FRA BAKEBLOGGER TIL «HACKER»

Oppdatering: Linken er sladdet siden jeg ble gjort oppmerksom på at den innehold “Britas” fulle navn, samt navnet på Anne Briths samarbeidspartner.

Det kan se ut som mor sjøl, den hjertegode bakeren, nå går nye veier. Hun har slettet 70 %(!) av bloggen sin. Selv om hun er i hardt vær om dagen, så står hun på, for som hun sier – “Den som gir seg er en dritt!”

Jeg har tenkt en del på henne, tenkt at det må være tøft å stå i denne stormen, selv om det er hun selv som kan for den. Jeg har hatt vondt av henne, men i dag gikk det over.

Jeg har tidligere kontaktet Anne Brith for å høre om hun ønsket å kommentere i en sak jeg skulle skrive HER, og som fortsatte HER. Hun var positiv til å begynne med, ville møtes, men så trakk hun seg.

Jeg legger ved samtalen i sin helhet, slik at dere får se hva som ble skrevet, siden hun i dag gikk videre på den samme samtalen:

Well, well, Anne Brith hadde ombestemte seg og ville nå legge frem bevisene sine. Eller?

Som dere ser så vil hun ha meg til å trykke på en link. Heldigvis er jeg oppegående nok til å ikke trykke på suspekte linker fra suspekte avsendere.

Hva ville skjedd om jeg likevel gjorde det? Jo, da ville bakemor fått min IP- adresse. Hva kunne hun ha brukt den til, spør du. Egentlig ingenting, hvert fall ikke noe lovlig. En IP-adresse vil vise lokasjoner og mulig hvilken nettleser man bruker. Ikke veldig interessant. MEN, som Anne Brith tidligere har nevnt, så har hun har ingen problemer med å gjøre noe ulovlig:

(Skjermdump annebrith/Instagram eller Snapchat)

Når Anne Brith går så langt for å få tak i min IP-adresse, tolker jeg det dit hen at den skal brukes til noe. Det er ulovlig og vil selvfølgelig anmeldes om det skjer. Jeg bare nevner det.

Nå vet ikke jeg hvorfor Anne Brith skulle ha ønske om å “hacke” meg, men jeg må anta at hun har uærlige hensikter. Ville hun finne ut hvem jeg er? Sabotere? Kanskje ringe arbeidsgiveren min for å fortelle at jeg driver med hets og sjikane på nett? Det er ikke så rart at man tenker i de baner, med alt som har rullet opp i det siste.

La oss se litt på linken hun ville ha meg til å trykke på. Et enkelt søk bekrefter det vi allerede vet, hun ønsker min IP-adresse:

Hvordan fungerer denne siden som Anne Brith er stolt bruker av? Man oppretter en konto, laster opp et tilfeldig bilde (Anne Brith valgte denne mailen for å gjøre meg nysgjerrig) og får da en link. Linken sendes til personen man ønsker å grabbe IP-adressen fra. Når så denne personen trykker på linken, kan man logge inn på siden og vipps, der er IP-adressen servert.

Etter at jeg mottok denne amatørmessige metoden, tenkte jeg faktisk på å kjøre til Sørumsand for så å trykke på linken der. Så kunne hun sitte der å klø seg i hodet og lure på hvor i Sørumsand jeg holdt til. Men av hensyn til naboer og andre beboere, ønsket jeg ikke at hun skulle tro at Adina fra BOTB hørte til i nabolaget. Jeg har en følelse på at det ville blitt et forferdelig spetakkel.

Til slutt vil jeg gi et råd, det eneste rådet jeg kan gi til en person som har kjørt seg så fast: be om unnskyldning! Dette blir for dumt og du bør heller holde deg til det du kan, kakebaking!

PS. Ukas sett og Hørt kommer litt senere.

