UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 45 & 46

UKAS RÅD:

ListeStina har kommet med nye tips og triks:

Triksene er:

*Leppeponade om natten

*vann

*Leppeskrubb

*Sminke

*Farger

*Leppomade (igjen altså)

*Lipgloss

En leser mente at dette var lite troverdig når hun selv hadde Restylane i sine:

Janei, da funker visst disse triksene. Bare ikke på henne.

UKAS PRIORITERING:

Martine Halvorsen har vært på “God Morgen Norge”(igjen). Der kunne hun fortelle at hun mottar så mange trusler at hun i perioder har måtte rømme sitt eget hjem. Siden hele familien er involvert i bloggen, har pappa Marty skaffet seg et balltre han har liggende under senga.

Det forstår jeg godt, for å ringe politiet er bare å glemme. De er fryktelig opptatt med å etterforske anonyme blogger, som visstnok skal ha brutt åndsverksloven og lagt ut et offentlig tlf. nr.

UKAS SLANKETIPS:

Slanketips er fy og slikt holder ikke bloggerne på med. Stina med sine lister har selvsagt kommer med noen tips om hvordan lage sunnere mat med færre kalorier:

(Skjermdumper stina.blogg.no)

Vent hva? Tilsette lettrømme for å få færre kalorier? Sist jeg sjekket inneholdt rømme kalorier.

Kan man da tilsette rømmedressing på pizzaen for å få færre kalorier? Hva med rømme på vafler? Sparer man inn noen kalorier der også. Jeg bare spør.

UKAS ARBEIDSGIVER:

Sophie Elise har fryktelig mye å styre med, og har bestemt seg for å ansette en personlig assistent. Hun har fått mange søknader, og er straks i gang med intervjurunder. Fremdeles kan man søke. Eller ikke?

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Jeg kan se behovet for en assistent og håper denne er god til å skrive.

UKAS MAGI:

Ann Mariell har feiret sin far:

Håper på svar. Hilsen en uvitende.

UKAS KROPPSPRESS:

Ann Mariell har nettopp operert rumpen sin. I den forbindelse ble hun spurt om hvorfor hun har latt seg påvirke:

(Skjermdumper annlipinska.blogg.no)

Janei, for det å operere rumpa er noe man plutselig kommer på, som den naturligste ting i verden.

Blir noen påvirket av at Ann Mariell deler før og etterbilder, anbefaler klinikker og gir fyldig info? La oss spørre Sophie Elise:

Sophie Elise-metoden:

Hvis man ikke snakker om kroppspress og plastiske operasjoner = da skaper man ikke kroppspress

Hvis man snakker om kroppspress og plastiske operasjoner = da skaper kroppspress

Ann Mariell skaper visst kroppspress.

UKAS FREDSPRIS:

Da det sto på, etter artikkelen i DN HER , ble det mye styr i kommentarfeltet til Mia Landsem. Selveste Unni Lindell kom til unnsetning og fikk stoppet diskusjonen med et enkelt ord:

(Skjermdump Jodel)

Tenker den satt!

UKAS OPPUSSING:

Nå når bryllupet er overstått og hverdagen er tilbake for fullt, har Mammaen satt i gang med oppussing. Og hun gjør det på sin helt spesielle måte:

(Skjermdump annarasmussen.blogg.no)

Jeg har hennes forrige oppussing frisk i minne. Da hun la nytt teppe mens hun sto på alle fire med puppene i det fri, tok det av. Jeg er meget spent på hvordan folk tar imot oppussingen hennes opp ned.

Adina xoxo

54 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 45 & 46

   1. Ja det er bekreftet.. fra sikre kilder.. hun er gravid mer faren til yngste jenta. Termin i mai

 1. Hoho. Det var slanketipset sitt det. Avokado og lettrømme inneholder vel omtrent like mye kalorier. 😀

  1. Jepp. Avokado har 196 pr. 100 gram og lettrømme har 188. 😂

   Spesielt som en som har studert helse og ernæring, så får jeg helt fnatt av det meste hun lirer av seg av kostholdstips.

