UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 44

UKAS SNERT:

Morten Hegseth og Flyfrua har flere ganger flydd i tottene på hverandre. Eller, flydd og flydd, de har vel heller vist at de ikke har kjemi, for å si det sånn.

Da VGTV kom med en forespørsel om hun ville være med i “70 spørsmål”, som er en morsom spalte på VGTV, ville hun vite hvem journalisten var. Da hun hørte at det var Hegseth, takket hun nei.

Morten tok dette personlig og “blikka” henne på et event de begge var på i ettertid.

Det hender at Morten takker ja til spons, og nå for en klipp. Da var Flyfrua raskt på vingene og landet i hans kommentarfelt:

Pilotfrua fikk gutten til å merke om, men hun var fremdeles ikke fornøyd. (Hadde jeg ikke visst bedre ville jeg trodd hun var ute etter min jobb som Blogg-politi).

(Skjermdumper mortenhegseth/Instagram)

Fantastisk! Ikke bare fikk hun Morten til å merke innlegget korrekt, men har også satt seg inn i markedsføringsloven, noe som er uvanlig til blogger å være.

Jeg elsker snerten. Hvem hadde trodd ar Flyfrua var så morsom.

UKAS SVAR:

Jeg kan ikke skryte på meg å være en like ivrig leser av Kvinneguiden som Linnea Myhre. Kan noen? I podcasten sin fortalte hun at hun scroller på Kvinneguiden samtidig som hun ser på “God morgen Norge”, hver eneste morgen.

Jeg titter innom, men jeg synes det er et slit å holde seg oppdatert. En tråd kan gå fra femti innlegg til tre hundre på et par dager. Det orker jeg ikke. Mulig jeg må spørre Linnea om hun kan holde meg oppdatert.

Jeg fikk i hvert fall med meg at en person nektet å godta det faktum at en bloggere ikke er en dagbok på nett, men et firma. Men vedkommende så det slettes ikke slik. Da var det noen som tok én for laget og fortalte hvordan det hele var:

(Skjermdump kvinneguiden/Rampelys)

Jeg håper det ble stille.

UKAS SKRYT OG TAKK:

Ikke siden styret rundt Vixen i januar/februar, har vi hatt så høy plassering som vi fikk etter “Anne Brith-saken:”

(Skjermdump blogglisten.no)

Ny rekord og det helt uten clickbait, lettkledde bilder, operasjoner eller et brudd. Bare ved å fortelle sannheten. Jeg takker dere!

Apropos Vixen, når skal noen i den leiren komme på banen, og på en skikkelig måte fortelle om Vixen er avlyst eller ikke? Såpass profesjonalitet kan man vel forvente. Eller?

Jeg satt faktisk å leste igjennom våre innlegg fra den perioden. Utrolig hvor mye vi greide å avdekke, og ikke minst hvor svett vår venn, SvartePetter, ble. Kanskje det er Svartepetter og vår skyld om Vixen er død.

UKAS SKUESPILLER:

Her om dagen kom Frua med en nyhet:

Det blir gøy, hun har jo tross alt flere års erfaring:

(Skjermdumper carolinebergeriksen.no)

Vent, hun ble da skuespiller.

UKAS DÅRLIGE UNNSKYLDNING:

I forrige “Sett og Hørt” skrev jeg om Ann Mariell og normalisering av plastisk kirurgi. Hun fortsetter:

Jeg tok på meg sko, men mulig de ikke lignet hennes, for jeg forsto fremdeles ikke poenget hennes. Ikke satt jeg heller.

Det er forskjell på å være åpen om det og ta ungene som leser bloggen hennes med inn på operasjonssalen, klikkagne om operasjonen og vise før og etterbilder. Da er man ikke åpen, man fremmer og normaliserer. Ferdig snakka.

Selv Frøkna, som må sies å være en versting, sier dette i et intervju i 730.no:

(Skjermdump 730.no)

UKAS SØK:

Sophie Nilsen har googlet seg selv og fikk opp dette:

(Skjermdump sofienils1.blogg.no/Google)

Jeg kan opplyse om at “havrelapper” er noe jeg søker på daglig. Hun er tross alt venninne med kakebakemor, og da tar jeg det som en selvfølge at hun har lært noe.

Jeg får søke på cupcake neste gang.