Har du lyst å støtte arbeidet mitt kan du gjøre det her : PATREON (trygg link 😉)

Adina xoxo

134 thoughts on “FRA BAKEBLOGGER TIL «HACKER»

 1. Faderullan, er det mulig 😳 dama er virkelig ikke god!

  Selv jeg så at linken ikke var troverdig! Men for en jobb du gjorde med å nøste i dette. Du er makalaus 👏🏻😊 hvis ikke samarbeidspartnerer nå våkner så skjønner jeg ingenting!

  Måtte slette en setning om barna -Adina

 2. Takk igjen Adina. Det ene innlegget etter det andre topper seg. Du er råflink, og jeg kan ikke annet enn å beundre deg som tar dette på alvor! Tenk å være så utspekulert og «grunn», at hun legger ut en slik link. Jeg fatter det bare ikke. Vi har å gjøre med et…. menneske. Og jeg håper virkelig at samarbeidspartnere tar grep. Hvis ikke håper jeg andre gjør det.

 3. Dette er jo helt syk oppførsel av en godt voksen dame!! Jeg visste ikke om at slikt gikk an, så jeg hadde nok trykket på linken… Godt du ikke gjorde det Adina.

  Tenk å være så utspekulert og hevngjerrig.,Håper folk fortsetter å sende mail til post@adsales. det er de som skaffer henne annonsører. Dette må få konsekvenser!! Det er så sinnsykt at jeg mangler ord!

 4. Hjelpe meg! Så bra du ikke trykket på linken, jeg selv (kronisk blåøyd naiv) hadde ikke tenkt at det kunne være en risiko. Godt jobbet, støtter deg fullt ut!

 5. Herregud, dette går jo over alle stokker og stein. når man ikke trodde det kunne bli flauere!

  1. Har sendt inn et par tips på morningen.. Håper VIRKELIG det blir noe fokus på dette i media snart, dette er jo helt hårreisende.

 6. Dette er spesielt, for å si det mildt. Jeg er rystet. Hvor langt er hun egentig villig til å gå?

 7. Dette er bare ikke til å tro! Jeg har støttet Anne Brith ved et par anledninger tidligere og syns at hun av og til har hatt noe bra å komme med, men nå har hun virkelig mistet den bittelille resten av respekt jeg hadde for henne. Oppskriften på suksess er altså å lure og true alle som er uenige eller kommer med beretiiget kritikk?? Det er mulig hun kan klare å redde seg inn igjen ved å legge seg paddeflat, be om unnskyldning og gi bloggen en ny kurs, (men jeg tror ikke det kommer til å skje). Det er flott at du har avslørt dette Adina, du gjør en veldig viktig jobb! Det er veldig synd at pressen tilsynelatende ikke tør/vil skrive om det. La oss uansett håpe det fører til at andre som føler seg fristet til å ta i bruk liknende metoder holder seg på matta!

   1. Titte frem som å avsløre hvem du er? Håper ikke du slutter å blogge selv om du viser hvem du er? 😢

    1. La oss håpe at vi slipper hacking og anmeldelse 😊 Med denne amatørmessige metoden tviler jeg på at det skjer -uansett er jeg klar 😊
     Skulle det verste skje vil jeg ikke slutte å blogge😊 😍

 8. Omg – it’s like a train wreck – you don’t wanna look, but you can’t look away.. 😧🙈😳

 9. Dette var dessverre ikke overraskende og ikke vær sikker på at det er slutt enda.
  Godt du er observant Adina! Ta vare på deg selv! 💕

   1. Du har opparbeidet deg en god leserskare så tror ikke at de vil svikte om du velger å stå fram. Kanskje er tiden inne nettopp for å stå fram. Er som oftest ei mening med alt som skjer.
    Det du eventuelt risikerer ved å stå fram, er at AB kontakter din arbeidsgiver, dine venner og familie og vil prøve å gjøre alt for å gjøre livet surt for deg. Hun har bevist at hun er truendes til det meste.
    Håper hun ikke har klart å skremme deg til å la være å anmelde. Tror ikke hun gir seg med det første. Kan kanskje være lurt å samle flere bevis før man eventuelt anmelder henne. Virker som hun blir mer og mer desperat etter å felle sine kritikere.

