BLOGGERNE 3. UKE (SESONG 10)

Caroline Berg Eriksen:

Familien er fremdeles i Miami. Frua trives så godt og sier at hun ikke vil hjem. Det er torsdag og da er det taco. Noen greier ikke vente til fredag. Makan!

Når de spiser ute får Frua salat mellom tennene. Lasse filmer og Frua ler og blir litt småflau. Hun bjudar mere og mere på for hver uke som går. Til nå har vi sett rot i kjelleren, øyekatarr, hun har vist frem en småfrekk side, hun spiser taco og har salat mellom tennene. Hva skjer neste uke? Jeg klarer nesten ikke vente.

Siste kvelden før hjemreise snakker Frua og Fruemannen om hvor fint det har vært å reise med barna. Fruemann føler de har knyttet sterkere bånd. De koser seg med vin og sier at det blir hvit mnd. når de kommer hjem. Altså bare hvitvin. De gleder seg begge til trening.

Stina:

Stina og PelleK skal kjøpe gresskar til Halloweenfesten de skal arrangere. I kjent stil skal det pyntes både inne og ute. PelleK har muskelbil og han tester ut hestekreftene, mens Stina holde seg fast.

PelleK finner et stort og fint gresskar, men mener det har for liten stilk. “Du er jo glad i lang stilk”, sier han til Stina. Stina blir småflau, men nekter ikke for det. Det er visst det den kalles der i huset. Så vet vi det.

Vel hjemme viser det seg at PelleK bruker ikke solbriller inne. Stina er som vanlig pyntet for en kveld ute på byen, med både contouring og highlighter on fleek. Greit å være klar i tilfelle det skal tas bilder si. Og det skal det selvsagt alltid.

PelleK lukter på innholde i gresskaret og sier det lukter funky og som en babybleie. Jeg skjønner ikke hvorfor Funky og babyen skal nevnes i en sånn negativ tone. Makan!

Så stiller Stina seg ved sin faste plass ved vinduet og PelleK skal være fotograf. Han er ikke så flink og sier at han ikke ønsker å være fotograf. Stina kommenterer at bildene ble dårlige og at hun heller foretrekker selvutløser. Da viser han skatten sin fingeren. Finnes det fremdeles noen som viser fingeren? Utenom han da. Stina lurer på å ansette Lasse siden han er en flink fotograf, men kommer på at han har nok å gjøre med bildene til Frua.

På et tidspunkt skremmer PelleK Stina, hvor hun utbryter: “Husk at du er sammen med en kjæreste med dårlige nerver.

Funkygine:

Hele flokken er samlet. Flokken vil si hele familien Funky, mamma og brødrene. De to største barna er kommet hjem fra ferie med pappaen sin og får endelig treffe lillebror. Når flokken blir for stor og sofaen for liten, tar de dobbeltsenga i bruk. Hos Funky er det alltid plass til alle.

Morten er flink med å hjelpe til. Han koker smokkene såpass hardt at de smelter. Da lærte han det. Ved frokostbordet diskuteres dagens aktivitet, men blir ikke enige for ingen vil gjøre en aktivitet som de er dårlig i. Flokken liker å konkurrere.

De har en konkurranse ved frokostbordet og Funkys lillebror taper. Han blir utfordret til å drikke morsmelk fra en flaske, noe han gjør. Han brekker seg flere ganger.

Det ble basketball på flokken. Funky har ikke tenkt at livet med baby skal hindre henne i å være med på noe. Baby Mikrolu, som hun kaller han, våkner og hun ammer han stående på sidelinjen.

Så skal det tas bilder. Funky hopper opp på Morten og oppdager at han har en stor buse i nesen. Den drar hun ut som den naturligste ting i verden.

Vegar Harm kommer på besøk. Han er blitt som en reservepappa (hvem hadde trodd det?) og har hentet i barnehage. Babyen gulper på han, men det virker ikke som at det bryr han veldig. Han er visst herdet. De er invitert til “Senkveld” og ungene henger selvsagt på. Før de drar spør Vegard: “Har alle bæsjet?”, som en ordentlig pappa ville gjort. Vegard imponerer.

