UKAS JODEL UKE 43

Div.

Av og til glimter Jodel til med humor på høyt nivå:

Jeg lo meget av denne, så mye at jeg skrev noe lignende på Instagram HER

Jodel trenger tips:

Jeg kunne selvsagt svart: – Få deg en unge eller operer deg, men det ville ikke vært særlig fint å si, så det skal jeg holde meg for god til.

Det jeg kan si: – Google er et bra sted å starte.

Jodel lurer på noe mange andre også lurer på:

Jodel kommer ikke bare med spørsmålet, men også svaret:

Hva tror du, blir det Vixen?

Jodel forteller hvordan det egentlig er å være på Jodel:

Altså slitsomt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Annijor:

Det skal visst aldri bli stille rundt Annijor og boken “Bare en natt til.” VG ga henne terningkast to, noe hun ikke var enig i og kunne fortelle at boken var bedre enn som så. For det visste hun. Det blir spennende å se hva Vicky mener om boken.

Terningkast to fikk også filmen “Mordene i Kongo.” Her var også hovedpersonen(e) uenige:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Anne Brith:

Anne Brith burde vel få fred og hvile nå. Dessuten tar det tid å planlegge en skikkelig unnskylding til alle de som fortjener det. La damen få arbeidsro.

Jodel er enig, men kunne ikke la være å kommentere Influencer Pizzaboy sin Instagram med

Influenser Pizzaboy prøver å bli lagt merke til. Det er lenge siden jeg har sett noen bruke så mange hashtagger. Uansett – ei som faktisk la merke til han var mor sjøl. Hun tok seg tid til å stille et spørsmål, og det mens de mest sannsynlig befant seg i samme sofa.

Dumt han ikke svarte.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sofie Nilsen:

Jodel irriterer seg over Sofie Nilsen og hennes irriterende businessidé, som egentlig er Frøknas idé:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bloggomtoppbloggere:

Here we go again:

Selvsagt har Jodel svar:

(Skjermdumper Jodel)

Adina xoxo

38 thoughts on “UKAS JODEL UKE 43

 1. Ja klart er den borte. Hun har vært opptatt i disse dager med å ringe og kjefte de huden full, og true med søksmål! Da skjelver de helt sikkert i buksene😂. Nei, men lei av all kjeftingen si.

  1. Eeehhh…. tror du at AB har fjernet tråden på KG selv? Nå har de vel såpass mange jurister og andre mediefolk ansatt at de vet hva som kan føre til søksmål.
   Jeg tror det er så enkelt at den er til moderasjon. Ble litt kjedelig å lese de konstruktive kritikkene om kjøttkaker og fårikål….eller annet laget av kålhoder

   1. Nei – hun har ikke noe myndighet til å stenge noe som helst. Og når det gjelder kålhoder , så stikker vel AB av med førsteprisen på den.

 2. Her er du god som alltid😍 Apropos Sofie Nilsen så ser det ut som hun har gitt etter, og fylt litt i leppene hun også. Først og fremst er de endel større, i tillegg til at hun har hatt blåmerke på leppene i endel dager nå, og det er jo ikke akkurat uvanlig når man har fylt… Absolutt ikke noe galt i å fylle, men ser ikke poenget i å prøve og skjule det, og ikke godta kommentarer som omhandler det.

  1. Jepp, hun har visst det…. Svarte på en kommentar under et innlegg at hun hadde tatt restylane. Synd.

   1. Jeg må si at det ikke er noe overraskende i det hele tatt, med tanke på det store påvirkningsmiljøet blant bloggere.. Det er trist, egentlig.

  2. Hun er begynt å få den skyggen over leppen som ofte kommer med botox/Restylane, juviderm eller hva de nå kaller det.. ingen tvil om fyll her nei

  1. Marianne: Jeg har notert ned at innlegg om kostholdsbloggere også må få plass på bloggen, men jeg har ikke fått gjort så mye med det foreløpig. Takk for tips og link. Meget interessant😘

 3. Ærlig talt Adina synes du det er greit at Tina får komme med sånne påstander om at hun har kneblet debatten på KG? Og at folk er livredd dama?
  Det er ingenting annet enn surt oppgulp og reinhekla sladder og spekulasjon.
  Det hadde og vært greit om hun komme med dokumentasjon på at folk er livredd henne. Jeg er i allefall ikke det.

