DA ER SHOWET I GANG IGJEN

Jeg mener ikke jula, men Vixen Influencer Awards og nomineringen HER

I dag ble semifinalistene klare. Det skal stemmes frem fem finalister i hver kategori. Jeg må si jeg ble (ikke) overrasket over noen navn, men også meget glad for å se at Fru Johansen var nominert til Årets sterke mening.

Leserne har stemt frem alle semifinalistene, mens juryen skal bestemmer 60 prosent om hvem av dem som blir finalister.

Folkets favoritt er bestemt av leserne. Tja…

Legg merke til at i kategoriene Årets sterke mening, stjerneskudd, gullpenn, business og Årets influencer er det juryen som har valgt ut semifinalistene. Grunnen er for at influencerne skal slippe å «sanke» stemmer. Ja,nei det skulle tatt seg ut, si.

La meg trekke frem noen få navn som jeg vet begår/har begått lovbrudd. Eller er et dårlig forbilde for leserne sine.

Årets sterke mening:

Martine Halvorsen har en mening om det aller meste. Om den er sterk. Tja. Jeg har også en (sterk) mening, spesielt om de som bryter lover og regler. Bare nevner det.

Marty brøt Markedsføringsloven her:

(Skjermdumper martine.halvs/Instagram)

Gullpenn:

Jeg kan ikke unngå å trekke frem Caroline Berg Eriksen. Hvor skal man begynne? Mulig brudd på Alkoholloven HER og HER. Brudd på Markedsføringsloven HER.

Business:

Caroline Berg Eriksen igjen. Se ett hakk opp ^

Isabel Raad – Her snakker vi dårlig forbilde. I lang tid har hun normalisert plastiske operasjoner og bygd opp bloggen på disse og ellers provokasjoner. Det skal sies at jeg ser endringer, og da spesielt etter at hun fortalte livshistorien sin til en journalist/forfatter og det ble bok.

PS. Anmeldelse av boken kommer i neste uke.

Sophie Elise. Her må nevnes normalisering av plastiske operasjoner over lang tid og brudd på Markedsføringsloven:

(Skjermdump sophieelise/Instagram)

Årets influencer:

Caroline Berg Eriksen. Se to hakk opp ^
Har dere flere tips til lovbrudd blant bloggerne juryen har valgt ut, skriv det i kommentarfeltet.

Egentlig hadde jeg tenkt at i år skulle Vixen få være Vixen. Men når jeg ser at mye av det samme som skjedde i fjor, skjer i år også, klarer jeg ikke sitte stille å se på.

Om noen av dere har tenkt å stemme, så vil jeg oppfordre til å stemme på influencere som fortjener å være i finalen. Ikke de som systematisk begår lovbrudd eller er et fryktelig dårlig forbilde og som skaper kroppspress.

Det blir spennende å se hvem som kommer til finalen.

Adina xoxo

21 thoughts on “DA ER SHOWET I GANG IGJEN

  1. Det var ikke mulig å stemme på Fru Johansen.. Kommer ikke til å stemme på noen av toppbloggerne som stadig bryter loven.

   1. JUL: Det er kun mulig å stemme én gang i hver kategori. Kan det være derfor du ikke fikk stemt? Ellers bør Vixen ha beskjed.

  2. Flott at Forbrukertilsynet og media tar tak.
   Det er ikke første gang Hedda S. er i hardt vær, senest for noen uker siden.
   Slik jeg tolker svaret fra Danske bank, så er det Hedda S. som har sviktet, selv om banken som annonsør må ta ansvaret:

   – «Vi har vært tydelige på våre forventninger i forkant, fordi vi vet at det til syvende og sist er vi som sitter med ansvaret.»

 1. Jeg sier som Hans Petter Nygård Hansen sier på innlegget i gruppen Stort og smått om sosiale medier i Norge på Facebook: “To ganger på under en måned er minst en gang for mye.” Så da ønsker jeg bare juryen lykke til med å finne finalister.

 2. Helene drage!! Herlig blogger og like herlig live. Møtt henne en gang og hun var super hyggelig, normal og ekte.. liker måten hun skriver og snakker(podcast) pluss at hun merker bra og er faktisk ærlig i innleggene sine. Ingen clickbaits.. første gang jeg har sett henne på vixens lister så hun fortjener en plass..

   1. Uten viljestyrke? Hvorfor innbiller du deg at hun vil være noe annet enn det hun er? Du har rett i at man ikke trenger reklamere for usunnhet slik som overvekt, rusbruk, tobakk o.l, men kjære deg, hun må da få SYNES i some selv om hun er overvektig? Du mener vel ikke at overvektige skal sensureres? Og du er vel ikke så naiv at du tror ungdommen kommer til å ete seg opp for å bli som henne? Og til sist: tynne folk kan også ha livsstilssykdommer. På samme måte som alle overvektige ikke nødvendigvis har samme sykdommer. Dust

 3. Skal stemme på Caroline Berg Eriksen. Synes hun alltid leverer kvalitet og tar jobben seriøst. Hun er dyktig på det hun gjør.

  1. Ja, veldig seriøst. Selger familien sin og driter i lover og regler. Det er noe å fronte vixen med, som det sirkuset det har blitt. Passer fint det 😊👍🏼

  2. Helt enig. Veldig seriøst og gjennomtenkt blogg når det kommer til reklame og det å følge regler og lover. Imponerende. Godt jobbet. Gir mening med livet. 😑

  3. Stine – synes du virkelig hun er dyktig på det hun gjør når hun får advarsler fra både Helsedirektoratet og Forbrukertilsynet? Hadde hun vært dyktig hadde hun holdt seg innenfor regelverket – det er ikke såååå vanskelig…

 4. Er det bare noe jeg innbiller meg, eller eksponerer verstingene som Villa Paprika, Caroline Berg Eriksen, etc. barna ekstra mye nå som kritikken fra KG midlertidig er stilnet?

  Det virker nesten slik for meg, men hvor kyniske er det i såfall?

  1. Kan også være fordi det er jul. Det er jo dessverre sånn at barna gir flest klikk og likes.
   Jeg kan ikke forstå hvorfor folk er så interessert i barna til disse bloggerne. Jeg sluttet å følge Funkygine på Instagram da hun eksponerer barna sine. Jeg er jo ikke interessert i de, og ønsker ikke støtte opp om at de bruker barn til inntjening.
   Huff, det er jo bare trist denne utviklingen at noen lager seg et levebrød av å selge barndommen til høystbydende.

  2. Jeg har tenkt det samme… Kan godt hende det er fordi det er jul, men syns eksponeringen har vært voldsom de siste dagene…

Comments are closed.

%d bloggers like this: