PÅ’N IGJEN

Nå når jula snart ringes inn, kjører The Eriksens på med selskapeligheter. I går var intet unntak, og som vanlig med en spons eller to:

I strålende humør tryller Lassemann frem en sekspakning juleøl. Hvor er akevittnissen? (Ref. “Juleølkalenderen” med Ylvis-gjengen på Dplay):

(Skjermdumper carolinebergeriksen.no)

Sist jeg sjekket var det fortsatt ulovlig med alkohol i reklame for andre varer:

(Skjermdump helsedirektoratet.no)

Hun har tidligere fått refs for samme forseelse (VG), ikke bare én gang, men tre! På tide med en saftig bot?! Jeg kunne ha spekulert i om også alkoholen var sponset, men det skal jeg holde meg for god til.

Er dette vinneren av “Årets business” på Vixen? Jeg bare spør.

Takk for tips!

Adina xoxo

47 thoughts on “PÅ’N IGJEN

 1. Og i innlegget fra slottet er det 2 bilder med alko eller noe som kan se ut som alko. Og reklameinnslag der også.

  1. Selvsagt tør de. Så langt har det ikke fått konsekvenser, til tross for utallige tips til forbrukertilsynet. Alkoholreklame gang på gang. Tenk for en reklame for dette mikrobryggeriet, selv om de har kjøpt ølet selv. Det kan faktisk virke som om det gjelder egne regler for dem.
   AR fikk vel ei bot på 100000 for ikke å ha delt ut premier? Mens de går under radaren gang på gang. Fruen hadde en konkurranse der hun skulle trekke en vinner av noe treningstøy. Så langt har jeg ikke sett noen vinner.
   Vil til slutt bare presisere, for å unngå misforståelser, da jeg vet at enkelte leser (tolker) kommentarfeltet het som fanden leser Bibelen, det var helt rett at AR fikk bot, jeg forvarer ikke henne, men det bør være likhet for loven.

 2. De har bra tungt for det altså!! Håper virkelig det får konsekvenser snart. Nå slipper de unna alt og er i overkant arrogant og høy på seg når fremdeles holder på sånn som dette😡😡

 3. Hva er greia med å gape på nesten alle bilder? Det må da se fryktelig dumt ut IRL? Vært gøy å se🙈

  1. Jeg tenkte på det samme. De ler leserne sine rett opp i trynet med gapesmilet der de viser frem alkoholen. Penga renner inn og vettet ut i lynrask fart, men det spørs om ikke gapesmilene ville ha forsvunnet om de fikk en rekordbot for alle lovbruddene sine.

 4. Færderølet har helt tydelig alkoholprosent på forsiden av flaskene, så her har man ikke engang forsøkt å skjule det🙀! En annen ting, er det bare meg som ser det, eller har CBE et veldig anstrengt og kunstig smil på disse bildene? Innlegget blir ikke så gledesfylt lissom.

 5. En salig røre av «skjult» reklame for alkohol, annonselenker til klær i samme renna og et skrekkeksempel på hvordan det går med damer som stapper i altfor mye fillers og så mye botox at et smil blir til en grimase som ikke når opp til øynene.
  De burde fått bot den første av 3 ganger de ble «tatt» av Helsedirektoratet. For jeg tror at det eneste som ville gått inn på hvertfall sunnmøringen er en klekkelig BOT i klingende mynt som må betales ut av inntekten deres!

   1. Er det greit å låne dokumentasjonen og rapportere inn? Takk for jobben du gjør! Den er viktig! Har du kontakt med Linda Hofstad Helleland? Hun ville sikkert vært interessert i all dokumentasjnen din!

    Jeg begynner nå å bli mektig lei av å se folk tjene millioner på lovbrudd og salg av barn på nett!

 6. Skjer med at Pilotfrue sin blogg har blitt ren reklameblogg?? Det er så og si kun reklame der, alt fra universalve til vibratorer..!

  1. Kanskje hun har blitt flinkere til å merke? Alle bloggerne er salgs / reklameblogger men noen vil helst ikke merke det slik for å villede kjøperne / venninnene.

 7. Det jeg mener er at hun har gått fra å ha personlige innlegg og reklame til nesten kun rene reklameinnlegg

 8. Ser at noen innlegg på kg som gjaldt BOTB og med link til asti sin side er slettet??? Er de blitt helt gale der inne, legger de noen for «hat» og andre kan skrive omtrent hva de vil??

  1. Ja. Enkelte brukere får holde på med utallige usaklige innlegg (ufarlige innlegg) i tråd etter tråd. Andre blir moderert, får «mappe» og advarsler for småting, gjett hvem? Hint: de som pirker i de økonomiske interessene til bloggerne.

   1. Ja, forskjellsbehandlingen er helt hinsides. Sikkert fordi en av brukerne har blogg på blogg.no.

 9. Aner jeg at Sofie Nilsen har funnet ut div, når det kommer til AB…De har ikke vært å se sammen på lenge. Sofie skriver et blogginnlegg der hun mener at å skrive stygt om partneren sin, ikke er kult. Hun skriver videre at når andre part ikke har en plattform å forsvare seg på, så er det stygt og lite passende. Mine tanker vandret da selvsagt til AB som akkurat gjør dette i veldig stor grad.

  1. Leste innlegget til Sofie og fikk samme tanke. Lenge siden man har sett noe til Sofie på Snap. AB skrev at hun hadde mistet noen venner etter forholdet med Erik. Absolutt ikke umulig at Sofie var en av dem. AB fremstilte det selvfølgelig som det var hun som kuttet kontakten med de dårlige vennene, akkurat som hun fremstiller det som om hun dumpet Erik. Er overbevist om at alle vennene til AB som har forsvunnet, er folk som har fått opp øynene og trukket seg ut. Forventer meg forresten innlegg nr. 16 hvor AB melker bruddet. Eventuelt et innlegg (clickbait) om flytting og huskjøp.

