BLOGGERNE 2. UKE (SESONG 10)

Martine Lunde:

Martine er ny blogger denne sesongen. Hun er kjent fra Paradise Hotel hvor hun vant og slapp kula. Hun fant også kjæresten Alexander der, som forøvrig sov seg gjennom hele PH.

Martine er hos pappa og stemor. Lillesøster Cornelia, som er under ett år, prøver å få tak i Louis Vuitton-vesken til Martine. -“Du liker dyre ting allerede du”, sier Martine. -“Som søsteren”, sier stemor. Da vet vi det.

Martine har vært med i “Farmen” og er nå deltager i “Skal vi danse.” Kjæresten er også deltager og hun sier det er ekte konkurranse mellom dem.

Bestemor og bestefar bor i samme tomannsbolig som pappa, og Martine har et nært forhold til dem. Bestemor ringer fem ganger om dagen for å høre om hun er sulten, er kald osv. Bestefar kjører Martine overalt. Jeg får barndomsminner når jeg ser at Martine spiser brødskive med banan på. Da blir det det til kvelds.

Bestemor er en kul og morsom dame. Hun har Instagram hvor hun kaller seg Gullhøna48, har postet ett bilde som er av en saltbøsse og har 54 følgere. Nydelig. Etter episoden har hun økt til 150 følgere og har jammen lagt ut tre nye bilder. Snapchat skulle hun visst også få seg. Jeg har tro på at Gullhøna48 kan bli stor på Instagram.

I et intervju blir Martine og Alexander spurt om de skal gifte seg. -“Ja”, sier Martine, men sier de må forlove seg først. Alex vet ikke hva forlovelse er og blir sjokkert da han får vite at han må kjøpe to ringer.

Martine går ofte uten sminke. Hun gidder ikke å sminke seg, sier hun. Og hun trenger ingen heller. Hun synes det er skummelt å skal være et forbilde, men sier at hun tar oppgaven på alvor og tenke over hva hun sier og gjør. Vent hva!? En blogger som tar ansvar? Jeg merker at jeg liker Martine.

I “Skal vi danse” havner hun i duell med Alexander og han ryker. Hun blir fryktelig lei seg og gråter. Hun blir glad når hun får favorittmat fra Bislet Kebab!

Annijor:

Hun lovte å ikke grine mere, men røk på en smell. Hun sier hun er ferdig med kjærlighetssorgen (endelig), men gråter fordi boken er ute. Gledestårer altså, det må være lov.

Joakim bestevenn (med alle) kommer med roser. I dag er det boklansering. Men først må de rense leiligheten med røkelse. Hun er vel redd for spøkelse. Så er det lunsj og lapskaus på menyen. Barndomsminne!!

Annijor er stolt av boken og mener den vil hjelpe mange og forhåpentligvis bli utgitt på mange språk. Det går ikke an at den kan blir slaktet, sier hun. Vent nå bare, sier jeg. Hun har skrevet på boken siden hun var 17 år.

Venninnen Cornelia (kjent fra Dubai-gjengen) kommer innom. Hun sier at hun begynne å lese i boken, men sovnet. Hyggelig, mente Annijor.

Bokfest, skryt, taler og våte øyne. Alle er glade og stolte. Jeg kjenner jeg blir trist når jeg tenker på hva som venter når boken skal anmeldes i VG. Annijor vil ikke at mamma og pappa skal lese den, for som hun sier: “Det er ikke noe vits i å rippe opp i gamle sår.” Janei, hva var vitsen med å skrive boken da. Jeg bare spør.

Stina:

Stina er som alle andre bloggere, hun jobber mye. Faktisk så går det med 30(!) timer om dagen, sier hun. 30, faktisk! Sånn har det visst blitt.

Hun intervjues i NRK P3. Hun sier hun aldri kunne jobbet i radio, for til det er hun alt for avhengig(!) av utseende. Avhengig, faktisk. Hun er også med i et panel om YouTube, sammen med Kong Halvor. Jeg lar meg imponere over hvor lite nervøs hun virker. Hun sier at hun er redd for å si noe feil, og det kan jeg godt skjønne. Jeg har ikke glemt dette:

*Glad jeg sto imot presset om å være naturlig.

Stina putter gjerne inn engelske ord her og der. Yass girl, er en gjenganger. Hun har et godt språkøre og sier hun kan snakke flere språk. Vi får høre engelsk, svensk og russisk på engelsk. Norske dialekter er hun elendig på.

Så er det lunsj med en venninne. Ingen får røre maten før Stina har tatt bilder. Venninnen spør utålmodig om hun kan spise nå. Det kan hun.

Kjæresten PelleK skal spille inn musikkvideo og Stina er på plass for å se, pyntet og fin. Jeg legger merke til at PelleK har fått seg en ny og veldig kledelig skinnjakke (med teddyfor) for anledningen, men når han er ferdig med å filme, kommer den vanlige jakken på igjen. Solbrillene kunne jeg ikke se.

