UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 42

UKAS NYE LISTER:

Inspirert av listedronningen selv, ListeStina, kaster flere og flere bloggerne seg på det som må sies å være en begynnende bloggtrend.

Selv er jeg inspirert av andre typer lister, som feks. Svartelista til Hans-Petter Nygård-Hansen. Jeg har også lyst til å lage en slik, og tror kanskje jeg vet om én som vil passe perfekt på den. Mer om det senere.

Forrige uke var det Frøkna som kom med “Dagens liste.” Nå har Kristin Gjelsvik kastet seg på, men hun holder seg kun til lørdager:

(Skjermdump kristingjelsvik.no)

Mor sjøl er i store forandringer om dagen. Ikke bare har Instagrammen blitt ren, pen og med pastellfarger, hun har også gjort som sin smarte venninne, laget en liste.

Her er “5 grunner for hvorfor man burde bake med BAE:”

Her kan sikkert ListeStina plukke opp et tips eller to, for en slik liste kan jeg ikke huske å ha sett hos henne. Man kan også bytte ut ordet baking med sex eller spise, her fins det mange muligheter. Det aller viktigste er at man får gjør noe sammen med BAE.

Apropos baking, det har Anne Brith og Erik 32 Bærum gjort tidligere. Instagram HER

UKAS MATEMATIKKER:

Anne Brith, også kalt Mor hjertegod grunnet sitt store engasjement for alenemødre, barn/unge og alle andre som som sliter, sier hun får mye hets og sjikane slengt sin vei. Det er synd.

Det morsomme er at hun med disse utregningene, viser at hun får lite hat. Sånn ca. Og det er så klart fint, for ingen skal behøve å få hat.

Hun sier hun har valgt å ikke fokuserer på hatet, og har en assistent som tar seg av det. Det puttes visst i en egen mappe, og skal visst samles på. Litt merkelig synes jeg, siden hun ikke bryr seg om hatet og ikke vil fokusere på negativitet, men det skal kanskje brukes senere.

Og siden hets og sjikane ikke er noe Mor sjøl vil fokusere på, setter hun like godt opp et regnestykke for å vise hvor mange hatere hun har. Eller, egentlig er det vel for å vise hvor mange følgere hun har. Hun kom frem til at det var svært få som hatet, faktisk bare 0,4 %.

Det er sjelden jeg har sett en person som bryr seg så lite om hets og sjikane, men samtidig gir det så mye oppmerksomhet.

Vel, la oss ta en titt på regnestykket:

Hvordan kan hun vite at hun har 500.000 FORSKJELLIGE følgere på Snapchat hver eneste uke? Vil det si at alle som er innom en mandagskveld ikke kommer tilbake flere ganger den uka? Og på tirsdag kommer det et nytt lass med mennesker. Osv. osv. Det der blir bare tull.

Hun har 55.000 fantastiske følgere på Instagram og 74.000 (ikke så fantastiske?) følgere på Facebook. Samlet, med bloggen, sier hun at hun har 205.000 følgere/lesere hver uke.

Men vent nå litt. Mener hun at de som følger henne på Instagram IKKE er de samme som følger henne på bloggen og Facebook? Det ville jo vært meget rart. Det vil selvfølgelig overlappes og de fleste som følger henne på Instagram følger henne også på Facebook og Snapchat. Og de samme leser også bloggen.

Man kan ikke bare legge alt sammen og mene at man får korrekt antall følgere da. Henger du med?

Bloggen ja, hvor mange lesere har hun der tro? Det varierer stort, men snittet denne uka ligger på 12.500. Meget bra med tanke på at hun ofte ligget rett over Bloggomtoppbloggere (noen ganger under), som har et snitt på 5600 lesere denne uken. Husk også at om jeg stikker innom bloggen hennes når jeg er på jobben, for så å stikke innom igjen når jeg er hjemme, vil regnes som to unike lesere. Bare nevner det.

Uansett – “rengskapsbyrået” i Sørumsand fikk tenkt seg om og nedjustert tallet på Snapchat. Dermed presenterer de et samlet tall på 280.000 på en uke.