Morten kommer for å ta seg av alle barna, mens Funky og Vegard er på TV. I sendingen kommer det frem at Vegard har et ønske om å få være med i The Funky family fordi han tror at det følger sixpack med. Man kan jo saktens lure på om han har rett.

Funky og tvillingbrødrene er invitert for å trene Telemarks bataljonen, noe hun tar på strak arm. Hun hopper lett inn i rollen som tøff trener for gutta i grønt, og de får kjørt seg skikkelig. Det virker som de er imponert over den lille tøffe jenta.

Svigermor, uten skjørt denne gangen, har kjørt mange mil for å passe på babyen, som selvsagt er med, mens Funky trener gutta. Den flokken får alt til å gå opp.

Annijor:

Annijor er meget skuffet og ikke lite forbannet over at boken hennes bare fikk terningkast 2 i VG. Hun sier at hun vet at boka er bedre enn det. (Vicky har anmeldt boken HER).

Hun skal ha boksignering i en bokhandel og gruer seg veldig. Hun er redd ingen vil komme. Hun drikker en Munkholm, som er uten alkohol, for å mote seg opp. Hun mener det er bra for håret. Hun tar Munkholmen og (selvsagt) Joakim med seg og vi ser henne traske Karl Johan med en Munkholm i hånden. Tipper noen trodde det var en øl med alkohol i og det er jo ikke lov.

Vel fremme kommer også venninnen Cornelia (kjent fra Dubai-turen) for å støtte opp. Annijor står på bakrommet og hun gruer seg. Folk står i kø for en signatur og en klem. Jammen dukker det også opp en jente som snakker engelsk. Greit å få øve seg litt. Joakim sier at Annijor må være glad og stolt over den påvirkningskraften hun har. (Det kunne vært greit å huske på da hun reiste på sponset tur til Dubai. Bare nevner det).

Forelegger er sjåfør når Annijor skal i debatt med bokanmelderen fra VG. Han prøver å holde Annikens mot oppe. Han sier han er stolt over at de nå er et skandaleforlag etter mediestormen. Anniken sier hun er lei av av å ikke si noe når hun får kritikk og ønsker å heve stemmen. Hun føler at hun må forsvare 16 år gamle Anniken. Debatten går ikke veien for Anniken.

Joakim vil være ærlig med henne og sier det de fleste tenker etter debatten, at hun fremsto som en sur drittunge. Han begynner å gråte fordi han føler seg så slem som må si det, men Annijor setter pris på ærligheten. Hun kjemper med tårene, men hun greier det.

Hun sier 90% av media er negative til boken, mens 110 % (hørt på Paradise Hotel? ) i sosiale medier er positive. Det er solgt 20.000 bøker, men hun er redd for at folk skal bli skuffet.

Etterpå får hun slappe av på Grand der make-up artist Dajana holder et slumber party for venner. Mange kjente fjes er å se, blant annet Sophie Elise. Sophie Elise mener at Annijor bør reise på ferie nå som det stormer som verst. Dubai ble ikke foreslått.

Pilotfrue:

Babyen skal på sin første overnatting. Da må han ha toalettmappe. Papsen vil ikke kjøpe noe dritt med Disney-trykk fra Kina og som gjerne koster 700 kr. Severin får heller en fra Louis Vuitton til den nette sum av 5000 kr. Den kan han ha hele livet, sier papsen. Den bør han ha hele livet, spør du meg.

Så står ny båt på agendaen. Med baby trenger de noe større. “Da kan vi dra til Danmark”, sier mamsen. Mamsen vil ikke dra til Granka som vanlige folk gjør, sier hun. Det blir for masete og for mye rot. Hun liker ikke rot og styr for da blir det dårlig stemning. Mens de sitter sammen i båten sier papsen at her kan de kline mens de kjører båten. Mamsen ser ikke helt giret ut. Det ble ny båt.

Flyfrua synes det er synd at de blir oppfattet som overfladiske fordi de har mange dyre ting. Hun lever av å vise frem livet sitt og da må hun jo vise frem hvor dyrt de lever. Det sier seg selv.

