ER JEG ARRESTERT?

Mange spør, men jeg kan avkrefte at jeg sitter i arrest. Jeg er bare inne i en hektisk førjulstid og har et snev av influensa.

Jeg håper å komme sterkt tilbake. Den som gir seg er en dritt!

Adina xoxo

80 thoughts on “ER JEG ARRESTERT?

 1. Hahaha, godt skrevet👍👏👏. Ikke kjekt med sykdom. Ligger selv. Sender en bedringsklem. Og jammen godt du ikke sitter i arrest😂

 2. Tenkte du husarrest da eller ? 😂
  Masse goe tanker og god bedring sendes til deg Adina 🌺 ❤️

 3. Håper du kommer deg snart. Beste blogg. Sjekker hver dag om du har kommet med det nytt innlegg:-)

 4. God bedring. Både til deg og til de som har så lite mellom ørene at de ikke vet at en anmeldelse ikke fører til arrest.
  Så håper jeg du snart kommer tilbake med dine humoristisk skråblikk. Skjønner ikke helt hvorfor du må slenge til AB i stort sett hvert eneste innlegg. Skjønner nå at du ikke liker dama. Synd, jeg trodde at du hadde en nøytral, kritisk blogg.

  1. Er da helt naturlig at hun svarer på spm som har kommet inn angående AB’s anmeldelse av henne! Det har skjedd mye kritikkverdig rundt AB siste ukene, så da er det naturlig nok derfor det skrives om henne. Kan ikke se at det handler om og ikke like noen.

   Har selv lurt på hvor landet ligger ang. den anmeldelsen og syntes det var fint å bli oppdatert på ståa.

  2. Svarer på spørsmål angående anmeldelsen? Ser ikke at hun svarer på ett eneste spørsmål ang det, med mindre du er en av de som likestiller anmeldelse med arrest.
   Å du enfoldige verden – jeg blir matt, for ikke si sjakkmatt i disse tider.
   Adina – AB remis i 12 parti, så da går det mot Armageddon

  3. What? Når hun er anmeldt må hun vel få lov til å fleipe tilbake? Selv om hun faktisk har holdt seg for god til å svare med samme mynt. Hun er anmeldt for nada, og kunne ha gått veldig høyt ut – for det hun er anmeldt for kan lett tilbakevises.

  4. Du vet hun er anmeldt? AB har gjort veldig mye kritikkverdig og ulovlig som det er viktig å imøtegå.

   1. Jeg har ikke imot noen av bloggerne, men jeg er opptatt av hvordan enkelte driver businessen sin. Ofte ulovlig.
    Jeg prøvde meg på en spøk😁
    De fleste vet nok at anmeldelse ikke nødvendigvis fører til arrest. Siden jeg er anmeldt, vært fraværende i det siste, dro jeg altså en spøk om arrest😊
    Jeg kan opplyse om at jeg ikke har hørt noe fra politiet. Jeg tar det som en selvfølge at Anne Brith kontakter meg om det ikke blir sak, siden vi har vært i dialog.

 5. Denne bloggen har aldri vært nøytral, men stort sett satt ett viktig kritisk blikk på bloggerene. Men henger seg for mye opp i enkelte personer/saker til tider slik det blir mye repeat.

  Personlig mistet jeg mye respekt når de “hyllet” Mads Hansen som jeg mener har trådd langt over grensa fra kritikk til mobbing. Og hva er greia med å omtale seg selv i 3 person? :p

   1. Janei, en del bloggere pleier å omtale seg i 3.person. Siden jeg er blogger ville jeg forsøke meg på det samme 😊 Det må være lov å spøke litt. Eller?

 6. Man må vel kunne si, og da håper jeg å huske rett, at denne bloggen var for å slå ned på ukultur innen blogging, spes m tanke misbruk av barn i bloggsammenheng.

  Så er det sånn at én blogger føler seg spesielt framhevet. Denne bloggeren bruker da tid på å få botb-bloggeren anmeldt/ uglesett/ osv..
  Slik at de som leser botb får mindre å velge i .. offerbloggeren fikk en ny arena (utrolig nok).
  Og vi andre vi bare venter på hva Adina hoster ut av ermet neste gang.
  For der er nok av bloggere..
  Og vi lovpriser/ disser. Som det passer oss.
  Bye bye AB, bye – and hello next chapter.