(Skjermdump annebrith.no)

Hvordan i alle dager kom hun frem til det tallet? For om vi ser på hva som tidligere ble lagt frem, så har Instagram, Facebook og bloggen 205.000 følgere/lesere. Og da blir 280.000 – 205.000 = 75.000, som da er summen på Snapchat.

Om noen vil prøve seg på regnestykket, kanskje rette på meg, så er det bare å hive seg rundt. Lykke til.

UKAS SVAR:

Flyfrua har hatt spørsmålsrunde:

(Skjermdump pilotfrue.blogg.no)

Godt å høre at Flyparet vil sørge for at litt turbulens ikke skal hindre at den lille blir trygg på seg selv. Han skal også få med seg gode verdier. Det skulle nå bare mangle.

For å bli trygg på seg selv så hjelper det på om foreldrene slutter å ta Botox og hårtransplantasjon i beste sendetid.

Og Flyfrua kan kanskje slutte å fortelle om kompleksene sine, og at det er så lett å fikse på det man er misfornøyd med:

(4.2.18)

Hun har tidligere bedt leserne velge om hun skulle være åpen om det på bloggen:

(Skjermdumper pilotfrue.blogg.no 22.6.17)

La oss håpe at begge nå har landet.

UKAS (SKITNE?) TANKER:

Frøkna deler mye med leserne sine, også tanker før leggetid:

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Godt vi er forskjellige.

UKAS KAKE:

Flyparet arrangerte nettopp en sponset barnedåp. Huset var meget lekkert pyntet, noe det gjerne blir når man får sponset hjelp av proffe. Fargene var visst meget viktige, så stakkar tante som ikke hadde fått beskjed om fargekoden, og som ankom med en rosa kake, måtte gjemme kaken sin:

(Skjermdump pilotfrue.blogg.no)

Etterhvert fløy de fleste bort for å få en bit av tante himmelske og rosa (sky) kake.

Adina xoxo

64 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 42

 1. Takk for et meget godt og opplysende innlegg Adina. Spot on igjen! All skryt sendes din vei😂👌🏿. Hva er Det som skjer med utregningen hos AB? Ja, nei det. Klart det er kun ulike lesere som klikker seg inn hver gang. Akkurat som hos deg! Jeg ser de samme går igjen i feltet hennes(uten at jeg skal nevne de). Hvordan denne utregningen gjøres har hun nok fått hjelp av den like smarte venninna(ListeStina) til å gjøre. Dette får leserne hennes til å tro at hun nettopp er med på dett suksessToget som hun skrev. Artige saker😂. Og dessverre tar vel alt dette listegreiene tid, og må huskes, så det ikke går i ball til neste utregning. Bare nevner det, jeg er kun innom her, en gang i uka, og den løgnen kan jeg fare med, som hun gjør i regnestykket sitt.det er søren meg så gale! Og den rosa ikke insta, blogg, snap og fotoalbum vennlige kaka til flyparet… putelesning! Så ufattelig bra oppsummering Adina. Alt er putelesning.

  1. Enig Monica. “Lite bildevennlig kake” pga kræsjer med fargetema…er det mulig å være så overfladisk i sin sønns dåp. At hun våger si det høyt, hun fremstår som meget enkel med den kommentaren der.

 2. Hvordan er det mulig å ikke skrive noe om Benedicte denne gangen? Det har jo vært all over the place

  1. Stina: Jeg rekker ikke over alt og har heller ikke noe å tilføye i saken. Jeg vet svært lite om Benedicthe. Det meste sto vel på Randi Lioddens Facebook.

 3. Vi håper Severin slipper press på utseende. Hadde jeg fått en jente, hadde nok det vært liiitt mer aktuelt å tenke! Uansett, det smalt fra den rette kjeften det der! Vi fikser bare det vi ikke er fornøyd med? De to, sammen med Eriksen. Nå prøver nå ihvertfall Eriksen å skjule dette riktignok. Flyparet i beste sendetid, ordner litt her og der. Så snakker hun om å slippe utseende fokus?? Tar av meg hatten!

