UKAS JODEL UKE 44

Kristine Ullebø:

Jodel har lest Kristines årskavalkade for 2017:

Midt mellom Vixen, fester, eventer, venner og Pepsi Max, nevner hun denne skjærefjølen som har rukket å bli hennes beste venn.

Blir det en ny brødkniv i 2018?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Div.

Jodel jublet da de hørte nyheten om at Sophie Elises venninne, Sandra, endelig hadde født. Dette hadde de ventet lenge på:

Nå er Jodel bekymret for at det blir 10 år med babybilder.

Når november kommer vet Jodel hva som venter:

Jodel hater det like mye hvert eneste år:

En november uten Ecco og Movember, er som en desember uten håndballjentene og jul. Og som en januar uten Ecco på Tise.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Anna Rasmussen:

Jodel leste i VG at en stakkars kakebaker, som hadde sponset Anna og Jan med kaker til bryllupet, ikke hadde fått omtale av kakene sine, slik hun var blitt lovet.

Fra borgen i Søgne ble det opplyst at Anna ikke likte kakene. Og det var faktisk ikke Jan sin skyld denne gangen. Fotografen var syndebukken:

Jeg aner ikke hvem som knipset bildene den dagen, men jeg vet at Jan Banan er Annas faste fotograf, så kanskje er det Jan sin skyld likevel.

Jodel lurer på hvorfor ikke Anne Brith fikk kakebake jobben:

Sluppet drama? Om Mor sjøl ikke fikk den omtalen hun var lovet? Jodel da.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Anne Brith:

Åj, åj, Jodel har fått nyss i et nytt kakesamarbeid:

Godt ikke Anna er involvert.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jodel:

Om du ikke har Jodel og lurer på hvordan det egentlig fungerer, da spesielt på Bloggergossip-tråden, har Jodel svaret til deg:

Dette beskriver nøyaktig hvordan det er. Nøyaktig!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bloggomtoppbloggere:

Denne uka har vært intens. Det har vært lest og diskutert om “Anne Brith-saken” og nå “Anna Rasmussen-saken.” Jodel er spent og har forventninger til meg:

(Skjermdumper Jodel)

Beklager å måtte skuffe, Jodel. Når jeg leter etter Jodler, leter jeg etter humor. Dette er hva jeg fant denne uken. Men ja, denne uken har vært innholdsrik på alvorlige hendelser.

Adina xoxo

68 thoughts on “UKAS JODEL UKE 44

 1. Er moment studio som knipset det bryllupet. Frekt av Anna og ikke gi beskjed om at bildene ble forsinket også angriper hun bakeren i stedet for å beklage seg!

  1. Hun burde selvfølgelig også inngått en kontrakt med fotografen om levering av kakebildene i rett tid.

 2. Er AB og Hilton venner igjen? Nok en «venn» som ikke tok henne i forsvar. Gode venner si.

 3. Faktisk så tror jeg på det også. Hun var veeeldig tidlig ute med huskjøp sammen. Han har penger.Dette har hun jo utlevert på bloggen selv. Hvor dårlig det var av han og ikke investere like mye som henne. Dessuten skrev hun jo at han like på striooere på Insta osv. Skjønner han ikke kjøpe hus så hun kunne komme seg til Bærum. Alt jeg skriver har hun lagt ut selv på bloggen. Og kanskje han skjønte mer når han leste»når trollet kommer ut i lyset».

  Jeg måtte fjerne noen ord -Adina

   1. Foreldra hans har hytte på Oustøen, så dei er nok velbemidla.

    Fjernet en setning/spekulasjon -Adina

  1. Man har hele tiden forstått av det AB har skrevet og snappet at han ikke har vært interessert i å eie noe sammen med henne eller flytte til Sørumsand.
   Har aldri skjønt hva de to har hatt til felles.

