UKAS JODEL UKE 1, 2, 3 & 4

Isabel Raad:

Det ble et fryktelig styr (med rette) da Norwegian fløy en gjeng influencere til Dubai for å sole seg og knipse fine bilder av seg selv. Eller, de skulle egentlig kjempe kamper og bygge broer, spesielt Espen Hilton. Jodel la merke til at Frøkna, som da var på ferie på samme sted, forsvarte tullet hans:

Tro om hun fremdeles var enig da Hilton slettet innlegget sitt og beklaget alt tullet? Frøkna reiste hvert fall for egen regning og reklamerte helt gratis.

Jodel bet seg merke i at Frøkna sa hun skulle ha hjemmekontor:

Har ikke Jodel fått med seg at hun løper fra frisørtime til brynstime, spiser på restaurant, løper fra møte til møte, henger med venner og er på ferie? Torsdag skulle hun altså være hjemme.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Div.

Jodel sliter:

Dette er noe jeg bare måtte sette fingeren på, hvis du skjønner.

Vixen er over for denne gang og Jodel var ikke spesielt imponert over de norske influencernes antrekk hvor flere møtte opp i jeans. Når svenske influencere feirer ser det annerledes ut:

Kan det ha noe med at Vixens troverdigheten er borte for lengs? Og man kler seg jo etter selskapet. Jeg bare spør.

Jodel lurer:

Nei, det er ett av kriteriene, men man må også si genuint og dra seg i håret på bilder.

Jodel elsker bestemoren til Martine Lunde:

Gullhøna48 har nå flere følgere enn meg. Blir det lenge til Gullhanen får seg konto? Eller dropper han kjendisstatus for å fortsette å være sjåfør for Martine?

Jodel oppsummerer hvordan påvirkerne påvirket Jodel etter Dubai-gate:

Jodel mener:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mads Hansen:

Jodel lurer på hvor Mads Hansen ble av:

Mads Hansen vil selvsagt dra det litt lenger enn alle andre og kommer nok snart til å lansere Dubai-gatelåten.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bloggomtoppbloggere:

Jodel spør:

Kan det være at dette faktisk er gutt 25, som selvsagt spør for en venn (som er meg), fordi han har prøvd alt mulig annet for å få seg et ligg og nå vurderer han blogg som siste mulighet? Jeg bare spør.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Camilla Phil:

Jodel tar gjerne imot råd:

Funker ikke dette så reis på ferie. Husk bare å puste og hvile. Alltid.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Martine Lunde:

Jodel ønsker å se mere til enkelte av bloggerne i “Bloggerne:”

Funkygine:

Hva med en egen TV-kanal for bloggere? Så kan de holde seg på ett sted.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vita og Wanda:

Jodel vet at disse to har en egen TV-serie, er tvillinger, bor sammen og krangler mye:

Kanskje dette kan være en ide til et nytt parterapi-par på “Parterapi” på NRK?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sofie Nilsen:

Jodel har hørt at flere bloggere ønsker å kjøpe leilighet:

Siden både hun og han har vært med på Paradise Hotel, hvor alt er 110 %, så:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Anne Brith:

Jodel husker godt et fantastisk TV-øyeblikk:

“Nei, nei, det er bare én til hver!”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Anna Rasmussen:

Jodel reagerer:

Det kunne ha vært verre. Hva om Jan og datteren gikk likt kledd? Eller Mammaen og Jan? Det hadde vært spesielt, det.!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Stina:

Jodel spør:

Ja, dolokkfilteret er gammelt nytt. Tro om det tar lang tid før Anne Brith oppdager at det er et nytt filter in town?

Jodel er usikker på hva Stina er utkledd som:

Er det ikke litt skummelt å slå sammen rødhette og Snøhvitt til Snøhette?

Jodel vet at bloggere jobber mye. Frøkna legger ikke skjul på at hun jobber 24/7. Nå viser det seg at det er andre som jobber mere enn henne:

30/7 er imponerende. Da fortjener hun jammen millioner, spør du meg.

Adina xoxo

35 thoughts on “UKAS JODEL UKE 1, 2, 3 & 4

 1. “Eie sånn 50% og 60% hver.”
  “Har nok jobb til å sitte der 30 timer hver dag.”
  Hvordan er det mulig???

  Syns forresten det er bra at Martine Lunde på 22 har kjøpt leilighet for 5,5 mill. (ref. Innlegget Spørsmål og svar fra 29.01) Det er mer enn hva Mor Go’hjerta har klart i en alder av snart 44!

  Funkygine har dessuten kjøpt hus med 5 soverom og 3 bad. (Under oppføring.)

  Må være rart for a bakemor å være vitne til at alle disse mye yngre bloggerne (Ullebø, Anniken, AR, SE) eier egen bolig til flere mill.

  1. AB mener nok at det er hele verden sin feil at hun ikke får kjøpt bolig. Der hun bor kan man få en enebolig til ca 3mill. Det er mindre enn en toroms i Oslo. At hun ikke klarer å skrape sammen det er utrolig (mtp at hun tjener greit).

   Men Funky har kjøpt hus på Jessheim, så mulig de fikk betalt for å flytte dit 😉
   (Og til de som ikke tar den: Jessheim er harry. Man “mobber” de som er fra Jessheim. Det er også veldig billig der).

   1. AB burde vært med i tv programmet “I lomma på Silje”. Kanskje hun da hadde klart å spare til egenkapital, så hun kunne kjøpt en bolig om 10-15 år. Jeg så at hun etterlyste navnet på en LV veske på Snap. Hun endte opp med et LV sjerf som er dyrt nok!

    Huset til Funkygine koster nærmere 7 mill. Syns ikke det er superbillig, men selvfølgelig billigere enn i Oslo! Nå går vel alle steder som ligger 1 times kjøring utenfor Oslo, for å være harry i noens øyne. Aldri hørt om noen som mobber noen for å bo på Jessheim.

 2. lang og dårlig formulert setning der, stinalashes:

  Vippene er i 3D faux mink, som er laget av syntetisk fiber av høy kvalitet, som gjør at vippene har ekstra volum og veldig god kvalitet, i tillegg til at de er lette og føles naturlige å ha på.

 3. Mammaen har faktisk dratt det enda lenger! I dagens innlegg natcha hun klær med W, altså sønnen!

 4. På siste blogginnlegg til Annijor, sier hun at det er utrolig at 275 dager kan gå så fort???? Hun mener vel ikke at det er 275 dager i et år??

  1. Janei, det skal du ikke se bort ifra siden det kommer fra samme person som trodde at man gikk gravid i 12 mnd. 😅

 5. Heisann!
  Adina, morro og gøy :D!
  Må bare si, at, det tar vel ikke lang tid før folk har funnet ut hvor Sraad har leid/kjøpt leilighet. Da kommer frøken plastic fantastic til å klikke, typ skikkelig! Hvis hun ikke skal på brynstime da :/

  Asti, så bra at du står på! Er så glad for at du skrev dette :
  “Selv begynner jeg å bli ganske så lei av media som trekker frem disse såkalte påvirkerne i “tide og utide”. Trenger samfunnet dem?”

  Helt enig, og ser at til og med TV2’s Matkontrollen i dag bruker de realityhøner og-haner til å teste drinker. Nei, vi trenger IKKE påvirkerne. Ungdom trenger å finne ut av ting selv, og ikke la seg ødelegges av en gjeng barbier uten bakkekontakt.

 6. Så gøy at min Jodel ble med i dagens innlegg!! 😍 Nå kan jeg dø lykkelig, tror jeg.

  Heier på deg, Adina!

 7. Må bare si dette. Denne bloggen har tapt seg og kommer til å forsvinne snart fra radaren om ikke du får noen til å hjelpe deg eller bruker mer til på den. Det er utrolig trist da den har vært en viktig stemme.
  Kopier fra jodel og oppsummering av bloggerene kan skrives på 10 min og gir ingenting mer enn det vi kan lese/se selv.

  Det har vært en utrolig flott reise for deg og for oss som har fulgt bloggen. Dessverre har ukens høydepunkt som “sett og hørt” samt undersøkende og kritiske innlegg nesten forsvunnet helt.

  All kreds til jobben du har gjort og jeg håper du ser på dette som konstruktiv kritikk.

  1. Mira: Jeg kan absolutt skjønne hva du mener, men jeg har sagt at bloggen ikke blir prioritert på samme måte som før: https://bloggomtoppbloggere.com/2018/12/09/en-liten-pause/

   Jeg har nevnt at det ikke er så enkelt å «ansette» andre etter alt som har skjedd og når jeg vet at enkelte prøver å avsløre identiteten min.

   Jeg kan love på tro og ære at jeg ikke bruker så lite som 10 min. på et innlegg. Da skulle jeg jammen ha produsert flere pr. dag 😊 Begge innleggene du nevner blir til over flere dager. Oppsummeringen av «Bloggerne» bruker jeg timer på. Innlegg som Sett og Hørt skal jeg få på plass igjen. Lover😊
   Jeg tenker litt som deg, men kan ikke gjøre noe med det akkurat nå. Takk for konstruktiv kritikk 😊

 8. Jeg synes ikke denne bloggen har tapt seg. Jeg synes du er flink som står på! Creds til Asti også. Du tar opp viktige tema, med en snert. Så forresten SE verden igår. Hjelpes så selvopptatt den jenta er. Og jeg gremmes over AB som ikke har skaffet barna et hjem. Det er rimelig å kjøpe der hun bor. Ungene skal ikke behøve å bo på samme rom, når de er tenåringer. Jeg lurer på hvor på listen bloggen hennes er. Jeg leser ikke, har ikke henne på IG eller snap. Har hun gått i hi for alt det Erik har påført henne?