  1. Digger bloggen, men ser meg nødt til å sende litt ris. I det siste føler jeg at jeg har lest ukas sett og hørt om Anne-Brith, ukas jodel om Anne-Brith, bloggomtoppbloggerenannebrith? Beklager, men jeg synes at Anne-Brith tar enormt mye plass. Blir rett og slett lei av å lese om henne. Savner å høre om andre bloggere og det som skjer i bloggverden.

   1. Jeg er veldig enig med denne kommentaren, litt(veldig) mett på Anne-Brith – forstår helt ærlig ikke hva som er så interessant med nettopp henne 😬😅

   2. Anonym: Ja, det blir mye Anne Brith, og mer skal det bli. Dessverre for noen😞 Det blir sagt og gjort en del fra den kanten som jeg synes det er verd å kikke litt ekstra på. Hold ut! 😊

   3. Jeg tenker det er en av kvalitetene ved denne bloggen. Tidvis er det overfladisk gjennomgang av bloggere, men kvaliteten til BOTB ligger i at Adina har grundigere søkelys på enkelte bloggere. Akkurat denne gangen var det AB, en annen gang er det en annen blogger.

    At hun ikke går like grundig inn i hver enkelt blogger handler vel også om kapasitet. I mortsetning til de bloggerne hun skriver om så gjør Adina dette helt uten betaling. Og da tenker jeg at vi må være fornøyd med den jobben hun gjør!

    Dersom noen mener at hun burde skrive mer om en blogger så foreslår jeg at dere skriver et blogginnlegg som gjesteblogger. Det har Adina flere ganger oppmuntret folk til!

   4. Enig med Kari Nordmann. Fra tid til annen gjør en blogger så mye rart og grelt det er naturlig å følge det litt ekstra. I det siste er det AB som har holdt på. Neste uke er det sikkert en annen.

    Jeg er sikker på at Adina gjerne skulle følge med på alt men regner med hun har begrenset med kapasitet 😊

 4. Jeg kom over denne kule og opplysende bloggen. Nå er ikke jeg noen rosablogg leser, men jeg har fått med meg noen. Jeg har lest litt om AB. Gud bevares. Og slikt leser oppegående mennesker. Jeg må si at det er rart at ikke alle har gjennomskuet hennes spill. Hun har ikke en stjerne hos meg ihvertfall.

  Fjernet setning om barn -Adina

 5. Spot on, and I love it! ❤️
  Om mamma hadde kalt pappa for BAE 🙈🙉
  FLAUT!!
  Stakkars tante! Hadde jeg vært henne hadde jeg aldri bakt dem en eneste kane mer! Sponset barnedåp og sponsede bunader. Trist som faen.

 6. Grunnen til at vi får lese mye om AB kan jo tenkes at det stormer mest rundt henne nå da🤷🏼‍♀️ Sånn var det jo også da vloggen kun handla om SE og frøkna! Jeg liker det jeg:) Bra dere går inn i dybden, og ikke lar de slippe unna!😂

 7. Sjokkert over at pilotparet holdt sponset barnedåp, syntes det må være stusselig for barnet å få vite at foreldrene ikke engang klarte å droppe tiggingen sin på en så viktig dag. Og stakkars tante, kakehistorien er jo fullstendig latterlig.

  Mor sjøl er nok ikke den skarpeste kniven i skuffen og skal hun fortsette med engelsk bør hun ta seg et kurs eller to.

