BLOGGERNE 1. UKE (SESONG 10)

Da var det tid for “Bloggerne” igjen, hvor vi vinker farvel til Anne Brith og Kristine Ullebø, men sier velkommen til Martine Lunde.

Annijor:

Annijor fikser vipper og bryn, hun skal på Universal-fest på kvelden. Joakim Kleiven, som er venn med alle med kjendisstatus, er med. Han virker som en meget snill og god venn for alle.

De snakker mye om at Annijor skal vise frem brystvortene, eller niplene som de sier, i en gjennomsiktig topp. Mye snakk! Nipler, nipler, nipler! Hun er opptatt av at niplene skal være kalde, for da ser de best ut. Det hele er noe hun planlagt lenge, et statement.

Hun sier:

“Jeg er tynn og da tror alle det er så enkelt. Jeg kan ikke noe for at jeg er født i denne kroppen. Jeg må bære dette skallet. Ingen skal fortelle om det er et fint eller stygt skall. Jeg er usikker og vil elske meg selv. Med det her forteller jeg selv hva slags kropp jeg har.”

Janei, jeg forstod virkelig ikke hvorfor hun måtte vise frem puppene. Det virker like unødvendig som da Mammaen la tepper på gulvene toppløs. Uansett- det er modig gjort.

Vi får et lite gjensyn med Kristine Ullebø, som skal være med Annijor og Joakim på festen. Kristine vil unngå presseveggen, men Annijor skal vise frem puppene, så da blir det pressevegg da.

Det har skjedd litt i Annijors liv siden sist. Hun har fått sitt eget etiske klesmerke kalt Knust porselen, og hun har skrevet bok. Nå skal tas bilder av kolleksjonen med modeller. Hun finner en lagerbygning på landet og ordner alt av sminke og styling selv. Imponerende. Joakim er selvsagt med.

Planen var at de to modellene skulle vise frem boken hennes på bildene, men den ble ikke ferdig i tide. Og det var kanskje like greit. Valget falt heller på en utstoppet ugle, som Annijor kjøpte på Finn til 300 kr. En mye bedre ide. Bildene ble fine.

Hun lovte å ikke snakke om kjærlighetssorgen igjen. Endelig! Da blir det kanskje slutt på tårer også. Eller blir det “Bare én gang til?”

Pilotfrue:

Babyen er suveren, men visstnok født uten ski. Han har flyttet hjem til Vollen sammen med mamsen og papsen, som de vil kalle seg.

Papsen er den som filmer, for det viser seg fort at ungen er suveren til å spise. Han henger på puppen konstant. Her kunne Annijors gjennomsiktige topp fungert, hvor det er mere naturlig at puppene vises.

Papsen kan stolt fortelle at de endelig er blitt en ordentlig familie. Det kan høres ut som Flyvern mener at man ikke er en ordentlig familie før den inneholder en mor, far og barn. Merkelig spør du meg.

Flyfrua går en tur med en venninne og forteller at graviditeten var en fin unnskylding for å spise kanelboller. At det var? Og bare når man er gravid? Da har jeg misforstått og får vel slutte da.

Mamsen og papsen har fått barnefri og bestemmer seg for å arrangere Vollenliafestivalen. (Jeg har skrevet om festivalen og brudd på alkoholloven HER).

Her får vi et gledelig gjensyn med Anne Brith, Erik 32 Bærum og Stina, som vi er blitt så glad i. Det ser ut som Pizzaboy er den som koser seg mest. Han synes det hele er kult og han svinger seg på dansegulvet.

Caroline Berg Eriksen:

Lasse har nylig fylt 35 år og Frua vil overraske han med en hagefest. Jeg vet ikke med dere, men når Frua snakker så drømmer jeg meg tilbake til barndommen. Jeg ser for meg den snille barnehagetanten som lærte meg så mye fint. Akkurat sånn.

Frua har handlet inn mye fint til festen og står på kjøkkenet sammen med sin søster for å gjøre alt klart. De er enige om at krukkene Frua kjøpte er veldig pene. Når Frua setter én av de pene krukkene på benken, prater hun til den og sier: “du lille penisen.”

