UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 43

Et meget forsinket innlegg, men med en jækla god grunn.

UKAS PROBLEM:

Jadda, ingen uke uten at Marty popper opp i grupper eller kommentarfelt. Denne gangen falt valget på NRK:

(Skjermdump nrk.no)

Jeg fikk med meg at Hans-Petter Nygård-Hansen nylig var gjest hos “God morgen Norge”, etter at han har kommet med et forslag om å stenge kommentarfeltene i sosiale medier. Nå lurer jeg fryktelig på om Marty, som irriterer i alle kommentarfelt, kan være grunnen til det.

UKAS TRØTTE MAMMA:

Flyfrua synes, som mammaer flest at det byr på utfordringer med en baby i hus. Spesielt når flyvern er ute å flyr og har det luftig i toppen. Da er det ikke så lett når man ikke får søvnen sin på dagtid:

(Skjermdump pilotfrue.blogg.no)

Jeg håper hun tar igjen søvnen på kveldstid, som de fleste andre.

UKAS KALLENAVN:

Villa paprika er en av mange mammabloggere som elsker å vise frem barna. Her bærende på den minste. Jeg stiller meg undrende til valget av “kjælenavn:”

(villapaprika villapaprika/Instagram)

UKAS OPERASJON:

Ann Mariell er aktuell i Chaterfeber. Hun har også deltatt i debatter om kroppspress, hvor hun fortalte at hun ble sjokkert over å høre hvor mange unge jenter (og gutter) som sliter med selvbildet.

Men det var da. Nå går hun i Frøknas fotspor:

Jeg hadde håpet at dette skulle være en dårlig clickbait. Nei, dette er virkelighet:

(Skjermdumper annlipinska.blogg.no)

Det er kanskje dumt av meg nevne en sak som denne. For i følge Sophie Elise er det å snakke om plastiske operasjoner nettopp det som normalisere det hele (TV2 HER). Det er som å kaste ild(!) på bålet, sier hun.

UKAS TIPS:

Sophie Elise driver på med innredning av den nye leiligheten. Nå leter hun etter stoler og trenger tips:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Er det ikke litt spesielt å lete etter “riktige” stoler på A-hus? Vel, siden jeg også er på jakt etter nye stoler, tok jeg like godt turen. Og der var det mye å velge mellom. Jeg kan ikke fatte at ikke Miss Sophie fant noe. Jeg valgte denne:

Og denne:

(Skjermdump ahus.no)

Snakkes!

Adina xoxo

54 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 43

 1. Jeg ler meg skakk Adina🤣👏🏼! Dette var digg etter alt det styret med AB og hennes ulovligheter! Kallenavnet på nurket til paprikaen-dør😊. Stoler fra A-hus (knegger🙈🤣) (Pilotfrua må gjerne sove dag og natt, det samme med Ann Mariell.)
  Du er rå Adina! Digger deg❤️

 2. Hehehe, ja, sant det Mila, de kan godt sove både dag og natt begge to. Det stemmer også at det er luftig oppi toppen på flymannen😀🙈. Her var det litt av alt, men mye som ikke er hjemme hos noen av dem. Takk igjen, du er god som gull. Ligger på Ahus nå. Lurer på om jeg skal sende et bilde av kjøkkenstolene her, til inspirasjon.

 3. 😂😂😂 MEN, hva var det «takke for støtten»- innlegget i går? Jeg har ikke fått med meg at det har skjedd noe! Hvor støtta folk deg? Klem

 4. Siden pilotfrue nevner hun jobber i tillegg til å ta vare på barnet, hva jobber hun egentlig med?

  Var det ikke rekkehus Sophie Elise hadde kjøpt? Eller husker jeg feil nå?

 5. https://www.vg.no/rampelys/i/yv2wEE/julianne-pilotfrue-nygaard-om-barnespons-debatten-feigt-at-alle-gjemmer-seg?utm_content=row-1&utm_source=vgfront

  Her er jeg faktisk enig med Julianne – det er feigt at alle andre gjemmer seg. Synes ikke det er så overraskende at verstingene ikke vil kommentere eller svare på VGs henvendelser heller, for å si det sånn. Det at Jørgine henviser til bloggen er vel siktet mot det blogginnlegget som mamma Trude skrev, som dessuten var i grunn lite reflekterende og ikke ga mening.. Men nok om det!

