ÅSTED (BLOGG)NORGE

Etter ny sak i Dagens Næringsliv

Mange spør – og jeg har det bra. Du er sterk, Adina, sies det også. Jeg vil takke alle for fine kommentarer, meldinger og mailer. Folk er så snille, og dere vet sikkert hvordan det føles når man får så mye kjærlighet på en gang? Jo, man gråter en skvett. Jeg håper alle har opplevd det.

Jeg vil takke for alle Patrions som kom inn i går. Det ble totalt 800 kr.

Dessverre er det noen som opplever stygge ytringer og hat i forbindelse med denne saken, noe som er meget unødvendig. Men kritikk og diskusjon av sak, må selvsagt være greit. Jeg vil oppfordre alle til å holde debatten på et saklig nivå. Man kommer langt med god folkeskikk.

Intensjonen med disse innleggene i “Anne Brith-saken”, har vært å gi motparten, som ikke hadde en plattform, mulighet til å komme med sin versjon. Jeg må si at jeg er vært sjokkert over hva som har kommet frem. Jeg ble selvsagt mer sjokkert da journalisten i DN kunne opplyse meg om at det faktisk var jeg som var blitt anmeldt. Jeg kan fremdeles ikke se hva jeg har gjort galt.

Etter at DN publiserte denne artikkelen, tok Mia Landsem kontakt med meg. Vi hadde en fin samtale og hun avkreftet at hun skulle finne min identitet og avsløre meg. Hun beklaget at hun hadde skremt meg, og sa det aldri var meningen.

Hun satte meg også i kontakt med Anne Brith, som jeg også hadde en god samtale med. Alt foregikk på melding. Vi fikk begge komme med vårt syn på saken, og ble enige om å gå hver til vårt og tenke frem forslag til en (mulig) løsning, som også skulle gjelde de andre partene i saken. Saken er betent og komplisert, men det er helt sikkert verd et forsøk. Til syvende og sist vil jeg tro at alle ønsker en løsning.

Anne Brith kunne fortelle at hun hadde fått oppringninger fra ukjente nr. hvor vedkommende hadde utgitt seg for å være meg. En samarbeidspartner hadde opplevd det samme. Jeg har til dags dato aldri ringt noen, ei heller sendt mail eller kontaktet media. Noen tror sikkert at jeg spammer Forbrukertilsynet med klager, men det gjør jeg altså ikke. Bloggen er min kanal og det holder i massevis.

Slik situasjon er nå, er jeg fortsatt anmeldt og tar derfor mine forhåndsregler. Jeg kommer til å bekjempe om jeg må. Jeg er en kritisk blogg og kommer ikke til å slutte å poste berettiget kritikk, uansett hvem det måtte gjelde. Intensjonen har alltid vært å få usannheter frem i lyset, av og til krydret med humor og snert.

Jeg kan love at om Anne Brith skulle skrive bok, vil jeg anmelde den.

– Love Adina

129 thoughts on “ÅSTED (BLOGG)NORGE

 1. Full støtte herfra! Anne Brith, Villa Paprika og flere har urettmessig hengt ut folk og truet med anmeldelser i lang tid nå, og det må ta slutt! La oss heller ikke glemme at disse bloggerne selv har oppsøkt offentlighetens lys og gjør det ver dag i motsetning til Adina som har loven i ryggen som anonym.

  Blogging har fratatt avisene mange lesere og annonsekroner. Om de får lefle med ytringsfriheten også så går det for langt. Stå på, Adina! Nå blir de ekte trollene tvunget frem i lyset!

 2. Godt å høre at du ikke lar deg skremme til å ikke fortsette!! Ikke la korokodilletårer malipulere deg heller, ser at mammaen brukte det mot kritiker, det samme med frøkna for å komme i avtale om å “ikke skrive om hverandre”. Synes du gjør en kjempe jobb, og fortsett med det!! Man kan anmelde hvem som helst, for hva som helst…så ville ikke blitt redd om jeg var deg, dette blir henlagt. Dama er klin hakkesprekk sprø!

  Støtter deg!!

 3. Adina – tusen takk for kampene du tar! Jobben du gjør er så grundig og viktig, og måtte du aldri gi deg! ❤️

  Hvis det er noe man sjeldent ser i bloggnorge, så er det at bloggere tar kritikken til seg. Det skal angripes tilbake med nebb og klør, og det krenkes over en lav sko selv om de nok kanskje innerst inne kjenner at det de holder på med er uetisk. Jeg forstår faktisk godt at bloggere ofte reagerer slik, for selv om de ut i fra min mening ofte fortjener den konstruktive kritikken så veldig, så står de jo ganske alene. Og når det riktig stormer kan de få ganske mange mot seg, noe de aller fleste av oss ville opplevd som skremmende. Og når vi er redde, så kommer det ofte ut som sinne.