Vent, hva?! Det var uventet. Tenk å kalle en krukke for penis, da. Selvfølgelig vet jeg hva hun egentlig mente, krukka var søt og pen og hun ville “dikke dikke” litt. Hadde hun sagt: “du lille søtisen” hadde jeg ikke reagert. Men gøy, det var det.

Frua fortsetter med å sjokkere, for det viser seg at hun har en rotete kjeller og Nutrilett i skapet. Hvem hadde trodd.

Vel, festen ble en suksess og Lasse var strålende fornøyd med alt hans kjære hadde ordnet. De nusser og sier de elsker hverandre.

Så reiser familien på en sponset tur til Geilo. Her står mange forskjellige aktiviteter på agendaen. Lasse prøver Zipline. Frua vil også prøve, men så vil hun ikke prøve likevel. Lasse gjør et nummer ut av at Zipline har 5-års aldersgrense. Frua synes det er dumt at hun er blitt så redd for å prøve ting. Før var hun tøff og kjørte karuseller. Hun lover å bli tøffere.

Familien koser seg, men det så meget folketomt ut.

Funkygine:

Som kanskje noen husker fra forrige sesong, stod Funky på badet og gråt fordi hun mente hun så stygg ut når hun gikk gravid. Åtte mnd. senere føler hun det bedre. Og bra er det, for hun er nydelig.

Hele familien skal dra for å se kjæresten Morten spille fotballkamp. Funky husker ikke hva laget hans heter og må tenke seg grundig om. Ull/Kisa, kom hun frem til. I bilen synger tvillingbrødrene med på en italiensk sang. “In Italia! In Italia!” ljomer det i baksetet. Minstemann hiver seg også med. (Funky og tvillingene er halvt italienske).

Så viser det seg at Funky og mamma er helt blanke når det kommer til fotball. Funky lurer på hva som er fricorner. Godt at brødrene har peiling. Funky konstanterer at Morten er den kjekkeste og hun gjesper stort. Hun sier hun ikke kunne vært fotballfrue, men siden hun tjener mer enn Morten, så kan han være bloggemann.

Etter kampen stopper de opp i en aktivitetspark rett utenfor. Funky er sprek, selv med en enorm mage. Moren til Morten kommer til og viser at også hun er en sprek dame. Og hun viser mere enn det.

Litt ivrig, i kjole og sommersko, svinger hun seg rundt på stativet og vipps, den sort trusen vises frem. Hun ante nok ikke at trusa ville havne på Sumo.

Funky liker ikke barten til Morten og de blir enige om at han ser ut som en pedo(!). Etterpå blir de enige om at Funky ser ut som ei kjerring. Barna reiser på ferie til sin far og Funky gråter som en foss når barna reiser. De blir borte i 12 dager og vil dermed ikke være hjemme når lillebroren blir født.

Sandra Lyng Haugen inviterer Funky til sin nye podcast. De skal snakke om graviditet og trening. Morten er bittelitt starstruct og sier at Sandra var hot da han var ung. Sandra er nervøs fordi Funky er den aller første gjesten hennes.

Etterpå skal de kjøpe barnevogn. Morten sier at Vegar Harm har insistert på at den må være fra Stokke, for Kim Kardashian sin er det. Vegar fikk det som han ville, vogna er fra Stokke.

Så blir lille Milano født. Det var ikke “In Italia”, men på Ullevål.

Alt i alt var det en ganske kjedelig begynnelse på sesongen, men det tar seg sikkert opp.

Venter spent å se Stina og nykommer Martine Lunde til uka.

Adina xoxo

35 thoughts on “BLOGGERNE 1. UKE (SESONG 10)

 1. Du har en helt egen måte å skrive disse referatene på som gjør at jeg alltid flirer. Fortsatt er jeg ikke sikker på om du skriver i fullt alvor eller med ironisk distanse.