 7. Hehe. «Sitter i arrest». Ga meg assosiasjoner til Monopol. 😄 Haha. Artig at du omtaler deg selv i 3. person som en viss annen blogger. Det er noe litt schizofrent over det. 😄
  Skjønner at det er nok å gjøre i førjulstiden. God bedring!
  Gleder meg til du er sterkere tilbake. 😊

 8. Hola! Du som er litt bedre detektiv enn meg kan kanskje finne ut litt mer av denne saken? Jeg har prøvd å Google meg til innleggene men kanskje de er slettet… for en del år siden blogget sophie om skade hun fikk under et solariumsbesøk, 2/3 gradsforbrenning og hun frafådet faktisk mot solarium etter denne hendelsen. Nå reklamerer hun innlegg på innlegg for brun og blid?? Det er greit hun sier det er bedre med dobbelmoral enn ingen moral men altså????

  1. Det var på slutten av 2012.
   Jeg regner med at å ta solarium er «tryggere» nå enn da, og håper Miss Sophie lærte noe av skrekkopplevelsen.

 9. Nå venter vi bare på nudes itilegg fra SE, så blir fansen glad. Og for å ikke snakke om at silikonen skal ut, og nye kommer nok inn. Mye skriving om kropp og utseende generelt. Unge jenter i kommentarfeltet digger det. Forbilde?

 10. Har CBE bekreftet silikon i brystene?
  Ser på insta at det er noe sånt… Men gidder ikke gi henne klikk på bloggen.

 11. Jeg lurer også på når CBE skal innrømme de nye brystene. Synes det er latterlig å slippe inn kommentarer om det, uten å si en dritt. Kan noen bekrefte? En annen ting, jeg begynner å le hver gang hun har treningsinnlegg, tenker på at dama sier hun trener truseløs😝🙈

  Fjernet en setning -Adina

  1. Jeg har tidligere skrevet hva jeg mener om saken. Frua kan lett avkrefte eller bekrefte når så mange lurer. Hun velger å ikke si noe, ergo velger hun at spekulasjonene skal fortsette.
   Det får være opp til hver enkelt hva de ønsker å gjøre med kroppen sin, men å komme med svada ala Sophie Elise, som løy til leserne og media i lang lang tid, er så dårlig. Jeg sier ikke at vi som lesere har krav på å vite, men når spekulasjonene allerede er i gang, er det vel bare å bekrefte.
   Ellers er det ikke greit å fremme operasjoner eller injeksjoner, som flere av bloggerne gjør, uten at jeg kan se at Frua gjør det.

 12. Har hun nektet for det? Syntest det er så rart at alle klikker vinkel når noen nevner silikon/plastiske operasjoner, men også når de ikke gjør det.

 13. Jeg vil si at det kan fremstå som om du er arrestert og forhindret fra å ytre dine meninger gjennom AB sine angivelige trusler om å anmelde deg? Etter at den saken toppet seg har bloggen ikke vært det frie meningsbærende formidlingssted slik det var. Siden saken/situasjonen virker uavklart, så er det som om tiden har stanset og ingen våger å bære frem sine meninger i frykt for hva som kan skje? Sånn kan det ikke være over særlig lang tid. Tingene må plasseres, og dersom AB velger å anmelde så vil alle biter i den saken settes sammen i det store puslebildet av fakta. Må PC gjenopprettes for å skaffe bevis der filer er slettet, ja, så gjøres det også. Å slette innlegg og tro at skrevne ord blir borte er å tro på julenissen.
  Jeg håper at det blir fortgang i det å sette tingene på plass og at ansvar adresseres korrekt. Asap.

  Lykke til, Adina!:)

  1. Elin: Anne Brith kom ikke bare med trusler om anmeldelse, hun anmeldte meg faktisk. DN fikk det bekreftet og da må jeg forholder jeg meg til det. Det er ingen god følelse.
   Jeg er slettes ikke redd for å komme med påstander når bevisene ligger der, men jeg kan ikke se hva som ikke er belyst i Anne Brith-saken.
   Jeg forventer å bli orientert om hvor saken står, enten av politiet eller Anne Brith selv.
   Takk 😍

   1. Enda ikke hørt noe altså. Ville forbause meg mye om politiet går videre med det lille som har kommet ut. At du viste et offentlig nummer alle finner på tre sekunder. Og et bilde med opphavsrett (eller hva det var) som ble fjernet. Om politiet bruker tid på en som har som vane å true med anmeldelser, og gjør det med så liten og tåpelig begrunnelse, når de henlegger store kriminelle lovbrudd med kjent gjerningsmann – viser det ekstremt feil prioritering av tid og ressurser.