Adina xoxo

85 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 44

 1. Kjempe gøy lesing! Skulle fått med siste nytt om AM og drittkasting til kakebakeren også… se Mads Hansens instastory

  1. Dette er for uke 44, altså forrige uke😊😊
   Jeg kommer med et eget innlegg om Anna R denne uka😊

  1. Det er slutt, noe som har stått i alle avisene her til lands😊
   Dette innlegget er for forrige uke😊

 2. Blitt blokkert av villapaprika på IG. Skrev at hun spør i bloggen om noen trenger interiørveiledning, og at jeg i løpet av de siste to år har spurt om det flere ganger på Mail og messenger, aldri fått noe respons. Spurte også på ig om to andre ting, 1) hvorfor hun skriver mange innlegg om alt det negative folk mener og sier om henne (hun påstår det, men det står jo aldri noen steder) , for oss som ikke kjenner henne eller nærmiljøet eller bakgrunnen hennes blir det veldig kjedelig med innlegg vi vanlige ikke skjønner noe av. 2) Pop-up reklame som kommer midt over innlegget flere ganger i løpet av sekunder. Ferdig med den bloggen. Paranoid og lite imøtekommende blogger😔!

  1. Flink du som er ferdig med bloggen. Jeg følger kun for underholdning og drama. 😄 Å mate nettrollene gir klikk og penger så hun klatrer litt oppover på blogglisten. Pop-up reklamen forsvinner forresten av seg selv etter 10 sek. Aldri noen respons på 2 år? Wow. Jeg skjønner ikke at noen finner inspirasjon i bloggen hennes med et hjem som kun ser mørkt dystert og trangt ut. Hva skal man med interiørveileder i dag? Utrolig hva man finner på Google helt gratis. Der er det masse inspirasjon å hente med mange gode råd og tips fra folk som faktisk har utdannelse innen interiør/oppussing. Lykke til. 😊

 3. Hvorfor dro Sofie Nilsen hjem fra la ?? Jeg nekter klikke meg inn å se «den dramatiske grunnen»

  1. Mener å huske at det var fordi hun hadde hatt det tøft psykisk den siste tiden, og innså på turen at det ikke var så lurt å «rømme fra problemene». Korriger meg gjerne hvis det er feil!

 4. Du treffer som alltid Adina, tusen takk🥰!
  Kommentar til innlegget:
  Jeg er sykt skuffet over AnnMariell eller hva som er det egentlige navnet. At hun har fått skrive og legge ut, og i det hele tatt fremme plastisk kirurgi på bloggen sin, i tillegg gjort i Tyrkia, og uten at noen sabler det ned??!! Har ikke sett eller hørt noe om det i media. Har vi begynt å godta sånt tull og vrøvl? Blir provosert av folk som tar silikon både i hue og ræva. Og nei, jeg har ikke prøvd å sette meg i hennes sko som hun sier, skoen var altfor liten…

  1. kvinneguiden.no. Klikk deg så inn på «forum» og «rampelys» og så er det bare å velge mellom galskapen. Du må registrere deg for å kunne kaste deg inn diskusjonen. Lykke til. 😊

 5. Har avisene skrevet om bruddet? Ærlig talt. Det skrives nok i gossip avisene, men ikke de med tyngde. Hvem bryr seg med det? Noe mer uinteressant, og da attpåtil at bare hun kan si ting fra hennes side. Sikker på at han gikk!

  1. Klart han gikk, ellers ville hun ikke presisert at hun dumpa han. Virker som hun har dumpet alle mennene i sitt liv, for det er selvfølgelig dem det har vært noe galt med og ikke henne. Rart med det. Flere nettaviser som har skrevet om bruddet og hun føk rett opp til 2. plass på blogglisten. Ingenting er så galt at det ikke er godt for noe, og det gjelder å smi mens jernet er varmt! 😊

 6. Er det bare jeg som mistenker at mange av disse samtalene/meldingene Martinehalvs deler er noe hun selv sender, til seg selv? Hun får fryktelig mye til å ikke være SÅ kjent

 7. Jeg tenkjer akkurat det samme om Martine Halvorsen og flere når det kommer til dickpics. Vi er da flere som får det. Det virker som det er noe Marty vil skryte av. Dukker opp veldig ofte for å si det sånn. Jeg nevner aviser med tyngde. DN, Finansavisen, Fedrelandsvennen, Aftenposten. Snakker ikke om VG, Dagbladet, Nettavisen og det skvipet. De skriver nok ikke om et brudd for en blogger. Ikke alle som engang vet om noen bloggere. Ihvertfall ikke blandt min omgangskrets. Vi som leser blogger er i mindretall.