   Fjernet noen setninger -Adina

   1. Ja, nå blir det sikkert hus i Sandvika som hun skrev om i innlegget «Her skal vi bo». I flere år har hun skrevet om flytting, visninger og hus, og endelig skjer det noe!
    Gleder meg til å se huset! 😊

 4. Uansett om kaken var god eller ei, så har hun en avtale med bakeren, og AVTALER SKAL HOLDES! 🙂 Hvis ikke er det rett og rimelig at hun faktisk betaler de 16 000,- eller hva det var….

 5. Helt enig med Madelen! Noe så frekt! Hvis mammaen skriver noe negativt om kakene nå vet vi at det er hevn.

 6. Hun har sikkert prøvesmakt før hun inngikk samarbeid om sponset kakebord til bryllupet…sååå…

 7. Så bakemor har dumpa pizzaboy. (Eller var det omvendt tro??)
  Han er ung, pen, kjekk, har penger, venner, fast inntekt, god økonomi, ingen økonomiske bekymringer og han har livet framfor seg.
  Glad han kom seg unna i tide. (Før 50/50 eierskap i en bolig til mange mill.)

 8. Som fotograf så kan jeg skrive under på at det tar tid å levere det ferdige produktet, MEN. Her kunne Anna gjort sin del av jobben, som bare skulle mangle når hun får noe gratis. Nemlig å høre med fotografen på forhånd om bilder av kakene kan leveres tidligere enn de andre bildene. At hun ikke visste at det kom til å ta så lang tid med bildene er bare tull! Man skriver gjerne en kontrakt med fotograf også, hvor det står hvor lang tid det vil ta før bildene blir levert. Her har hun rett og slett ikke lest kontraktene sine. Nå ser jeg at Anna har postet et nytt innlegg, med profesjonelle bilder av lokalet. Her har hun utelatt den store kaka, men man ser de små makronene. Her har hun ikke skrevet hvem bakeren er, kun hvem fotografen er da det også er spons. Hadde jeg vært bakeren ville jeg ha sendt en faktura med beløpet som skal betales! Det er bare rett og rimelig når kontrakten ikke blir fulgt, og når hun i tillegg deler bilder av kakene uten å skrive hvem bakeren er. Håper fremtidige samarbeidspartnere tenker seg om en ekstra gang…

  Så kan man jo diskutere om det er så ille at bakeren må vente i 4 uker i stedet for 2. Men det har egentlig ingen ting med saken å gjøre! Fordi en kontrakt er en kontrakt, og når man skriver under på den så skal man følge den. Så får bakeren ha sine grunner til hvorfor det skal publiseres etter 2 uker. Men jeg tenker at bakeren gjorde helt rett i å gå til media så “tidlig” som hun gjorde, for det kommer jo tydelig frem hvor uprofesjonell Anna er når hun nå unnlater å skrive bakerens navn i sitt nyeste innlegg.

  1. Kristina Andersen har ved flere anledninger brukt samme baker og bakeren hadde spurt henne om hun burde si ja til Annas forespørsel angående bryllupet. Da sa Kristina at hun ikke ville anbefalt det, men om hun gjorde det måtte hun lage en kontrakt med Anna. Så bra gikk det..

 9. Anbefaler alle å høre Kristina Andersen sin podcast der hu snakker om Anna og kakene og at hun håper noen hjelper Anna snart for det er som å se på et bilkræsj🤗😂

  1. Adina! Litt interessant at linken her til Kristinaandersen-bloggen ad. innlegg om mamma’n får stå, mens du har fjernet linken til bloggen Hverdagsklikk som tok opp noe ad. mor sjøl… Kan du informerer om forskjellen, hvorfor den ene referansen får stå, mens den andre er fjernet?!

   1. Er bare linken fjernet eller hele kommentaren? 🤔 Jeg husker ikke hvor den sto 🤔
    Om hele er slettet er det fordi noen av punktene nedenfor er brutt, det har ingenting med linker å gjøre.