 10. Jeg er ikke rystet, ei overrasket. Det er nok slik hun har drevet lenge, før det kom hit på bloggen. Fra andre gang jeg leste bloggen hennes, for et par år siden, skjønte jeg jo at noe skurret. Når jeg da googlet henne tenkte jeg mitt. At noen kan gå på alle løgnene, skjønner jeg bare ikke. Jeg hadde ikke lest bloggen uansett hvor meget hun la seg flat. Håper alle skjønner hva/hvem de har med å gjøre. En mor som bedriver tiden med så mye hat. Grufullt.

 11. Fint at du legger ved link, slik at vi kan støtte deg med en slant. Det er så fortjent. Takk for at du tok trollet frem i lyset. Jeg har aldri forstått at ingen andre, eller færre så, det jeg merket meg med hennes blogg.

 12. Du er så dyktig Adina – takk for at du har hjulpet oss med å få fortelle historiene våre!
  Jeg hadde vondt av Anne Brith en stund, og da hun slettet innleggene om “hat og hets” håpet jeg virkelig at hun skulle legge seg flat og be om unnskyldning.
  Nå er jeg bare spent på hennes neste trekk, damen har tydeligvis ikke tenkt å roe seg ned.

 13. Jeg er ikke litt sjokkert engang. Elsker at du er så mye smartere enn AB, at og ikke gikk på den linken fra fuglekos.com. Jeg fikk visst rett i at hun pønsket ut noe nytt faenskap. En IP adresse er alfa omega for å kunne hacke. Hun er nok desperat etter å avsløre hvem du er, samt finne IP adressene til alle som har kommentert under de siste innleggene dine. Det kommer garantert flere prøver-meg-på-å-hacke angrep fra den kanten. Du skriver at du vil anmelde AB, men da vil du vel ikke lenger være anonym?

  1. Lene: Jeg anmelder hvis lovbrudd blir begått, ingen tvil😊 Jeg ser det da som viktigere at en lovbryter blir tatt enn at jeg skal være anonym. Nå har ikke det skjedd heldigvis og jeg har skalket alle luker 😁

 14. Du vet at du nå har lagt ut link med fullt navn til hun som sendte mail til samarbeids partner, samt navn på denne samarbeidspartneren?

  Hadde noen prøvd å ødelegge min buisness ved å sende mailer til mine samarbeidspartnere (dette er i følge mailen heller ikke en samarbeidspartner som krever att hun eksponerer barn) så hadde jeg sett annerledes på det om personen jobbet på Narvesen eller på fastlegekontoret mitt.

  En sak har alltid to sider, og jeg er enig i at AB har gjort mye tilsynelatende følelsesstyrt og spontant og dermed ikke alltid like gjennomtenkt, men dette virker ikke særlig gjennomtenkt dette heller…

  Jeg slettet opplysningene om arbeidssted -Adina

  1. Ikke klikk dere inn på linken! Dette innlegget over skurrer veldig! Her er det noe lureri!

  2. Har ikke vært så nysgjerrig at jeg har plottet inn web adressen, men er det du skriver sant, er det AB som har lagt ut fullt navn på «Brita» og arbeidsplassen hennes og linket til innlegget. Innlegget er tydeligvis offentlig informasjon!
   Tydelig at du prøver å lokke folk på KG og her til å skrive inn mailadressen som AB sendte til Adina. Får håpe ingen går på den.

  3. Skjønner ikke helt hvor du mener fullt navn og all informasjon ligger..
   Er dette et forsøk på å få andre til å skrive inn linken slik at ip adressene til de som leser denne bloggen skal bli sendt til AB?

