er også et oppriktig forsøk på å få deg til å skrive SEV-oppsumering/analyse, for det er så morsomt og underholdende, og det tilfører et lite snev av verdighet til oss som er 110%-kritiske-til-bloggere-men-også-obsessed.)

  1. Trenger da ikke Sumo for å se Bloggerne og SEV. Det går på TV2 Livsstil. SEV var superkjedelig. Kommer ikke til å følge med på det. Dessuten, skulle det skje noe av “interesse”, så vil det helt sikkert bli diskutert i trådene om den enkelte blogger på KG.

   1. Du har rett, så rett. Jeg bor ikke i Norge, så må TV2-sumoe via VPN og whatnot, og etter forrige sesong sa jeg NEVER AGAIN, det koster for meget og hjernecellene mine forsvinner. Men takk for tips, kanskje jeg bare får dekka behovet på KG, rett som det er. <3

  2. MHA: Nå lo jeg godt 😂 Nesten så jeg vurderer en oppsummering av SEV bare for deg. Bare nesten 😍😁
   Kan du ikke få Sumo gratis én mnd?

 2. Jeg har sett alle episodene🙊, via opptak, sånn at jeg kunne spole over enkelte. Dette er så bra resymé altså😂
  Vil tilføye at mamsen ofte sier “det går fint det” for å stoppe papsens kleine morsomheter.
  Denne bloggen er toppers👍

 3. Adina! Du er bare best, jeg gliser stort her😁👌🏼! Takk for jobben du gjør😘!
  I uken som gikk sto det HELT TYDELIG I MEDIA at CBE ikke skulle vise barna annet enn med ryggen til. Se hvor lenge det holdt, begge er eksponert i innlegget om farens 60-års dag…Jeg kjenner at det irriterer meg. AB viser også ungene uhemmet igjen😕

   1. Var akkurat de bildene jeg tenkte på Asti👌🏼😘! Bra du lagde innlegg om det. Sender du det også til andre instanser? Nå har vi jo dessverre mistet den ministeren som begynte å ta tak i blogg-kjerringene…

   2. Mila:
    Av og til sender jeg enkeltinnlegg. Andre ganger henter jeg fra “kategorier” eller “menyen ” og sender da en samling.
    De som vil kan eventuelt gjøre det samme.

    Å samle dokumentasjon som andre også kan bruke ved behov, er litt av min motivasjon for å drive bloggen . 😉

 4. Når AB kaller Erik for et rasshøl på bloggen sin. Jeg bare tenker, Gud hvor glad han må være for å være ute av livet med dette. Stakkars mann. Hun var ikke på Stinas fest. Hun er ute av livet til alle bloggerne, bortsett fra Isabell Eriksen. Når ryker all hennes business med nye kollegaer MON tro? Når ser de det alle ser…

  1. Hun speiler sin egen personlighet i andre. Alle andre er slemme, onde og rasshøl. Hva med å gå i seg selv for en gang skyld?

 5. Har du Asti screenshot av det Ulrikke falch og Henrik instagramma når det ble slutt offentlig?

Comments are closed.