BLOGGERNE UKE 4 (SESONG 10)

Nest siste uke.

Pilotfrue:

Den ordentlige familien skal besøke pilotens foreldre i Måløy. Det er første gang den lille skal på reise og han krever at det pakkes stort. De har dårlig plass i bilen, sier papsen og hinter til at mamsen må pakke lite. Alt får ikke plass i Louis Vuitton baggen, men Flyfar vet råd. Han flyr for å hente en pose fra Ikea til 5 kr. (ja, han nevner prisen) og da ordner det seg for mamsen.

Nesten klar til å dra får vi se hvorfor mamsen må pakke lite. Papsen har nemlig pakket med seg et lass av klær til seg selv. Mamsen teller fem jakker.

Flyfrua sitter bak med den lille. Ved et stopp presterer Flyfar å kjøre rett i søppelkasser og noe annet som står i veien for han. Det kommer latter fra mamsen som tenker tilbake på da papsen mente at hun var udugelig bak rattet da hun tok borti en av bilene deres. De er visst elendige begge to.

Vel fremme får vi se noen stolte besteforeldre som får møte barnebarnet sitt for første gang.

Martine Lunde:

Lillesøster fyller 1 år. Som lillesøster av en blogger får hun selvsagt en liten Louis Vuitton veske av Martine. Den skal ikke brukes, sier stemor og mener nok at den er for dyr til bruk. Jeg ser for meg den lille troppe opp i barnehagen med vesken på slep, full av bleier og annet utstyr. Hvor mange ganger har vi sett den orange esken fra Louis Vuitton denne sesongen? Jeg bare lurer.

Marine har lanseringsfest for klokken hun har designet. Hun har invitert venner og bekjente og jeg ser flere kjente bloggefjes. Alex er hjemme i Bergen og siden han har flyskrekk er det er ikke så enkelt å komme seg til Oslo i en fei.

Martine er på kaffe hos bestemor, Gullhøna48 og bestefar. Nabo Kjell stikker innom og de prater om Martines 3. plass i “Skal vi danse.” Kjell er tidligere Oslo-mester i swing, så han vet hva han snakker om. Vi får høre at gamle kjærringer har sendt stygge kommentarer til Martine da hun var med. Makan! Gullhøna48 blir så sint av sånt og det kan man forstå. Så forteller Martine at hun har menssmerter. – “Har du mensen bestemor”, spør hun. Å nei, sier bestemor. -“Heldig”, sier Martine. Bestefar kjeder seg hjemme så han er den faste sjåføren til Martine.

Martine sier hun skal kjøpe seg leilighet i Oslo. Alex skal kjøpe i Bergen, men de vil flytte sammen etterhvert. Martine tror det vil ende med at hun blir gravid og må flytte til Bergen. Hun tror ikke det blir noe med Alex og flytteplanene hans. – “Du skal bare se til å ta de p-pillene til jeg sier stopp”, sier Alex.

Så drar de på en sponset tur til Farris bad. De får en fin suite og Alex sier det er fint å være kjæreste med en blogger. Alex er utslitt, som vanlig, han har tross alt vært våken i to timer. Du har hatt en slitsom dag, sier Martine. De smører hverandre inn med leire. Alex lurer på om hun vil smøre kuken hans også. Vi får ikke se om hun gjorde det. Heldigvis. Vi har det alt for fint, sier han og virker takknemlig. Kanskje hun gjorde det?

Martine skal ha “meet and greet” med fans. Som vanlig når en blogger stiller opp på noe, dukker det opp jenter i 12 års alderen. Det dukker faktisk opp en voksen mann også. Alle får selfie og klemmer med Martine. En jente kommer for sent og begynner å gråte da hun ser at Martine skal dra. Martine tar seg god tid med henne.

Tid for hyttetur med venninner. Alle kler seg i pysj og lager Taco. De har en lek der de sender rare meldinger til noen de kjenner. Martine sender til bestemor og spør henne om det går an å få herpes i øret. Bestemor hiver seg på tlf. og spør hvordan det har gått til. – “Alex har hatt tissen i øret mitt”, sier Martine. – “Har han fått sår på snuppetassen sin”, spør bestemor. Bestemor får heldigvis vite at det er en spøk. Gullhøna48 kan man visst snakke med om alt.

Stina:

Stina og hennes utkårede, PelleK, skal arrangere Halloween-party for venner. Det blir pyntet både inne og ute. Ingen får danse i sofaen da hun får angst av føtter i sofaen, sier hun. Da vet vi at Stina og PelleK aldri krøller seg sammen foran Tvn.