   Godt jobbet Adina!
   Du skriver saklig og reflektert i alle dine innlegg! 👏😁

 15. Er det lov å spørre om hva du svarte henne? En sånn handling bør hun bli konfrontert med!

 16. Jeg er ikke overrasket, men samtidig utrolig glad du legger dette ut. Dette MÅ vel være dråpen for AB sitt tog til suksess!? Jeg skrev på KG også -at her MÅ vi bruke vår forbrukermakt og sende mail til ALLE firmaer som ønsker å spnse henne videre. Hun kan ikke holde på slik med å TRUE mennesker, lyve, benekte og sette seg i en falsk offerrolle for å holde på interessen og blodfansen. Og hvis noen firmaer seriøst sponser denne bloggen etter alt som har kommet frem -så skal de boikottes herfra til evigehten! Hun skal IKKE få tjene penger på slik oppførsel -makan til useriøs og sleip svindel skal man lete lenge etter.. Å TENK hvis hun hadde klart å hacke bloggen her; da hadde hun garantert fått slettet alt som er skrevet om henne -alle dokumenterte fakta osv. BRA du ikke lot deg lure Adina! Nå er det bare en ting å si: MORNA Anne Brith!! Lykke til med å finne en vanlig jobb som de fleste andre må ha for å ha til livets opphold. Heldigvis for de mindreårige, men sannsynligvis kjipt for deg.. Well,well..

  1. Regner med at alle innleggene til Adina lever i beste velgående selv om alle skulle bli slettet fra blogg eller PC. 😊

  2. Cessa – vet du at det er ulovlig å oppfordre til boikott?
   Adina – vet du det?
   Så det inne på tråden om AB på KG. Kanskje Cessa sin kommentar som ble fjernet der inne og førte til at adm skrev det?

 17. Får hakeslepp, men samtidig ikke.. tror hun bare skal slette resterende 30%.
  Adina, dette er så bra arbeid – gull!

 18. Jeg syns du fortjener å ha noen reklamer på bloggen din jeg da, fordi du gjør en utrolig viktig jobb.

 19. Jeg gremmes på vegne av AB. Denne galskapen har ingen ende. Pinlig (!) blir bare forbokstaven.

  Du gjør en fantastisk jobb med denne bloggen Adina! Heier på deg 👍😊

 20. Hvis ikke du Adina får en eller annen pris for suveren gravejournalistikk så vet ikke jeg. Knall jobbet👏🏼

  Men jeg synes jeg det er betenkelig at en ansatt sitter på jobb og skriver (og sender) mail fra jobbpcen. Et minstekrav bør være at vi er trygg på at ansatte bruker arbeidstiden (inkl pc) til det den skal brukes til.
  Hadde jeg og mine medarbeidere brukt jobbpc på denne måten tenker jeg det hadde vært slutten på den kontrakten. Man er avhengig av tillit.

  Legger ved en link, fra 2016, men like aktuell tenker jeg
  https://www.nrk.no/norge/rapport_-nav-ansatte-snoker-pa-venner-og-kjendiser-1.13203808

  Jeg fjernet arbeidssted da det ikke er relevant for saken -Adina

  1. Hvordan vet du at det er brukt jobb-PC? Det kommer ikke frem noen steder, og skal man finne ut hvilken PC som er brukt må man vel hacke på en eller annen måte. Og det er ulovlig.

   Det som har kommet frem er at vedkommende skrev en helt grei mail til AB’s sponsor. Sponsor sender da mailen videre til AB, som inneholdt hennes fulle navn. Så har nok AB googlet seg frem til både arbeidsplass og telefonnummer på den måten.

  2. Slutt og legg skylda på «Brita»! Hun har ikke gjort noe galt! Den linken du har lagt ved, blir en helt annen diskusjon! Det som diskuteres er det AB har gjort.

   1. Nå må du sannelig klare å lese det jeg har skrevet før du lirer ut av deg. Jeg har ikke skyldt på Brita. Forøvrig er linken er relevant.

