VÅRE VINNERE I VIXEN 2018

Nå når finalistene i Vixen 2018 er klare vil jeg gjøre som jeg gjorde i fjor, ha en egen kåring.

Juryen sier at det har vært rekordmange stemmer i år, over 800.000 stemmer og det til tross for at man bare kunne stemme én gang pr. kategori. Det viser at Vixen fremdeles er populært.

Det gleder meg å lese to av punktene juryen ser etter for å kåre en verdig vinner:

Det gjenstår å se om årets jury tør å diskvalifisere Influencere som bryter lover og regler. Jeg ser allerede flere som ikke burde vært i finalen.

Årets influencer mote

Årets influencer beauty

Årets influencer livstil

Årets influencer underholdning

Årets influencer interiør

Årets influencer mat

Årets influencer trening og helse

Årets gullpenn

Årets stjerneskudd
 

Årets business

Årets sterke mening

Årets influencer
 

Folkets favoritt

Årets forbilde

17. januar går Vixen av stabelen og vi kan sammenligne.

Adina xoxo

38 thoughts on “VÅRE VINNERE I VIXEN 2018

 1. 2 ting, for det første – tror vi virkelig at 800.000 har stemt på Vixen? Har ikke sett eller hørt noe om fixen i det hele tatt ..
  For det andre stemte jeg bare i én kategori her inne, fordi det rett og slett er så dårlige kandidater 🙁

 2. Aldri om så mange har stemt. Aldri i livet. Det er bullshit fra ende til annen. Og hvis AB er med videre, og de bestreber sunn fornuft plakaten? Kyss meg en viss plass.

 3. Kom plutselig på noe som ikke har noe med dette innlegget å gjøre, men hvem er Joakim kleven? Er han bare venn med bloggere? Skjønner ikke greia med han..

 4. 800 000 personer har stemt? 800 000 er IKKE interessert i en intern prisutdeling for influencere.

  Etter all støyen i fjor så endte jeg opp med å se det, og det minnet mest om en privatvideo fra en skoleavslutning eller noe. Jeg vet at de ønsker at det skal være pomp, prakt og prestisje, men det er faktisk ikke det.

  Heia Mads Hansen og Vegard Harm, resten har jeg enten ikke hørt om, eller syns har noe i finalen å gjøre…
  Venter spent på all diskingen som vil komme – hvis de skal følge opp markedsføringsloven, alkoholloven og vær varsom plakaten.

 5. 800 000 tusen!! Hahaha ler meg i hjel (nesten 🙄)… særlig! Enda et bevis på denne latterlige, useriøse og uærlige eventen..

 6. Er nok ikke 800 000 som har stemt? Er vel 800 000 stemmer totalt? Og hver kan gi stemme i alle kategorier?
  Hvis alle da har stemt i alle kategorier så blir det drøyt 57 000 stemmer. (800000/14).

  Videre kan man stemme fra hjemmepc, 4G, skole-/jobbpc, fra venners nett……

  Er veldig lett å jukse i sånne avstemminger så lenge man ikk må stemme med ID (kun ip-adresse)

  Forøvrig overhodet ikke overrasket over at de ikke følger sine egne regler ved nomineringen til Fix(en) eller var det Vitsen.

  1. KariK: Du har helt rett i at det er 800.000 stemmer og ikke 800.000 som har stemt. Takk for at du gjorde meg klar over skrivefeilen og at du tok regnestykket 😘

 7. Vær så snill, ta opp bloggernes tur til Dubai og deres latterlige unnskyldninger for å reise dit! Klikker for meg.

  1. M: Jeg har fått med meg at Espen Hilton er der for å kjempe for homofiles rettigheteter. Noen flere som er der for en viktig sak? 😕

   1. Ja ta opp dette!!! Ingen er der for å ta opp noe som helst. Hvilken naiv gjeng! De er der fordi de har fått gratis tur av Norwegian. Kjenner jeg er litt skuffet over Norwegian nå!! Dobbeltmoralen lenge leve!! Her prates det om menneskerettigheter ref. eks Annijor og Cornelia Grimsmo??? Tror ingen av de som er med på dette reklamestuntet aner hvilket regime de støtter ved å reise dit. Når det gjelder Hilton som skal på date i Dubai, så håper jeg det går bra med ham!

   2. Jeg har aldri kommentert her før, men jeg har vært en del i Dubai pga vi har familie der og det forundrer meg hvordan Espen Hilton åpenlyst på SoMe sier han skal dit for å kjempe de homofiliens rettigheter og date! Bare de ytringene kunne hvem som helst sendt til myndighetene og gjort de oppmerksomme på hans legning og intensjon ved besøket. Folk har kommet i fengsel for mindre ting der nede for å si det sånn. Jeg synes det er utrolig rart at influencers ofte ikke tenker konsekvenser av de det skriver på sine offentlige plattformer.

 8. Til info så er det: Cornelia Grimsmo, Annijor, Lene Orvik, bybenedicte og Espen Hilton som er med😱😱

 9. For det første, takk Kari K for at du heldigvis trakk Fix-en greia ned på jorda for oss👍🏼. Ikke på vilkår tror jeg at en snau femdel av Norges befolkning har giddet å bruke en kalori på dette tøvet. 50-60 tusen høres mer rett ut👌🏼😊! For det andre, hvis ikke dette Vixen-greiene nå kjenner sin besøkelsestid må noen fortelle dem det. De gjør jo noe ulovlig ved å ha «influensa»-folk på listene som bryter med deres egne lover…Jeg orker faktisk ikke at den alkoholreklamerende CBE, den rompeoppblåste sraad, den sutrende Annijor eller den narsissistiske sophieelise bør være på noen lister i det hele tatt. Til slutt, kan noen her bevise at sraad, pilotfrue, og resten av balletten har fått sponset turene til Dubai? Det er kronikken merket. I såfall blir jeg så provosert og indignert at jeg klikker…. God natt med ironi, skråblikk og kvalmefornemmelser herfra🙈😜

 10. Årets buisniss finalister er en vits! Ingen der som fyller kriteriene som juryen selv har satt.

 11. Og da ble det påfallende tyst på insta fra gjengen i Dubai? Kanskje Norwegian (altså oppdragsgiver) har gitt dem munnkurv da de skjønte at dette ikke var så god reklame alikevel ( ref neg kommentarer på feks Espen Hiltons siste innlegg på insta)

 12. Jammen meg ikke lett å finne kandidater å stemme på. Langt de fleste av de nominerte bryter ett ellers flere punkter.

 13. Jeg liker Wanda – hun har en utrolig kul stil. Jeg liker INGEN som eksponerer ungene sine, så Funky utgår fra alle sine kategorier med høye kneløft. Årets business synes jeg INGEN av de nominerte kvalifiserer til – de driver juks og unnlater å merke reklame alle som en av de nominerte. Jeg vil forøvrig anbefale alle som ikke har gjort det å lese Sigrid Bonde Tusviks kommentar til ferieturen til Per Sandberg og Bahareh Letnes – “Hjelp, vi må på ferie til Iran”. Beste greia jeg har lest på årevis!

  Når det gjelder Dubai-turen til disse helt etikkløse influencerne, så synes jeg kommentaren til Espen om at kritikerne var sofasittende og potetgullspisende, illustrerer med all tydelighet min mening om at noen av disse folka er permanent bosatt i sin egen navle. Når ble pototgullspising diskvalifiserende for noenting som helst? Personlig mener jeg at å gi beng i andres menneskerettigheter så lenge du kan velte deg i luksus sjæl, er adskillig mer diskvalifiserende fra å skulle bli lyttet til, enn å spise et flak potetgull i ny og ne.

  Men nå lever jeg i en verden hvor det å være tynn og ikke spise potetgull overhodet ikke har noen betydning for om man blir hørt eller ikke. Der jeg oppholder meg, er kraften i de gode argumenter fortsatt en faktor av stor betydning. Heldigvis.

  Noen ganger vil det være adskillig smartere å si “Oops – brytes menneskerettighetene her – det er IKKE bra!” enn “du er dust og spiser potetgull så jeg gidder ikke høre på deg.”

  #orkerikke #stoppverdenjegvilav

 14. Nå kan man ikke kommentere dubaisutre innlegget til EH lengre. LO har forresten slettet kommentarer som er kritiske også.

