NÅR NYSGJERRIGHETEN TAR OVERHÅND

Jeg fikk et tips om at noen hadde tatt kontakt med Erik 32 Bærum i håp om å få vite hvorfor det ble slutt mellom han og Anne Brith. Og kanskje stelle i stand litt drama? Den frekke ga seg ut for å være meg og la ut “bevis” på Jodel:

(Skjermdump Jodel)

Jeg avkreftet på Jodel og valgte å kontakte Erik 32 Bærum:

(Skjermdumper privat)

Ettersom Dagbladet har en artikkel om bruddet i dag, hvor Erik 32 Bærum ikke vil uttale seg, kan man jo lure på om det var Dagbladet som stod bak. Neida.

I artikkelen (HER) står det at Anne Brith har holdt en lav profil rundt bruddet og om tiden etterpå. Det er tydelig at Dagbladet verken leser bloggen eller følger henne i sosiale medier. Bare nevner det.

Adina xoxo

36 thoughts on “NÅR NYSGJERRIGHETEN TAR OVERHÅND

 1. Bra håndtert av deg Adina. Du er rå. Mange som har mye å lære av deg.
  Erik32 Bærum er kul, lar seg ikke vippe av pinnen av en hormonell 43åring fra nord.

 2. Bra svart av 🍕👱🏻‍♂️. 👏👏👏👏
  En dag må vel noen få nok av disse løse kanonene av influencere som lever av drama og oppmerksomhet.
  Det er veldig uetisk å skrive så «ullent» som AB gjør for å skape rykter og spekulasjoner.

 3. Hun skriver at hun ikke skal få nye venner dette året, men ta vare på de hun har. Joda, neida, det var årets beslutning. Tror heller ikke folk står i kø akkurat.

 4. Noen som vet hva som har skjedd med Sofie Nilsen og Isabel Raad siden de ikke følger hverandre på Instagram eller har hatt noe form for kontakt side LA turen?

  Jada, fillesak i noens øyne

 5. Erik og jeg har nok samme type x.

  Jeg tror at om jeg hadde like gode venner og en familie som hadde turt å si fra, så ville jeg neppe vært i det forholdet jeg var i. Det varte i 4år og det ødela mye.

  Erik gjør det eneste riktige med å ikke gi noen kommentarer samt ikke vise ABD oppmerksomhet.

  Han må virkelig ha gode venner for ingen av dem har gått ut i media eller sendt noe noen steder for å fortelle hva som foregikk i det forholdet.

  Erik om du leser dette, hva enn du gjør aldri slett mld, mms, mail, tlf logger osv
  Du vet aldri når du vil trenge bevis for at du er en bra fyr.

  Stå på:)!

  Ordner seg for snille gutter (og bra famile)
  Klem fra nord til dere.

  Du er rå Adina. 👌

  Ps: kommer meg fortsatt ikke inn på forumet…

 6. Flott at du tok kontakt med Erik og sa i fra at det ikke var deg. Veldig bra svar fra Erik.

  Utrolig lettet og glad for at han kom seg bort fra AB og at han ikke lot seg presse til å kjøpe hus sammen med henne.

  Alt det stygge AB har skrevet om han, familien og venner, sier bare alt om henne og ingenting om de hun ønsker å henge ut. Erik har absolutt kommet best ut av det.

 7. Ser Andrea Badendyck får sponsede klær fra Na-Kd som hun reklamerer om på bloggen, og deretter selger alle klærne på Tise

  1. Det er akkurat sånn bloggere driver; får betalt for å reklamere for ting de ikke liker/bruket og deretter selger disse. Enda går leserne fem på og tror alt de sier er «ekte» 😊

 8. All respekt til Erik som har vett til å holde kjeft.

  Og jeg må bare spørre meg selv enda en gang – Hva i all verden er SÅ interessant ved dette bruddet, mellom to voksne mennesker, at media skriver om det i månedsvis?
  Og at noen prøver å lure en kommentar fra den ene parten, på måten vi ser beskrevet her.