    Hvor «Brita» jobber er ikke relevant saken -Adina

   1. Rosen er så vel fortjent.
    Helt greit at du slettet, regnet med du gjorde det hvis det var nødvendig.
    Så spent hvor dette ender, magefølelsen sier det er langt fra over

  3. Til Anonymous 30. oktober 2018 at 12:54

   Jeg vil bare forsikre deg om at du kan være helt trygg på at i alle fall denne ansatte verken har brukt arbeidstid eller arbeidsutstyr til å sende avgårde en mail 30. september (forøvrig en søndag) klokka 17:25 fra privat mailadresse.

 21. Dette synes jeg er veldig lite nyansert. Det virker som dere jakter i flokk for å angripe denne bloggeren. Her kommer det frem hva Anne Brith gjorde, men ikke noe fokus på foranledningen. Når Anne Brith opplever at mennesker er ute etter henne daglig for å ødelegge, så er det en normal forsvarsmekanisme at en prøver å stoppe dette. Hun tar igjen, men det er det ikke noe fokus på. Når noen kontakter samarbeidspartnere for å ødelegge businessen, så er det klart hun reagerer. Det er daglig kritikk mot denne bloggeren. Jeg opplever at dere driver en heksejakt her. Ikke glem at det er en person det gjelder.

  1. Normal forsvarsmekanisme? Nei, det er det så slettes ikke. Ingen oppgående mennesker holder på slik. Ingen oppegående mennesker 1) ringer til leserens arbeidsgiver 2) prøver å hacke andres jobb. Da er du desperat etter hjelp.

   Selvsagt advarer vi (ikke ødelegger) hennes samarbeidspartnere når hun driver businessen som hun holder på med. Det er jo for samarbeidspartnerens fordel, og at vi som er kunder ikke ønsker å handle hos noen som samarbeider med bloggere som driver på med businessen som AB gjør.

   Jeg slettet en setning som gikk på person -Adina

   1. Adina: Takk for at du rettet meg opp – mulig jeg formulerte meg feil/gikk på en skivebom. Mener selvsagt ikke å gå på person, da jeg selv er bevisst på å skille mellom sak og person.

    Fikk litt dårlig samvittighet, så måtte kaste inn en kommentar på kvelden 🙂

  2. Hei, du!
   Dette gjelder absolutt ikke person 🙂
   Dette gjelder Anne Brith Davidsen AS. Firmaeieren her driver like mye “heksejakt” på kritikerne, som det du sier at kritikerne gjør mot dette firmaet. Jeg kan forstå at hun synes det er kjipt å få negative kommentarer som er absolutt på grensen og over den også, og slikt er absolutt ikke innafor, men det er viktig å skille mellom kritikk og sjikane. Som blogger har man valgt å bruke seg selv som inntektskilde via AS, og derfor kan også slik kritikk føles som personangrep, noe det ikke er. Selvsagt får et firma kritikk når det firmaet driver en tvilsom virksomhet som angriper lesere/kunder.

   Firmaet hennes er en markedsføringskanal og livnærer seg på annonsører, og for å kunne drive firmaet er hun avhengige av dem. Derfor er det mange som nå vil boikotte og slutte å kjøpe produktene til de som støtter dette firmaet, på samme måte som at man boikotter H&M ved å slutte å kjøpe klærne deres. Det er faktisk den samme greia. Dette hadde også vært tilfellet dersom Tise hadde blitt kritisert og avslørt som et useriøst og tvilsomt firma/tjeneste, og da hadde selvfølgelig folk sluttet å benytte seg av appen og stilt spørsmål ved Jenny Skavlans virksomhet, ettersom at det er hun som er grunnlegger og “ansiktet” til firmaet. Det er den samme greia, og nå må det bli slutt på at folk drar mobbe-kortet hver gang en bloggers AS blir kritisert.