    Etter juridisk gjennomgang er og blir kommentarfeltet moderert etter følgende regler:

    -negativ omtale av utseende
    -Omtale av barn
    -Brukerdebatt
    -nedsettende og hetsende kommentarer
    -Oppfordring til kollektiv boikott

    Alle gjør vi feil, men heldigvis er de fleste saklige😍

   2. Adina – du gjorde helt rett i å fjerne både kommentaren og linken til hverdagsklikk. Jeg svarte på den kommentaren og den bloggen inneholdt mye av det du ikke vil ha ikommentarfeltet. Ble der litt mer oppklarende?

   3. Kjapp tur innom bloggen så skjønte jeg hvorfor kommentaren ble fjernet. Samtidig så skjønner jeg frustrasjonen til personen bak AB innlegget. Innleggene burde vært formulert noe annerledes. Mange måter å få fram sitt budskap på.

   1. Tusen takk
    Skal fikse det på androiden, har du peiling på hvordan en gjør det på en iPhone?

 10. Kan dere vær så snille og ta opp Julia Nyland?? Hun “selger” klær på både instastory og Tise men sender aldri tingene folk har kjøpt. Det ender bare med at hun har fått pengene og når kjøper har etterlyst varen skylder hun på at posten har rotet det bort. PLIS dette trenger å komme fram i lyset!!!! Hun er en ordentlig svindler og jeg fatter ikke hvordan hun kan drive(?) en butikk med denne holdningen.

  Fjernet noen setninger -Adina

 11. Anna Rasmussen skriver i siste blogginnlegg:
  ‘’Bryllupskake og kakebord: Kaken skal fraktes til lokalet, og oppbevares. Det er noe som er viktig å tenke på når man velger hvem som skal lage kakene. Vi brukte en lokal hobby-baker til vårt bryllup. Det burde jeg aldri ha gjort… Hun har aldri baket noe for oss tidligere, men Kristina´s Kakeverden laget bryllupskake og kakebord til oss til vårt bryllup. Til neste anledning vil jeg heller bruke en venn eller familie til å lage kakene’’.

  På tide at noen ber jenta komme ned fra sin høye hest. Hun eeeer så frekk!!!

  1. Og der var hun visst misfornøyd med fotograf også.. hvorfor ellers anbefale leserne sine velge venner eller familie til å ta bryllupsbilder? Skriver at fotograf har ofte rettigheter til å bruke dine bilder i markedsføring i etterkant.. Eh ja Anna? Det er helt vanlig? Hvorfor skulle de ellers sponse deg eller gi deg rabatt? For å være snill? Kom igjen.. sett deg inn i avtalar du lager eller drit i det!! Et annet tips er også at om du betaler mer så forblir rettighetene kun dine……

   1. Hanne – nei. En fotograf vil alltid sitte på rettighetene (eierskapet) til bildene vedkommende har tatt. Der kommer åndsverksloven inn. Med mindre du selvsagt avtaler og betaler rettighetene til bildene.

 12. Ja hun fjernet, men jeg har skjermdump. Sistatet ovenfor i min kommentar er direkte kompiert fra innlegget hennes.

 13. Jeg har virkelig null til overs for Anna. En mer uprofesjonell “forretningskvinne” må man lete lenge etter… Hadde jeg bodd i Vest-Agder, hadde jeg bestilt 2-3 kaker fra Kristina umiddelbart og spammet alt av sosiale medier og egen blogg med bilder av kakene, samt skrytt bakeren opp i skyene. Hun fortjener det. Og Anna fortjener å sitte på sidelinjen og se på at Kristina blir heiet frem etter dette. Det hun skrev om både kakebakeren og om fotografen er jo rett og slett hårreisende.