 8. AB klatret på blogglisten der ja. Vil du ikke dele hus 50/50, så er det over og ut. Jeg tenker Erik gikk.

  Fjernet en setning -Adina

 9. Adina da, det er jo ikke rart du ikke skjønner poenget til AM. Hun ber deg jo sette deg i sine sko – ikke ta på de 🙄

 10. Det er utrolig gøy å lese denne bloggen! Dere er min desiderte favoritt i blogg-verdenen. Flott at noen ser på all galskapen med litt skråblikk! Gleder meg allerede til neste innlegg! 🙂

 11. Trist når forhold tar slutt, og jeg skjønner at det ikke er lett å være AB for tiden.
  MEN! I siste innlegg skryter hun igjen av seg selv ved å si at hun hører mange si «Du er så sterk, Anne Britt». Hun sier videre at hun må tenke seg om når det gjelder hva hun skal dele om bruddet, for ikke å såre eller sverte noen. Really?! Fiffig måte å si noe drit om eks’en samtidig som hun får sagt at hun selv er omtenksom.

  1. Ja, og med det skaper hun enda flere spekulasjoner. Spent på hvor lenge bruddet vil melkes og hvor mange clicbaits det kommer før hun ikke klarer å holde kjeft lenger, men føler at hun skylder leserne å få vite sannheten om bruddet. Hun har tross alt delt alt fra første date. Ironisk det hele med tanke på at coachen Peter tok opp KARMA på 100-dagers prosjekt gruppa på Facebook for ikke så lenge siden.

  1. Jeg tenkte å skrive om denne saken, men ser at en fotograf kom meg i forkjøpet. Jeg har ikke noe å tilføye, så jeg anbefaler alle å lese hva som er skrevet. Meget bra😊 Trykk link 😊

 12. Kan du ikke skrive om julia nyland snart? Om at hun selger klær hun aldri sender, ikke gir penger tilbake, selv etter å ha sendt melding om det! Tror det har vært 5 tråder på jodel jeg har fått med meg av dette temaet, hvor mange har kommet frem å sagt dem heller aldri fikk det dem betalte for! Hvis du går inn på bloggergossip, så er den en ny tråd fra 20 timer tilbake hvor en til skriver om at hun ikke fikk klærne! Hvor hun har sendt meldinger å spørt etter dem, og heller ikke fått pengene tilbake. Blir utrolig provosert da det har hendt meg også, betalte 1000kr som hun fikk rett i lomma uten at jeg fikk klærne.. og aldri noe svar! Er på tide at det kommer frem, så hun slutter å stjele penger av yngre følgere som kanskje ikke har så mye å rutte med sånn som henne..

  1. Anonym: Jeg vet liksom ikke hva jeg skulle tilføye saken uten å ha snakket med henne🙄 Du forteller hva som er hendt, og tatt i betraktning alvorlighetsgraden, føler jeg at det er andre enn meg som burde se på dette.

   1. Du kan jo lage et “det jeg lurer på”(?) innlegg som jeg husker dere hadde før… Husker jeg likte dem. Dlere ting som kunne vært med der

 13. Obs, obs, jeg tror jeg leser mellom linjene hos AB (ja, jeg er dessverre så slem). Jeg tror dette er et kalkulert brudd (har vi egentlig sett dem sammen på ordentlig på lenge?) (jeg bare nevner det) . Passer ikke dette greiene her inn i forhold til nytt hus, nye (og spennende🤨?) forretningsideer og sist men ikke minst, en etterlengtet pause for å dysse ned hva de stakkars «nettrollene» måtte igjennom av hets, arbeidsgivermas og uthenging. Aner vi forsøk på å tie ihjel ting og late som det blir en fresh og ny start her og at absolutt ingenting hendte? Ikke la dere lure folks, her er det ugler i posen, som gamle grandtante sa🤣!

 14. Tips til sett og hørt for uke 45:
  De som forhåndsbestilte boken til Isabel Raad får den etter den kommer ut i butikk…. En uke etter….

  1. Vilde: Ser at Egmont er kommet på banen med forklaring, men kjip for alle som har bestilt og trodd at de skulle få den før alle andre 🙄

    1. Vilde: Det skjønner jeg veldig godt. Skuffende for alle som har bestilt. Her kunne en liten kompensasjon vært på sin plass 🙄

 15. Jeg digger denne bloggen. Jeg tar meg inn lese alle rosabloggene for å tippe hva av det som dukker opp her 😅
  Skal dere anmelde Pihl i hjertet?