   1. Hvis hun tenker på drømmelett inneholder det 93 kcal/100 gram, og det hun mener er nok at man “vanner ut” avokadoen med rømme, og at dersom man tar like mye guacamole som man vanligvis ville tatt, vil samlet kaloriinnhold være mindre hvis man tilsetter rømme. Og det har hun jo faktisk rett i, selv om forskjellen er marginal med 188 kcal/100 gram lettrømme. Men med drømmelett vil det faktisk gjøre en forskjell 🙂 Om det er å anbefale kan man jo diskutere, men her tar hun faktisk ikke feil.

   2. Det hun mener er nok at man “vanner ut” avokadoen med rømme som har mindre kalorier, og at dersom man tar like mye guacamole som man vanligvis ville ha gjort, vil totalt kaloriinnhold bli mindre. Forskjellen vil være marginal med lettrømme som har 188 kcal/100 gram, men med Drømmelett med 93 kcal/100 gram, vil det faktisk utgjøre en forskjell. Om det er å anbefale kan likevel diskuteres, men her tar hun ikke feil 🙂

    1. Helene: Det visste jeg faktisk ikke, så takk for info😊 Synes likevel hun burde opplyse om dette til oss uvitende 😊

  2. Helene, hun skrev lettrømme ikke drømmelett så bomma fortsatt. Og hun kommer uansett med mye rart angående kosthold.
   Også tenker man på at leserene hennes er vel for det meste 10 – 15 år… 😕

 2. Ja her måtte jeg sjekke sjøl. Og jammen inneholder 100 gram avokado nøyaktig like mange kalorier som 50 gram avokado og 50 gr lettrømme. *dumsomtroddepåtipsettilStina

 3. vixen.no/2018/11/20/dette-er-kategoriene-i-vixen-influencer-awards-2018/

  Nominer Norges viktigste blogg Bloggomtoppbloggere i kategori “Årets sterke mening” Juryen i Vixen skriver:

  “Årets sterke mening går til influenceren som har utpekt seg med en eller flere ytringer som har bidratt til å skape økt bevissthet, som har engasjert mange til å mene noe og/eller som har ført til en konkret endring politisk eller samfunnsmessig”. Sitat slutt.

  Politisk har BOT vært en pådriver, satt søkelys på kroppspress, manglende merking, og ikke minst barneeksponerings problematikken. Dette har ført til at Barne og likestillings departementet har innført nye strenge etiske retningslinjer for bloggere. Forbrukertilsynet har fått tilført mer penger på Statsbudsjettet for å følge opp bloggere som feilmerker annonser/spons.

  Når det gjelder barneeksponering i omtale og bilder, har BOT bidratt til at mange bloggere har endret adferd i 2018. Noen verstinger tar det litt tid å snu. De vil oppdager at sponsorer uteblir i 2019, sponsorer som ikke vil knytte merkenavnet sitt til uetiske bloggere. Disse bloggerne må enten omstille seg raskt… eller rett og slett opphøre å eksistere.

  Takk til BOT. Vinner av Vixen 2018. “Årets sterke mening” 😉

   1. Tusen takk 😍😍
    Nå er det slik at bloggen har fått en helt egen regel, som sier at bloggen er forhåndsdisket 😊 Som om jeg ville stilt opp på noe så useriøst😊
    Ser også at det er mulig interessekonflikt med to av årets dommere. Det får jeg heller komme tilbake til😊

