SETT OG HØRT FOR UKE 47 & 48

UKAS CLICKBAIT:

Nå har Stina fått baksmell på skatten eller mistet den dyre gifteringen til 67 000 kr. (90 000 kr. med skatter og avgifter i Norge), tenkte jeg da jeg leste overskriften:

(Skjermdump stina.blogg.no)

Jeg trodde jeg var kurert og aldri ville bite på en clickbait igjen, men nei. Innlegget handlet om at hun hadde vært på tur med sin lille hund og det var surt ute. Og det var kjipt. Surt og kjipt.

UKAS REGEL:

Nominering til årets Vixen er igang. I år ble heldigvis en helt ny jury presentert, men alle er gode venner av den tidligere jurylederen, Hans-SvartePetter Nygård-Hansen. Han lusker selvsagt i bakgrunnen.

I fjor ble juryen og jurylederen avkledd gang på gang, og Vixen ble omdøpt til Vitsen og Fixen. (Jeg anbefaler å lese hva vi avdekket i fjor: HER, HER, HER, HER, HER, HER og HER)

SvartePetter har vært så bekymret for at populæriteten til denne bloggen, som han ikke liker, skulle bli like stor i år som i fjor. Han takler ikke anonymitet og det ble gjort flere forsøk på å avsløre oss. Før Nygård-Hansen trådde av, fikk han på plass en egen regel kun for denne og andre anonyme blogger:

(Skjermdump reglement Vixen)

Selv om jeg aldri ville deltatt på Vixen, verken som anonym eller ei, ser jeg på det hele som en stor seier. Tenk, en egen regel!

UKAS INVITASJON:

Det er ikke så mange invitasjoner som dumper ned i postkassen min, men her en dag var jeg heldig. Bloggere pleier å like eventer, da det som regel innebærer gratis drikke og en liten goodiebag. Nå var det min tur:

Jeg er fremdeles overrasket over at jeg er plassert på denne e-postlisten, og tenker at noen ikke har gjort hjemmeleksen sin.

Svar: Jeg må beklage, men jeg er opptatt den dagen. Veldig opptatt. Send heller mail til Kristin Gjelsvik eller Ulrikke Falch, jeg kunne, av en eller annen merkelig grunn, ikke finne dem på listen.

UKAS TRENINGSTIPS:

Julen er kommet til Stina, som den alltid gjør rundt 1. des. Huset er ferdig pyntet både inne og ute. Det er skikkelig julestemning i heimen for i løpet av tre-fire dager har hun produsert åtte(!) innlegg om jul. (Noen er nok hentet fra i fjor).

Mellom listene til jul var det plass til en og annen liste om andre ting. Som feks. om hva man bør gjøre før man fyller 25.

Etter å ha presentert hvordan man spiser færre kalorier ved å tilsette lettrømme i guacamolen, kjører hun på med flere slanketips:

(Skjermdump stina.blogg.no)

Janei, hvem hadde trodd at å festenhver helg var bra for oss. Party on, folkens!

UKAS KNEBØY:

Frua liker trening. Her om dagen demonstrerte hun en litt annerledes knebøy, og utbrøt:

(Skjermdump carolinebergeriksen.no)

Ta i!

UKAS NYSGJERRIGE:

Det kommer visst mye bra ut av en rumpeoperasjon, skal vi tro Ann Marielle. Etter å ha lest syv bøker og sett flere dokumentarer har operasjonen gitt uttelling:

(Skjermdump annlipinska.blogg.no)

Jeg skal ikke nekte for at hun er blitt mere(?) intellektuell siden hun tydelig er interessert i å få kunnskap og vite mer om ulike temaer, men vi kan vel konkludere med at det ikke kommer av en ny rumpe.

UKAS GJENSYN:

Er det noen som husker Ariel Søyland? Knapt jeg heller. Det er lenge siden hun la ned bloggen sin til fordel for blant annet en karriere som champagne girl på en nattklubb i London.

Her om dagen mottok jeg en mail fra henne, med en link. Først trodde jeg hun var blitt inspirert og “tok hun en Anne Brith”, men så fant jeg ut at det etter all sannsynlighet er hun som har trykket på en mistenkelig link som hun ikke burde. Hun har dermed spredd virus til kontaktlisten sin:

Som kjent trykker jeg ikke på suspekte linker fra suspekte person, så det får være mitt råd til henne.

PS. At hun har min adresse er fordi jeg en gang i tiden ba om en uttalelse.