  Derfor ble jeg så glad for å lese at dere har inngått en dialog, og har et ønske om å kanskje klare og løse opp i dette uten at det eskalerer noe mer. Person angripes, og følgelig blir det vanskelig for person å innrømme sine feil, personen angripes dermed mer, og så er den onde sirkelen i gang… Det blir en selvoppfyllende profeti, for for hver gang bloggeren får beskjed om hvor fæl den er, så forsvarer den seg på en fælere måte tilbake.

  Jeg håper virkelig at dere finner ut av det, for det å velge dialog fremfor videre «krangling» er et SÅ viktig bidrag i arbeidet med å stå opp for et bedre nettsamfunn, og dermed også et bedre samfunn.

  Vi skal ikke alle være enig, men vi må kunne respektere hverandre nok til å kunne diskutere.

 4. Adina – du er gull verdt😘
  Ja, du er virkelig sterk, men husk å være svak innimellom, det er ikke noe mål å seg selv å være sterk hele tiden. Tro meg, jeg har fått erfare det.
  Jeg opplevde og at noen påsto at jeg hadde sendt meldinger (på telefon) og ringt, etter en opphetet diskusjon på FB. Jeg holdt meg saklig gjennom hele prosessen, uansett hvor mye stygt motparten skrev. Admin i gruppa tok kontakt da vedkommende hadde blitt kontaktet v motparten. Jeg spurte hvordan jeg kunne sende SMS til en jeg ikke hadde telefonnr til, vedkommende var heller ikke identifiserbar på FB. Endte med at vedkommende ble kastet ut av gruppa. Men det var en tøff periode før alt jeg avklart og hen til slutt innrømte å ha løyet til adm for å få meg ut av gruppa.

  Stå på din rett til fortsatt å publisere anonymt. Flott at Mia L tok kontakt og så får vi se hva som kommer fra resten av damene, får ha trua på at alle klarer å oppføre seg som voksne, ansvarlige damer (jada, tror gjør man i kirka) og heller være enige om å være uenige, så går de videre med livet sitt.

  Klem ❤️
  Hvor hvor det jeg skulle sende den blomsterbuketten 😉

  1. Kari K: Tusen takk ❤️ Ja, enig i at man burde vise svakhet, noe jeg føler jeg gjorde da Landsem kom på banen. Heldigvis ordnet det seg😊
   Trist å høre hva du har opplevd, men heldigvis ordnet også det seg😊
   Du fant ut, blomstene er mottatt, tusen takk😍💐

 5. Jeg forstår ikke helt at du skal tenke fram noe forslag til løsning. Du har ikke gjort noe galt! Det er Anne Brith som har gjort noe galt. Det hun nå er redd for er nok at du skal gå til motanmeldelse. Håper virkelig ikke du har latt deg/lar deg manipulere. Anne Brith er utrolig dyktig til å prate for seg og prater folk trill rundt. Den eneste som bør tenke fram noe forslag er Anne Brith! Og det hun bør komme fram til er at hun trekker anmeldelsen tilbake! Hun har ikke endret seg; alt er alle andres feil! Hun ber aldri noen om unnskyldning! Hun klarer alltid å få vridd det til at hun er et offer! (Jeg har erfaring med den type mennesker, og jeg vet hva jeg snakker om!) Jeg gjentar at eneste løsning er at Anne Brith trekker anmeldelsen! Jeg ser den at man ønsker å se det gode i mennesker, men leser man igjennom alt i bloggen “Om influencere” av Asti, så er alt rundt Anne Brith grundig dokumentert! La deg ikke true til taushet! (Beklager, men jeg blir så provosert over manipulerende, kontrollerende og dominerende koleriske mennesker som kjører over andre.)

 6. Jeg er helt enig med Anonym 14:08;
  Ikke la deg manipulere av AB! Hun har nok fått kalde føtter og ser at anmeldelsen hennes bare er tull, og at hun faktisk har gjort noe straffbart ved å prøve og lure til seg ip-adressen din.

  Telefonsamtalene hun har mottatt er mest sannsynlig like sanne som all hets og sjikane hun påstår, men ikke kan bevise, at hun har fått.