  Spot on som alltid 👌😊

 8. Har sett tidligere her at det har kommet kritikk fordi det ble skrevet for mye om CBE.

  Det kan jo være at enkelte mener deres favorittblogger får for mye pes. Men så lenge bloggerne fortsetter med urent spill, er det strålende at det i hvert fall finnes EN kanal som opplyser om hva som foregår! Hurra for BOTB, fortsett som dere gjør! 🙂

 9. Bra du skrev om den sponsede dåpen (som jeg hintet til i forrige innlegg) Jeg er faktisk enda litt sjokkert og flau over den her jeg sitter og humrer over dagens innlegg. Tenk å skrive : «Det ble en bildevennlig dåp takket være… (reklame)» Dette tok fullstendig kaka for meg (den rosa🤣)
  Altså, når mine barn ble døpt, så var det selve dåpshandlingen, barnet, gjestene og dagen som var i fokus, ikke om hele greia var «bildevennlig»!!! Guri land som det flyparet har sunket, eller flyr veldig lavt da for å si det sånn. Og som du beskriver Adina, hvis hun er misfornøyd med noe, så bare «fikser hun det» 🙈Og de er bekymret for om lille (store) S vil føle på utseendepresset??? #skjønnerikkenoe. Da må de vel starte med seg selv, og være gode forbilder for han?
  AB-orkerikke, blir bare trøtt og henger ikke med nei.
  Hva har CBE gjort av plastic fantastic? Nysgjerrig

  1. Jeg er veldig enig med deg, synes nesten denne tiggingen (ja, vi skal være ærlig, det er tigging de bedriver) er skammelig. De bor i et hus til et par titalls millioner og så må de ha andre til å pynte og levere til dåpen, gratis, mot et om bli omtalt på bloggen – huff.

   Kommentaren om den rosa kaken har jeg valgt å se på med humor, jeg håper og tror det var ironisk ment, at tanten var spurt på forhånd om omtalen var ok, men så er det med det skrevne ord, vi ser ikke mimikk, vi hører ikke tonefall…..

   Så var det kroppspress – ja, jeg skjønner hun er bekymret, men da må hun (og han) ta foreldreansvar. Slutte med botox og fillers, operasjoner, osv. Ikke snakke om slanking og kropp, man er fornøyd i sin egen kropp, man blir voksen, livet setter spor og de er en del av den enkeltes unike historie.

   1. Det var nok ironisk ment noe jeg håper kom frem at jeg forstod 😁
    Enig med deg om kroppspress 😍

   1. Neppe noen tvil om det selv om hun ikke har nevnt det med ord.
    I april tror jeg det var, så var CBE veeeldig syk en ukes tid. Orket heldigvis likevel å sminke seg og ha en photo shoot for fansen.
    Noen uker etterpå ble hun avbildet med slik Granny-bh man gjerne bruker etter brystoperasjoner. Resten av sommeren har det vært full pupp på bloggen. Før var det mest rumpe og mage men nå er det pupper “over alt” i tillegg.
    Du kan sammenligne bikinibilder fra tidlig april med senere bilder mai/juni. Det skjedde noe uvanlig under denne sykdomsperioden.

 10. Enig med flere av dere over her, det begynner å bli nok AB, men jeg tror at Adina har tatt det som sin personlige oppgave å forfølge hvert eneste blogg-, snap-, insta-, og hva de nå heter alle disse nettstedene, til henne. Og de utregningene, det blir nesten flaut Adina, hvis du går inn på blogglisten så ser du også at det står «unike» lesere. Hvordan skal bloggerne vite om den som leser bloggen onsdag er andre enn den som leste bloggen mandag? Du, som de fleste andre, har mange faste lesere, som logger seg inn fra ulike enheter, hjemme, jobb, mobil 4G (ulike IP-adresser) og derfor går som unike, men kan du, skal du, og har det noen hensikt å finne ut av hvem er hvem, om fire egentlig er en? Men men, peis på, du har tydeligvis din agenda.

  Ser fortsatt ingen kopi av e-posten Brita sendte (her er det vel hun som har den såkalte bevisbyrden? Har skjønt at dette er gått over til en rettsak der AB er tiltalt, du er dommer og leserne er jury. Aktor er Brita, men da hadde det vært greit å se HVA Brita skrev i e-posten som AB tydeligvis har reagert på) og skjønner ikke hvorfor. Det er bare å sladde det som kan identifisere firmaet, det er ordlyden jeg, og sikkert flere med meg, er interessert i.