   Jeg kan likevel forstå at kritikk mot eget firma kan føles som personangrep, ettersom at bruker sitt eget ansikt og liv for å drive det. Men ikke én eneste gang har jeg lest noe på denne bloggen som går på Anne Brith som person, og jeg er en fast leser og ikke en person som støtter personangrep. Om det er så at noen i kommentarfeltet skriver usaklig og går på person, og samtidig drar inn barna hennes i dette, vet jeg og ser jeg at dette blir slettet, fordi sånt er selvfølgelig både urelevant og ikke innafor.

   Det er lov å være uenig i kritikk, men da må man i dette tilfellet kunne argumentere for at å drive slik virksomhet er innafor. Og jeg vet at slike debatter er ønsket velkommen flere plasser 🙂 Det hadde vært interessant å se hvordan man kan rettferdiggjøre et AS som drives på denne måten.

   #peace #out

  3. Det ser ikke ut til at du har fått med deg alt i denne saken.

   Og dette er ikke “normal forsvarsmekanisme”. Tvert i mot, så er dette et urasjonelt handlingsmønster fra en person som har alt å vinne på å beklage egen adferd. Hvis AB hadde lagt seg flat og beklaget etter at “trollhistorien” ble avslørt, hadde hun kunnet komme fra dette med bare en ripe i lakken.

   Men istedet ser vi altså at hun velger å gå til motangrep, og det med enda skitnere metoder.

   1. Fia: Enig. En beklagelse ville vært fint, med i stedet gjør man det verre. Jeg forstår ikke… 🙄🤔

  4. Stine: Selvsagt skal Anne Brith forsvare businessen sin mot kritikk, men dette hun kommer med er ikke et svar på kritikk, det er represalier mot noen som ikke har gjort noe annet enn å poengtere noe de mener er kritikkverdig, og har presentert dette for en samarbeidspartner. Hele foranledningen kan du lese https://bloggomtoppbloggere.com/2018/10/19/nar-trollet-kommer-ut-i-lyset/ og https://bloggomtoppbloggere.com/2018/10/24/anonyme-kritikere-og-andre-nettroll/ Dette er aldri lagt skjul på.

   Det var samarbeidspartneren som brøt GDPR og gav Anne Brith navn på kritikere. Det reageres på metodene hun bruker, hvor alvorlige trusler fremkommer og arbeidsgivere blir kontaktet. Å forsvare er ikke å prøve å skaffe min IP-adresse på uærlig vis. Og hvorfor bare gå etter anonyme? Mariann Johansen (Fru Johansen) er også kritisk og står frem med fullt navn. Hvorfor blir ikke hun kontaktet av Anne Brith?

   Du misforstår om du tror at dette er en heksejakt mot privatpersonen Anne Brith. Dette gjelder Anne Brith AS og hvilke metoder hun bruker til å drifte dette.
   Anne Brith er daglig leder i sitt eget firma, så dette kan sammenlignes med at daglig leder i feks. Norwegian tar kontakt og truer og trakasserer sine kritikere.
   Det at Anne Brith har valgt å bygge en business på seg selv og sitt navn, er noe hun selv har valgt.

  5. Stine!: Foranledningen? Normal forsvarsmekanisme? Det spiler da virkelig ingen rolle? AB truer, lyver og kommer med usaklige beskyldninger! Er hun ikke sterk nok til å stå i det hun leverer, kan hun heller ikke blogge. Hennes metoder for å “ta igjen” er i gråsoner og grenser svært til ulovlige handlinger. Hun prøver å holde oppe et forsvarsverk, men burde lagt seg flat for lenge siden. I tillegg brukt alle sine hjelpere til å stake ut ny og rett kurs for bloggen sin.
   Adina, uansett hvem du er, hva du gjør, eller hvordan du forvalter denne bloggen, jeg tror på deg, jeg tror på å sette fokus på at mennesker ikke skal få gripe til ulovligheter overfor normale spørsmål og kritikk. Du setter viktige ting på dagsorden. Heia deg fine du <3

 22. Adina <3 <3
  Synes det er bra at du anmelder om det blir begått lovbrudd, og jeg vet at vi lesere ikke kommer til å endre syn på deg og bloggen dersom anonymiteten din forsvinner på grunn av dette!