  Nå ønsker hun at du går i tenkeboksen (og forblir der for alltid), så denne saken kan blåse over, og hun kan fortsette som før.

 7. Fint Adina. Men tror du ikke AB gjør dette for egen vinning? Det er jo sånn hun er! Jeg håper virkelig ikke at du går i fella etter alt du har bragt frem i lyset? Forstå det den som kan.

 8. Jeg ville forresten ikke inngått noe som helst kommunikasjon med AB så lenge anmeldelsen foreligger. Vil dette bli tatt lenger, vil alt du har skrevet/skriver i deres private samtaler, bli vridd og vendt på og brukt mot deg. Selv ville jeg kontaktet advokat og latt all kommunikasjon gå gjennom advokaten.

  1. 100% enig. De er ikke til å stole på. Meget sannsynlig at de manipulerer deg. Hun har jo ikke trukket anmeldelsen. Nei, en dialog med de to hadde jeg holdt meg for god til.

 9. Jeg kan tenke meg at en av årsakene til anmeldelsen kan være at du lot denne anonyme kvinnne komme med sine anklager om at Anne Brith ikke leverer ut premier. Dette mener AB ikke er sant.

  Hun anser vel slike påstander som en del av en kampanje mot henne, som du videreformidler. Dessuten kan det virke som bloggen din er et forlenget talsrør i tråden om AB inne på kvinneguiden. De ivrigste til å kritisere bloggere, enten det er AB og CBE er store tilhengere av bloggomtoppbloggere. Jeg synes det er mye heksejakt inne i tråden og mye negativt om personen Anne Brith. Uansett hva AB så er det negativt, og ingen forståelse hvorfor hun handler slik hun gjør. Jeg opplever at hun prøver å beskytte seg selv og ikke aksepterer løgn og hets. Nette

  1. Karina, du skriver ” Jeg synes det er mye heksejakt inne i tråden og mye negativt om personen Anne Brith. Uansett hva AB så er det negativt, og ingen forståelse hvorfor hun handler slik hun gjør. Jeg opplever at hun prøver å beskytte seg selv og ikke aksepterer løgn og hets. Nette”

   Er noe av dette – https://influencere.wordpress.com/annebrith-no/ – løgn eller hets?
   Eller er det dokumentasjon av faktiske forhold, som Anne Brith har stått for?

   Venter på tilbakemelding.

   1. KgAsti
    Jeg elsker siden du har laget.
    Lurer på om du har en link til det innlegget Komikerfrue skrev ang mannen som viftet med tissetassen?

 10. Personlig skjønner jeg ikke at du gikk inn i en diskusjon med disse to. Jeg hadde ikke gjort det.

 11. Skjønner ikke at dette er deg….. etter alt du har fått frem, så skal det bli forsoning, og at AB plutselig ikke er den hun er. Det er ikke her jeg har skjønt hvor riv ruskende galt det er. Det tok ikke mange innlegg å lese fra bloggen hennes, hvor jeg forsto det selv. Dette viser jo bare hvor manipulerende hun er. Ikke gå på limpinnen selv.

  1. Jeg er voksen og lar meg ikke manipulere😊 Jeg ser ingen antyding til forsoning, men det må være lov å håpe på en unnskylding til alle de det gjelder. Det må jo være målet til syvende og sist😊 Eller?

 12. Hadde flere vært som deg, Adina, og faktisk gått i dialog med sine «motstandere» hadde (blogg)verden vært et bedre sted❤️❤️ Har ikke helt troa på at politiet prioriterer en anmeldelse mot deg veldig høyt.

 13. Jeg vil råde deg til ikke å besvare eventuelle spørsmål fra pressen bortsett fra DN. Noe sier meg at tabloid pressen muligens vil følge etter, men da tviler jeg sterkt på at det blir til fordel for deg. Både Nettavisen, VG og TV2 tjener fett på AB sin desperate jakt etter penger til drømmehuset. De to andre som du har vært i dialog med, er kun ute etter å redde sitt eget skinn. Ta godt vare på deg selv.

