HENLAGT

Jeg stikker bare innom for å fortelle at jeg ikke skal i arresten likevel.

Som mange av dere helt sikkert har lest i DN, er saken mot meg henlagt. Dere husker kanskje at Anne Brith anmeldte meg (les HER), for å ha lagt ut et offentlig telefonnummer, som var til hennes offentlige firma og som hun selv hadde liggende offentlig. Saken gjaldt også brudd på åndsverksloven, som var et bilde av en nydelig kake. Bildet ble slettet for ett år siden da vi ble gjort oppmerksom på tabben.

Hun anmeldte flere andre i samme slengen, totalt 6 stk. (Greit å slippe å løpe flere turer, si). Disse ble anmeldt for hets og sjikane.

Jeg er glad for at politiet velger å prioritere vold, drap, voldtekter og ran i stedet for å etterforske grunnløse anmeldelser, men jeg er skuffet over at Anne Brith bruker politiet som press- og maktmiddel. Det hele burde vært løst i konfliktråd, noe jeg vet at politiet anbefalte Anne Brith å gjøre.

Da jeg hadde en dialog med henne, anbefalte jeg henne å komme med en unnskylding til de det gjaldt, noe hun virket villig til å gjøre. Innlegget som kom dagen etter var på langt nær en unnskylding. Dessverre.

Her kunne man lese en oppramsing av hva hun hadde opplevd av svik fra tidligere samboere, noe hun også betrodde meg dagen før. En vond historie, men som ikke kan unnskylde henne oppførsel mot andre.

Jeg lurer på om det er levert inn en anmeldese mot Erik 32 Bærum, som virker mer rett etter hva som kommer frem av den offentlig skittentøyvasken hun nå har gående. Terskelen for en anmeldelse har vist seg å være lav.

Jeg observerer at Anne Brith har en advokat som kaller seg ekspert på GDPR (personopplysningsloven). I den forbindelse lurer jeg på hva han tenker om at klienten hans forsøkte å grabbe noens IP-adresse, som jo er en personopplysning. Og hva er hans tanker rundt klientens lagring av kritiske kommentarer, som jo inneholder IP-adresser (personopplysning), i en egen mappe. Mer om det senere.

Les en oppdatert sak i Dagens Næringsliv (bak betalingsmur), der også jeg har fått kommet med tilsvar.

PS. Jeg kommer med ukas Jodel senere i dag.

Adina xoxo

18 thoughts on “HENLAGT

 1. Så bra å høre saken er henlagt av politiet.
  Det jeg IKKE synes er greit er at du nå bygger opp spekulasjoner om Erik er blitt politianmeldt av AB. Du mener det er berettiget, etter hva AB fortalte deg i telefonen?
  Dette burde du holde deg for god til å å skrive om på en blogg. Det holder med beskyldningene AB legger ut om Erik, om ikke du også skal være med å spre dritt. Dessuten, hvordan vet du det er sant det AB har fortalt deg om Erik? Jeg sier ikke at AB lyver, men finner det litt merkelig at alle hennes samboere har vært slemme med henne.

  1. Nina: Jeg har ikke pratet med AB på tlf. kun DM Instagram.
   Jeg har aldri skrevet at Erik 32 Bærum har vært slem med AB. At andre ekser har vært slemme har hun selv skrevet om på bloggen.
   Nå må du huske at terskelen for å gå til en anmeldelse av noen er svært lav for AB. Det var poenget. Jeg skal se over om det er noe jeg burde rette på 😊

   1. Jeg tolket innlegget ditt til at AB har fortalt deg at Erik har vært stygg mot henne, men når jeg leser svaret ditt til Nina, så kan det virke som det ikke var det du mente i det hele tatt. Nå tolker jeg det mer som du lurer på om AB har anmeldt Erik fordi hun er truendes til det fordi terskelen for anmeldelse er så lav for henne. Ble litt forvirret nå. 😊 (Kanskje du burde omformulere det.)