 2. Takk for ett snertent referat fra uke 1 Adina.
  Du er helt rå, og når jeg leser dette trenger jeg egentlig ikke se serien selv.
  Jeg synes jo Annijor sin kommentar da hun ankom Universal sin fest i taxien var episk. ” Vi ankom i en batmobil”
  Det var en helt vanlig Tesla X, elbilen som det ble solgt mest av i Norge i 2018…
  Hvor spesielt er det liksom…
  Stakkars virkelighetsfjerne lille pike

  1. Kaller tesla x for batmobil selv jeg da, og det er ikke fordi den er så “sjelden og spesiell”. Men fordi bakdøra ser så harry og “batmobil” ut. Tipper kommentaren hennes var humoristisk ment 😉

 3. Bloggerne, for en døll serie. Glad for deg Adina som gjør seerjobben for oss andre, og attpåtil ganske sikkert gjør det morsommere enn selve serien❤️! Må bare fortelle, skrev en forsiktig melding til Anne Brith på insta med oppfordring om å gå videre og kanskje ta sorgen i samtale med venner og ikke bare på bloggen. Var blokkert etter 30 sekunder. En moderator ville neppe funnet kommentaren støtende, så hu bakemor sitter vel med paranoid overvåkning av SOME 24/7😮

  1. Såg ho skulle stenge (igjen) for negative kommentarer, hat og trusler på bloggen. Så da spørs det hva du går inn under😅 BTOB blei vel også nevnt som negativt for ho i 2018, ikkje direkte men var tydelig at det var den🤣

  2. Det var veldig negativt skrevet av deg. Du må ikke krenke folk som har kjærlighetssorg sånn vet du… det er ille. huff.

   1. 🤣Nina, glemte av at bloggerne er så krenkbare🙈 (Måtte jo bare etter nok et offerinnlegg😜, tror ikke jeg går glipp av mye etter å ha blitt blokkert, men det gikk veldig kjapt!)

 4. Veldig godt oppsummert. Jeg måtte le litt da da jeg så den ekstremt rotete og utrivelige kjelleren til CBE. Rene oppdraget for Sinnasnekker’n. Ble faktisk litt overrasket med tanke på hvor strøkent det ser ut ellers i huset og inntrykket de gir av at alt skal være så perfekt. Samtidig vet jeg at de som fremstår som mest perfekt utad, ofte har mest å skjule. CBE og LK er et typisk par i en perfekt kjernefamilie, som plutselig kan gå fra hverandre uten at noen skjønner en dritt.

  Melke-bruddet innleggene til AB avtar neppe framover med tanke på at hun gjennom «Bloggerne» får se Erik. Det frembringer sikkert enda flere mareritt. Forresten interessant antrekk hun hadde valgt blant de andre festkledde gjestene.

 5. Veldig bra oppsummering! Jeg elsker snerten du har når du skriver. Men det er en liten ting jeg reagerte litt på. Jeg synes du gjorde litt “narr” av navnet til S . Mulig det bare er meg. Men han er tross alt uskyldig.

  1. Dette var nok garantert ikke ment som narr av barnets navn, synes det var et morsomt spill på det mange av oss assosierer med navnet 🙂

   1. Jeg forstår det. Sikkert bare jeg som syntes det var litt på kanten. Morsomt var det. Men likevel ikke helt passende.

 6. Hva skjer med at “alle” bloggerne plutselig skal til Dubai? Isabel, mamma til Michelle og pilotfrue. Spons/reklame? Er Dubai den nye barberhøvelen?

  1. Dette lurer jeg også på! I tillegg Lene Orvik. Og de skal visst bo på The Palm 🤔 Synes det skurrer litt

   1. Nei, det er ikke meg😊 Jeg tror det er vanskelig å ikke skrive om det samme når vi ser på samme serie😊
    Ser at Victoria hos 730 stiller spørsmål.
    Vil tilføye at BOTB har skrevet sammendrag i mange sesonger, men vet ikke om 730 har gjort det samme.

 7. Godt oppsummert.
  Vil bare påpeke at piloten tar skrekkelig feil, en familie er mor, far, to barn (en av hver, helst), hund og stasjonsvogn, ikke ett barn og to hunder. Og før noen kaster seg over tastaturet, dette var ironi.

 8. Bloggerne er den kjedeligste serien jeg har sett på norsk TV (greide bare å spole igjennom noen få episoder). Mer spennende å se på maling tørke..