  Vi så jo og i samme innlegg at du hadde, om din kommunikasjon med AB, skrevet at du takket nei til møte fordi du ikke likte kaffe. Men sannheten var at AB ikke inviterte deg på kaffe… Og det måtte du innrømme, om enn en smule motvillig, når noen spurte deg direkte…Hva var hensikten med å fremstille det slik?

  Du har fått tips, både fra meg og flere andre, om andre bloggere som «fortjener» oppmerksomhet i denne bloggen, men går konsekvent på AB og noen andre, av og til slenger det en ny innom et kort sekund.

  Det er bloggere i fleng som eksponerer sine barn, ikke alltid er like ærlig, ikke merker reklame godt nok, Som får det meste sponset, også klær til barna. Du ber om tips, men hvem tror du orker å tipse i det uendelige når du ikke bruker tipsene?

  Og før dere med alle teoriene starter, nei jeg er hverken AB eller noen av hennes «disipler».

  Det er en ting jeg har lagt merke til her i kommentarfeltet, hvis man ikke kaster seg med på hylekoret, men skriver positivt (grøss og gru, så forbudt) om noen, ja da er man den omtalte, eller partneren til den omtalte, i allefall en god venn eller slektning.
  Da er det ei læresetning som ofte renner meg i hu’; på seg selv kjenner man andre.

  1. Anonymous 1329
   Kanskje du skulle opprettet en egen blogg, som vinkler sakene mer som du vil? Så kan Adina få skrive som hun vil. Hun har svært mange (imponerte) følgere. En kan ikkje plise alle.

   1. Helen
    Nå var dette min mening, akkurat som du har din.
    Og det er akkurat som jeg skriver, hiver man seg ikke med på hylekoret, nikker og smiler (gliser stramt), klaprer hardt sine enigheter på tastaturet, så får man finne seg en annen blogg,
    Hva med å slutte og lese disse bloggene som kritiseres opp og ned? Nei se, det skjer ikke, for hvor skal det ellers finnes noe å kritisere.

  2. Anonym: Jeg har absolutt ikke noe imot Anne Brith og ønsker at hun skal lykkes og få kjøpt seg den boligen hun drømmer om til seg og barna, så lenge det gjøres på ærlig og redelig vis.

   Poenget med utregningen var at Anne Brith skrøt på seg flere følgere enn hun etter all sannsynlighet har.

   Ang. Brita og «beviser» så kommer det til kvelden.

   Så over til kaffen, som det fremdeles virker som er vanskelig å forstå. «Skuffende» nok var ikke kaffe nevnt spesifikk i invitasjon om møte, ettersom Anne Brith har for vane å invitere kritikere på kaffe. Jeg tok det derfor med som en «running joke» noe jeg også forklarte i korrespondansen jeg hadde med deg(?) på mail.
   Jeg leser og vurderer alle tips jeg mottar, men ikke alle er interessante nok for et eget innlegg. I tillegg strekker ikke tiden til, derfor må jeg ta en vurdering på hva jeg skal skrive om. Jeg er veldig takknemlig for tips jeg mottar, og har notert dem ned.

   Jeg kan dessverre ikke styre at folk mener at kritiske kommentarer kommer fra bloggeren selv, men det må nevnes at enkelte bloggere har «ansatte» i div. kommentarfelt, også her.

   Jeg håper dette var oppklarende og at vi kan ha en hyggelig tone i fremtiden, selv om vi ikke alltid er enige. Konstruktive kommentarer kan alle lære av😊

   1. Adina – hyggelig tone?
    Jeg mener jeg ikke har vært uhyggelig, bare kritisk, kanskje en smule direkte, men det er meg.
    Må bare oppklare en liten ting, vi har ikke kommunisert på e-post, du forveksler meg nok med en annen i kommentarfeltet der du og Brita skrev om AB, det var sånn jeg så at du hadde brukt «fri fantasi».
    Det er greit når det er satire (jodel, mm), ikke når du henviser til en kommunikasjon mellom AB og Brita, der dere/u skal “ta” AB på hennes løgner, men så klarer ikke du å være helt ærlig i egen del av samtalen.
    Ja, du presiserte, men ikke før du ble presset på det.

