VIXEN INFLUECER AWARDS 2018

Med ny jury og ny juryformann hadde jeg et håp om at det denne gangen ville bli slått hardt ned på brudd på Markedsføringsloven, Alkoholloven og Åndsverksloven. Det var helt til jeg leste hva juryformann Astrid Valen-Utvik uttalte til MinMote:

Dette er en gjenganger. Hvorfor får ikke juryen undersøkt grundig nok? Vi er flere som gjør denne jobben på fritiden vår og dokumenterer lovbrudd etter lovbrudd. Hvorfor? Fordi vi er så dritt lei av at det er en yrkesgruppe som tydeligvis mener at lover og regler er til for alle andre. Dette tjener de millioner på og blir hedret med priser.

Asti har dokumentert lovbrudd blant finalistene HER og MinMote kom også med flere eksempler. Til det svarer jurylederen:

(Skjermdumper minmote.no)

Pytt pytt, det hele handler jo bare om Vixens troverdighet, og den er vel borte for lengst.

For noen dager tilbake hadde vi en avstemning hvor dere fikk bestemme vinnerne. La oss sammenligne:

Vinner: Annijor

~~~~~~~~~~~~~~~

Vinner: Tim Kristian

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vinner: Mina Jacobsen

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vinner: Herman Flesvig

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vinner: Halvor Bakke

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vinner: Ida Gran Jansen

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vinner: Funkygine

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vinner: Ida Fladen

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vinner: Emma Ellingsen

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vinner: Camilla Phil

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vinner: Mads Hansen

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vinner: Vegard Harm

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vinner: Funkygine (Fikk totalt tre priser).

Juryen delte også ut en ærespris: Caroline Berg Eriksen

Det var hyggelig at Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe avslørte at de skal bli foreldre om bare to mnd. Imponerende at de har greid å holde det hemmelig så lenge.

Gratulerer til begge to!

Mads Hansen kom med en klar oppfordring til Influencerne, som jeg stiller meg bak: Skjerp dere!

Adina xoxo

21 thoughts on “VIXEN INFLUECER AWARDS 2018

 1. Koset meg med Vixen i kveld hehe Det gøyeste var jo Dennis og Kristin, uten tvil! Gratulerer så mye!

  Ellers heiet eg høyt på Jørgine,, Mads og Vegar 😊 JA eg heiet på Marna og eg, men men var sikkert greit at noen så fortjent som Jørgine overtok tronen ei stund.

  Meeeen med tanke på flere brudd som f. Eks gjentatte ganger av alkoholloven var eg IKKJE begeistret for Jurye Prisen… NO NO!

  Men men etter hva man da fikk høre kan det nok være gunstig å være venner med juryen vel vel…

  Storveis at Vegarn vant da!! Love IT!!

  Jaja da er det bare. Å legge seg i selen for 2019 haha

  Vibbedille

 2. Lysene blir slått på og influencerne strømmer ut av salen.. Untatt CBE og LK, de går bort til den ene mannlige i juryen hvor begge gir en vennskapelig klem og blir stående og snakke..
  Kanskje ikke en stor greie, men latterlig er det..
  Takk for en super blogg! 🙂

 3. Er det mulig å legge ut juryens begrunnelse for å gi CBE en ærespris? Denne er jeg nemlig svært nysgjerrig på…

 4. Jeg forstår ikke hvorfor Caroline Berg Eriksen vant ærespris??? For hva? Eksponering av barna sine og stadige brudd på alkoholloven?

 5. «- Herregud så stas! Thank you so much for rooting for me, you’re amazing! Vi er en gjeng NARSISSISTISKE RASSHØL og vi elsker det!»

  Very well said Vegard Harm!

 6. At de gir æresprisen til noen som regelmessig bryter markedsføringsloven, trikser med kommentarfeltene sine, redigerer bilder av seg selv, bidrar til usunt kroppspress i samfunnet, og eksponerer barna sine, er jo sykt!