 14. Jeg heier så sjukt på deg Adina💖 Men, etter de siste dagers lesing av hva AB presenterer på so-me er jeg mer enn sjokkert over at du har hatt en god meldings-samtale med henne. Det er du som er god Adina😊. Takk for at denne bloggen finnes. Og så håper jeg du ikke stoler på alt ab sier ( det har vel vist seg før at det er skummelt for oss alle, å prøve å stole på det som blir sagt, og gi vedk. nye sjanser.) Klem fra Mila

 15. Nå synes jeg folk her må ta seg en bolle.

  Det er ikke dere, men Adina som står i dette. Hun har mottatt trusler om hacking, og blitt anmeldt. Jeg forstår at det kan være en svært ubehagelig opplevelse. Så man kan istedet for å kaste kritikk etter henne, vise litt forståelse over for situasjonen hun har blitt satt i.

  Når det er sagt, så håper jeg du ikke svelger alt AB kommer med. En anmeldelse vil hun ikke komme noen vei med.
  Og jeg håper at de som har blitt utsatt for at hun har kontaktet arbeidsgiveren deres, anmelder henne.

  Stå på, jeg heier på deg! ❤

 16. Jeg er litt redd for at sakens kjerne- at AB har truet mennesker- nå vil forsvinne gjennom den dialogen dere har. Håper du fortsatt har ånden i deg til å fronte denne saken videre, selv om man har full forståelse for at det er tungt. AB kommer unna med alt….

 17. Jeg har lest innlegget flere ganger nå Adina. Jeg skjønner det ikke. Det er noe som ikke stemmer. Skrivemåten, det du skriver og noe jeg ikke kan sette fingeren på 🧐
  Nesten så jeg skulle tro at innlegget ikke kom fra deg.. ?

  Jeg skjønner at du ikke vil bli avslørt, at mye står på spill hvis så skjer. AB vet vel identiteten din nå pga anmeldelsen. Har hun kommet med trusler om å avsløre deg hvis ikke du «bøyer» deg nå? Regner ikke med du kan bekrefte deg hvis så er tilfelle.

  Håper virkelig det går bra med deg Adina, og at du ikke gir opp. Du har ikke gjort noe galt, som du selv skriver.
  Du har en hel hær bak deg, som støtter deg i alt du har gjort så langt ❤️ Så ikke gi opp! Ikke bøy deg for AB!

  1. Carr: Jeg prøvde å skrive innlegget så korrekt som mulig. Mulig det ble for korrekt 🤔
   Det skal mere til enn å anmelde noen for å avsløre identiteten. Det er noe politiet må beslutte😊
   Tusen takk for fine ord😍

 18. Du er helt amazing Adina.
  Jeg sender en kasse Lykkebobler og 50 røde roser til deg. Kos deg, og hvem vet, kanskje Erik 32 bidrar med en pizza eller 2 😋

 19. Ikke la AB manipulere og prate deg i spinn nå! Hun vil gjøre alt for at du skal “glemme” alt hun har gjort… Bortforklaringer, skylde på misforståelser, bagatallisering. Eventuelt bruke det du sier mot deg, eller gi deg dårlig samvittighet. Måten hun har oppført seg på er etisk forkastelig og over grensen til straffbart!

  Stå i mot – IKKE inngå i dialog med slike mennesker.

 20. Carr. Mulig hun kan bekrefte via Instagram kontoen. Bloggen er lukrativ å hacke, så man vet aldri…

 21. Jeg blir både oppgitt og lei meg på Adinas vegne.
  Her skriver hun at de skal prøve å skape fred i «leirene», så kommer det vanlige hylekoret; NEIIII, la dramaet fortsette.

  Skam dere! Tenk at voksne folk kan holde på slik. Er det fordi dere må ha en hakkekylling og da er AB grei å ha å kritisere opp og ned og att og fram?
  Dere må virkelig elske å grave i andres dritt.

  Igjen Adina, du gjør en fantastisk jobb. Reine Mor Therese du 😊
  Om det nå er du som har skrevet innlegget, med reine AB-ord som gir frysninger😂konspirasjonsteorier🧐

 22. Du er en blogger som ikke styres av reklame, usannheter og clickbaits. Du er en stemme vi TRENGER! En som tør å gå i mot «influencere» selvom det gjør deg upopulær i bloggnorge, men oss lesere elsker deg! Du har en plattform som vi trenger, du gjør en viktig jobb. Jeg håper ikke dette er slutten av dette eventyret. Uansett så har du mange i ryggen ❤️

 23. Det synes som om flere ikke forstår at Adina er ironisk i deler av innlegget, når hun ordlegger seg i klassisk AB-stil «Du er sterk Adina». Det er jo denne type humor Adina ellers bruker; å spille på bloggernes egen sjargong. Så ikke noe skummelt eller grunn til å grøsse, tenker jeg. Så har jeg også tiltro til at Adina ikke lar seg lure eller skremme av AB, men fortsetter å sette kritisk søkelys på både AB og andre bloggere. At det er krevende å stå i dette alene for Adina, kan jeg godt forstå. Du gjør en fantastisk innsats med å få en seriøs avis som DN til å skrive om denne galskapen. Så får vi kanskje leve med at «menigheten» til AB ikke leser DN, men det gjør forhåpentligvis en del av annonsørene hennes…!

