FORUM

I dag kom nyheten om at Rampelyset på Kvinneguiden er feriestengt:

(Skjermdump kvinneguiden.no)

Lite visste de (og jeg) at det da ville dukke opp en bitteliten konkurrent.

For at alle skal få diskusjonsbehovet sitt dekket i jula, lanserer jeg i dag Bloggomtoppbloggere Forum.

Jeg er svært glad for at Asti har ytret et ønske om å få være moderator. (Jeg tar kontakt, Asti). Vicky er også er et naturlig valg.

Det vil helt sikkert dukke opp feil og mangler nå i starten, men vi skal lære og bli bedre. Det er nytt for alle.

Jeg vil oppfordre alle til å ha en hyggelig tone og ellers ha normal folkeskikk. Reglene finnes som en egen post i forumet.

VELKOMMEN INN!

PS. Du finner forumet på bloggens forsiden under Meny eller HER

Adina xoxo

32 thoughts on “FORUM

 1. Så bra tiltak! Dette kan bli bra. Men jeg skjønte ikke engang hvordan jeg kunne lage en konto eller logge inn på forumet. Skjønner at dere kanskje gikk med enkleste løsning for å få det opp så fort som mulig, men det hadde nok vært bedre og mer brukervennlig om dere brukte en ordentlig forum software. Om dere skulle trenge hjelp har jeg i hvert fall erfaring med Invision (som KG bruker) og det er også veldig lett å forstå seg på for de fleste.

  1. Kristina: Tusen takk for tips😊 Jeg tror vi må gi det bittelitt tid og heller ta en evaluering da 😊

 2. Det som blir gøy etterhvert er å vite lesertallene/besøkstallene til BOTB nå somet forum er oppe å går?

  Og ja i begynnelsen er nok dette forumet så som så med, men vi trenger et sted å diskutere hvor eiere til blogg.no og andre bloggsteder ikke sitter ved begge endene å styrer; hvor penger rår.

  Jeg har all tro på at det med tiden vil bli godt nok utviklet :)!!

  UAVHENGIG OG FRITT. NORSK LOV OG LIKHET FOR ALLE. Bloggere beskyttes IKKE med silkehansker met

 3. Jeg kom til å tenke på en sak:

  Slik som svarte petter, KG, media og bloggerne selv nekter å være ærlige, redelige, rette opp feil
  -alt de prøver på er å hysje alt ned
  -svartmale motstanden mot juks
  -tie det ihjæl

  Det sørger bare for at styrken på motstanden mot alt fanteri bare vokser….styrken og folk som slutter seg til øker eksepsjonelt for hver

  B-I-D-I-G-E

  gang -rett skal være rett- overses.

  Hvor mange år siden de ble strenge på alkoreklame på tv?
  Reklame rettet mot barn?
  Hva med info om når det er produktplasering?

  Det vil nok komme på plass etterhvert disse neste 2-3år at bloggere MÅ innrette seg og at
  BARNS RETT TIL PRIVATLIV blir satt på dagsorden.

 4. Jeg har aldri vært på KG. Aner virkelig ikke hvordan jeg kan lage en profil på forumet her. Kan noen forklare? Vi er kanskje flere i samme båt.

 5. Supert med eget forum, men det er vanskelig å håndtere. Håper at dere kan legge forumet på en enklere plattform❤️

 6. Hei og hå! For det første, det har klikka totalt for AB…..igjen. Hvem i heite er det hun anmelder nå? (Se siste blogginnlegg) har fått trusler så hun måtte stole you-tube-kanalen. Havel? Dama preiker jo kun i tåke, jeg skjønner iallefall ikkeno! For det andre, jeg skjønner ikke en pøck av hvirdan forumet virker eller hvordan jeg kan delta. Noen som kan opplyse meg, dvs gi det inn med te-skje??? 🙈👍🏼

  1. Når man kaller folk som kommer med konstruktiv kritikk for hetsere, hatere og mobberne og truer de med anmeldelser, så blir det mange å anmelde. Det at hun faktisk gikk til det skritt å anmelde Adina, (som forventet ble henlagt) sier alt om hva AB ser på som trusler og hvor lav terskelen for anmeldelse er.
   Hun har nå altså funnet en ny advokat og har knyttet til seg 3 advokater. Man skjønner nå hvorfor det ikke blir noe huskjøp når inntekten går med på å betale flere forskjellige advokater. Om de kommer seg til NY og hun kjøper bil i februar, så hjelper ikke det akkurat på egenkapitalen. Ei heller var det særlig smart å hyre et kamerateam til en dårlig julekalender på youtube.

 7. Beklager ravende full autokorrekt i forrige kommentar🙈 Retting følger: ikke stole you-tube-kanalen, men STOPPE. Ikke Havel, men JAVEL. Ikke hvirdan men HVORDAN. Skulle tro jeg hadde vært på fest, men det har jeg dessverre ikke🤔😮

 8. Jeg fikk det til så da bør det gå fir de fleste, nød lærer naken kvinne å spinne…..

  Det er på engelsk folkens. Trykk på «register» i menyen, det betyr registrer:). Da får du etter hvert en e-post (som i mitt tilfelle havnet i spam-filteret) i den kommer lenka som gir deg mulighet til å velge passord.

 9. 19.000 LIKES på et bilde av mindreårige på CBE firmakonto. Bedriften må smi mens det forsatt er jul. Helt i tråd med andre bedrifter som må bruke julen til å tjene mest mulig penger. Blondinebella klarer i det minste å sladde fjeset til barna sine, hun er ikke blodharry som CBE.

 10. Håper virkelig ikke at denne bloggen havner til siden pga at dere måtte åpne forum her. Fulgt deg siden første dag du opprettet denne bloggen – og synes nesten det er litt kjipt at det ble åpnet forum. Føler denne bloggen har fått litt KG vibes. Trist.

  1. Bloggen skal bestå og takk for at du har hengt med 😍
   Bloggen skal bestå selv om forum er på plass.
   Det er synd at du føler at bloggen ikke er den samme 😞

Comments are closed.