Mamsen vil komme i form til bikinisesongen og hyrer inn en personlig trener til det personlige treningsrommet de har i huset. Papsen tar seg av ungen og sier: “Skal mamsen bli sterk?” Han får ikke noe svar og svarer selv: “Håper det!”

Papsen synes mamsen er en håpløs sjåfør. Hun har rygget i en av bilene deres. Flyfar er påpasselig med å informere oss om at den store bilen er en BMW X5 og den lille en BMW i3.

Så er det tid for tremånederskontrollen for den lille og da er det vaksine. “Skal han ha en ordentlig sprøyte”, spør mamsen, hvorpå helsesøster bekrefter. Ikke visste jeg at en sprøyte ikke var ordentlig. Vel, babyen gråt, men fikk masse trøst av mamsen og papsen. Papsen ville kjøpt han en is om han hadde vært større. Han får nok det han trenger den lille, og mere til.

Jeg legger merke til at flyfar viser at han er meget klar over at det filmes. Det gjelder de fleste bloggerne. Det hele virker iscenesatt. Så vet jeg ikke med dere, men slow-mo irriterer meg veldig.

Adina xoxo

37 thoughts on “BLOGGERNE 3. UKE (SESONG 10)

 1. Anniken vil forsvare både 15-, 16-, og 17-år gamle Anniken gjennom uke 3, så det spørs om hun ikke har tatt seg vann over hodet 🙈

 2. Grunnen til att hun spør om han skal ha sprøyte vaksine er fordi første gangen man er hos helsesøster og får vaksine er det tre dråper man får i munnen mot rosa virus, kanskje greit og lese seg opp før du henger ut noen? Vier jo hele livet ditt på og granske og finne feil på bloggere så kanskje det hadde hvert lurt og funnet seg en ny hobby?🤔

  1. A: Ikke henger jeg ut noen, jeg skriver det jeg ser. Jeg har dessverre ikke tid til å sjekke opp i alt jeg ser på TV, selv om du tror noe annet. Takk for at du lærte meg noe nytt. Og takk for en hyggelig kommentar.

   1. Du er jo sykelig opphengt i bloggere og hva de gjør og ikke gjør og å finne feil på dem, det er jo ikke normalt og lage en blogg hvor man vier tiden sin på og skrive om det? Det er ikke frekt ment, bare synes det er litt sykelig og holde på med det dere holder på med.

    1. A: Takk for at du delte meningen din. Skriv gjerne det samme til Bloggbevakningen, hun trenger sikkert å høre det samme 🤷‍♀️

  2. A: Ærlig talt, du er frekk så det holder! Hva i alle dager gjør du her inne? Du vet hva denne bloggen handler om, ikke sant? Tenker du bør finne deg annet å gjøre.

  3. Er det ikke mer kritikkverdig å ikke vite som mamma at sønnen skal ta sprøyte enn at en anonym blogger på nett (som gjør en fantastisk jobb) ikke vet at man får dråpevaksine? Dette blir godt informert om både før og etter fødsel. Og hun som i tillegg skriver på egen blogg at det er en selvfølge at sønnen skal følge vaksineprogrammet burde jo da være såpass opplyst at hun vet hva han ska igjennom. Heia Adina!!!

  4. A, Adina vier nok ikke hele livet sitt til å henge ut folk, de fleste av oss opplever bloggerne slik….dessverre

  5. Jeg tror du kanskje ikke helt skjønner humoren hun bruker? Det dreier seg ikke om sprøyte men om en ORDENTLIG sprøyte. Dråper er ikke sprøyte. Sprøyte er sprøyte så hva er da en ordentlig sprøyte? Det er der det morsomme ligger. I allefall for meg. Men jeg er sikkert sprøyte gal. Ordentlig sprøyte gal.

