UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 49 – 3

UKAS SPONS:

Ann Marielle er meget stolt av den nye rumpa og ser ikke noe problem i å reklamerer for ikke bare én, men to klinikker i Tyrkia:

(Skjermdump ann.lipinska/Instagram)

Hvorfor reklamerer hun for disse klinikkene? Man kan jo saktens lure på om hun har fått rumpa sponset? I såfall må hun merke innlegg hver gang hun viser den frem.

UKAS MARTY:

Here we go again. Denne gangen spammer Marty, eller noen i familien, en gruppe om husbygging og opppussing. Det kan virke som én i gruppa har fått nok (nederst):

(Skjermdump Facebook)

Marty er overalt. Hun er på TV og i aviser. Jeg ser henne i speilet i bilen, bak dusjforhenget og i blindsonen. Det holder nå!

 

UKAS FORKLARING:

Det er lenge mellom hver gang vi får vite noe om businessen til bloggerne. Mammaen forklarer hvorfor vi ser så mye reklame hos henne:

 

Hmm, hvem sier at hun trenger å fortsette med dette. Kanskje hun har hatt godt av en annen type jobb, for det er fullt mulig å leve godt av noe annet enn clicbait og eksponering av barn. Bare nevner det.

La meg foreslå teppelegger. Hun har jo tidligere vist sine teppeleggingegenskaper både med og uten topp. Eller hva med legesekretær for dr. Jan?

 

 UKAS JULEPYNT:

Flyfrua liker å pynte til jul. Denne julen var det ekstra koselig:

Endelig var de blitt en ordentlig familie, helt på ordentlig. Flyfrua fløy rundt som en propell for å få på plass alt sånn at hun kunne få lande til jul. Den lille skulle også få pynt:

(Skjermdump pilotfrue.blogg.no)

Det var tydelig at hun svevde på sin egen sky og savnet flyfar som var oppe i luften, for bildet av den fine julekulen ble satt opp ned, og ble til en flyvende ballong.

 

UKAS JOBB:

Bloggere har det strevsomt. De løper fra det ene til det andre dagen lang og kaller det jobb. Da er det godt å kunne komme hjem for å slå ihjel tiden med jobb:

 

(Skjermdump sraad.blogg.no)

 

UKAS UTSETTELSE:

VG kunne melde at Stina og PelleK utsetter bryllupet, som så mange andre bloggere har gjort før dem. I farten kommer jeg på Villa Parika og Mammaen. Sistnevnte ble da gift til slutt.

Stinamor kan røpe at det ikke skal skje i kirken:

Og PelleK vil ikke se kjolen:

Jeg merker at jeg gleder meg til bryllupet. Det blir spennende å se hvordan et ateist-alter ser ut

UKAS MEKSIKANER:

Får vi se Erik 32 Bærum i årets sesong av Paradise Hotel?

Det kan hvert fall virke som det er det han vil at vi skal tro, 110 %:

Når man har vært med i et “realityshow” i ca. ett år, er det fort gjort å hive seg på et annet. Spent på om det også blir Ex on The Beach.

UKAS SURPOMP:

Sofie Nilsen tar ofte et oppgjør med leserne. Nå er hun irritert for noe hun selv har gjort:

JO!!!! hahaha Det synes jeg er nødvendig. Det blir som at jeg skulle si at jeg er imot pels, men samtidig viser bilder av en pelsjakke, og sier at dere må jo skjønne… bla bla. Eller at jeg ikke liker alkohol, men har det med på bilder.

UKAS HØR HER:

Annijor har stadig noe hun vil si. Hun blir visst ikke ferdig med å rettferdiggjøre turen til Dubai:

En leser spør: Mener hun at flere homofile burde risikere livet sitt ved å reise til Dubai?

Annijor fortsetter:

Leseren spør igjen: Mener hun at folk ikke gjør en forskjell ved å heve stemmen, men at bare hun har gjort en innsats, og derfor har kjøpt seg retten til å feriere (og reklamere) for et land som er bygd på slaveri? Jeg bare spør.

Annijor tordner videre:

Thank you. Next!

PS. Asti har selvsagt fått med seg hva Morten Hegseth svarte til dette HER (Det ble slettet i ettertid).