   2. Adina: Du bør droppe ordet berettiget. Er det som gjør at folk misforstår tror jeg. Bruk heller andre ord. Ellers er det greit å nevne at dialogen du hadde med AB var på chat. Tar jo helt av på KG nå, og jeg blir litt bekymret for deg. 😊

    1. Ok, takk for tips 😊 DM= Direct message = chat 😊
     Ikke vær bekymret, jeg må ta ansvar for hva jeg skriver 😊

 2. Herlig at saken ble henlagt. Politiet har selvfølgelig viktigere saker å prioritere enn en blogger som lever av sosialpornografi og ikke tåler konstruktiv kritikk. OM AB har anmeldt Erik, så kan det være grunnen til at han ikke har gitt tilbake tingene hennes og ikke ønsker noe som helst form for kommunikasjon med AB og gjengen. All kommunikasjon dem i mellom vil da gå igjennom advokat.
  Huff.. For en stor og stygg offentlig skittentøyvask AB driver med, men ikke overrasket. Visste allerede da de ble sammen at det kom til å bli et helvete når det ble slutt pga atferden AB har vist gjennom flere år. Når det gjelder det AB forteller på blogg og priv til folk, så tror jeg 0 på det pga alle løgner hun har servert tidligere. Når man har ropt ulv litt for mange ganger osv.. Syns så utrolig synd på Erik og familien hans som ble offer for det kvinnemennesket.

 3. hva skjer mellom ab og pizzaboy? trodde han hadde tatt all avstand fra henne. og at hun bare “spyr” ut med ting og tang?

 4. Jeg syna pizzaboy virker veldig umoden, ble litt nysgjerrig nå og måtte snike på instagram. Hvor gammel er han? 🤔 Jeg måtte le litt da jeg så hva som sto i beskrivelsen på instagram 😂 Og viss det er sant som Anne Brith skriver, at han ikke ønsker å levere tilbake klær og andre ting hun har hatt liggende hos han, så er han bare tragisk!

  1. Tror nok han og familien har en god grunn for ikke å gi tilbake tingene (ennå). Når det gjelder mennesker som AB er for øvrig det beste å kutte absolutt ALL kontakt og holde seg langt unna til evig tid! Ser at folk i kommentarfeltet oppfordrer AB til å kontakte politiet. Sikkert like greit, dersom en anmeldelse fra en av partene ikke allerede ligger på bordet…

 5. Er det mulig? Å legge ut så mye stygt om Erik. Han virker som en skikkelig jovial og positiv mann. Selvsagt hadde han ikke ønsket å sitte med ting som er hennes. Det sier jo seg selv. AB bare MÅ lage bråk med alle og enhver. Det hele er tragikomisk.

 6. Når noen skriver til deg en type unnskyldning og åpner seg opp om svik av tidligere samboere, vond fortid og andre private ting burde du holde deg for god til å skrive om disse personlige tinga her… du virker så jævla følelsesmessig avstumpet og uten empati til tider.. du virker så bitter av deg. Merkelig å bruke så mye tid på en blogg for å bare skulle følge med på andres liv å sladre om de. Jeg VAR fan av denne bloggen, men du har bare tapt deg så enormt at jeg en svært sjelden gang titter innom her. Hvorfor ikke leve ditt egent liv å fokusere på det istedenfor å skulle følge med på andre? Nei, du har virkelig tapt deg. Før hadde du en morsom tvist, men det har du ikke lengere.. nå virker du kun bitter og misunnelig. Måten du omtaler andre på er krenkende og nedverdigende! Måten du omtaler Ariel, AB, Frua, KU og andre på er bare stygt. Virker som om du har noe imot dem. Skjerp deg!

  1. Vedkommende har skrevet om disse private tingene på sin egen blogg og er ikke noe som er betrodd meg eksklusivt.
   Jeg ser på en bedrift som en bedrift, ikke som en venninne.
   Ellers skal du ha takk for at du delte din mening 👍

 7. Takk for den gode jobben du gjør Adina! Du fortjener virkelig Champis, og klapp på skulderen. Du bitre over her. Tror du Adina ville høre på alt det tragiske fra AB i chatten de hadde? De er ikke venninner. Men når en sannsynlig står uten noen, ble Adina den som måtte høre på alt hun hadde å legge ut. Adina har ikke lagt ut noe fra samtalen. Det har AB selv gjort, bitre menneske.

Comments are closed.