  Er det nok at den ene av partene er blitt “kjendis”(enn så lenge) pga. sosialpornografi på TV, henlagte anmeldelser, juks og snuskete blogginnlegg der uskyldige får gjennomgå?

  Et brudd er en sak mellom to parter, selv om Anne Brith mener dette er noe hele Norge har rett til å ta del i. En privat sak, som har fått alt for mye oppmerksomhet.
  Sykt, hele greia.

  1. Tja, hva er så interessant med dette bruddet mellom to voksne at folk går inn på bloggen for å sjekke, atdet diskuteres side opp og side ned på KG? Er det folks behov for å vite? For å kritisere? For å bry seg med andres privatliv? Personlig gir f…. Ikke de første som går fra hverandre, ikke de siste. Og akkurat i dette tilfellet så var det vel felles utbytting av hverandre, han hadde hytte og båt, hun hadde kjendisstatus, var på TV, på diverse røde løpere….
   Men all ære til Erik som som holder kjeft og ikke lar noen grafse og grave, mange er nok segneferdig av nysgjerrighet og vitebehov.

 9. Ok. Jeg blir litt skuffet av at du/dere så tydelig velger side. Leste på lenke med oppsummering av ABs hinting. Det var ikke særlig utleverende eller “sverting”?). Hva hvis han hadde et forhold med henne kun fordi han ønsket popularitet (som jeg ikke ville blitt overrasket over) eller på andre måter har ført henne bak lyset-da er det sykt irriterende at han får “honnør” av dere pga at han ikke gir kommentar til saken.. Skulle ønske dere holdt dere for gode til å blande dere og heie frem en part. Frykter du/dere begynner å bli litt for påvirket av ting som har vært gjort tidligere, – da mister dere den gode kritiske, og relativt nøytrale rollen dere har hatt…

  1. Hvordan i all verden kan man vite dette? På den andre siden burde vel ABD ha skjønt at en 30 åring ikke dater ei på 40+ med 5 unger uten baktanker?

   1. 5 unger? Hvor får dere denne trangen til å overdrive fra? 30 og 40+? Hun var 11 år eldre, hadde det vært omvendt hadde ingen nevnt det med ett ord. Er vi i 2019 ikke kommet lengre? Hva er galt med at dama er eldst?
    Kan forøvrig fortelle at mi bestevenninne faktisk har fem barn. Hun ble tidlig enke, fant en ny som var 12 år yngre, han 22, hun 34. Nå har de vært sammen i snart 25 år, ser du de så ville du sagt at hun var yngre enn han. De har det så fint sammen, barna hennes er voksne, han er bestefar, alle forguder han. De fikk også ett barn sammen, men han gjorde aldri forskjell på barna, den yngste hennes, som bare var tre mnd da pappaen døde, sier pappa til han.
    Så ikke alle er like trangsynte som du.

   2. Enig. Det burde ringt noen bjeller når en pen kjekk 11 år yngre gutt dater ei 11 år eldre dame som er alene med 4 unger og som ikke eier nåla i veggen. Når hun attpåtil etter et par måneder begynner å mase om å flytte sammen å kjøpe bolig til mange millioner, ville nok de fleste ungkarer tatt beina fatt.
    Nå er det riktignok større aldersforskjell mellom Petter og Vendela, men Vendela er av et helt annet kaliber og i en helt annen liga enn Anne Brith! Vendela ER suksessrik, hardt arbeidende, snill og god, blid og positiv og vakker både inni og utenpå.
    AB kunne fint valgt å date 1 års tid uten å blande inn resten av familien. Da ville veldig mange unngått å bli såret. Nå har hun tidligere gått ut i pressen og sagt at hun ikke dater menn uten barn, så hun kunne bare latt være å involvere seg i Erik.

  2. Mia

   Hvorfor en side blir valgt i denne saken?

   Finnes mange bevis på astis wordpress blogg samt på BOTB på hva ABD har gjort mot andre.

   Hengt ut, beskyldt, brutt loven mm.
   Hun har ikke gang noe som helst av dokumenter som motbeviser det som har kommet frem.

   Og ikke en eneste gang har ABD kommet med en ektefølt genuin unnskyldning.

   ABD har NULL TROVERDIGHET. N-U-L-L.

   Stå på Erik, vær glad hele privatlivet ditt ikke er på display. Du kom deg vekk tidsnok.

   Adina: jeg gjør disse tingene for å bekrefte at jeg ikke er noen robot. Bildene fungerer, men ikke mattestykket. Får null feilmelding, får faktisk ingenting.

  3. Mia: Jeg har overhode ikke valgt noen side. Jeg er meget klar over at det finnes to sider. Kanskje til og med tre.
   Anne Brith sier at det var hun som gikk, ergo vil jeg tro at gutten har gjort noe som fikk henne til å gå.
   At hun får pepper er nok fordi hun stadig drar dette offentlig, noe han ikke gjør.

  4. Er det snakk om å velge side? AB har snakket negativt om bruddet i minst 20 innlegg i blogg eller andre kanaler. Pluss media. Erik ønsker ikke å kommentere til tross for dritten han får. Det står det faktisk respekt av.

  5. Mia:
   Hvem er det i kommentarfeltet som bryr seg/spekulerer i hvem som har gjort hva? Du eller Adina?
   Det man ikke liker er antydningene til AB i hennes SoMe-kanaler, som fører til at folk kan spekulere slik du gjør ved å spørre “hva hvis han har gjort slik…?”.
   Det er ikke fint av AB å legge opp til slikt. Og det reagerer de fleste negativt på.

 10. Erik er langt utenfor hennes liga. Vi vet ikke engang hvem som har gått fra hvem. Han kommenterer ingenting, og hun kan si hva hun vil. Han er happy go lucky. En likandes kar, ser det positive i alt. Og ble offer for dette.

  1. Ja, han har definitivt trukket det lengste strået. Det virker som han storkoser seg med singellivet. Håper han treffer ei pen, blid, søt, snill, positiv jente som er selvstendig og trygg på seg selv. 😊

 11. Er det ikke ulovlig å utgi seg for å være noen andre, da? Jeg synes Adina burde anmelde dette i håp om å komme til bunns i det.
  Hvem er det som kunne hatt interesse av å stille deg i dårlig lys og samtidig få innblikk i Eriks tanker om dette, mon tro? Hm..

  1. Sant nok at dette ikke er greit. Men tror ikke Adina, eller folk flest, løper til politiet like ofte som visse andre 😊

 12. Asti, nå er et faktisk enda et offerinnlegg på bloggen til AB, hvor hun forteller hvor fælt hun har det og hvor forferdelig alle er, om tapt kjærlighet, og snakker om blå himmel og blomster og annet rør. Hvor mange sånne innlegg er vi oppe i nå Asti? Jeg klikker av AB. Er hun på 4 stjerners middag nå? DA gidder jeg ikke se, DET blir kleint det….

 13. I kategorien av influencere som profilerer barna kunbe noen kansje ta et kririsk vlikk på Instagram profilen til shapeupcathrine?

 14. Erik32Bærum virker som en alright type og en jeg har vanskelig for å tro at har en ond agenda bak noe som helst. AB derimot har jeg sett den stygge siden av ved flere anledninger og er rimelig kjapp til å rope ulv, så hun har mistet alt av troverdighet! Heier på Erik og håper han slipper unna med æren i behold, selv om AB virker til å gjøre alt for å sverte han.
  Og en ting, den markedsføringskunnskapen hun skryter på seg kan hu tie om, det er bare pinlig at hu drar frem prosjekt etter prosjekt som alle går mindre bra, for å bruke et pent ord. Planlegging og markedsundersøkelser er viktig og hun viser gang på gang at dette har hun ikke tatt stilling til. Ting flopper!

Comments are closed.