 7. Prøver å finne kriteriene for æresprisen, men finner de ikke. Noen som et bedre å lete enn meg?

 8. Veldig spesielt at nesten alle prisene har gått til andre enn de som har flest stemmer inne på denne bloggen. At Mina Jacobsen vinner årets livsstil?? Nesten ingen har hørt om Mina Jacobsen. Og HVORFOR VINNER CBE ÆRESPRIS? (Ja, jeg må skrive med store bokstaver så irritert blir jeg!!!). Den nye jurylederen er like ubrukelig som den forrige.

  1. Aldri hørt om MIna Jacobsen og gidder ikke engang prøve å finne ut hvem det er. Vixen vil for alltid forbli VItsen. Første gang jeg hørte om den, hadde SE vunnet prisen som årets businesskvinne. WTF! Det sa meg allerede den gang ALT om Vixen. Må være flaut å i det hele tatt bli nominert til Vixen. Synd at det ikke eksisterer noen mer seriøst hvor prisene faktisk kunne betydd heder og ære.

   1. Viixen er en stor vits 😊 Det at SE ble kåret til årets businesskvinne den gang er antagelig fordi hun alltid har vært kalkulert og dermed har håvet inn store penger i mange år.

 9. Altså… har Sofie Elise kjøpt hus alene??? Alt er huset MITT, badet MITT, soverommet MITT… kjøkkenet MITT… leie typen bare et soverom der eller noe..!? ;p
  Og hva er så galt om Robin blir med på paradise hotel..!? Hva gjør det henne? Lage sååå mye drama og oppstyr.. ærlig talt! Hun har da gjort sine feil i livet hun og, Robin prøver å rydde opp sitt liv og gjøre noe nytt for seg selv.. så bruker hun sin makt i media til å rette såpass mye hat mot han, og ikke minst dra opp gamle sår……
  klart og tydelig at sophie Elise ikke helt er over det der…

  1. Hei, ønsker å komme med litt info, selv om jeg er svært enig i din utaelse om saken.
   Sophie har kjøpt huset helt selv. Det har hun skrevet på bloggen. Det at hun skriver “mitt” hus hadde jeg ikke lagt så mye i enda, tror det jevner seg ut når de får bodd der en stund
   Når det kommer til Robin så syntes jeg han er fryktelig usmakelig. Både det jeg har sett/lest fra han og det faktum at han er dømt for vold. Det er ikke spekulasjon og ligger åpent for allmennheten på nett. Det at han nå skal på PH er nok sårt fordi han får et enda større talerør og hun bekymrer seg for hva som kan komme frem. Han nevnte tidligere at hun hadde jukset når det kom til livsstilen Veganer, det blir selvfølgelig bare spekulasjon og rykter, kanskje det kommer mer og at siste krangel fra dem på langt er over.

   1. Det jeg lurer på er hvorfor hun ikke får fjernet R-tatoveringen hun har på rompa. Ev også diamanttatoveringen hun tok dammen med M. Vet at hun begynte å få den fjernet, men den er fortsatt synlig. Men R-tatoveringen ser man fortsatt tydelig på bildene av rumpa, og de er det ikke få av for å si det sånn. Jeg hadde fjernet/endret på en tatovering som konstant minner meg om eksen, tenker også litt på hva K syns om den…
    Skjønner forsåvidt at hun ikke ønsker at R skal få oppmerksomhet mtp hva han har gjort, og at det sikkert vekker vonde minner for henne.

   2. Ikke enig med deg. Robin er tross alt anmeldt for hevnporno, og det i tillegg til voldsdømt for både vold mot en venninne av Sophie og mot en politimann. Er det greit å ha sånne folk på paradise? NEI.

 10. Altså, jeg er bare forvirra her jeg nå. Hva er VITSEN med Vixen liksom? Hvorfor får CBE ærespris? Er det noen som bryter markedsførings og alkoholloven notorisk er hun en lysende fontene der. Jeg sier som den kloke Vegard Harm, de er noen Narsissistiske rasshøl…

 11. Vixen er ikke annet enn en kommersielt fest for bloggere og samarbeidspartnere hvor de kan kle seg opp i finstasen, nippe champagne og dele ut tullepriser! “Gutteklubben Grei”-prinsippet for de av dere som har vært vitne til samme oppførsel lenger opp i systemet i en rekke prestisjetunge firmaer, familier og klubber… *Spy*

Comments are closed.