  Nå håper jeg bare at dette får mer oppmerksomhet andre steder også. Kanskje man skal tipse Hegseth om dette 🙂

 23. Go go go! All respekt til denne bloggen! Takk for det jeg kan tenke meg er timesvis med arbeid og faktasjekking og dedikasjon! Denne bloggen er. Så. Viktig. Tusen takk ❤️

 24. Anne Brith bør skamme seg.

  Jeg lurer på: Bruker hun HPNH som medierådgiver, eller er hun bare inspirert av ham – https://kampanje.com/pr/2015/03/–har-sovet-godt-om-natta/ ?

  Legger ved lenke til slettet blogginnlegg som diskuterte rundt problematikken satire og anonymitet: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:RJl5guch5QMJ:https://bjornleirdal.info/2015/03/06/er-det-greit-med-anonym-satire/+&cd=12&hl=no&ct=clnk&gl=no
  Siterer litt derfra:
  “Mystikken om kven som står bak Sosiale Medier Eliten (@someliten på Twitter) har nok vore viktig for at dei har lukkast. Eg trur ikkje dei ville lukkast like bra om folk visste kven som stod bak. Kanskje satiren då i større grad ville blitt sett på som personangrep enn når den var anonym?”.

  Du gjør en kjempejobb Adina. Tusen takk for at du bruker av din tid på BOTB. ❤️❤️

 25. Bravo igjen, Adina! Du gjør en sååå viktig jobb! Jeg tror nok ikke en som AB gir seg med dette, her tror jeg det skal kjempes med nebb og klør, men håper jeg tar feil. Blir spennende å følge med videre. Jeg har litt problemer med betalingsløsningen, finnes det en annen måte å gi deg en slant på?

  1. Nå så jeg at jeg har fått til å gi 5 $ per mnd via Patreon. Ikke så mye – jeg kommer ikke til å merke det – og jeg håper riktig mange av oss gjør det! Denne bloggen er ikke bare morsom lenger, den er blitt viktig også!

 26. Herremin folkens, nå må dere stoppe. Du også Adina.
  Det å beskylde AB for å skulle hacke deg er litt i drøyeste laget.
  Hvis noen er så dum at de tror at noen kan lese så mye mer enn byen/stedet der dere bor ut av en ip-adresse så hjelpes…. Hvis det hadde vært så enkelt så hadde nok Datatilsynet gjort noe for lenge siden. Det må en rettslig kjennelse til for å få tilgang til IP adresser.

  Les dere litt opp, sånn som det nå ser ut her inne så er det enklere å finne IP adresser enn vanlige adresser.

  Sånt er ingen tjent med Adina.

  PRESISERING jeg er ikke fan av AB men jeg er heller ikke fan av konspirasjonsteorier

  1. Til Anonymous kl 19:27

   Jeg tror ikke noen er så dum at de tror at en IP adresse er bare å slå opp på Gulesider, men en IP adresse kan settes sammen med feks IPadresser på kommentarer på en blogg – og vips er man kanskje ett steg videre med identifikasjon med feks en mailadresse

  2. Vel, det ser ut som hun har engasjert en ekspert i å finne personer bak ip adresser. En person som igjen kjenner personer som kan finne ut litt av hvert… Denne vedkommende har selv uttalt seg i en gruppe på Facebook. Skremmende oppførsel av ABD og den hun samarbeider med.

  3. Anonym: Les gjerne innlegget en gang til så ser du hva jeg skriver om hva man kan leser utav en IP. Jeg skrev nemlig akkurat det samme som deg😊 Så skrev jeg at jeg TOLKER det som at man har uredelige hensikter når man prøver å tilgang til en IP med slike metoder.

 27. Jaja hun har å slite med blant alle kakene sine. Rart mor sjøl ikke fikk bake kakene til hele norges mamma da hun giftet seg for et var jo Kristina`s kakeverden som gjorde.

Comments are closed.