UKAS JULEGAVETIPS:

Jeg vet ikke med dere, men jeg er nesten i mål med julegavene. Det er så deilig. Siden de vanskeligste gjenstår, er jeg alltid på jakt etter gode tips.

Jeg bestemte meg for å sjekke ut Sofies tips for ham og henne:

Meget spent scrollet jeg meg nedover, og fant fort ut hvem jeg IKKE skulle ta imot tips fra heretter:

(Skjermdumper sofienils1.blogg.no)

Disse gavene tror jeg garantert ville blitt lagt merke til uansett hvem som fikk dem. Graviditetstest? I alle dager!

Hva med kondomer når man først er i gang? Sleng med en angrepille eller to og man har en langhelg.

Det hele må være en spøk.

UKAS BAKERE:

Som jeg skrev om i forrige innlegg så elsker Anne Brith hva ungjenta Melona kler seg i. Og etter hva jeg har sett så går det stort sett i antrekk hvor puppene nesten er ute i det fri. Det liker Anne Brith godt. Nå har Melina bestemt seg for å skryte tilbake, for hun så minsten til Mor sjøl fremføre en sang for hele Internett å høre.

Mor sjøl er ikke snauere enn at hun kommer med en hyggelig invitasjon:

(Skjermdump annebrith.no/Instagram)

Jeg har ett spørsmål: blir det bakt store brød?

Adina xoxo

48 thoughts on “SETT OG HØRT FOR UKE 47 & 48

 1. Herlig!!

  Get Shit done! 😂😂👏🏼

  Du har hvertfall fått «Shit done» Adina!
  Takk for to lange og humørfylte innlegg.

  You’re the Best!

 2. Nå har eg sittet i over en time å lest fjorårets innlegg ang Vixen og føler at eg nå skjønner mer av det som skjedde. Jaja blir jo spennede å se hvem som ender opp som finalister denne gang haha

  En ting har forundret med de siste månedene: Godeste Hans Petter har merkelig nok likt flere av mine bilder på Instagram som er tydelig merket som sponset produkt /reklame og hver gang det skjer lurer eg på hvorfor!?

  I hans krets er eg jo bare en liten og (garantert) ubetydelig blogger, men eg undres jo likevel…

  Takk for flotte innlegge og godt det fortsatt er liv her inne ❤️ var bekymret noen dager om noe hadde skjedd…

  Klem Vibbedille

  1. Da skal du nok nomineres til en eller annen pris. Han mangler bloggere som sier ja etter fjorårets vitsen, satser på at du ikke har fått det med deg siden du er så liten og ikke har vært nominert før. Og så er du mest opptatt av strikking og ikke så alt for mye eksponering av barn. Lykke til

   1. Haha ja det skulle tatt seg ut! En blogger uten kunstig hår og med hengepupper!! Haha

    Dessuten har ikkje små nok barn som lett kan (manipuleres?) eksponeres da mine er så og si voksne og bestemmer selv hvilke bilder som evn kan publiseres i gitte situasjoner 👍

    I så fall stiller eg meg en hjemme strikka kreasjon og strikketøy i veska, ja for noe må man jo ha å holde på med hehe

 3. Herlig Adina. Nå fikk jeg meg en god latter her jeg ligger på sofaen og synes synd i syke meg selv. Du berget dagen.

  En pris som skal deles ut til navngitt eller navngitt eller navngitte personer. Dobbeltnavn altså? Der for Vibbedille sin invitasjon. HP-en er seg selv likt. Vær stolt over at du har fått en egen regel.

  Synes du skal dra og få litt etisk medisinsk behandling, spent på hva det er jeg, kanskje det er litt sånn bli enda nyere og enda vakrere? Problemet kommer antakelig når gubben jager fruen ut av senga tidlig på morgenen etter et fuktig julebord fordi han venter kona hjem hvert øyeblikk.

  Graviditetstest til svigermor og glidekrem til oldemor, ser liksom for meg julaften i år. Får skrive på pakkene at det er fra nissen. Må selvsagt ha kamera klart når de åpner pakkene.

  AB trenger kanskje en modell til høye, luftige julebrød og litt tomprat i julestria?

  Ha en finfin uke. Her går det i Kleenex med aloe vera (var det reklame 🤭)

   1. De delte ikke ut premier som lovet på FB heller. Først de som skulle få en El sykkel i forbindelse med en brann, og hun som vant en barnebil. De har blitt lovet at det skal ordnes opp i av både C og K. Men er bare løgn og bedrageri alt de kommer med av unnskyldninger. Ingen av de har fått noe enda. De har gitt opp. Orker ikke krangle mer.
    Lurer på hva som skjedde med premiene som C lokket med,når hun på nytt etterlyste tips til hjem/interiørbutikker fra leseren sine, som det var verdt å besøke.
    De to der slipper jo unna alt alltid. Null konsekvenser.