Chloe hund har fått på seg sitt kostyme, hun er en bie. Stina sier hun liker å kle seg skummelt og få frem den mørke siden sin, så i år er hun Snøhvitt. Det er skummelt. Gjestene kommer og alle har gjort seg flid med kostymene. Jeg skimter Super Mario blant dem. Det tas selvsagt bilder til bloggen, Snapchat og Instagram og de kårer beste kostyme. Jeg heiet på Super Mario, men han vant ikke. Stina synes noen er så skumle at hun holder på å tisse på seg, sier hun.

Etter dette må Stina og PelleK slappe av og de reiser til Geilo. Stina må sminke seg og det tar jo sin tid. Som vanlig ligger PelleK tålmodig på senga. Når fjeset er på må det tas bilder i senga. PelleK drar skinnjakka opp i senga for han synes det er kulere med den (det vet vi jo) enn å sitte i bare en t-shirt. Bilder uten skinnjakka er liksom ikke han. Stina får overtalt han til å droppe skinnjakke i senga. Solbrillene så jeg ikke. De bowler, spiller brettspill og koser seg.

Turtelduene har nå vært forlovet i seks måneder og det er på tide å ta med søster og venninner for å finne brudekjole. Det blir tårer over hvor vakker hun er i kjolene. Stina prøver mange, men det er først når venninnene velger ut en kjole at hun sier “Yes to The dress.” Vi får selvsagt ikke se den.

Caroline Berg Eriksen:

Hunden Hugo blir 12 og hunden Ronaldo blir 13 uken etterpå, dermed ordnes det i stand til feiring. Det blir bakt kake som består av banan, hundefor, havregryn, leverpostei og Philadelphiaost, alt dandert til en nydelig kake i flere etasjer. Ballonger med navn er hengt opp og begge hundene setter seg lydig under dem, klare til å fotograferes. Dette gjorde de uten å bli bedt om det, så dette har de gjort noen ganger. Herlig.

Så reiser paret til Oslo. De har et prosjekt på gang som de har jobbet lenge med. De får hjelp av en PT. Prosjektet er en nettside med treningsprogram og mat. Nå skal farger bestemmes og Frua vil ha sort. Så er det plutselig ikke så nøye bare det ikke blir marineblått, for det får hun fnatt av, sier hun. Det må heller ikke bli aprikos. De tenker også å lage app.

Som vi har hørt tidligere har Frua begynt med teater igjen. Hun drar på audition for et stykke som skal settes opp av det lokale teateret og hun får rollen. Det skulle bare mangle, dette kan hun. Hun skal spille spedalsk og vi får se at hun lever seg inn i rollen.

Så er det jammen bursdagsfeiring igjen. Ett av barna fyller år og ønsker seg disko-bursdag. Jeg må si jeg blir meget imponert når jeg ser at Frua står på i dagevis for bursdagen. Hun lager en disko-pinjata som hun limer små biter på i timesvis. Lasse hjelper til og de er oppe til langt på natt for å bli ferdige. Det klippes, limes og bakes. Og jeg som trodde de fikk alt fikset og sponset. Hun er meget nøye for det er viktig at det blir fint. Det skal tross alt brukes på bloggen. Vi får også se at Frua tar et par diskomoves og på selve dagen er hun kledd i diskoklær.

Jeg lurer på hvordan det blir for de andre barna i klassen når The Eriksen arrangerer så flotte bursdager. De skaper jo et press. Men siden Frua elsker å stelle i stand til slike selskaper kan det jo hende at hun hjelpe de andre foreldrene. Etter ryddingen sitter de sliten tilbake og Lasse sier at det er ingen følelse som er bedre enn å være foreldre.

PS. Sammendrag av den siste uken kommer i kveld.

Adina xoxo

11 thoughts on “BLOGGERNE UKE 4 (SESONG 10)

  1. Oops you did it again 👏🏼👏🏼👏🏼
    Favoritten er uten tvil gullhøna. Martine er heldig som har så flotte besteforeldre ❤️

  2. SUPERGLAD for at du ser på detta for oss, så vi slipper Adina. Hipp, hipp❤️
    Men altså, SE som glemmer å gi sumo gratis til leserne som hun lovet, SRAAD, som gidder å være med på å roaste Mads Hansen, why?, fotballfrua som ikke bruker tiden på farens bursdag men på insta, flyfrua som nesten ikke får plass i bilen til bagasje for tre!!!!, Villapaprika som må rettferdiggjøre seg for 31. gang og AB som inntar offerrollen OG har et helt korka innlegg for 87. gang. Tilslutt, ja, drita lei av den guloransje LV-esken jeg og! Hva er så big deal med den, dritstygt det som er oppi jo! Good night!

    1. Jeg synes selve LV-veskene er dritstygge jeg. 🤭 Det vrenges innvendig bare jeg ser snurten eller hører om de.😩

Comments are closed.