 15. Ser at flere bloggere kommenterer at de må betale for sin egen billett til Vixen (pilotfrue sier hun blir bedt om å betale 400 kr). Tror bloggerene kommer til å glimre med sitt fravær, de er jo tross alt ikke vant til å betale for noe så særlig om de kommer til å betale for å dra på dette arrangementet. RIP Vixen 2019

 16. Og AB er nok godt igang med å prøve kjoler. Ta en ordentlig spraytan for laget. Gud bedre hvis den dama vinner kakebake krigen. Sammen med konkurrentene i hennes kategori, er Vitsen den største blemme. Og CBE prøver nok like hardt, men ingen av disse to er utestengt. Jeg fatter det bare ikke.
  By the way, jeg har laget en bruker på forumet, men når jeg skal legge sammen tall, så skjer det ingenting. Det går ikke å skrive i det feltet🐒

 17. Å herlighet så lei jeg er av bloggere som blokkerer bare de får en negativ kommentar som er konstruktiv. De tåler overhodet ikke noe….
  Denne gangen,lene orvik. Skam deg!
  Phu,måtte bare få det ut og da kan min lørdagskveld gå videre😂

  1. Regner med det ikke er lenge før jeg er blokkert hos lillemammaen.
   Nå har hun lenge påstått at hun ikke har sagt at hun skulle slutte å eksponere barna sine, bare mindre eksponering (en dag var det tilsammen ni bilder av mor/barn på bloggen) og slike platte unnskyldninger. Når jeg langt om lenge fant innlegget der hun virkelig skriver at hun har sluttet, at hun har bedt om fjerning av bilder på nett, da har hun plutselig misforstått kommentaren min, og jeg får en passe dose overhøvling fordi jeg drar kommentaren over to innlegg. Men jeg har sett at hun sjelden svarer i eldre innlegg, selv om hun, som standard, skriver, var det noe mer du lurte på? Eller noe sånt.
   Så har hun da tydeligvis senere sagt at hun likevel ikke skulle slutte (angret seg, heter det vel) likevel.

   Forvirret? Kanskje ikke før hun atter ombestemmer seg, eller bestemmer seg……

   Tror hun går under radaren på det meste fordi hun nesten ikke har reklame, er ikke deltaker på Fixen og sånt.

   Jeg synes bare det er så trist med disse mammabloggerne, jeg vet mer om deres barn enn om min egen families. Vet hva sønnen laget til henne i barnehagen før jul, at hun ble så rørt at hun gråt. Jeg vet hva hennes barn sier av morsomheter (søtt), men synes nødvendigvis jeg som leser at det er så søtt? Er det ikke sånne ting man deler med familien? De nærmeste?
   Jeg vet at eldstemann er snart fire og fortsatt bruker bleier (ikke for at det er galt, men de fleste er faktisk sluttet med bleier da), trenger jeg det? Hva når han begynner på skolen? Hva hvis noen kommenterer alt han har gjort og sagt? Kanskje en annen forelder synes noe var så søtt og bare må si det til han, i påhør av andre?
   Unger kan være tøffe mot hverandre, uten å mene noe galt mange ganger, de sier bare det de har hørt hos voksne, og det nytter sjelden å si at de voksne må tenke seg om.

   Ansvaret ligger helt og fullt hos bloggeren som deler livet til barnet sitt i full offentlighet.

   Jeg har ikke og kommer heller ikke til å stemme på Vixen, foreldre som lever livet med barni full offentlighet er tragisk. Der kommer også pappahjertet inn under.

 18. Pilotfrue blogg..

  Hun var invitert, men må betale 400kr.

  Jaja, kjære annonsører; dere får betale deres “fixere”. Så troverdig atte😆

 19. Kan du ta en titt på espen Hilton sin Instagram og se hvor dårlig merket det er? Står bare «sponset tur»/«reklame» på den turen til dubai. Kommer ikke frem HVEM som har sponset eller hvem det er reklame for

  1. Hilton har blokkert meg. Jeg ser at flere av de andre også unnlater å skrive hvem annonsøren er. Kan det være noe annonsøren selv ønsker 🤔

Comments are closed.