 4. AB og Melona? Sikkert en fin fin match😂. Jeg synes jeg ser de på kjøkkenet. Jeg vet ikke hvor mange avtaler hun har spurt folk om, til og med i kommentar feltet. Jeg lurer også på om hun er ute av PH gjengen..
  Get that shit done fru Eriksen. Ikke alle som viser det på SoMe.

 5. Har du hørt siste podcasten til KA? Hørtes ut som AB får hard medfart, tror i hvert fall det er henne de henviser til. Er i hvert fall veldig enig med dem ang clickbait og eksponering av barn.

 6. Dette er såklart en seier! En stor seier!! Både fordi tullingen må av og fordi de har tilføydd en latterlig regler som kun er rettet mot deg.

 7. Å herrefredogfader, jeg lo høyt og ufrivillig av den fantastiske nyheten at festing hver helg gjør at man kommer seg i form! Nå vet jeg akkurat hvordan jeg skal få sprettrumpe gitt! Melder meg fluksens på alle julebordene jeg finner sånn at 2019 kan startes med flott kropp 😉

 8. ListeStina vil ikke ha «fans» på døra. Det forstår jeg veldig godt. At ikke disse ungjentene som vil ha bilde ikke tenker seg om. Jeg er helt med på den. Problemet er visstnok størst i og med at hun hjemme av og til går uten den opptil 3 timers lange sminkingen, er det verre med. Tenk om noen så henne i real life. En hadde naturligvis ikke kjent henne igjen. Pilotfrue nekter mannen å like noen jenter på SoMe, mens Sofie Nilsen, er helt OK med det. Kjæresten liker pene sprettrumper på SoMe. Jeg vet ikke hva som er verst. Å styre flygeren med jernhånd, eller la det være opp til hver enkelt?

 9. 👏🏻👏🏻👏🏻
  Du treffer den velkjente spikeren som vanlig!!
  Elsker måten du gjør det på også! 💐

 10. Sett og hørt: Kylie Jenner forteller på instagram 25/11 at hun hadde zebrateppe på rommet når han var liten, og vips så er det høyest på ønskelisten til Sophie Elise 😉

  1. Slapp av: Det er lov å ikke ta alt så veldig alvorlig 😊 Jeg er klar over at det finnes flere anonyme, men jeg vil påstå at det var vi som laget hodebry i fjor 😊 Jeg er rolig 😊

 11. Hva tenker du/dere om at blogglisten.no har blitt avviklet? Dette påvirker definitivt lesertallene til oss som blogger på andre plattformer enn blogg.no…

   1. Vibbedille: vi som har småblogger har blitt totalt neglisjert av blogg.no. Bloggene våre vises ikke på forsiden og vi har ikke muligheter til å kjøpe bloggshouts lenger. De lover og lover å konvertere oss til wordpress, men har prioritert å flytte de med silikon i pupper og rumpe, de såkalte toppbloggerne. Dette betyr nok døden for 100-vis av småbloggere. Når man er så lite verd for blogg.no er det mange som ikke orker mer. Vi som har så få lesere fra før, har behov for at plattformen hjelper oss litt på veien. Jeg kan ha mellom 50-100 lesere og har 30 følgere, men det er avhengig av at noen ser det jeg skriver!!! Slik er det ikke nå. Blogg.no gir oss et trist sorti….

    1. Vel, nå har verken eg silikon verken i pupper eller rompe men var en av de som ble flyttet første dag. Etter hva eg kan se så jobber de jo hele tiden med å flytte over bloggere.

     Men eg skjønner jo ikkje hva Blogglisten har å si for lesertallet? Går virkelig folk inn på Blogglisten for å finne interessante blogger? Da er jo likevel sjansen for at de velger i et det øverste sjiktet? Men det første spørsmålet over her ang dette var jo “Hva med oss som ikkje er på blogg.no?” Det var til det er spurte om hva Blogglisten hadde å si.
     Ang å komme på forsiden av Blogg.no ser eg allerde nå at det er komme enda flere bloggere opp der enn det var forrige uke.