  1. Den absolutt ikke anonyme Mads Hansen mottar prisen på vegne av Bloggomtoppbloggere. 😂😂😂

 4. Jeg har fulgt tråden “Vixen.no – en bløff?” fra side 1, og er skremt over alt som er nøstet opp og kommet fram om den prisen og personene/bedriftene bak Vixen. En sosiale mediers underverden hvor alt og alle henger sammen. Med tanke på alt som er kommet fram og det at Barnekonvensjonen artikkel 16, ikke er engang er nevnt med et eneste ord, kan jeg ikke fatte og begripe at den prisen kan noe gjev å vinne. Eneste grunnen til å vinne må i tilfelle være å få tilfredstillelsen av å takke nei. Jeg syns det hele Vixen fremstår som noe useriøst svada hvor vinnerne på forhånd allerede er bestemt. De nye jury medlemmene er av akkurat som ulla som de gamle. Skulle neiggu ikke forundre meg om Anne Brith får “Folkets favoritt prisen” siden hun har selveste HPNH som talsmann og forsvarer i kommentarfeltene sine. Det ville vært ironisk, samtidig som det ikke ville vært det. Jeg blir nemlig skremt av alle de, unnskyld uttrykket, “stokk dumme”, blinde og naive tilhengerne til de mest diskuterte rosa/mammabloggerne som tydeligvis er i et stort flertall der ute. Nå er det vel heller ikke noen fare for at BOTB får noen pris siden person(e) bloggen er anonyme. Jeg tenker at BOTB ikke trenger noen tullete og idiotisk (ja, i mine øyne er den det med tanke på alt som er kommet fram) pris for å høste heder og ære. OM den VIxen prisen skulle bety noe for BOTB så regner jeg med at de ikke lenger kan være anonyme og kanskje vil da tiden være inne for å stå fram(?) Tipper rosa/mamma-toppbloggerne samt HPNH hadde elsket å få vite hvem som står bak BOTB, så kanskje nettopp derfor vil kanskje BOTB bli nominert av juryen å stikke av med en pris. Hvem vet……

  1. Kan aldri tenke meg at en eventuell Vixenpris skulle bety så mye at BOTB ville avsløre sin identitet. Hvorfor i all verden skulle de?
   Dette arrangementet er så gjennomført latterlig at jeg fikk et bittelite sjokk da jeg leste at det faktisk skal gjentas enda en gang. Var faktisk overbevist om at forrige kleine seanse var slutten.
   Eneste lyspunktet var Helsesista.

 5. Kjør på Asti. Link til Vixen juryen.. kriterier og mye annet. Og ikke minst linken til den smått pinlige og avslørende dialog mellom helt_ekte – AB og HPH. Rett og slett amazing og magisk som det heter på bloggspråket 😉 P.S Flink du å arkivere kommentarer og innlegg som bloggere har slettet.

 6. Tusen takk for gøy lesning Adina😘!
  Men, kan noen fortelle meg hvorfor mamma’n har verdens kjedeligste blogg og ikke mulighet til å feks kommentere på insta. Primadonnaen har «begrensede kommentarmumigheter» og dette gjelder altså også for de som ikke allerede er blokkert. Pilotfrue kjører også reklame 24/7…..klikker. Nå må vi andre lage blogger med mening. Disse «toppbloggerne» virker jo som de har kjedsomhet og utmattelsessyndrom hele gjengen. Møkk

 7. Ida wulff nekter i kommentarfeltet i nest siste innlegg om at hun har tatt restylane. Selv om leppene hennes nå er nesten Kylie størrelse. Hun er en som ser ned på andre bloggere og hever seg over det meste, men lyve for leserne er greit.

 8. Godt skrevet, Adina!
  AB melker sitt hjerteskjærende brudd i bloggen sin enda en gang. Jeg klarer ikke forstå at de greiene der skal broderer ut i det vide og brede. Men, når jeg tenker meg om så har den jo stort sett handlet om denne eksen pluss, pluss ungene. Nå sørges det, og de er nok begge lei seg for å ha mistet reklameverdien de åpenbart ga hverandre. Det er ingen spekulasjon, men et faktum. Det vises nå i bloggeierens fallende stjerne på blogglistens himmel. Sutringen må imidlertid stoppe, den har nådd flomnivå for lengst.
  Forøvrig underholdende å titte innom frøken Lipinska med ny rumpe. Hvilken studie det er å kunne registrere hvordan der erverves intellektuell kapasitet ved å lese bittelitt og dermed gjøre seg noen refleksjoner. Et innlegg vies en episode hvor hun er lykkelig for å slippe en bot. Sånn kan det gå. Hos flyfrua blir jeg lammet av reklame og steril og sjelløs perfekte omgivelser. Totalt uinteressant hvordan håret hennes krølles.