  Må gi applaus og creds til Julianne som stiller opp og tar debatten! Det er godt å se at det fins bloggere der ute som vil ha en saklig debatt om det her, og ikke drar frem mobbe-kortet og som faktisk innser at det bare er kritikk, her rettet mot en måte å drive business på. Selv reagerer jeg litt på utsagnet om at barnets ansikt ikke blir vist frem, når det blir det, men kanskje hun mener at det er en plan de skal ha fremover. Om det er tilfellet, så støtter jeg det, selv om man skulle vært foruten eksponering av barn. Men det er i hvert fall bedre å ikke vise ansikt enn å vise ansikt, mener nå jeg. Det er i hvert fall et skritt mot riktig retning. Og Hedda Skoug har dessuten også noen gode poeng i artikkelen.

  Men Mariann Thomassen topper kaka synes jeg, og sier det alle har sagt om kronikken til Morten. Jeg siterer fra VG: “Han har også utelatt en del sentrale kvinnfolk i artikkelen sin. Men det er kanskje fordi han er venn med disse? Ikke vet jeg. Rett skal være rett. Kjenner jeg blir ganske provosert”.
  You said it, girl!

  Håper de andre som er nevnt i artikkelen også slenger seg med, fordi det er faktisk flaut å unngå dette. Men så føler de sikkert på at kritikken mot dem gir mening, og ikke tør å kommentere? Dette blir bare spekulasjoner fra min side nå, men jeg håper inderlig at flere stemmer kommer inn i debatten. Det er uten tvil en veldig viktig debatt nå! Og igjen, det er herlig at noen bloggere takler kritikk og svarer på en saklig måte. Det liker vi.

  Håper også at alt står til bra med deg, Adina <3

  Med det så sier jeg
  #peace #out

  1. Marianne: Flott av Julianne å stille opp og samtidig si hva hun mener om de andre som later som om debatten ikke eksisterer.
   Noen mødre greier fint å reklamere for utstyr til baby uten å måtte bruke babyen. Bare nevner det😊

 6. Hah hah! Måtte le høyt her, av både flyfrua som faktisk må gjøre noe fornuftig når ungen sover og på kveldstid. Vaskehjelp som hun har til både hus og klær 😂 Og av Sofie som leter etter inspo på A-hus 😂 Har vært endel inn og ut av sykehus og kan anbefale dusjstol feks når man ikke har krefter til å stå i dusjen. Det finnes mangslags stoler si.
  Veldig trist at frk Lipinska har lagt seg under kniven igjen. Virkelig!

  Takk Adina ❤️

 7. Jeg er ikke helt enig Marianne. Skulle bare mangle at flyfrua skulle si noe, men det var ikke noe vettugt å komme med. Det var bare som vanlig noe svada. Hegseth sa det veldig bra han, og det var ikke bare henne han nevnte. Det er ikke plass å nevne alle. Og tror heller ikke de andre bloggerne bryr seg om å uttale seg. Nå ble det mest flyfrua og Jemtegård, neste gang er det andre.

  1. Jeg tror du misforsto kommentaren min her 🙂
   Jeg er fullstendig enig med Morten i kronikken, og står for det samme som han gjør her.
   Det jeg mente var at jeg synes at det var bra at Julianne sto frem og svarte på kritikken, når mange andre bloggere prøver å unngå det og gjemme seg. Jeg synes faktisk det er tøft å velge å ta den debatten når bloggerne har så mange mot seg, og spesielt i denne saken (av god grunn, selvfølgelig).

   Det har blitt etterlyst flere stemmer i debatten, så vel som i alle andre debatter, og mange har klaget på at bloggerne ikke har valgt å uttale seg. Da synes jeg det blir litt for dumt å også klage når de først velger å uttale seg, som jeg oppfatter her. Jeg synes det er viktig å også gi ros når det kommer til sånt, og ikke hele tiden bare kritisere de opp og ned.