   1. Blir nok å gjøre med alle de idiotiske rosabloggernes nye bøker🙈. I gamle dager skrev man biografier når man hadde et levd og innholdsrikt liv, nå skriver man bok når man nylig har gått ut av videregående, har pumpet opp kroppen og ligget med 30 stk…på TV…. Kontraster….
    Du får få noen gjestebloggere til å hjelpe deg med anmeldelsene, så du slipper å lese alt mølet selv Adina❤️ God helg!

 16. Nå er hun igang med å henge ham ut på snap. Han har tydligvis snappet med en 17 åring ref snap til AB.

 17. Hvem er det som trenger oppmerksomhet? Og som tjener penger på spekulasjon? ivertfall ikke slampene på KG heller AB som tjener fett på bruddet.

 18. Slampelyst? Det rimer jo ikke engang på Rampelys..
  Det er AB som bør skamme seg som kynisk og kalkulerert legger ut bloggposter kun for at folk skal spekulere. Nei, legg ikke skylda på andre og spill offer. Heldigvis er det svært svært få mennesker som oppfører seg som AB ved brudd. Normale folk som er såpass kjent at brudd kommer i sosiale medier/pressen, går ut med at de er gått fra hverandre and that’s it!! 😊

 19. Det du driver med er forresten å legge opp til brukerdebatt. Det burde du vite fra Slampelyst. EOD

 20. AB er i gang igjen på insta, ser ikke ut som det har skjedd en puck. Hvis hun er lei seg er hun en god skuespiller 🧐….

 21. Apropos KG brukeren som burde gått til Specsavers… Det har ikke blitt stille, har akkurat vært en laaaaang “debatt” i tråden om bloggerbarna. #godagmannøkseskaft

 22. Er det bare meg som merker mye mindre reklame i feeden til AB? Jeg har henne ikke på snap eller insta, men så det ihvertfall når jeg var innom bloggen.

  1. M: Jeg hadde tenkt å skrive om at hun klaget på fotografen, men så har en fotograf kommet meg i forkjøpet. Siden jeg ikke har noe å tilføye blir det ikke innlegg om det. Det skrev jeg lenger opp.
Anbefaler å lese det innlegget. Link finnes lenger opp.
Når det gjelder kakebakeren har media sagt det som er å si om den saken. Hører også at kakebakeren har fått så mange bestillinger at hun er fullbooket fremover. Hurra for det! 😊👏🏻

 23. Blir du å skrive noe om Anna Rasmussen og kontraktsbruddet rundt kakebordet? Så du skrev det skulle komme ett innlegg denne uken, men det er allerede lørdag 😱 Venter i spenning 🙈

 24. For de som vil lese mer om AR, vil jeg anbefale bloggen Gryende tider. Hun som skriver den tar der et knallhardt oppgjør med AR og kakebakesaken som endte feil…

 25. Syns det er skuffende at du ikke har fått ut et innlegg om dramaet rundt AR. Begrunnelsen at noen har skrevet et fb-innlegg som noen har kommentert her syns jeg er syltynn. Du får faktisk penger fra folk sin private lomme for å skrive denne bloggen, også klarer du ikke å få ut et innlegg når det faktisk skjer noe uten om det vanlige.

  Skjønner ikke hvordan du mener du fortjener å få penger for bloggen når du produserer i gjennomsnitt to innlegg i uken hvorav begge egentlig bare er oppsummeringsinnlegg. Håper du klarer å finne tilbake til den iveren som du tydelig hadde mot blogg-Norge når du startet denne bloggen.

  1. Vilde: Ja, jeg har Patreon opprettet fordi noen hadde lyst å gi, men jeg synes det er pinlig å nevne den da jeg føler at det er som tigging. Jeg ble oppfordret av lesere til å opprette den, og du ser sikkert at den sjelden blir nevnt.

   Du sier de to innleggene jeg produserer er oppsummeringsinnlegg, men hva mener du at et innlegg om AR ville blitt? Og ett om bruddet til Anne Brith? Oppsummering.
   Jeg gjør så godt jeg kan og vil minne om at jeg ikke lever av bloggen og heller ikke produserer innlegg om meg selv.
   Jeg bruke mye tid på innleggene, da det skal innhentes opplysninger og evt. beviser. Selv et oppsummeringsinnlegg tar noen timer, tro det eller ei.
   Jeg har lagt merke til at flere har prøvd seg på samme ideen som dette, men etter en tid er de borte. Jeg vil tro at
   de oppdager hvor mye tid som egentlig går med til noe som ser så lett ut, og de gir opp.
   Så noen uker blir det kun to innlegg og noen ganger flere, sånn må det bli, dessverre.