  1. Ja, det er skremmende. Hun skrev på bloggen at hun var klar for å hente bakeutsyr og videoutstyr på fredag. Det ligger vel igjen i båthuset på Oustøen. Håper hun blir møtt med et brev. Får sikkert høre hvordan det møtet gikk på bloggen.

 10. Vil tipse om at Raad har brutt markedsføringsloven i evigheter nå, på en nokså lur måte (tror hun). Slik jeg har forstått det skal alle klærne hennes fra Nelly, som hun har fått sponsa, bli markert på Instagram også, men det er de nemlig ikke. Klærne fra Nelly som hun reklamerer for på bloggen og som er merket med tydelig «annonse» o.l. i innleggene, er derimot ikke merket på Instagram. Kan skjønne at må være frustrerende å måtte ødelegge et blinkskudd på Instagram med «annonse» i teksten under som røper at man er en reklameplakat, but that is your job når you only are a markedsføringskanal and pengemaskin for bedrifter. Valgt jobben sjæl, si.

  Og så må jeg bare si at det både er flaut og komisk med gjengen som prøver å vri seg unna den der annonsemerkinga på IG-story og Snapchat. Å skrive «annonse» enten under brukernavnet sitt, i samme farge som bakgrunnen eller i mikroskopisk skrift, slik at man ikke tydelig ser at det er annonse og ikke en «venninneanbefaling» (som de sier så pent), er uærlig og lureri, for å si det sånn. Selv om jeg ikke faller for det der selv, så vet jeg at det finnes jenter og gutter der ute som faktisk lar seg lure, og sånt er ikke innafor i det hele tatt. Verstinger her er bl.a. SE, Annijor og AR. Skjønner ikke hva som er så vanskelig med å følge arbeidsplassens lover og regler, og kommer vel aldri til å skjønne det heller, må jeg innrømme.

  Kanskje Forbrukertilsynet og Helsedirektoratet burde ta seg et kurs eller ti med dem 🤔 Og da selvfølgelig på en dag der alle har fått på plass de 10 cm lange neglene sine, der teipen til extensionsene forhåpentligvis ikke synes når man har håret i en hestehale, og der alle kan smile fordi gårsdagens leppeinjeksjoner endelig resulterte i den lenge lengtende looken «stukket av en massiv bie på leppene». Men bare kanskje, såklart.

  Adina, du får et stort og varmende ❤️ fra meg as always. Long time no comment, men jeg følger selvfølgelig alltid med og er her in spirit. #orkeralltid

  1. Marianne: Godt tenkt 👏🏻 Frøkna legger ut annonsekenker i hvert eneste innlegg. Jeg vil tro at hun blir sponset av Nelly på en eller annen måte. Hun tjener hvert fall penger på at leserne handler. Det samme gjelder flere andre.
   Tusen takk for ros snille ❤️❤️

 11. AB skriver i kommentar i siste blogginnlegg at hun har ordnet hus til 2020. Så da ble det nok ett år uten huskjøp. Skulle nesten vært viet et eget innlegg med alle clickbait-flytte-innleggene hennes.

  1. Så trist for mindreårige å leve i sånn uvisshet over så lang tid. Og ivertfall når de har så stor delaktighet i dette.

   1. Ja, hun har skrevet om huskjøp og flytting i flere år. Ser ikke ut som alle bank besøkene hun har skrevet om har hjulpet. Middelaldrende dame alene med 4 barn, 3 konkurser bak seg, ingen fast inntekt og som ikke eier nåla i veggen, er nok ikke det mest attraktive for bankene.

 12. Kan ikke du “ansette” noen til å blogge her? Tipper det er mange som kunne tenkt seg å føre arven videre – er så trist å se denne bloggen forfalle sånn, når den var så viktig før.

  1. Bloggen er fremdeles viktig! Forstår om Adina har ligget litt lavt i forholdt til at AB anmeldte henne. Dessuten er det en travel førjulstid for de fleste. Det var virkelig en gladnyhet å lese i DN i dag at anmeldelsen ble henlagt. Trodde ikke annet heller, men fint å få det bekreftet. AB burde skamme seg for å ha brukt politiets ressurser på en ikke-sak. At saken ble henlagt, viser også andre bloggere at det ikke nytter å dra anmeldelseskortet fordi de får litt kritikk.

   1. Anonym: Det er ikke så enkelt å bare gi andre tilgang til bloggen. Spesielt ikke etter hva som har hendt den siste tiden.
    Jeg forstår at det ønskes flere innlegg, men som jeg sa så vil jeg prioritere annerledes heretter. Det betyr ikke at det ikke vil komme innlegg, jeg vil bare ikke ha press på meg til å må levere.
    Når det er sagt jobber jeg med flere innlegg. Jeg håper også å komme med flere mindre innlegg enn før😊

 13. Vi er mange som venter på livstegn fra deg Adina. Du er så viktig! Og vittig! At henleggelse ble utfallet av anmeldelse fra AB visste vi jo. De har selvsagt bare stemplet uten å lese. For et tragikomisk liv denne AB lever. Please, la oss høre fra deg🙏🏻💞

 14. Spør igjen jeg Adina, skjønner fortsatt ikke «Hansern» og juleøl, mener du Lasse? Sorry assa, jeg har bare litt tungt for det🤣🙈

Comments are closed.