  Beundringsverdig av at du orker, virkelig.
  Godt nyttår Adina 😊

 9. Jeg så min første episode av Bloggerne sist uke (selv om jeg er en ivrig bloggleser) og jeg må innrømme at det er langt morsommere å lese deres referat enn å faktisk se serien.

 10. Jeg ser ikke bloggerne, men registrerer at CBE nok har fått med seg kommentarene om kjelleren.. Hun har visst endelig ryddet der nå i følge et av de siste innleggene hennes 🙊 Det må være slitsomt å skulle være så perfekt hele tiden… 😊

  1. Jeg heter ikkje CBE, men liker også å ha det ryddig rundt meg, er ikke noe men å måtte vere perfekt 🙌🏻

   1. Men nå har vel ikke du utbasunert for hele Norge i 10 år at du er et ordensmenneske, en som ikke greier rot, og en som MÅ ha alt på stell heller da?

    Vel, det har Caroline Berg Eriksen gjort.

    Det er jo derfor folk reagerer, ikke fordi CBE har en rotete kjeller.

 11. Tips til uka sett og hørt: SE skryter av hvor mye bøker hun leser (som vanlig..), og sier at hun alltid var raskest til å lese I klassen.. I et annet innlegg for en stund tilbake skryter hun av hvor smart hun alltid har vært, blant annet fordi hun alltid klarte å ‘jukse’ seg til å komme først på lesetestene i klassen ved at hun ikke leste setningene, men bare skjønte hva hun skulle svare på de spørsmålene/fyll inn greiene. 🙂 🙂 🙂 🙂 Orker ikke finne frem innlegget, men dukker vel opp om man googler riktig.

 12. Da kjører jeg batmobil. Helt greit. Ikke noe spesielt ved det. CBE og kjeller rot. Jeg liker, eller rettere sagt, må ha det strøkent for å få ro i topplokket. Kunne virkelig ønske meg det motsatte. Jeg tror de som har rot, stresser mindre, så de missunner jeg ser ikke så mye på Bloggerne. Men har det på opptak. Så festen til flyparet. Jeg tenkte at det var en vennefest. Visste ikke at Sofie Nilsen, Martine Halvorsen m fl, var blandt deres venner. Eller er det det samme der, som hos min kjendissøster, jo flere vi ber, dess bedre ser det ut? Har vært på et par av deres fester. Alle sitter med hver sin tlf og tar bilder og scroller det på insta. Ikke noe for meg, men hver sin lyst.

 13. Burde ikke episoden vært merket, innholder spons. Dem merker jo f.eks Farmen og andre programmen som innholder spon. Her er jo Geilo turen sponsa. Bare en tanke.

 14. Hvorfor sier caroline lasse og hvordan ble det sånn
  ? Altså.. Wæææ nei lasse, ta de bort 😂 livredd måsene og hu bruker lasse, da er det ubevisst 🙈

 15. Jeg tenker jo som så at Ulrik sier at de endelig er en skikkelig familie da de har ønsket seg barn lenge, og følte at dette var et savn. Endelig en fullkommen familie er kanskje bedre å si. Men når man ønsker å misforstå så misforstår man gjerne litt hyppigere.

  Forøvrig syns jeg det er er flott statement av Anniken å vise nippel. Skjønner ikke hva med det som er så unødvendig. Vi har gått av å se litt kvinnenippel i ny og ne – også i Norge.

 16. En familie er en institusjon eller et hushold som består av en gruppe individer som er knyttet sammen gjennom arv (demonstrert eller stipulert) fra felles aner, ekteskap, partnerskap eller adopsjon.

  Så jo, man er en ordentlig familie når man er “mor, far og barn”. Hva er så merkelig med det? 😛

  1. Marte: Må en familie bestå av mor, far og barn før den kan kalles en «ordentlig» familie? For i min verden kalles to voksne også for en familie.
   Jeg reagerte på at det virket som man IKKE var en «ordentlig» familie før man hadde fått barn. Det var poenget mitt 😊
   Hva med en alenemor, er ikke hun og barna en ordentlig familie?
   Tar jeg feil så setter jeg pris på om noen retter på meg 😊

Comments are closed.