 24. Har du skrevet dette innlegget Adina? Håper ikke du slipper AB i nærheten av noe du driver med. Hun stopper ikke, og man MÅ IKKE tro på henne🤢

 25. Hennes siste innlegg levner ingen tvil. Hun beklager virkelig ingenting. Kun at hun har anmeldt de som hetser. Har hun det? Hetset de?

 26. Jeg vil minne om at jeg er anmeldt og har søkt juridisk bistand. Jeg ville skrive dette innlegget så korrekt som mulig. Jeg håper det er greit😊

 27. Nei, det siste blogginnlegget til AB er ikke en beklagelse. Det er et offerinnlegg, og de er iallefall jeg drittlei av.

  Hvordan kjenne igjen offerinnlegg: Bloggeren drar inn episoder som ikke har noe med saken å gjøre. Gjerne udokumenterte hendelser som ingen kan etterprøve, der man har blitt utsatt for noe/behandlet dårlig. Og så inneholder innlegget «unnskyld eller jeg beklager», samtidig som man skriver det med forbehold. Etter på kan man vise til at man har lagt seg flat, selv om hele innlegget handler om «hvor synd det er i bloggeren».

  https://influencere.wordpress.com/2018/11/15/ab-no-beklagelse-eller-offerinnlegg/

  1. Asti, jeg er så hjertens enig med deg. Jeg ble fysisk uvel av å lese den omtalte bloggerens siste innlegg. Vedkommende vrenger ut alt det vonde hun skal ha opplevd, og som hun skal ha sagt til Adina i natt. Jeg blir flau, det er kleint. Det er aldeles forferdelig å lese, og det innholdet er kun en trøtt offerhistorie. Det har nok kommet inn kommentarer der som ikke er publiserte. Jeg må bare spørre, hvem går på dette? Rundt neste sving lurer det nok en overraskelse. Takk Asti🌸

   1. Takk for en kort og konsis analyse av bloggeren. Jeg opplevde også det siste innlegget med å bli uvel på mange måter. Det første jeg tenkte er at personen som skriver er helt ute av balanse, altså ustabil. I lys av slik historien utvikler seg, så opptrer hun nå med full panikk og kjører offerrollen for fulle mugger. Her får jeg høre(lese) om ting jeg ikke ønsker å vite noe om fordi etter mitt syn er det i kategori totalt privat. Når jeg sier det er det også fordi jeg tenker på de stakkars ungene som høyst sannsynlig leser morens ord i bloggen, skrekk og gru. Hvordan er det mulig å opptre på denne måten når hun selv virkelig har kjørt over andre mennesker fordi livet hennes går henne litt imot?! Det å ringe opp menneskers arbeidsgiver og lesse ut av seg hører ingen steder hjemme. Å forsøke å catche IP-adresser er ulovlig. Osv. Hun evner åpenbart ikke å ta noen steg tilbake for å ta seg selv i øyesyn, noe som er beklagelig for hennes egen del, OG for barna som ufrivillig blir en del av hennes egen smørje. For det er faktisk hennes egen røre og gjørme, og hun har selv rørt sammen hele suppen ganske så alene. Vi har lest oss gjennom innlegg hvor hun er høy på seg selv og ser lyst på livet og fremtiden, for så at hele greien stuper utfor i det øyeblikket forholdet tok slutt og boligdrømmen brast. Da gikk liksom luften ut av den oppblåste ønskedrømmen, og alt av sinne og skuffelsen blir måkt over på oss som tilfeldigvis er innom dette bloggstedet. Nå handler alt om offeret AB. Det er helt utrolig patetisk. Jeg vil si at i mine øyne er det litt skremmende å se hvor desperat hun nå spiller på alle mulige strenger for å skaffe henne selv mulig sympati fra de som ikke har fått med seg hva ting handler om.
    Hun fremstår PR nå så langt fra det å være influencer, i positiv betydning, som det er mulig å komme.