    De som burde ha anmeldt var alle de som har blitt trakassert av AB, for å få en slutt på hennes oppførsel.

 14. Blogg.no har endret sine sider og tar med det knekken på alle småbloggerne som kunne levd ut sine små blogger og dele med oss. Nå blir det dessverre mye mer plass til de narsissistiske, oppblåste, emptybrain-bloggerne, så vi må takke blogg.no for dyrkingen av dem. :/

 15. Blogglisten.no er avviklet? Blir videresendt til blogg.no som ikke viser statistikk over bloggenes lesere vs. antall visninger. Finnes det en annen side for dette?

  1. Ikke som jeg vet 🙄 Slik jeg har forstått er det bare blogg.no (Egmont) sine bloggere som vil vises på den listen

 16. Er det ikke litt rart at sophie elise sier at hun var på forsiden av fhm i en alder av 17 år? er det lovlig?

 17. Selvsagt går ikke anmeldelsen videre fra politiets side. Det er bare vås de kan sitte å le av. Hvilken verden hadde vi levd i om vi alle hadde levd i AB sin verden?

  1. Hun «slutter» som alle de andre som ikke fikk være med videre gjorde. Ser at Lunde er med, det blir gøy😊

   1. Adina nå står det faktisk at det er hun selv som ikke vil være med videre akkurat nå. Du trenger ikke antyde at hun ikke fikk være med videre.Sitat fra Dagbladet «Det er et valg den bakeglade firebarnsmora har tatt selv, i følge kanalen».

    Dumt når du liksom skal ha en blogg som skal være kritisk og gå andre bloggere i sømmene, da bør du kanskje avstå fra sånt selv om det skinner gjennom at du ikke har noe til overs for dama. Jeg har trodd at du var en voksen dame, nøytral og med stor intregitet, men akkurat nå så minner du meg dessverre mer og mer om gjengen på KG med sin bitterhet og halvkveda viser.

    1. Jeg så det nå etter å ha lest hele artikkelen. Jeg svarte på kommentaren utifra hva som stod der. Det var dumt og uproft av meg😞 Jeg beklager det.
     Ellers skal du ha takk for dine meninger.

  2. Flott. Og alle som ikke sluker rått alt som skrives i sosiale medier, vet at det ikke er AB sitt valg. Til det er hun altfor PR kåt.

 18. AB med nytt innlegg hvor hun nok en gang melker bruddet (10. brudd-innlegg? Mistet tellinga). Eneste rundt henne i «Bloggerne» var unga og Erik32, så sa er det tydelig hvem som var mer glad i Rampelyset enn i henne. (Et forferdelig stygt ord hun brukte om vedkommende.) Husker flere på KG advarte henne om en som bare var ute etter «fame», men AB skrev at Erik ikke ante hvem hun var.

 19. Savner dine blogginnlegg 😭 Håper alt står bra til med deg! Gleder meg hver uke til dine faste innlegg samt de spontane!

 20. Selvsagt hadde ikke AB takket nei til Bloggerne. Spar meg🙏🏻. Klart kanalen får med seg hva som skrives både av henne selv, og andre. Jeg er glad hun blir borte. Det er nok fra AB verden nå.

 21. Jepp, var ikke pene ord AB brukte i sitt siste og heseblesende innlegg om hvor mye jobb hun har.

 22. Mens vi venter på innlegg fra deg Adina, her er en liten skriveleif fra Villapaprika :
  Som gravid og i full jobb med veiledninger / blogg og mye plager i svangerskapet er det ikke enkelt å få kablen til å gå opp hele tiden.
  Lykke til med kablen 💩 og god helg!

 23. Anonym 12:13:
  Så mediekåt som AB er ville hun aldri frivillig forlatt bloggerne! Ikke bare får de titusenvis av kroner per episode, men det blir en del ekstra klikk innom bloggen og ekstra annonsekroner av å være med der også.
  Naivitet lenge leve… :/

  Men apropo AB. Hun har jo virkelig vist frem hyttelivet til foreldrene til Pizzagutten på tv, SoMe og bloggen. Jeg kan derimot ikke huske å ha sett henne flashe sine egne foreldres feriested: campingbilen! Den er kanskje ikke bra nok for en nordnorsk “vestkantfrue” (i hennes hode, ingen andre sitt) bosatt på det eksklusive stedet Sørumsand! 😉

 24. I dag skriver AB om hvorfor ærlighet er så viktig for henne. Ærlighet. Renhet. Godhet. I innlegget sparker hun i alle retninger, bl.a insinuerer hun at familien til pizzanissa ikke er snill. Og hun sier igjen at det er viktig for henne å lære barna sine at mange der ute er slemme og ikke vil dem vel. Det motsatte av det jeg har fokus på med mine egne barn – de lærer at de aller fleste mennesker er greie.