  1. Kristine: Jeg er så enig med deg. Det er fryktelig barnslig og uprofesjonelt gjort av Anna Rasmussen AS. Er det virkelig mulig!? 😱

 14. Har et spørsmål jeg gjerne ønsker å få svar på! Jeg kommenterte en blogg her om dagen, anonymt som alltid. Da bloggeren svarte på denne kommentaren skrev hun i slutten på svaret sitt byen jeg bor i og forbokstaven i navnet mitt, bare for å poengtere at hun visste hvem jeg var. Er dette noe man kan finne ut av på lovlig vis?

  1. Hun kan finne ut lokasjonen din fra IP-adressen din. Eller, hun ser hvilken by signalet kommer fra og det trenger ikke være byen du bor i, om du er heldig. Dra ut kontakten på ruteren din og vent 15-20 min. Vipps, du har da fått en ny IP-adresse.
   Finner hun navnet ditt kan hun ha sammenlignet IP-adressen med tidligere kommentarer som kommer fra deg, med et annet navn kanskje? Hvis ikke er det ulovlig.
   Kan jeg spørre hvem denne bloggeren er? 🤔

   1. Har aldri kommentert med navn, så rart hvis hun skulle forstå hvem jeg er. Det er Sofie Nilsen, og jeg kommenterte det siste innlegget hennes med spørsmål og svar.

   2. Og jeg tenker nok kommentaren traff et litt ømt punkt, ettersom hun prøvde å skremme meg med å vite hvor jeg er 😄

    1. Jeg kunne ikke finne den så mulig den er slettet. Det er uansett ikke greit.
     Jeg kommer med et innlegg om temaet etterhvert😊

  2. Flete som har kommentert har satt “m” som navn ser jeg, mulig hun har sett feil kanskje? Eller kam det være morten som svarer og “signerer” med m? Ellers så er det nok info du har lagt igjen tidligere. Er bare internettleverandøren som kan finne navn ut ifra ip adresser, og det gir de nok ikke ut til hvem som helst.

   1. Jeg tror hun har søkt på IP-adressen og funnet Trondheim. Så har hun koblet den opp andre kommentarer fra tidligere, der du kanskje har signert med M. Hun finner det lett om det så er ett år siden du skrev😊

 15. Da var bakemor i gang med å disse sin eks Erik32 i kommentarfeltet på bloggen sin, der hun lar en negativ kommentar om Erik bli liggende, og hvor hun har svart at grunnen til brudd var uenighet rundt huskjøp. Ikke overraskende. I dag skal hun på panelet på VG å snakke om bruddet. Med tanke på hvordan hun tidligere har hengt ut ekser, er jeg ganske så sikker på at dette blir stygt etter hvert.

   1. Hadde de vært sammen, hadde hun som skrev kommentaren fått så ørene flagret. Eller kommentaren ville ikke blitt sluppet igjennom! Jeg tolket innlegget hvor hun skrev at det var slutt, som om hun ikke ville gå ut med grunnen til at det ble slutt fordi det skulle være en privatsak. Jeg tolket visst det feil. Indirekte leste jeg at AB var enig i at Erik var umoden også. Klart man tolker ting ulikt, og handler ulikt. Selv ville jeg ikke stilt til intervju om bruddet, ei ville jeg ha kommentert noe om det på bloggen. Vi får se hvordan det hele vil utarte seg. Uansett vil ingenting den dama gjør, sjokkere meg. 😊 AB skal være glad for at Erik ikke ville kommentere bruddet til VG. Hun har vært utrolig heldig som ikke har hatt ekser som har fortalt om henne til pressen! 😊

 16. Ref: Innlegg nr. 2 om bruddet, så ser det ut som jeg får rett. Hun skriver: «Hva skal jeg dele uten å såre eller sverte noen? Eller irritere noen.» Det kunne holdt med det første innlegget, men hun dør etter å fortelle om grunnen til bruddet. Kjenner som nevnt lusa på gangen og aldri i verden om hun klarer å holde kjeft om årsakene til bruddet. Til det er hun altfor bitter, sint og hevngjerrig. Håper eksen har advokaten klar.

Comments are closed.