    Adina, du gjør en fin og god jobb, og jeg beundrer deg for saklighet og ro. Jeg antar likevel at du selvsagt er preget, naturlig nok. Jeg støtter deg fullt ut!

  2. Hva slags unnskyldning skal det forestille? «I fortvilelse over at noen prøvde å ødelegge livsverket hennes ringte hun noen som sjikanerte henne» Hun mener jo fortsatt at hun gjorde riktig, og at Gry sjikanerte henne ved å bruke sin forbrukermakt..

 28. Dæven. Det siste innlegget til AB Snakk om å gjøre seg til offer i et desperat forsøk på å sno seg ut av sakens kjerne. Og de følgere – de biter på. Skulle tro de aldri leste noe annet enn den bloggen.

  Du har gjort en kjempejobb, Adina, og jeg håper og tror at du ikke biter på agnet du også – men har selvsagt forståelse for at du ikke kan legge ut mer om saken her.

  Personlig tror jeg innlegget til AB var et siste nødskrik for å klamre seg fast til de mest trofaste leserne, fordi hun vet skuta er i ferd med å synke.

  Stå på, Adina Gleder meg til oppgjørets time, for jeg ser ikke annet enn at det er du som kommer seirende ut av dette.
  Og nei – det er ikke slik at jeg sitter og godter meg fordi AB er i trøbbel eller at jeg ønsker henne alt vondt – men det er HUN som la opp løpet her, og da må hun også ta ansvar for hva hun har stelt i stand.

  Heia! ❤️

  Jeg så meg nødt til å fjerne noen setninger -Adina

 29. Tommel opp! Jeg liker når mennesker som sitter i hvert sitt hjørne av konflikter prøver å møtes for å om ikke annet høre hva hverandre har å si. Det handler ikke om å bli enige tror jeg, det handler om respekt for “motstandere”, være voksen, lære noe kanskje (læring kommer i fredstid ) – og hvis det handler litt om å prøve å unngå å bruke politiets ressurser på “sånt” også, så blir jeg glad. For vi har faktisk virkelig alvorlige saker her i landet som de burde få jobbe med.

  Det hjelper ikke at “alle vi andre” sitter med popcornet og blir “skuffet” over at de det gjelder velger å forsøke å drøfte litt seg imellom. Hva sier det om oss? At vi ikke ønsker endringer, men drama? Nei til anmeldelser, ja til dialog! Nei til juks, uetikk, stygge kommentarer, latterliggjøring, ja til skjerpings. Jeg har tro på en ryddigere influencer-bransje i fremtiden. Jeg tror på at du bidrar til endringer Adina – som faktisk også kan slå positivt ut for influencerne selv.
  For oppskriften på fiasko er jo kunder som ikke kommer tilbake til “butikken” pga hva det måtte være som er grunnen. Butikker må være gode på kommunikasjon, tillitsforhold, kundeservice og kvalitet for at kunder skal ønske å handle, gjør så de trives, gjør så de vil komme tilbake.

  Sånn som bransjen har utviklet seg, så setter jeg ikke mine “bein der”. Beklager, men sånn er det. Jeg kommer nok tilbake hvis det blir “pussa opp” litt 🙂

  Når det er sagt, så fins det jaggu mange “kunder” som oppfører seg ganske dårlig også (lesere i denne sammenheng) ..

 30. Jeg håper for Guds skyld at du ikke gikk på det som står i dagens offerinnlegg. Jeg føler virkelig med deg som har måttet sitte i 2 timer (så at du korrigerte til 2 t.) å lese meldinger fra gråtende AB som kom med all verdens dårlige unnskyldninger på hennes onde handlinger. Uansett hva man opplevd av dritt i barndom/oppvekst og voksenliv, så gir det ingen noen rett til å være stygge og onde mot andre mennesker. Som voksne er man selv ansvarlig for eget liv, lykke, følelser og valg. Det et er ikke samfunnet og alle andre som har skylda. Mennesker som henne ber om unnskyldning/spiller angrende synder kun når de kan oppnå fordeler; i dette tilfelle kun for å redde sitt eget skinn og unngå at motandmeldelse. De manipulerer og spiller på dårlig samvittighet, får offeret dit de vil og så er de tilbake til det samme gamle igjen, og så er det samme runden om igjen og om igjen. De endrer seg ALDRI! Jeg er glad og lettet for at du er i dialog med en jurist som sikkert gir deg gode råd. Det som kom fram i innlegget til AB forundret meg ikke. Jeg vet at det alltid er en grunn for at folk er som de er, og handler som de gjør, og svaret fins som oftest i barndom og oppvekst. Det gir en forklaring på noens atferd, men det er absolutt ingen unnskyldning for stygge og onde handlinger.

