UKAS JODEL UKE 47 & 48

Sofie Nilsen:

Jodel fniser litt av kunnskapsnivået til enkelte bloggere:

Så med andre ord, når man er lei av det vanlige “fyllet”, som jo er POTET, mener hun da at pommes frites kan fylles med rømme, majones, ost, reker eller hva man måtte foretrekke? Jeg bare spør.

Nok en gang legger Jodel merke til at lovnader på snap ikke nødvendigvis stemmer med innholdet på bloggen:

Dette er typisk toppbloggere som er mere opptatt av plassering på topplisten enn av godt innhold. Sofie burde lære litt av (eks?) venninnen sin som setter ærlighet, godhet og renhet først. Det trengs ingen clickbait, bare en eks eller to.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabel Raad:

Jodel har lagt merke til at “forfatter” Raad kjører standsmessig:

Skjønner ikke Jodel at bloggere er superstjerner. Superstjerner kommer alltid i stor bil, som i Norge heter maxitaxi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabelle Eriksen:

Jodel har fått med seg at ikke alle henger seg på “fame:”

Venner og venner, jeg vil kanskje ikke kalle oss det. I hvert fall ikke nå. Beklager så mye, men jeg klarer ikke å støtter sangen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Andrea Badendyck:

Jodel har lagt merke til at Andrea er blogger:

Janei, det måtte jo skje. Hun har tross alt hengt med Sofie Nilsen, som har hengt med Isabel Raad og som kjenner Mammaen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Erik 32 Bærum:

Jodel titter av og til innom Instaen hans:

Again? Hva mener Erik 32 Bærum nå?

Jeg kommer på en episode hvor han var meget søt, eller great som han kaller det. Etter å ha vært på afterski i Hemsedal, kom han tuslende hjem til Mor sjøl, fikk seg en varm dusj og ble tullet inn i håndklær. Han fikk også et stort glass cola foran TVn. Så om det er dette han mener så “let’s make Pizzaboy great again.”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Anne Brith:

Jodel har vært på Finn, eller var det kanskje bloggeappen Tise?!

Vent hva?? Skal hun kvitte seg med bloggeuniformen!?

Hva med å heller “ta en Røkke” og gi genseren til Fretex. Jeg har en følelse på at hun ikke trenger legge ved en lapp for å bli avslørt som giver. De fleste har nok sett genseren avbildet flere ganger og vil skjønne hvor den kommer fra. Kan dette være Norges mest fotograferte genser tro?

Jodel er ofte innom Instagram for å sjekker ut hva de nye realitykjendisene gjør. Det er det flere som gjør:

Jeg hadde også tenkt å kommentere på bildet av Melonas, men heller slik:

Omg 😱😱😱

Siden mange fikk en sniktitt på puppene til Mor sjøl under et party etter forrige Vixen, kan man jo lure på om dette er det nye antrekket hun vil vise seg i. Hun virker veldig begeistret.

Eller er dette den nye bloggeuniformen?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bloggomtoppbloggere:

Jodel vet at nomineringen til årets Vixen er i gang, kommer med et forslag:

Jaaa, make BOTB great again! Neida. Det er en ære å ha fått en “egen paragraf” i reglementet. Jeg er meget fornøyd.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Div.

Jodel er usikker på om en spesiell hendelse er kommentert:

Nei, jeg tror ikke det ble nevnt. De hadde sikkert ikke hørt om en liten filleting som ble omtalt i Dagens Næringsliv. Sikkert ikke gossip nok for dem. Dessuten var det tomt for popcorn.

Jodel har fundert på en ting:

Ja, det har de, men postkassen er ekstremt dårlig merket. Postmannen må ha med seg forstørrelsesglass for å se merket. Merket er også plassert under navnet på postkassen.

Jodel mener at Jodel lyver:

Før i tiden sa alle: – “Vi leser selvsagt ikke sladreblad som Se og Hør.” Nå finnes Jodel og Kvinneguiden. Og Bloggomtoppbloggere. Jeg leser selvsagt ingen av delene.

Jodel har fulgt med på dramaet som skjer i Sverige. Tro om Harm og Hegseth får det med seg:

Bloggbevakning ( HER ) er den svenske utgaven av BOTB, sies det. Det er en ære. Bloggbevakning har nå kommet med beviser på at en av Sveriges største bloggere lyver og jukser i stor skala. Men hvorfor så overrasket over det? Hun er jo tross alt toppblogger.

Jodel har tenkt og kommet frem til dette:

Selvsagt, dette er jo forretningskonseptet til toppbloggerne.

Adina xoxo

19 thoughts on “UKAS JODEL UKE 47 & 48

 1. Ååå endelig er du tilbake 😍 Hurra! Håper at du har det fint Adina, jeg heier på deg og denne bloggen! Ønsker deg en fin førjulstid <3 stor klem

 2. Hei på deg Adina😊👏🏼! Hvorfor kaller Jodel AB gjennomgående for Anne Birth? (Noe jeg ikke har fått med meg?) Og, jeg regner med at du også har lest hennes blogg hvor hun skulle avsløre «spennende prosjekter» «i morgen» Det er mange dager siden, så, løgn igjen…… Og offerinnleggene står i kø🙈 Det er kleint. Samt at jeg ikke fatter at man kan skrive om det samme sååå mange ganger!

 3. I AB sin verden kan alt skje. Det forandrer seg time etter time, eller dag etter dag. Noe er glemt, mye er bare i hennes hode. Vi må aldri glemme viktigheten av barn i dette. Barn senser og forstår så mye mer enn vi tror. Alt er oppsiktsvekkende i hennes verden, så jeg håper at hun kunne tenkt litt mer på barna i alle sammenhenger når det kommer til hva en mor legger ut i sosiale medier. Barna var sikkert blitt glad i Erik. Det kan ikke være lett å forholde seg til alt som skjer.

 4. Prøver hun seriøst å selge en GODT BRUKT genser til 2500,-!!!??
  Det er over halv pris av nypris, og genseren er som du skrev GODT BRUKT!
  Å skrive at den er pent brukt er lureri. Men hey, det er vel det meste rundt den dama!

 5. Ser man får samme genser i ubrukt tilstand til samme pris (dersom noen faktisk skulle vurdere å kjøpe den)!

 6. kan dere skrive mer om saken med blondinbella? prøvde å lese på den svenske siden, men forsto lite, selv med oversetting

 7. Ad. fotballfrua, juledrakta skulle det stå. (Autokorrekt 🙀) Ad. Flyver med frue og Jodel : Han skal visst være observert på bar i Oslo tet-a-tet med en annen. Jeg tenker nå i min enfoldighet at det kanskje er en venn han evt. møtte jeg da. Men det graves visst mye i den historien på Jodel nå dessverre.

 8. Så AB driver med salg og kjøp på Finn i samme stil som VillaPaprika? Hun selger også ting “pent brukt” og “ekte”. Fantastisk flott Jodel 😘

Comments are closed.