     Uavhengig av hvor mange lesere du har så vil du med en gang du publiserer et innlegge komme ØVERST på blogg.no sin forside med bilde. Etter hvert som andre bloggere publiserer går din blogg et hakk videre på forsiden. Dette er likt for alle bloggene og på denne måten får jo ALLE bloggene en gratis Shot som faktisk varer gjennom hele dagen/døgnet. Har du da f. Eks 2 innlegg en dag, ja så har du 2 bilder av bloggen som vandrer rundt på forsiden. Syns i grunnen denne løsningen er prima for den er ikkje avhengig av antall lesere.

     Du må nok bare være tålmodig så får du nok den nye løsningen du også 👍

   2. Jeg var innom blogglisten for oversikt, og klikket meg inn både her og der. Tror nok de fikk mye ekstra klikk på den måten, og ikke bare for meg.

   3. Nei, det fungerer ikke sånn for oss som ikke er flyttet over. Vi synes ikke noe sted i det hele tatt. Og kommer ikke øverst eller på noen forside. De som er flyttet over ser selvfølgelig innleggene sine, men vi andre sender innleggene våre ut i ikke-noe. Men skjønner at dette med blogglisten kanskje er noe annet, så beklager at jeg blander kortene. Iallefall funker ikke blogg.no for småbloggerene. Nå har det gått to uker…..

    1. Til Anonym kl 22.03: Ok, da hadde eg om det var meg gjort hva eg kunne for å spre bloggen min. Det er ca 50 bloggrupper på Facebook. Publiser bloggen i alle gruppene hver gang du blogger. Det tar deg ca 10 min, eg gjør det selv hver dag 😉 Etter at eg begynte med det i 2016 har bloggen virkelig steget på listene

 12. Hvor ser man hvilken plass de bloggerne som ikke er tilknyttet blogg.no, ligger på? De største flykrasja ligger ikke på lista til blogg.no.

  Ser at AB har lagt ut nok et innlegg der hun melker bruddet. Fascinerende at hun ikke ser selv hvor lavt hun synker og hvor liten og ynkelig hun fremstår.

 13. De små kan jo ikke beskyttes. Når alt hun maler om er bruddet, så er det fokus. Samtidig oppfostres de til at mange folk er slemme. Dette er ikke bra. Det viktigste som frontes her på denne bloggen er hvordan bloggerbarn har det. Og i denne saken , er det bare nitrist. Såklart de vet hva moren skriver. Det preger hele henne. Og stadig dritt om Erik, i SoMe. Skjønner ikke hvordan det er mulig å oppføre seg slikt!

 14. Vet ikke om du fikk det med deg, men svartepetter prøvde å sverte funkygine i kommentarfeltet til BergEriksen på Instagram der hun la ut hvem som ble med i neste sesong av bloggerne. Var noe slik «overrasket over at Funkygine er med i enda en sesong, hun som ikke ville assosieres med dumme rosabloggere» og noe mer 😅 Var borte fort igjen, lurer på om det var Caroline som ikke ville ha drittslenging av kollega i kommentarfeltet eller om svartepetter skjønte at det ble litt dumt selv. 😂

 15. Hva i himmelens navn gjør SvartePetter i kommentar feltet til bloggerne å gjøre? Herregud, det sier jo alt om den mannen.
  Vi vet jo hvem som får prisene i fiksen. Normalt? Ehh nei. Og AB med dritt om Erik i innleggene sine. I AB sin verden er alt lov. Hun skriver om ærlighet, godhet, og fremsnakke andre. Men hun bæsjer på leggen hver gang. Erik har gjort slik. Mennesker vil henne vondt. Mennesker er onde. En stygg væremåte. Måtte Karma titte frem.

  1. Syns Karma ser ut til å gjøre en god jobb. Hvor er AB i dag? Hvor ble av Drømmehuset? Drømmebilen? Drømmemannen? Selvrespekten? Integriteten? Selvtilliten? De gode vennene? De gode kollegaene? Etc.

  1. Takk Kollontaj.
   Jeg tenker det er grunn til å stille spørsmål ved Egmont sin dobbeltrolle som eier av både blogg.no og Kvinneguiden vedr inflluencere.

   1. Monah, ja si det. Det er noe merkelig med Egmont og Kvinneguiden, og når jeg prøver å følge regelverket, men likevel får slike beskyldninger mot meg blir det vanskelig. Det er så useriøst.

 16. Sett noe inn i Julia Nylands tise-salg som aldri kommer frem til kjøper? Mistenker dårlig lagerstyring der plagg blir solgt både to og tre ganger før det går «tomt».

Comments are closed.