   Jeg forstår absolutt hva du mener, og jeg skulle ønske jeg hadde tid. Jeg er heller ikke en nyhetsblogg som skriver om det som skjer der og da. Jodel er gode på nyheter😊

   Jeg er ikke MOT blogg-Norge, jeg er FOR redelighet og lovlighet.

   1. Jeg synes du gjør en kjempejobb, Adina!! Det er vi mange som synes!! Det var et godt tilsvar på kommentaren!! 😘

  2. Jeg er uenig med deg. Synes Adina leverer kvalitets-innlegg som ofte bærer preg av at hun har jobbet svært mye med dem. Jeg foretrekker en slik blogg fremfor en med daglige, dårligere innlegg. De pengene jeg, og forhåpentligvis en del andre, gir til Adina, gis med glede og fordi jeg håper at hun kan fortsette å bruke like mye tid på den som hun gjør nå. Og det er åpenbart myyye tid!

 26. Og SE vil fjerne silikonen. I brystene vel og merke. Etter å ha gjort seg totalt ugjennomkjennelig i ansiktet og kropp, er det kanskje på tide å begynne et sted. Men å spørre leserne sine om hun skal gjøre det eller ikke, hører ingen plass hjemme. Vet er veldig mange som svarer at hun bør beholde de. Skal det ikke snart komme en lov, hvor en ikke skal snakke plastikk?

  1. I kommentarfeltet hennes gir leserne gode tips om hvilke metoder som er best å bruke om du vil ha større pupper. Ikke bra SE!

  1. DN tok kontakt med meg etter innleggene om Anne Brith AS og metodene hun bruker for å kneble folk. Vi har ventet på denne saken og har hatt hyppig kontakt med journalisten. Jeg kommer med innlegg straks.

   1. Flott at ei avis tok tak i det. Men hvorfor holder de denne bloggen utenfor? Nå blir jeg som Morten, Harm på dine vegne. Du burde virkelig fått dette kreditert.

    Ser også at samarbeidspartnerne til AB vel ser på disse klagene som ingenting å bry seg om, spesielt om disse ikke kan vise til at de legger igjen mye penger hos disse.

    Men jeg er enig med AB at det er betenkelig med at en som er i en posisjon til å kunne sjekke opplysninger om henne bør avvikmeldes, jeg hadde nok gjort det samme.

    Det er dermed ikke, og jeg gjentar ikke, sagt at jeg er enig i alt AB foretar seg når det kommer til eksponering av barn.

 27. Adina, jeg håper virkelig du gjør noe med dette, eller at ihvertfall Landsem går ut og kontakter DN. Og at bloggen her, med alle bevis ikke ble skrevet om, er tragisk. Veldig dumt at anonyme har sendt Mail, og ikke med navn. Proviant kassen var her på døra, jeg tenkte AB med en gang, og da ble det selvsagt NEI. Hun glemte seg i et innlegg, og skrev at hun lurte på hva hun skulle handle inn til middag for uken. Så om ikke det er grunn nok til å avslå henne som markedsføringskanal så vet ikke jeg. Syntes innlegget i DN gikk litt i AB favør, så please, kom frem med all fakta, så det ikke blir så ensidig. Og du gjør en kjempejobb Adina! Hun som skrev negativt, kan lese noe annet! Du er bare et menneske.👏👏👏. Stå på, men jeg håper denne avisen får litt mer kjøtt på benet fra andre som er av samme oppfatning, og har opplevd det samme som Gro.

 28. Vet du gi så du ikke kom til å skrive om AR og kakedrama, men nå har AR hengt ut kakebakeren på bloggen sin hvor hun påstår at Kristina røpet bryllupsdatoen som liksom var hemmelig… på KG skriver noen at AR allerede hadde lagt ut når de skulle gifte seg, så her lyver hun i så fall.

 29. AR skriver på bloggen sin at Bryllupet er TO dager unna.. kakebakeren la ut bilde dagen FØR bryllupet og gratulerte de med morgendagen..

Comments are closed.