Så skal Stina trene, i full glam. Så er Stina ferdig å trene, fremdeles i full glam med contouringen der den skal være. Noen er bare heldige (eller har ikke trent så hardt).

Caroline Berg Eriksen:

Hele familien Eriksen reiser på ferie til USA. Selvfølgelig sponset. Første dag i Miami får Frua betennelse på begge øynene og de må utsette utflukten én dag. Typisk Caroline-flaks, sier hun.

Så blir det Disneyworld med Minni Mus-ører på. Lasse synes de er stygge, men de er ganske søte. Senere reiser de på cruise. Frua fikk da prøvd Zipline, som hun ikke turte da de var på Geilo. Bravo!

Tilbake på hotellet i Miami sjekker Lasse minibaren. Der finner han en liten boks med “lekesaker” for voksne. Frua sier at de må få ungene i badekaret og i seng, sånn at de får voksentid. Frua altså, nå overrasker hun stort.

Hun forteller at de i forkant av reiser oppdaterer seg på stedet og selvfølgelig hvor det er Instavennlig. Kamera får ikke lange pausen, foråsidetsånn. De må til og med kjøpe en ny is fordi den forrige smeltet for fort til å bli bra på bilde. Lasse hadde til og med dratt med seg drone. Det er tydelig at barna har sett mye til den, for da datteren så et fly, mente hun det var pappas drone.

I forrige sesong lovte Frua at vi skulle få se andre sider av henne, til stor skuffelse. Denne gangen synes jeg hun leverer. Vi har sett rotete kjeller, øyekatarr og en småfrekk side. Snakk om å bjuda på.

Adina xoxo

27 thoughts on “BLOGGERNE 2. UKE (SESONG 10)

   1. Adina 😊
    VG skriver om det her: https://www.vg.no/rampelys/i/21aXaB/forbrukertilsynet-foerer-tilsyn-med-norwegian-etter-dubai-sponsing?utm_content=row-1&utm_source=vgfront

    Jeg tipset VG for noen dager siden, og viste til brudd på markedsføringsloven: Annonsør Norwegian, ukjente annonsører og flere influencere. Og la ved dokumentasjon:

    https://influencere.wordpress.com/2019/01/13/annonsor-reklamemerking/

    https://influencere.wordpress.com/2019/01/13/annonsorer-reklamemerking-del-ii-instastory/

    Det er flott at FT følger opp manglende og feilmerking nå. 😉

 1. Dagens kommentar på god morgen Norge om AR: “Det har vært stille rundt henne de siste to årene….” 🙈

  1. Det ble riktignok korrigert like etterpå at hun har vært omtalt, men ikke gitt intervjuer på to år.

 2. Er så glad for disse oppsummeringene, er jo nysgjerrig men orker ikke…😂
  Takk, Adina❤️

 3. Noen flere som lurer på hvem som passer på barna til fotballflue? Hvem passet ungene når begge skulle prøve zip line? Var de alene nede på bakken? Flere episoder hvor jeg stusser over det… au pair?

 4. Hadde ikke tenkt til å se på Martine, men tok en kikk. Syns det er koselig at hun har så nær kontakt med besteforeldrene sine. Ellers syns jeg det er flott at CBE og LK faktisk tar med ungene på utenlandsferier i motsetning til andre bloggere som KUN skryter av alle utenlandsferiene de skal på, men som ALDRI blir noe av.

 5. Haha, fantastisk! 😀 Jeg har også sett den episoden. Og måkedramaet på stranden. 😀 De bjuder på så det holder. 😀

 6. Veldig bra oppsummering!
  Husker ikke om det var forrige uke, eller denne. Men Pilofrue og mann gir virkelig ikke et godt inntrykk.

 7. Herlig Adina👏🏼💖!
  Er det noen som har hørt noe mer rasling med sablene fra bakemor i det siste? Håper det er lenge til vi hører noe assa🤣!

 8. Glimrende oppdatering! 😀👏🏻

  Jeg blir aldri lei av skrivefeilene til Villa Paprika… I dagens innlegg stod f.eks. denne setningen: «Jeg har valgt å henge opp foret lin gardiner for en forandring». Finn tre feil😅🙈 Leste også lillemammaen sitt innlegg i går om at hun «bare» fikk 5+ i standpunktkarakter i norsk, noe hun synes var skuffende siden hun tross alt lever av å blogge… Janei, så jeg måtte se litt nøyere gjennom teksten hennes, og vurderte sterkt å gi en tilbakemelding på hvorfor jeg skjønner hun ikke fikk toppkarakter😅

 9. Spekulasjon: Spurte LKE Caroline om hun hadde fått kvittering for den ekstra isen fordi de skulle skrive den av på firmaet?

  1. Det tror jeg nok at de gjør. Når de er på ferie og blogger, vil de nok føre en rekke utgifter på bedriftsregnskapet.

Comments are closed.