  1. Enig med deg Anonymous. Jeg håper folk kan verdsette jobben Adina gjør. Jeg tviler på at det ar 10 minutter å skrive blogginnleggene. Jeg har forståelse for at hun ikke oppdaterer så ofte. For min del er det viktigst at Adina skriver innlegg, når det passer henne.

   Tusen takk for skryt. 🙂 Jeg har vært litt produktiv de siste dagene, og fått skrevet flere blogginnlegg: https://influencere.wordpress.com/ Jeg har fått setet nærmere på “mijøbevisstheten” hos Berg Eriksen, engasjement hos utvalgte influencere, samt bruk av barn, der jeg nå akkurat svarte på VillaPaprika sitt blogginnlegg om deling av bilder.

 9. Måtte bare innom for å se bloggen til Anne Brith. For det første, innleggene er forvirrende og usammenhengende. For det andre, hun skulle ikke eksponere barna sier hun, og så eksponerer hun ikke bare sin egen datter, men tre andre også, er tillatelse innhentet fra dem/deres foreldre? Veldig flott at AB jobber og sliter og driver gründervirksomhet. Men, hun bruker opp mennesker på veien. Hun skryter og kjører enda offerrollen etter bruddet. Jeg blir nesten redd av henne jeg. Jeg er selvfølgelig blokkert på hennes IG, men skulle gjerne spurt henne om hvorfor hun eksponerer barna og fortsetter med disse underlige blogginnleggene. Til slutt, hva betyr dette fra bliggen hennes? :

  «Jeg må også skryte av Annika og GS hennes Incognito som akkurat kjørte en feilfri rutine på Winter Open. Fy flate jeg er stolt. Men også mer om det siden.»

  1. Annika driver jo med cheerleading, «feilfri rutine» vil si at de klarte rutinen (den sammensettede rutinen av dans, stunting (kast, løft osv) og turning) feilfritt på Winter Open (som er en konkurransen innen cheer). Inkognito betyr jo noe ala «under ukjent navn» så jeg tolker det som at GS er forkortelsen på navnet til en annen cheerleader og at AB da faktisk ikke vil skrive navnet til den andre på bloggen. Man kan konkurrere innen partnerstunting når man driver med cheer, da er det altså bare to personer på hvert lag i disse klassene, så mulig det er det de har gjort her siden kun Annika og en til blir nevnt, tilsynelatende. Vet ikke om jeg svarte på det du egentlig lurte på nå da, haha

   1. GS står for “group stunt”. Altså bare en gruppe på 4 eller 5 personer som stunter (løfter og kaster en person) i motsetning til det “vanlige” som er et helt lag bestående av flere grupper som har en rutine med stunts, turn og dans. I tillegg fins partner stunt som nevnt over. Om det er et stort lag, en gruppe eller et par så har de alle eget “lagnavn” siden det gjerne er flere innen samme klubb. Gruppen til Annika kaller seg inkognito.

 10. AB må jo bare skryte av denne datteren på SOS med. Hun har nok ingen andre å skryte til!? Datteren er helt sikker OK med det, tenker jeg. Det blir blåst opp noe veldig, kunne tro det var en verdenssensasjon. Stakkars AB, hun har bæsja sånn i skuffen at hva skal hun egentlig skrive om. Hun er tatt med buksa nede så mange ganger at det er så flaut å være vitne til. At hun fremdeles har en blogg, skjønner jeg ikke. Langt mindre at noen faktisk leser den, og følger henne.

  1. Hjelpes for et slett menneske du er. Hvorfor drar du egentlig AB sin datters prestasjoner ned? Og har ikke AB rett til å være stolt av datteren sin, hun som alle andre mødre?
   Hun har sikkert også avklart med andre mødre om å legge ut bilde. Jenta er 15 år, tenker hun fint kan si fra om det ikke var greit.
   Små barn bør derimot få ha sitt liv i fred for some, på alle måter.

 11. Takk for svar, for jeg skjønte ikke noe som helst av det AB beskrev om datterens cheerleading. Kunne virkelig ønske noen som «står inne» med AB kunne spørre om jentene eller foreldrene til de andre på bildet er villig til å eksponere barna sine på en så belastet blogg. Mine hadde ALDRI fått lov til å bli avbildet på hennes blogg. Har ikke noe imot dattera, men AB ER ÅPENBART UTE AV BALANSE. Kjære anonym 2.2 kl 15.32, AB har all rett til å være stolt av datteren, men skulle jo helt slutte å fronte barna, Jfr «bloggen» hennes før jul🤢 #dustete

Comments are closed.