 3. Ikke for å være frekk, men det er noe sykelig over å komme inn på en blogg for å fortelle andre at de er sykelige? Det er ikke normalt å utlevere ungene sine, eller noe annet for penger på en blogg eller bloggprogram, så at det finnes en motvekt er kjempebra 🙏

 4. Flyfar er om mulig mer glad i sitt eget speilbildet enn noe annet. Er det bare meg eller studerer han seg selv når han prater!? Og lager grimaser som helt sikkert skal ha en positiv effekt..

 5. Lurer på hvordan det hadde blitt mottatt av en kritiker på universitetet, hvis jeg hadde levert en dårlig publisering, gått (så til de grader) i forsvar, skreket “jantelov” og “haters”… Husker at Anniken, i en tidligere episode, sa noe om at det ikke skulle være mulig at folk skal være “eksperter på bok”. Og at hun ikke forstår hvordan den kan anmeldes dårlig, når det “tross alt er livet hennes.” Ehm, skal vi se? Vi kan kritisere boka på språk, oppbygning, sjanger, virkemidler, blablabla…. Ta deg en utdannelse, så ser du raskt at du ikke kan gjøre som du vil, ha innflytelse og makt, og samtidig unngå å bli kritisert.

 6. Det ER veldig iscenesatt. Jeg var tilstede under en av gangene Annijor filmet inn til bloggerne (de klippet meg bort, heldigvis) og de filmet ulike scener 4-5 ganger før de ble fornøyd. (Jeg kjenner ikke Anniken, vi er fra samme sted og hun var tilfeldigvis på et sted jeg oppholder meg mye i hverdagen) Da både med det de sier og gjør. Etter jeg så det føltes det ikke så veldig ekte. Dessuten begynner jeg å bli en smule lei av at hun hele tiden skal mase om at hun ble så mobbet på barne og ungdomsskolen. Det stemmer ikke. Om hun opplevde å bli utestengt vet jeg ikke, men hun var som regel midpunktet i gjengen hun var i. Jeg oppfattet henne som mobberen, ikke mobbeofferet.

  1. “Jeg oppfattet henne som mobberen, ikke mobbeofferet.”
   Så omtrent som Sofie elise da. Hun er vel også selverklært mobbeoffer. Men folk fra omgangskretsen hennes sier det absolutt ikke stemmer.
   For noe fæle kvinnfolk de er!

 7. A
  Skjønner godt feilen til Adina her.
  Rotavirus vaksinen kom inn i programmet i 2016, og tok vekk en langt viktigere tub vaksine.

 8. Scenen der Anniken Jørgensen sitter i debatt om boken sin er noe av det flaueste jeg har sett!
  Hun nekter anmelderen å synes boken er dårlig, og forsvarer den med at den er (delvis) skrevet av en 16 åring.
  AJ er pr.def en voksen kvinne som har gitt ut bok, men som når kritikken kommer, ikke klarer å stå for det hun har skrevet.
  Hun gjemmer seg bak barnet Anniken, og gjentar, gjentar og gjentar – det var HUN som skrev. Og da kan den altså ikke slaktes, for hvem har hjerte til å slakte en bok skrevet av et barn?
  Og dette er jo et barn som har hatt det vondt.
  Pinlig.

  1. Så enig.
   Og uansett, hun var jo voksen når hun gjorde ferdig boka, så når hun begynte har jo ingenting å si. Man må jo lese over og skrive alt så det henger sammen, og er i samme format osv.
   Fulgte hun ikke med i norsk timen? Husker vi lærte godt hvordan vi skulle skrive forskjellige sjangre osv der.

   Og det der “Tenåringene som leser boka burde gi anmeldelser.” eller hva søren hun sa. Nei det er eksperter som har peiling på litteratur som burde anmelde sånt. Det er ikke hat, men konstruktiv kritikk!
   Blir så oppgitt av bloggere, og andre, som ser på alt som ikke er positivt som hat.

 9. Frøkna skriver «lesegihjæl tegn» ved spørsmålet om hun kjenner noen som skal delta på Xotb. Pierre??

 10. Stina og han typen er de kleineste i hele serien😂😂hele tiden skatten min å masse kliss.å stor stilk kommentaren var så awkward. God underholdning da!