  1. Lurer jeg på også! For de kjøpte da virkelig hytte?, og det var store greier rundt det. Men flere av de såkalte toppbloggerne er jo så ustabile at det er en gru. Synes mange av dem virker helt blåst. De gjør ting og skaffer seg ting og utbasunerer at det er det viktigste i hele verden, et par uker senere er alt over eller det er helt stille om saken…(Har ikke karakterisert en enkelt blogger, det er en generell bemerkning)

  2. De kjøpte aldri noen hytte på Hafjell. Akkurat som de aldri kjøpte leilighet i Spania eller Bulgaria heller. For ikke å snakke om alle reisene de skulle på; Venezia, Disneyland (Fr.) Hellas, Las Vegas, Paris, Thailand. + Huset de skulle bygge. De eneste de lurer er seg selv. For et trist liv…

 9. Gamlemor i forhold til ungdommen ja. Dama er 43 og fyller 44 til våren. Nei, jeg er ikke 18-20. Da jeg var 19 syntes jeg mine medstudenter på 25, var skikkelig kjerringer.
  Syns faktisk det er litt trist at hun ikke har venner (igjen) på sin egen alder. (Det ville i så fall vært dokumentert om hun hadde det.) Da hun klippet i stykker brudekjolen på Bloggerne for noen år siden, så det i hvert fall ut som hun hadde noen venner på sin egen alder..

 10. Bildet ga meg assosiasjoner til «Great Garlic Girls». Rart med det når det blir for korte skjørt, for lange vipper, for gulbrune, for mye glitter og for høye hæler.

 11. Jeg har fulgt med litt på “blogglandia” siden jeg ble oppmerksom på bransjen rundt “Vixen-styret” i fjor. Jeg brenner for et regelverk ift eksponering av mindreårige i sosiale medier, korrekt og tydelig merking av reklame, mer kunnskap og ansvar ift hva som skaper kroppspress blandt unge.. og flere ting.

  – Men hva bloggere skriver om utover det, hva slags bilder de deler av seg selv, hvordan de ser ut osv – det må de få gjøre akkurat som de vil med. Jeg leser på KG og i kommentarer her at AB kritiseres etter et julebord i helga. Jeg måtte selvsagt da se bildene. Syns hun var flott jeg. Ulik seg selv ja – men flott. Jeg er på hennes alder og kunne ikke valgt en sånn kjole selv (har hverken kropp eller lyst til det) – men det plager meg ikke at HUN valgte den. At sminke, lys evt filter forøvrig gjorde så hun var ullik, uvant eller ugjenkjennelig -so what!? Hvis man skal kritisere, kritiser noe som er viktig. At hun vanker med unge jenter er sikkert mer uvanlig enn vanlig for “gamle kjerringer” som oss (nok en ting jeg aldri kunne gjort. jeg har døtre på 22 og 23 – vi lever i helt forskjellige “tidssoner” når det kommer til interesser) – men det plager ikke meg om HUN gjør det

  Jeg liker ikke sånn type “kritikk” – da får de jo rett de som kaller anonyme forum for “sladreforum”. Jeg har ikke bruker på KG selv, og dette er litt av grunnen. Det blir litt mye “overopptatthet” av disse bloggerne innimellom det konstruktive og viktige.

 12. Surpomp, anonym 25/11 kl 23.18. AB er «gamlemor» i forhold til de andre «fjortis»- bloggerne. Husk at kallenavnet sannsynligvis er brukt med humor av den som skrev det! Cheer up!