    Og hvis du virkelig vil se at det ikke var meg du kommuniserte på e-post med, så tror jeg du ser min e-postadresse (den private) i feltet her. Hvis ikke er det ingen problem med å oppgi den.

    1. Anonym igjen: Jeg har ingenting imot at noen er direkte eller kritisk, men det er forskjell på å være kritisk og å komme med en påstand om at jeg har en agenda om å «ta» noen, og at jeg lyver.

     Dersom du mener at spøken om kaffekoppen gjør meg til en løgner, på lik linje med hva AB beskyldes for, får det stå for din egen regning.

     Beklager at jeg tok feil av den jeg korresponderte med på mail og deg, men ordlyden var meget lik og jeg synes det er usannsynlig at to personer har hengt seg så opp i noe så trivielt som den berømte kaffen.

     Håper du skjønner meg litt bedre😊

   2. Adina – jeg sa ikke at du løy, skal vi spikke fliser så kan jeg presisere litt; det er forskjell på å lyge og «spe på» sannheten, som du gjorde. Du skrev ikke at hun hadde invitert på kaffe, men du skrev at du takket nei fordi du ikke likte kaffe. Hvordan tenker du at dette skal leses?
    Jeg liker ikke å tolke, til det har jeg sett litt for mange tolkninger.

    Og som jeg skrev – ingen problem med at du tok feil av meg og den du kommuniserte med.

    For ordens skyld legger jeg inn e-postadressen min i feltet her nå, så får du selv sjekke. Det jeg tror (men spekulerer jeg, og det liker jeg egentlig ikke å gjøre) er at denne personen på ett eller annet vis kjenner AB eller i allefall kommuniserer med henne siden hen visste hva som var skrevet.

    Har faktisk tenkt på gjesteinnlegg, men må se det an da det blir litt jobb med dokumentasjon og konsentrasjonsevnen ikke er på topp for øyeblikket.

    Og til Kari Nordmann og Adina – hvis det var meg du/dere mente med god formuleringsevne så takker jeg så mye.

  3. Jeg tenker det er en av kvalitetene ved denne bloggen. Tidvis er det overfladisk gjennomgang av bloggere, men kvaliteten til BOTB ligger i at Adina har grundigere søkelys på enkelte bloggere. Akkurat denne gangen var det AB, en annen gang er det en annen blogger.

   At hun ikke går like grundig inn i hver enkelt blogger handler vel også om kapasitet. I mortsetning til de bloggerne hun skriver om så gjør Adina dette helt uten betaling. Og da tenker jeg at vi må være fornøyd med den jobben hun gjør!

   Dersom noen mener at hun burde skrive mer om en blogger så foreslår jeg at dere skriver et blogginnlegg som gjesteblogger. Det har Adina flere ganger oppmuntret folk til!

   Du virker å ha god formidlingsevne, så jeg er sikker på at Adina ville ha publisert et innlegg fra deg om du sendte henne! 😊

 11. 100 % enig ! Her er det flust av bloggere og influencere som skamløst bruker barna sine i reklame og annet. Får en litt vond bismak av denne bloggen, da jeg føler noen utvalgte nærmest blir mobbet og trakassert , som AB og CBE, hvert eneste ord blir snudd og vridd på , mens det stormer i gensere og Visa-korter svindles, og bøker lanseres uten særlig mye fokus fra dere. Skjønner at dette er satire, men det burde kanskje være mer jevnt fordelt på bloggere, ikke bare de samme som blir hengt ut hver gang .

  1. Minna: Så du mener jeg driver med mobbing og trakkasering? Det var ikke hyggelig å høre😞 Jeg prøver meg på humor/ satire mellom innlegg som tar opp tyngre temaer.
   Genseren og visa-kortet ville vel også blitt til «mobbing og trakkasering», da dette gikk direkte på en person som hadde begått tyveri. Jeg følte at Randi Liodden sa det best selv, da hun hadde opplevd det. Se og Hør skrev om begge hendelsene. Jeg hadde ikke noe å tilføye.