  Tror overhodet ikke hun kan påvirke Egmont til noe som helst.

  At de har tatt ned tråden forstår jeg veldig godt. Så mye spekulasjon og usaklig skal du lete lenge etter. KG er stort sett et stort sladre- og kritikkforum, jeg har til dags dato ikke setter tråd på rampelyset som er startet ut fra positiv ros.

  I går gikk tråden til på kjøttkaker, neglelakk, kålstuing……. veldig konstruktivt med andre ord.

  1. Der tar du nok feil! Jeg har sett flere tråder som har startet utfra positiv ros (finnes det negativ ros?) De trådene er imidlertid raskt blitt slettet fordi det selvfølgelig raskt blir fylt med negative kommentarer. Så senest i går eller i morges, at det var opprettet en fremsnakkingstråd på SE, men finner den ikke igjen nå.

 4. Tråden er bare skjult i påvente av moderering. Blodfansen synes AB fikk ufortjent dårlig behandling og har bedt om moderering

  1. Den er til moderering og kommer nok tilbake😊 Du kan lese under «Tråder som er skjult for moderering/vurdering», der står Anne Brith😊

  2. Tina: Hadde tråden blitt slettet, ville hvem som helst kunnet opprette en ny tråd! Tråder som blir stengt. får en hengelås på seg og blir liggende. Selv om AB vokter tråden som en hauk og rapporterer fortløpende, har hun ikke makt til å kunne forby at tråder opprettes på henne. AB klarer nok ikke å kneble debatten på KG. Ser man på FB så kommer folk med kritikk til AB under fullt navn og bilde, så folk er nok ikke redd for AB nei. (De få som ikke er blokkert av AB.)

   Adina: Morsomt at coachen Peter har lagt ut en post som handler om Karma i 100-dagers prosjektet på FB.
   Rette tidspunktet! 😊

   1. Tråden er tilbake nå. Apropos, i tråden om Ranvei Heitmann står det at vi er gravid igjen, noen som vet om dette er bekreftet?

  1. Anita: Tusen takk😍
   Heretter kommer jeg til å bruke Instastory for å vise hvor mange som «glemmer» å merke daglig. Forhåpentligvis skjerper de seg😊

  1. Jeg har svart anonymt to ganger ellers sier jeg alltid hvem jeg er. Her tullet jeg litt med hvem som står bak BOTB 🙊🙈 Gøy å ha det gøy😁

 5. Liker disse innleggende skikkelig godt 😀 Er ikke noe liv i blogger-tråden der jeg bor haha.

  La merke til at Ann Lipinskia(?) har lagt ut bilder fra rumpeforstørrelse på bloggen sin… Håper at å legge ut slike ting snart får noen form for konsekvenser for bloggerne.

 6. Må si at det er litt komisk at SE skriver at folk slenger rundt seg med diagnoser og misbruker disse osv., og at dette ikke er bra. Eeehhh, det kom fra rett person det der ja, si.. Jeg blir litt målløs.
  #orker #faktisk #ikke #mer

 7. Kan noen fortelle meg om hvordan en får lest alt på KG? Må en ha en bruker? Vises mailadresse? Og dette med AB og FB, hvordan får en lest det? Må en bli venn? Vil jo ikke det for å si det slik.

  1. Du kan lese alt du vil på KG uten å ha bruker. For å kommentere må du ha bruker. E-postadressen din synes ikke av andre brukere, men moderatorene kan se den.
   Du kan se alt AB legger offentlig på din Facebook, uten å være venner, så lenge hun ikke har blokkert deg.

 8. Må få ut litt frustrasjon her 😂 (Skyt meg om jeg ikke får lov).

  Er så dritt lei av Egmont og KG. Er så dritt lei av at gode og argumenterte innlegg på KG slettes i tråden om AB. Er så dritt lei av at AB blir forsvart gang på gang – når hun driver en så kynisk business som hun gjør.

  De fleste i tråden har aldri drevet med personangrep eller ryktespredning osv. Det som kalles for ryktespredning er innlegg man har DOKUMENTASJON på (f.eks fra bloggen din), og er aldeles ikke noe ryktespredning. Takk!

 9. Så flau over at jeg gikk inn på clickbates..til sofie..i L.A..(snap)🙄🙈Shame on me😆😂

Comments are closed.