 11. Fikk litt WOPS i magen på forrige episode med Martine. Første tanke var bare at Louis Vuitton har gjort sin entre i Bloggerne.

  Nå er veske nr 2 til en baby gitt bort… Syns bare det er litt rart? Ikkje rart at de har slike vesker, men at 2 stk har til nå dratt opp den gule boksen og gitt til en baby..? Tilfeldig? Trooor ikkje det.

  Hva kan det så være mon tro?? Må bare humre litt for det virker veldig iscenesatt….

 12. Godt oppsummert Adina, takk for at jobben du gjør for oss som ikke ser alle (noen) av episodene.
  Det er vel andre gangen fruene sier de må ha en hvit måned? Mener de sa det i første sesongen da de var i Spania. Jeg tenker at da drikker de en del alkohol da, selv når barna med.
  Så Anniken på Dagsnytt18, hun oppførte seg som den bortskjemte drittungen hun er, Joakim-vennenmedalle har helt rett.
  Piloten tapt seg, man driter ikke ut ektefellen på den måten, regner med karma bit han i ræva snart, skjønner ikke hva hun ser i han. Har fått litt sans for henne, hun er fornøyd med seg selv, stresser ikke mye med trening for å få tilbake matchvekta.
  Funkyene sprudler, de gir meg energi med tempoet sitt, herlig at babyen ikke er noen hindring for å dra rundt, Morten imponerer, så rolig midt i alt kaoset, må vel ha vært et sjokk for ham å komme inn i den familien som er så tett og sammensveiset, sjelden de er alene.

  Ikke et program jeg blir å se slavisk på, gjør ingenting om man mister en uke eller to, god oppsummering her er like bra (og så tar det kortere tid å bare lese), men fin underholdning om man trenger noe som ikke krever tankevirksomhet.

 13. Kan du skrive et innlegg om Sophie Elise. Jeg føler hun gjør alt for å stå frem som et godt forbilde “fjernet restylane i leppene” (fylte på igjen noen måneder senere) og nå blir hun hyllet for å ha fjernet silikonen. Jeg er 99,9 % sikker på at hun tar silikon igjen. I noen av de siste innleggene sine har hun også begynt å nevne behandlinger hun tar, det siste innlegget var Fotona (laserbehandling) og tidligere Plasmapen behandling (oppstramming av hud på øvre og nedre øyelokk) Jeg tror aldri den jenta kommer til å slutte å fikse på utseendet sitt, selv om hun så gjerne vil fremstå som en angrende synder.

  1. Enig Mari! SE er bare usikker og forstyrret. I det ene øyeblikket er alle følelsene på plass, i neste innlegg er angsten og søvnløsheten og depressive tanker på plass. Janeivetikkejeg

  2. Kan hun ikke heller se utover enn å se seg i spelet hele tiden? Kasper er fantastisk tålmodig, at han gidder 😊

  3. Det virker som om hun alltid finner noe å fikse på. Det må være utrolig slitsomt å ha det slik, og jeg tror nok ikke hun er helt “frisk”. Men det er kanskje konsekvensen av at du tar bilder av deg selv dagen lang. Håper hun får det bedre med seg selv etter hvert.

   1. Vittig at hun nettopp la ut videoblogg om at hun tar tattovert leppene og to skjønnhetsflekker i ansiktet. Enig med dere!

 14. Iscenesatt ja? Er lenge siden man satt med dét inntrykket. Og de tar vel gladelig “en Kardashian” eller ti. 😖

 15. Adina, takk for nok et humoristisk skråblikk på bloggerne. Jeg opplever deg hverken som psykelig eller tror du vier hele livet ditt til bloggerne. Erru sprøyte gal?! 😉 Du ligger bare noen forut for din tid, da de i junaiten har drevet med satiriske skråblikk på kjendiser og halvkjendiser på sosiale medier i en årrekke men det tar alltid en stund før alle i Norge får med seg de nye trendene. Du gjør oss en kjempetjeneste, har ikke trengt å se en eneste episode av Bloggerne da jeg vet det viktigste blir referert her.

Comments are closed.