   Å si at det ikke er plass til å nevne alle er vel ikke sant, for man kan fint plusse på et par navn til på slutten av ei setning. Og selv om du mener at det er svada, så er det i hvert fall et svar fra henne, noe som mange har etterspurt.

   Om det er et bra svar, er noe annet, og det skrev jeg ingenting om i kommentaren min. Det eneste jeg skrev om Julianne sitt svar, var at jeg var enig i det med at hun sa med at det er feigt at alle andre gjemmer seg i denne debatten. Samt at jeg også reagerte på at hun sa hun ikke viste ansiktet til barnet sitt, noe jeg har lagt merke til at hun gjør. Og det jeg mente at jeg syntes var bra her (“støtte” var vel et feil ord av meg å bruke, ser jeg), var det at jeg oppfattet at hun skulle ta et steg i riktig retning. Om det er sant, er også noe annet.

 8. Herlig med et lett og veldig morsomt innlegg igjen, etter AB-saken, som egentlig bare er trist (men viktig) for alle parter. Ha en fin dag Adina <3 🙂

 9. Haha, Adina! A-hus – (og andre helseinstitusjoner) har jo et enormt stort og brokete utvalg av sittemøbler, bildene den er fantastiske – og representative for hva man kan finne. Man kan nok samle inspirasjon i timevis der. Mitt innsidetips er lageret på ortopedisk avdeling. Eller venterommet på en hvilken som helst poliklinikk. 😀

  Når det gjelder kritikken mot bloggermammaene, så er jeg HELT enig med Morten. Men jeg mener at Pilotfrue skal ha all mulig kred for at hun faktisk stiller opp og deltar i debatten – selv om jeg er uenig med henne i mange av de valgene de har gjort . -Jeg synes det er tøft og realt å faktisk tørre å ta debatten og ikke bare forskanse seg i egen blogg med stengt eller sterkt sensurert kommentarfelt når dette skal debatteres.

  ha en fin dag!

 10. Det er OK at flyfrua sier noen få ord. Men det blir ikke å hive seg inn i debatten, det ble jo ikke rare debatten ut av kronikken til H. A-hus, jeg smiler. Jeg har en høyere stilling her, det endre med at jeg måtte kjøpe meg min egen kontorstol. Tross jeg sitter dagen lang med pasienter. Kan ikke finne så mye å tipse SE om, her jeg sitter😀. Takk for jobben du gjør Adina. Nå følger jeg veldig få blogger, ingen som blir nevnt her. Det er allikevel morsomt å følge med i denne rare og litt crazy verden.

 11. Kan anbefale Miss Soffi å ta en kikk på stolene på konsultasjonsrommene på ØNH. Hun vil ikke falle for fristelsen til å ta seg en powernap der mer enn en gang, med mindre hun ønsker ny neseoperasjon
  Enig med Marianne over her, all ære til pilotfrua som turte stå fram, vi vet jo at Morten er Harm på henne fra tidligere.
  Var innom bloggen til frk Charterferie. Hjelpes så trist den er, ei dame på snart tretti og skriver om et liv så intetsigende og tomt at hadde jeg ikke visst bedre hadde jeg tippet at hun var 16-17 år, kanskje til og med yngre. Huff
  Marty ja – hun uttaler seg om det meste, kanskje ikke alltid til det beste. Jeg skal ikke uttale meg om hva jeg hadde gjort om det hadde vært samme media da mine barn var små, for det vet jeg rett og slett ikke og etterpåklokskap er ikke alltid den beste klokskapen selv om den ofte er den rette.

  Takk for ei flott oppsummering Adina

 12. Morsomt innlegg 🙂 godt med noe å le av også 😉

  Jeg er lei av å se Martine reklamere for seg selv overalt, synes det er direkte pinlig på hennes vegne. Skjønner ikke hvorfor hun tror at hun er det minste interessant for folk flest.

  Ann Lipinska forbigår jeg nesten i stillhet……huff så flau jeg blir på hennes vegne…skulle tro hun var 16 år med en slik oppførsel.

