UKAS JODEL UKE 45 & 46

Anne-Brith:

Anne Brith har sagt at hun ikke var klar til å skrive en bok, men tidligere sa hun at hun hadde skrevet ferdig boken sin.

Jodel gleder seg og har et forslag til tittel

Jeg har flere forslag:

*Bare én anmeldelse til

*Bare én grabbing til

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Div.

Petter Northug er ivrig på Instagram. Ikke at han selv poster så mye, han er mest inne for å titte litt:

Jeg har en følelse på at han ikke deler ut likes til Aylar Lie, men man vet aldri. Jeg har aldri fått noen.

Tenk at selveste Unni Lindell ramla inn i kommentarfeltet til Mia L. Hun syntes det ble for mye bråk og ståk da det stod på som verst. Jodel jublet og syntes det var fantastisk å se henne, men følte at hun ga miksede signaler:

Her må jeg si meg enig. Jeg ble meget forvirra og lurte en stund på om hun hadde drukket. Det var ikke særlig fint tenkt og jeg slo det fra meg med en gang.

Hun gir kritikk til en person som sikkert fortjente det, som er sur og feig, men emojiene hennes forteller noe annet. Her hyller hun personen, hun ler så tårene triller og hun elsker og klapper. God stemning i leiren. Så blir hun snørrete og forsvinner. Koselig at hun stakk innom da.

Endelig kom Jodel med info jeg har etterlyst:

Det var bare det som manglet i disse tider, en ny runde med Vixen-bråk. Tror jeg skal sitte stille i båten i år. Eller, det får nå tiden vise.

Den siste tiden har jeg brukt Instastory for å minne bloggere og andre på at markedsføringsloven må følges. Jodel har fått med seg at Hans-(Svarte)Petter Nygård-Hansen nå snuser på idrettsutøvere:

Saken i Aftenposten finner du HER

Siden Hans- SvartePetter aldri har brydd seg om at bloggerne brøt markedsføringsloven, så er det flott at han nå har funnet en annen gruppe å veilede. Jeg klapper like mye som Unni Lindell.

Hvem skal veilede kjendisene?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sophie Elise:

Sophie Elise har en reklame gående, hvor hun og noen venner koser seg med bowling. Her er en liten snutt HER

Jodel liker det de ser og har kåret henne som ny vinner:

Personlig er jeg ikke overbevist. Jeg ser ingenting av rullingen som Neymar er så god på. Her må Sophie Elise øve.

Jodel har kikket på det siste bildet Sophie Elise la ut:

Med kort menes lav. Tror jeg.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabel Raad:

Da Frøkna var i LA, sies det at hun var på date med Jay Alvarres. Men Jodel vil ha bevis:

Og selvsagt har Jodel bilde:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Erik 32 Bærum:

Jodel mener å ha funnet meg. Igjen.

Phew phew, der følte jeg meg truffet, ass. Men det hadde vært genialt, for noen må jo være det og.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jodel:

Det har vært noen spennende og slitsomme dager (og netter) på Jodel. Hele greia startet med artikkelen i DN, der Anne Brith fortalte at hun hadde anmeldt meg. Siden da har Jodel diskutert og knasket popcorn til den store gullmedalje.

Jeg har forstått det slik at det har vært lange netter, og at folk har satt på vekkerklokken for å være tilbake kjappest mulig.

Jodel beskriver det hele slik:

Tror det skal bli godt med hverdag si.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Botb:

Det virker som det er mange som ønsker å finne meg for tiden, selv om det er få som går til store skritt. Jodel leter fortsatt:

Akkurat dette har jeg vært borti før, og husker jeg ikke feil tok Emilie med seg skapet og dukket opp i kommentarfeltet mitt. Vi lo og lo og vi lo! (Inspirert av “Parterapi”). Hun fortalte at hun var alt for glad i hamburger med bacon til å kunne være vegetarianer Adina.

Men Jodel er ikke ferdig:

Det er det verste, sprøeste og beste jeg har hørt på lenge. Tenk at Jodel klarer å tenke ut noe så sprøtt. Haha. Anmeldelse og dritt, bare for noen ekstra klikk, du liksom.

Det gikk noen rykter om at jeg hadde anmeldt Anne Brith, noe som visstnok sto i lokalavisen til Anne Brith. Det var bare avisen som hadde tolket avisartikkelen i DN feil.

At Jodel synes det er skuffende at jeg ikke har anmeldt, det er skuffende. Det beste som skjer er vel at ingen anmelder. Eller?

Jeg forholder meg til at jeg er anmeldt, og som tidligere sagt så går jeg til motanmeldelse om jeg må.

Well well, ser man det, ser man det. Det var altså Jodel som til slutt skulle finne meg:

(Skjermdump Jodel)

Adina xoxo

26 thoughts on “UKAS JODEL UKE 45 & 46

 1. Blir forvirret av Svarte Petter. Under Vixen i fjor var det ikke så farlig med brudd på markedsføringsloven. Men når det gjelder idrettsutøverne så blir det plutselig alvorlig. Det gleder mitt hjerte at han har innsett alvoret ❤️

 2. Ha,ha det er vel snart en klekkelig belønning til den som røper din id :)) Fint dere tok saken om bakekrigen for Kristina er en god venn og fortjener det beste.

  1. Si ifra om du hører et beløp, det kan jo være at det blir fristende å stå frem 🙊🙈 Neida.

 3. Herlig lesing, du treffer på kornet (nesten) hver gang. Vurdert å begynne med skyting på blink?
  Rundellen (eller var det Lindell) tar hele runden, ler så snørr og tårer renner.SE har det visstnok hektisk for tiden, bokturne og flytting der i gården, miljøvennligheten er nok lagt på hylla for en stund, nå pusses det opp og kjøpes inn nytt over en lav sko. Men hun kjører el-bil så da går det kanskje oppiopp?
  Vitsen og HP-en har vel både nominert og valgt verdige vinnere denne gangen og. Kanskje fruefruen har hjulpet til, de er visstnok gode venner, for ikke å si av samme kaliber.

  Du er vel avslørt litt for mange ganger nå Adina – på tide å stå frem før du får identitetskrise.

 4. Det beste i hele verden er om du (Adina) egentlig er Emilie Nereng (Voe) – et bedre (og mer etterlengta) comeback I bloggverden skal man leite lenge etter, si.

  1. Denne støtter jeg! Emilie Nereng er savnet og jeg ble oppriktig lei meg da hun gav seg. Merkelig nok kan jeg etter denne kommentaren her kjenne igjen skrivestilen til Emilie i Adina sin.

   Stå på, A!

  1. Jodel har rett, det blir i januar. Vet ikke hvordan det skal fungere i år, men hører rykter om invitasjoner. Jeg sjekker posten hver dag. Neida😁

   1. Jeg prøvde å søke på nettsiden etc, men fant ungen ting. Kanskje det er hemmelig avstemming i år, hehe. De vil få problemer om han som plutselig er så interessert i merking skal være med å nominere noen 😅😳

 5. Hadde det vært Emilie, som studerer ernæring, så tror jeg nok temaet hadde vært helt andre bloggere 🙂 Men ja: Emilie er savnet!

 6. Jeg liker bilen din Adina👏. Er den skuddsikker? Hadde jeg vært deg, så hadde jeg sørget for det. Bare sånn i verste fall.

 7. “Bare én til hver”

  (Sikkert noen andre som har kommet på den før meg, men har ikke jodel)

Comments are closed.