  1. Leste akkurat det samme innlegget selv. Hun blir fysisk syk av folk som er slemme og bruker makt for å kontrollere andre sier hun. Jeg ble et stort spørsmålstegn av å lese det. Hva er det hun selv har drevet med de siste månedene? Et skittent spill. Asti, er dette det 7 offerinnlegget? Det tar liksom ikke slutt. Enten er det veldig selvskryt og massssse spennende jobb??? eller så er det offerinnlegg. Janeivetikkejegaltså…

 25. Jeg syns det er så merkelig at CBE fortsatt har flere av bildene med redigerte kroppsdeler liggende ute? Noen på Instagram, og noen på bloggen. Det syns jeg er utrolig, når hun liksom angret og ikke ville fremme kroppspress. Likevel klarer hun ikke helt å gi slipp på de bildene hun har redigert seg tynnere? Flere av dem er jo de samme som har blitt laget gif av, hvir du ser både originalen og der hun har klippet bort deler av kroppen….
  Det virker ikke som hun angrer så veldig da, mer at hun er lei seg for at noen oppdaget det… Og da kan man jo spørre seg om praksisen har blitt lagt helt bort.

 26. Adina – godt å høre at du ikke er på vann og brød 🙂 Det er forøvrig ikke jeg heller – selv om truslene om anmeldelse har hengt over meg. Sist jeg var innom politiet var det fremdeles ikke kommet noen 🙂

  1. Det er så ekstremt modig å stå frem som du gjorde, håper det ikke gikk ut over for mye i dine nære relasjoner.. 💕

 27. Jeg tenkte det måtte komme noe negativt om fam til Erik også. Hvordan er det mulig? Hvor ond kan en bli… og snakke med barna om folk ikke vil de vel. Det er det motsatte vi snakker om hjemme. Stakkars….. jeg vet ikke mer å si enn at det ikke er bra.

 28. Det siste innlegget fra AB. Hun har tydeligvis mistet vennene sine. Og legger selvsagt ut veldig stygt om Erik. Hun skylder på han. Han som var så god? Jeg måtte bare inn og lese, og i kommentarfeltet stilte jeg et spørsmål. Det ble godkjent. Jeg er det spor redd den dama. At ungene opplever at de også blir «hylt» til… jeg undrer. I min verden er det ingen som plutselig skjeller og smeller. Det finnes da vitterlig en grunn. Som man reder, ligger man. Kunne ønske Erik hadde en plattform til å kunne forsvare seg på. Og hun skriver om godhet, ærlighet. Hvor hun da i beste sendetid nedsnakker i samme innlegg. Kan ikke bli verre, dessverre.

   1. Lureste er å forholde ser rolig, samle alt av bevis og eventuelt gå videre med det. Hun har melket bruddet i 13 innlegg. Det siste innlegget er virkelig det styggeste. Folk får sine tanker om hvem det er AB prater om. Jo mer AB avslører om seg selv, jo mindre tror jeg på hennes krisesenter-drama historier!

  1. Anonymous 22:15, glemte nok bare å skrive ordet «ikke» foran «det spor». Trenger ikke å insinuere at AB er skummel. Det AB gjør mot familien og vennene til Erik er ondt og skummelt. Det skaper spekulasjoner og hun har startet en stygg ryktespredning om Erika nærmeste. Alle vet hvor AB tilbragte det meste av sommeren og hvem som oppholdt seg der. Jeg håper familien til Erik får med seg alt AB har vridd ut seg av om bruddet og kan gå videre med det. Det siste innlegget til AB sa kun alt om AB og ingenting om de hun ønsker å henge ut. Fascinerende at hun ikke ser det selv.

 29. En hver idiot? Dama er ikke pålitelig, ei heller journalister. Men det er tydeligvis du og resten av idiotene
  God bedring

  1. Og god bedring! Takk alt du har avslørt på bloggen så langt, og håper på flere når ting har roet seg 👍😊

Comments are closed.