 31. Bare dette med å legge på bittelitt. Smøre litt ekstra tjukt på og servere småløgner i ny og ned. For 3 timer høres jo vitterlig bedre ut enn 2?

  Minner om eksen min 🙄

  1. Min eks også! Heldigvis har vi ikke barn sammen, de hadde jeg fra før. Manipulerende, voldelig i fylla, truende og spilte på min samvittighet og følelser daglig. 4 år i et mareritt! Er over 3 år siden jeg forlot han, men det gikk over 1 år før jeg fikk fred fra han. Måtte true med å anmelde han til politiet før han til slutt gav seg og han fant ei ny dame og herse med. Jeg ble skikkelig sjuk av det og det tok mange år å bygge meg opp igjen, både fysisk og psykisk. Sliter enda med PTSD V og mareritt.
   Ser tydelige tegn hos AB til å spille martyr, og forsøk på å få sympati.
   Tviler ikke hun har hatt tøffe runder i livet, de aller fleste har ikke et liv som er rosa og går på skinner. Man er ikke konstant lykkelig, det er umulig. Hva hun har vært gjennom har vi hørt om hundre ganger før, og det var tåpelig og harmonerte ikke i det som liksom skulle være en unnskyldning! Sorry AB, men jeg kan ikke se noen steder at du har sagt unnskyld til NOEN tidligere. Innlegget er bare pinlig!

 32. Trampeklapp for deg Adina. Har fulgt bloggen din i lang tid og er svært imponert av deg og din fantastisk gode jobb ! Hurra for at du finnes og tusen takk for all god underholdning og all god opplysning du har gitt oss alle ! ❤

 33. Jeg er veldig overrasket over AB sitt siste innlegg. Hun beklager at hun anmeldte de som hetset henne. Hvem har hun anmeldt som har hetset henne?

 34. At du makter, Adina. Applauderer deg og hva du gjør, samtidig kjenner jeg meg drenert for energi på dine vegne.

  Jeg tror ikke nødvendigvis at AB selv er klar over at det hun bedriver i sitt seneste blogginnlegg er et spill -hvor hun bruker emosjoner som en teknikk for å vinne andres empati og lojalitet, så vel som å fjerne “all tvil” om at hun er et offer i denne saken.
  Tror faktisk at dette er hennes oppfatning av det hele, nettopp at dette er et angrep rettet mot henne -og istedenfor å erkjenne noe som helst og deretter ha en ydmyk “approach” hvor hun legger seg flat, peker hun heller fingre vekk fra sitt eget ansikt. Uviten om at for hver finger hun peker mot en annen -peker to tilbake mot henne selv.
  Hun oppnevner en rekke hendelser fra tidligere i livet sitt og/eller hendelser som ikke på noe sett og vis kan knyttes til den aktuelle saken hun nå står opp imot -for å sette munnkurv på motparten. Hendelser knyttet til livet hennes på det høyst private plan -som jo vekker en viss empati og medlidenhet i folk flest. Og dette med overlegg, tror _jeg_.
  For skulle Adina nå “beint drite i” hva AB har sagt (-og nå skrevet på sin blogg) og bare fortsette med saken helt upåvirket av hva AB har ytret; vil jo Adina se ut som et uempatisk monster -med eneste agenda å drive heksejakt. Og så vidt jeg har oppfattet det er ikke det hensikten med noe av det BOTB bringer fram i lyset, for det synes tvert imot å være å få fram rusk i maskineriet bak større bedrifter -og ikke groms fra privatlivet til enkeltpersoner. Så det AB nå gjør er å være ekstremt utspekulert og taktisk -til egen vinning.
  Hvor vidt dette er en personlighetsforstyrrelse eller hva enn -er ikke opp til oss å konspirere eller ytre oss om, ei heller om Adina nå er blitt manipulert av dette vedkommende. For det er meget mulig AB framstår som lite intelligent, men akkurat dette trekket er kalkulert til fingerspissene -og taktisk veldig smart. For å skulle redde sitt eget skinn, vel og merke.
  Bare la oss holde oss for gode til å nærmest være nedlatende til Adina og hennes eventuelle nedtonede tilnærming til saken videre -for vi er ingen til å kreve noe som helst fra et annet menneske på det viset, og spesielt ikke i en presset situasjon som omhandler noen som helt åpenlyst ikke er noen å “leke med”
  I tillegg burde vi ikke håne ydmykheten -men heller hedre den.