UKAS TEGN:

Og det er flere som er “stygg i munnen:”

For:

(Skjermdump dinside.no)

(PS. Wikipedia mener at det ikke har noe betydning hvilken vei man gjør tegnet, men jeg kan love at om noen gjør som tegnet som Frua i England, blir man slått rett ned).

UKAS MILJØFORKJEMPER:

Jo da, Sophie Elise fremmer viktige saker, nå miljø:

Janei, her viser hun frem rumpa, som inneholder plast, og sier med det at hun tar hånd om sin egen plast. Hadde bare vi alle gjort det.

UKAS FORSLAG:

Annijor fortsetter med forsvarstale etter forsvarstale, og selvsagt på engelsk. Egentlig synes jeg det er tøft gjort (og litt småflaut) når man skriver såpass dårlig engelsk. Hadde jeg ikke visst at hun fikk sponset EF språkkursene hun har vært på, burde hun ha krevd pengene tilbake. Hun møtte kanskje ikke opp?

(Nå skal det sies at noen prater bra engelsk, men skriver dårlig)

Vel, her kommer noen forslag:

1. Get an alarm on your iPhone, saying “time to die.”

2. Get a friend, neighboor or random person to remind you to die every so often.

3. Install medical equipment to your body. Register your heart rate data, and get a reminder if your heart stops.

(Takk for tips)!

En lærer så seg nødt til å komme med den røde pennen:

(Skjermdumper annijor/Instagram)

UKAS OPPDRETT:

ListeStina svarte på spørsmål før jul:

Oppdrett av rakfisk? Er ikke rakfisk en matrett? (Opplys meg gjerne).

UKAS GLADE BESKJED:

Frøkna har ofte spørsmålsrunder:

Ahh, endelig liker hun meg. Jeg er visst ikke en tragisk lowlifer lenger. Vi er en fin gjeng i bloggnorge.

UKAS STIKK:

Anne Brith har delt hint om bruddet helt siden det skjedde. Erik 32 Bærum har vært stille. Helt til nå?

Da Anne Brith ble intervjuet om bruddet, kunne hun senere fortelle at det var vondt å gjenoppleve marerittet:

Da legger Erik 32 Bærum ut denne:

(Skjermdump pizzaboy.no/Instagram)

Ser ut som et mareritt for meg.

UKAS FERIESTED FOR BLOGGERE:

Jeg vet ikke helt om det er det smarteste å meddele. Jeg tenker at man kommer lenger med: Vi skal ikke til Dubai!!!!

Adina xoxo

33 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 49 – 3

 1. Lo godt av ateist-alteret 😂 Fot et herlig innlegg med så masse god humor flettet inn! Engelsken til AJ er virkelig helt krise….. Det hun skriver gir ingen mening i det hele tatt 🙈 But, but, it’s not only only 🇬🇧😉

 2. Fab å få dette tilbake!! Du tar det på kornet og med humor. Kjenner jeg blir mer og mer oppgitt av bloggere sin selvinnsikt og hvor fort de kan nå ut til mennesker. Tenker tilbake til når jeg var 22 og trodde jeg hadde peiling på verden, sorg og nestekjærlighet, heldigvis lærer vi med årene, alle sammen 😊 Håper Erik blir med på paradise, morsom skrue.

 3. Vet ikke helt om jeg ville kalt sausen jeg spiste for «kalkunsaus», men det er kanskje bare meg?🤷🏻‍♀️ Du fikk meg, som vanlig, til å le godt Adina😂 Tenk at jeg faktisk hadde både CBE, frøkna og mammaen på «mest besøkte» før jeg oppdaget denne bloggen, og du (+Vicky) forandret livet mitt😳 Leste de nevnte bloggene (og andre) for å humre litt av alt det utrolige de finner på å poste… nå slipper jeg heldigvis å gi dem klikk🙌🏻 Takk for at du bruker din tid på å gi meg mer fritid😘

 4. Heidi: Tusen takk for ros 😍
  Det finnes bare liste for blogg.no sine bloggere. Kunne vært gøy å laget en liste for alle andre😊

