EN LITEN PAUSE NÅ OG DA

Av familiære årsaker må jeg ta små pauser fra bloggen. Jeg vil stikke innom (håper ofte) med både små og store saker når jeg føler det er behov.

Jeg vil oppfordre alle til å følge Asti sin kritiske blogg hvor hun dokumenterer ulovligheter og annen “galskap” i bloggnorge HER

PS. Jeg tar fremdeles imot gjesteinnlegg.

Adina xoxo

20 thoughts on “EN LITEN PAUSE NÅ OG DA

 1. Tusen takk Adina. 🙂
  Jeg boikotter KG – https://influencere.wordpress.com/egmont-og-kvinneguiden/ – slik at det er kun der jeg legger ut dokumentasjon fremover. Setter derfor stor pris på anbefalingen din. 🙂

  V: https://influencere.wordpress.com/
  Den er ingen erstatning for BOTB. Det er ikke mulig, men bloggen tar for seg kritikkverdige forhold ved influencer-bransjen, og da med hovedvekt på å dokumentasjon som jeg håper folk kan benytte seg av. 🙂

   1. Jeg har også tenkt mye på det. Det hadde vært sunt om KG fikk konkurranse… Min jobb (og engasjement) gjør at jeg har mulighet til å bruke endel tid på det.

 2. Elsker bloggen din, Adina!
  Men familie først!! 💕

  Heier på Asti og jobben hun gjør! Dere utfyller hverandre! 👏🏻

 3. Fantastisk jobb dere begge gjør med bloggene deres. Veldig kjekt å kunne linke til innlegg med dokumentasjon når man kontakter samarbeidspartnere til noen av bloggene. Eget forum høres genialt ut. Jeg er med om det er behov for folk.😄

 4. Hvorfor kjører du ikke på med litt reklame som du kan stå inne for slik at du tjener litt på denne bloggen? Er redd du går lei til slutt dersom du ikke får noe igjen for dette. Det er den absolutt beste bloggen, og jeg garanterer at de fleste vil savne deg om du slutter.

  1. Jeg har reklamebannere og jeg får litt på Patreon, så det går fint 😊 Det handler ikke om penger. Det skal litt til for å kunne leve av bloggen, noe som ikke er målet😊
   Jeg ser fremdeles behovet for bloggen og vil fortsette, men jeg bruker mer tid på den enn jeg kan/ønsker.
   Jeg blir ikke borte😊 Tusen takk for ros ❤️

   1. Visst er det behov for bloggen og supert du ikke blir borte! Det er skremmende når det er bindinger og bloggerne og deres samarbeidspartnere er livredde for å bli sett i kortene.

 5. Jeg skulle ønske at dere ville opprette et forum der eieren ikke sensurerer innlegg ettersom det passer lommeboka. Det er mange som heier på deg også, Asti, så ikke la deg kneble!

 6. Adina og Asti – er det ikke på tide å sette søkelyset mot flere store influensere som virkelig (mis)bruker barna i reklame og deler detaljer i hverdagen slik som Speiltvillingene og Pappahjerte? Han deler ikke bilder, men tekstene hans er ikke alltid helt stuerene..

  1. A: Jeg har skrevet en del om temaet, men viktige temaer kan aldri tas opp for ofte 😊 Jeg har det i bakhodet 😊

Comments are closed.