  For hva er det egentlig vi vil ha? En saklig og god debatt, eller vil vi ha blod?
  Vil vi ha en “ledertype” som søker rettferd på vegne av sin flokk -eller vil vi ha en push-over vi kan dytte foran oss for når vi ikke selv vil ta støyten?

  Vi mennesker er så uendelig nyanserte og kompliserte at vi ofte ikke har evnen, faktisk, til å sette oss inn i reaksjonsmønster og adferd hos noen som gjennomgår en prosess vi selv ikke har vært gjennom -og på grunnlag av det burde vi bare forholde oss til de åpenlyse fakta, hvilket her blir at Adina sikkert har 1000000 tanker gående på dette tidspunktet -og ikke har behov for våre meninger om hvordan hun bør håndtere det.

  Vi ønsker vel så og si alle det samme.. Det er noe jeg oppriktig tror på. Men at vi også kan la oss rive med noen ganger, er noe jeg også har forståelse for.

  Du er en fair spiller Adina, den skal du ha. Jeg liker moralen du fører, og beundrer pågangsmotet ditt.. selv blir jeg matt og anpusten av hele sirkuset, så jeg kan ikke engang forestille meg hvordan det er å drive denne bloggen.

  Så, takk.

 35. Jmf. ABs siste innlegg: Når både Etos og Logos er long gone- er det på tide å dra frem gode gamle Patos!

 36. Det høres ut som AB i god kjent stil i det siste innlegget. Alle her vet at hun gjør det for å prøve å redde restene. Går selvsagt ikke på dette her. Hun er den hun er! Farlig og utspekulert som alltid. Hun vil nok kontakte DN, for å få frem dette her, så hun kan gå kanskje seirende ut. Alt det arbeidet du har gjort fo å få frem hvordan hun opererer, så håper jeg du tar riktig valg. Du er en tøff og intelligent dame, og du vet hun ikke hadde kommet noen vei med anmeldelsen. Stå på! Heia Patron.

 37. Jeg skjønner at du vil være anonym, men selv tror jeg ikke det er smart. Nettopp på grunn av det troe bloggerne de kan ”ta deg” Står du fram så vil du stå sterkere 🙂

  1. Ikke enig om anonymiteten, den er viktig. Bloggens innhold er det som skal være i fokus og ikke hvem som skriver. Alle ønsker ikke å være i rampelyset og det må respekteres.

   At AB driver et skittent spill bør få konsekvenser. Etter dagens frekke blogginnlegg kan det virke som hun vrir seg unna alt. La oss se neste trekk. Det kan være flere som står frem og anmelder og Adina kan overraske.

 38. Stå på Adina! Jeg har vært fan av denne bloggen lenge men aldri kommentert før nå. Du skal vite at vi er mange som støtter deg oppi dette, og jeg skal personlige donere en god slant dersom du faktisk skulle gå rettens vei mot AB. Så mange bloggere svindler, lyver og tror de er over loven og forventer at alle andre skal se en annen vei for at de få skal tjene penger. De skal får erfare at det finnes mennesker der ute som ikke lar seg hverken true eller kjøpes, og som står opp for det som er rett. Det er helt bak mål at AB har anmeldt deg når du ikke har gjort noe kriminelt, jeg blir helt kvalm. Har dessuten mistet all respekt for ML som valgte å støtte ABs falske offerrolle i et forsøk på å true folk bort fra å bruke ytringsfriheten. I mine øyne er de like kriminelle begge to og jeg håper at dette skal få konsekvenser for dem. Godt at DN fikk uttalelser fra to profesjonelle på dette området, slik at flere folk nå kan få øynene opp for hvem det er som har begått lovbrudd i denne saken.

  Tror ikke et sekund på at hun har blitt nedringt av noen som har utgitt seg fra å være deg, dette er garantert løgn for å innta en offerrolle.

 39. Men jeg skjønner ikke helt.. Har AB trukket anmeldelsen mot Adina eller ikke? Hvorfor er dette plutselig greit?!

  1. Mona
   Står i innlegget her at anmeldelsen ikke er trukket. Om AB ikke er helt hjerteløs, så trekker hun anmeldelsen! Spent på neste AB trekk!

Comments are closed.