 5. Endelig tilbake med sett og hørt👏 Latter i stua.❤️ (Rakfisk er fermentert røye/ørret o.l.)

 6. Når man ikke fikk sove mer tidlig på morgenen, var dette en helt herlig start på dagen 🙂 Vittig lesing, og godt å starte dagen med en latter 🙂

 7. Fikk lyst til å prøve meg på en oversettelse av en av de engelske setningene til annijor:

  “Når han, for en uke siden er vi så glad for å dra til Dubai, selvom tøff han var homofil og hei! Jeg kjenner ikke engang denne fyren, men jeg synes det var fint”

  Heldig for henne at det ikke er intervju eller stilles krav til dokumentasjon på evner for å få en bloggjobb. 😉

 8. Ønskeinnlegg: ukas sett og hørt med snapshots fra kjendiser på insta som reklamerer uten å merke det med reklame. Jeg ser for meg tidenes bildecollage🔥 (kjendiser som ikke nødvendigvis har en blogg)

 9. Rakfisk er noe fisken blir til når den ligger i lake lenge, er ikke noe oppdrett. Farmor og farfar har laget dette i år og dag. De tar ørret og legger den i en krukke med lake i, så står den i sånn 4- mnd.

 10. Adina, jeg håper du skriver noe om Vixen i år også. Det er en fryd å lese innleggene dine. <3

  Vedr. Vixen: Det ser ikke ut til at de har blitt så mye bedre. Jeg har prøvd å samle dokumentasjon i to blogginnlegg

  https://influencere.wordpress.com/2019/01/17/vixen-finalister-og-brudd-pa-markedsforingsloven/
  https://influencere.wordpress.com/2019/01/17/vixen-etikk-og-moral/

  Om det er noe du eventuelt vil/kan bruke, er det bare å forsyne seg. 🙂

 11. Siden vi nå snakker om engelskferdigheter: “if your heart stops” , ikke “if your heart stop”. Subjektet “heart” er 3.person entall, noe som krever s-ending på verbet “to stop”.

 12. Adina, igjen, ler så jeg griner🤣🙈! Du kan få sagt det! Superbra!
  Nå er vel hele det derre dustebinderiet på vei til Fixen. Grøss, synes jeg ser de falske smilene og hører de påtatte samtalene. Tenk en fest for folk som tjener millioner på ikke’no. CBE-spurte etter hjelp med kjole på bloggen, men likte ingen av dem, har sikkert kjøpt ny. SE gadd ikke dra. Osv… Til slutt, hva er det flyfrua surrer med? Jålete overklassefolk. Piloten synes 700 kr er lommerusk, og frua hans må glatte over: «Det Ulrik mente med Donald Duck, Mikke Mus, Frost og “alt mulig annet dritt til 700 spenn”…. Vel, de rike har det sikkert fint🤮

 13. Ufattelig spesielt at den erklærte ateisten Stina skal gå opp til alteret faktisk….Det beviser jo igjen hvor forvirret og vinglete disse unge med influensa er🤪

 14. Dette er en av de morsomste hittil, lo hele veien gjennom innlegget!!!! Du er god, Adina. You very is much god.

 15. Det Stina sier om rakfisk er riktig. Mange, ofte store, rakfiskprodusenter driver med fiskeoppdrett. Denne fisken fermenterer man (dvs salter eller «raker»), og slik får man rakfisk. Oppdretten er viktig fordi den ofte er geografisk betinget, slik som rakfisk fra Valdres. Vil tro familien til Stina har produsert rakfisk hvis de driver med oppdrett, men også privatpersoner lager rakfisk.

  1. Nja, ikke helt.
   Det er korrekt at mange rakfiskprodusenter driver med oppdrett, men da er det oppdrett av ørret eller røye som er de vanligste fiskesortene benyttet til produksjon av rakfisk.
   Rakfisk (eller lutefisk for den saks skyld) er ikke en fiskesort og da blir det litt feil å si at noen driver oppdrett av rakfisk (eller lutefisk).

 16. Kan noen fortelle meg hvorfor Caroline Berg Eriksen fikk ærespris på Vixen? Forstår det ikke? Ærespris for å eksponere barna sine?

Comments are closed.