   Jeg stiller meg spørrende til at du kaller dette mobbing og trakkasering , men samtidig skjønner at det er satire🤔

   Vi leser bøker og vil komme med anmeldelser når de er ferdiglest😊

   1. Siden innlegget mitt ble oppfattet som litt dobbeltmoralsk, la meg prestisjetest : jeg føler ( subjektivt) at det nærmest blir mobbing og trakassering av enkelte bloggere , selv om intensjonen er satire. Jeg har lest denne bloggen siden dens spede begynnelse, og har både elsket og hyllet dere. Mulig min subjektive vurdering på hva som kan oppfattes som mobbing er hva andre kaller «hverdagskrenk» men det er bare den magefølelsen jeg har fått i det siste når jeg har lest, mulig jeg bør ta rådet til en oppe i tråden her : finne noe annet å lese, og la være å kritisere BOTB.

 12. Jeg synes Adina tar opp de viktige sakene! AB er i stormen her for flere grunner, og det kommer nok mer info om Brita saken. De som har fulgt denne bloggen en stund, vet at det er flere bloggere som er satt massivt søkelys på. Nå er det AB igjen, og du Helen og noen få flere skjønner kanskje ikke hvorfor? Er det mulig! Er det hetsing? Nei, det er fakta på bordet om hvor langt en kan lyve og bedra før det blir avslørt! Slutt å les her inne Helen, om du ikke er fornøyd. Jeg ser ordlyden i teksten din, jeg aner hvem du er, men skjønner du vil forsvare. Jeg bruker ikke tiden min på bloggere, men synes Adina er spot on hver gang. Litt sutring i kommentar feltet finnes vel hos alle.

 13. Jeg skjønner at mange er lei av å lese om AB, men det er jo ikke uten grunn at Adina skriver om henne. Blogg er ikke bare blogg lenger, det er en business, en millionbusiness faktisk. Og dette må man faktisk rette søkelyset på, fordi det er ikke lenger en uskyldig dagbok på Internett.
  En blogg er en markedsføringskanal for firmaer, der bloggerne hjelper firmaene med å selge produktene sine. Det er faktisk ikke noe annet enn det. Derfor må man også stille seg kritisk til en slik business (sånn som man gjør med alle andre businesser), og faktisk sørge for at vi som forbrukere ikke blir lurt trill rundt.

  Adina kritiserer her businessen til AB (og andre bloggbusinessen til andre bloggere), ikke AB som person, og dette føler jeg også at man kan se i kommentarfeltene der Adina sletter kommentarer som går på AB som person. Det er faktisk en stor forskjell! Og det er mange som må lære seg den forskjellen her. Jesus Christ.
  #orkerikke

  Og som jeg alltid kommenterer her; skryt til deg Adina <3
  I´m back in the kommentarfelt, si

  1. Skulle selvfølgelig stå “og bloggbusinessen til andre bloggere” her. Litt rask på tastaturet i dag, si. Kan skylde på min mangel av løsnegler som hindrer fingrene mine i å løpe over tastaturet, men kanskje jeg skal skaffe meg noen sånne jeg også, slik at jeg kan skrive i sakte tempo, for å så kanskje klage på hvor slitsomt det er å taste på tastene (*kremt* blogge *kremt*).
   Neida
   Joda
   Neida

   1. Herlig Marianne👍🏼🎉! Mangel på løsnegler, mangel på stor «pute» i rompa, og mangel på store «hyller» i front her, så jeg burde vel bli blogger for jeg klarer å sitte, se over puppene og treffe tastene🤣👌🏼

 14. Kan vi også ta en prat om de som skriver «reklame» eller «annonse» helt oppi hjørnet på storien, sånn at det havner bak brukernavnet og blir uleselig?😂 usikker på om det er bevisst eller ikke. Tenker ofte på det!

Comments are closed.