 13. Jeg trodde det skulle være artig å lese blogger jeg. Men seriøst, AB, Pilotfrue, Anna Rasmussen, Isabel Raad, Stina, osv……..tyter jo over av reklame. Og flyfrua spør på bloggen hvorfor folk er så sure på reklame!? Hun legger jo ikke ut noe annet!!!! I alle kanaler! Serr?

 14. Nå er det vel ikke noen som har kritisert klesvalget til AB her? Jeg fikk også assosiasjoner til Grest G G. Det er den gulbrune fargen, og bildet i sin helhet som var litt morsomt. Og at hun tydelig ikke har venner, kan jo diskuteres. Men det er meg revnende likegyldig. Som man reder, ligger man. Det er jo i det hele et nitrist prosjekt hele AB butikken. Man trenger venner i alle aldre tenker jeg. Men Gud så godt det er å ha gode venner på egen alder også. Jeg går i likedan kjoler som AB, en må kle seg etter kroppen. Jeg er ingen ihuga bloggleser, men lettbent underholdning er det jo av og til. Og creds til Adina, for denne viktige og morsomme bloggen! Du er rå Adina! Venter spent på neste innlegg.

 15. Anonym 09.59 Surpomp? Ja mulig du er ei gretten bitter dame av rette sorten. Så du må gjerne sutre i vei for min del. Tolk kommentarer på din måte, så leser jeg det skrevne ord, så kan vi være enige om å være uenig. Som sagt, gamlemor om ei på 42 er både stygt og ufint.
  Hun gjør en jobb for spraytanhuset, sammen med flere. Hva er problemet med det? Synes hun så flott ut. Ser på KG at der er kaklegåsene igang med sine usaklige kommentarer. Lurer på hva som gjør folk så bitter at de ikke tåler at andre tar seg godt ut og har det gøy, uansett alder.

 16. Enig med deg. Ser lillemammaen sitt siste innlegg. Vet ikke helt hva jeg skal synes om påkledning der hun poserer sittende på gulvet…. og neste bilde er hodet og beina kappet av, fullt fokus på kropp – og en barnepysj

 17. Jeg må innrømme at jeg underholdes av både bloggerne og KG trådene om dem. Som man reder, så ligger man. Fascinerende å se hva de klarer å vikle seg inn i, og hvor ulykkelige de er til tross for at de drar inn sekssifrede beløp i året. De er virkelig gode bevis på at penger ikke nødvendigvis gjør folk lykkelig. Snarere tvert i mot. Botox, silikon, løsvipper, løshår, restylane, fake brunfarge og bildefilter, vitner verken om god selvtillit og godt selvbilde. Ei heller alle offer innleggene, alle løgnene, alt selvskrytet og salg av det som selges kan! Alt dette til sammen gjør det hele tragikomisk og underholdende. Må bare følge på hvor det hele ender. Mon tro hvor mange barn med hvor mange forskjellige fedre, de sitter med ved fylte 50? Hvor mange forlovelser, ekteskap og skilsmisser har de lagt bak seg? Har de fått drømmehuset med 6 soverom og 3 bad som de har gnålt om i flere år? Stay tuned! 😊

 18. 16.20- knallbra skrevet. Så enig, så enig! Ække normalt vett du. Er det ikke sånn de sier det på østkanten…. noe skal en lese når en klikker seg inn på disse bloggene. Men noen har jeg faktisk bannlyst, eller tar en tur innom månedlig. Ønsker egentlig ikke å støtte om om galskapen.

 19. Er det flere som tenker at det holder med reklamen for de “fantastiske” ansiktsmaskene flyfrua legger ut hver søndag?
  Og ikke minst hvor hun nevner det å være mamma, Severin og hvor fantastisk Ulrik er som pappa i hvert blogginnlegg?
  Det er greit at småbarnslivet er hektisk, men det begynner å bli bra oppbrukt og kjedelig.

Comments are closed.