  Og så var det miss Sophie! Hvis hun tror at stoler må koste opp til 10 000,- for at de skal være bra nok for hennes kongelige høyhet så sier vel det sitt om hvor stor hun er blitt på det. Men én ting kan jeg love; Klasse og stil er ikke noe du kan kjøpe deg, det er noe som kommer innenfra som stråler ut til omverden. Anbefaler henne å se på Finn.no eller oppsøke en Fretex, så gjør hun en innsats for miljøet for en gangs skyld.

  Fjernet noen ord – Adina

 13. Det er alt annet enn klasse hos toppbloggerne hos blogg.no ihvertfall. Det er Nelly og Nelly, og det mest vulgære og rimeligste sorten. Liker Nelly selv, fordi de også har mer classy og dyrere klær. Bloggerne fra PH liker stort sett litt slutty stil. SE, ja vi snakker lårhøye støvletter, utringning, og en bad ass. Hun har begynt å komme seg litt inn på interiørfronten, men har en vei å gå der også. Har en walk in, så henger liksom ikke halve Nelly butikken der. Ispedd parykker, extensions til hår og vipper, kremer til å holde plastikken på plass. Nei, prøv Riksen.

 14. Tips: Martine Lunde har lansert en klokke for mockberg. Går man inn på siden så ser man at det allerede er lagd en identisk klokke med samme farge og design, bare at den har ett annet navn. Litt rart mtp at hun skriver hun har brukt et halvt år på å designe sin egen «perfekte» klokke.. og så er designet der allerede fra før. Gjerne sjekk det ut 🙄

 15. Neeeei, AB har kommet med nytt blogginnlegg, trodde hun var ferdig med det nå😣. Orker ikke

  Fjernet et ord -Adina

 16. Stenge kommentarfeltene på SoMe? Er det for å være helt sikre på at det ikke siver inn noe som helst konstruktiv kritikk …?

  1. Det står ikke noe spesielt i innlegget. Er nok bare et surmaga oppstøt fra noen som bare må inn på bloggen, generere penger til tross for at vedkommende – orker ikke – jeg skjønner rett og slett ikke….
   Jeg er ikke AB-tilhenger, derfor gir jeg henne sjelden klikk, det beste er å tie ihjel, men når jeg går inn tar jeg ansvar for det. Orker ikke lese mer av orker ikke….for det orkes jo i massevis, det bevises, gang på gang.

   1. 16:54, hvis det er så ille for deg at mange ikke orker, så får du la vær å les kommentarene da vettu. God lørdag!

  2. Innlegget ligger der og heter «Hello November» Det er en kjedelig sammenhengende oppsummering om hvor flink hun er til å følge opp barna. Heia AB…….😡

  1. Jeg har helt gitt opp fru Banan og at det skvipet hun pøser ut. Er det virkelig så vanskelig å skrive et innlegg om en kake? Orker ikke.

 17. Så utrolig slemt av henne å si at hun ikke vil anbefale henne videre. Var kakene og cupcakes som hun lagde ikke spisbart?
  En helt skrekkelig pinlig sak. Lurer på om gjestene ikke syntes det smakte? Selvsagt gjorde de det. En stygg måte å ta henne på. Jeg har selv en venn som bestiller fra henne, de er kjempefornøyd. Og kakene er jo kunstverk.

 18. En uke for barna. Grattis. Men det jobbes nok steinhardt med SoMe uansett tenker jeg. Nytt design og bla bla bla. Må prøve en måte å komme tilbake på innimellom alle bakeinnleggene. Anna🙈, flaut og slemt å si at hun ikke anbefaler maten.

 19. Merkelig det der med at alle anonyme er «troll» og «hatere». Men når bloggerne får kommentarer om hvor flinke, fine og fantastiske de er; da skriver bloggerne så fint om alle de fine kommentarene de får fra verdens beste fans/følgere. Unnskyld meg men mener de ikke hvor fantastiske trollene da altså er?!

 20. Da kom også Vibbedille, Norges største strikkeblogger (i følge henne selv),med skryt og et helt blogginnlegg, godt med bilder, viet sin sønn og hans idrettsprestasjoner. Gratulerer med ukens 1.plass i eksponering av barn og prestasjoner.

  Men, med et sterkt ønske om å puste AB i ryggen, følger hun på, barn selger. Og da er de til salgs…..for klikk….og klatring…..

Comments are closed.