UKAS JODEL UKE 42

Martine Halvorsen:

Jodel mener at nok er nok og at Marty må roe ned på spammingen sin. Denne gangen ble hun observert i en gruppe om interiør:

Orker ikke.

~~~~~~~~~~~~~~~

Sophie Elise:

Med terningkast 3 i Dagbladet og 4 i VG, ble det ikke den helt store suksessen som hun helt sikkert hadde håpet på.

Jodel har lest boken og stusset over lite tekst og mange blanke sider. Endelig kom svaret:

PS. Jeg vil kommer en anmeldelse, må bare få lest boken først.

Miss Sophie har fått seg en varm og god jakke til vinter. Heldigvis er det ikke pels, bare hyssing. Eller som Jodel mener:

Selv har jeg sendt over bildet til mamma, for å høre om hun kan strikke eh… knyte en slik moppjakke til meg. Jeg fortalte at jeg hadde funnet bildet på gata (tror det var i kongens gate), og at jeg dermed ikke kopierte andres design. Mamma lovte å følge nøye med på designeren, men sa at hun ikke trengte en oppskrift. Rett og galt, jeg mener rett og vrang, det er hun tross alt en mester på. Dette skulle vi klare sammen.

(Hint til bybenedicte)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Div.

I disse boktider, når alle bloggerne gjør det samme, vil Jodel skille seg ut:

Ikke jeg heller.

Jeg vet ikke nøyaktig hva det er som leses, men ett ord har Jodel bitt seg merke i:

Janei, enten har man flaks eller så har man ikke flaks. Det heter visst uflaks.

De fleste har kanskje fått med seg at uken har bydd på mye. Vi kunne lese om kopiering, tyveri, løgner og telefonsamtaler. Jodel venter på mere:

Og Jodel tror ikke at det blir stille med det første, og har nå slått på stortromma og forberedt seg:

Jodel mener å vite vinnerne av priser på Vixen etter ukas bråk:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabel Raad:

Frøkna reiser en del, men av sikkerhetsmessige grunner vil hun ikke gi for mange detaljer rundt reisetidspunktet. Jodel har fått med seg at reisefølget slett ikke tenker slik:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Anne Brith:

Det kommer få clickbaits fra Anna Rasmussen om dagen. Få innlegg også. Det vil Anne Brith utnytte. Hun klemmer til med en fantastisk clickbait, mens hun sitter på toget til suksess. Eller var det på buss for tog?

Jodel mener at toget er bittelitt forsinket, men har trua på at dette vil ordne seg greit:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bloggomtoppbloggere:

Jodel har fått med seg at flere influencere, samt den kritiske bloggen BOTB, har blitt intervjuet av Aftenposten for flere uker siden. Artikkelen kom ut på fredag:

Jeg kan opplyse om at jeg har kun bidratt med noen få linjer, om hva jeg mener er de største problemene i bransjen. Dere vet hva de er😊 Artikkelen ligger bak betalingsmur.

Tommel opp til Aftenposten som lar en anonym blogg slippe til.

(Skjermdumper Jodel)

Adina xoxo

34 thoughts on “UKAS JODEL UKE 42

 1. Det er jo hunden hun har rundt halsen, en sånn mopps, er vel eneste måten hun får tatt sg av den nå i disse hektiske tider med bok og dans.
  Så jeg anbefaler at du klipper hunden før du får moren din til å strikke genser, enklere da. De vrir og klager så mye om du ikke gjør det. Og nå i disse pelsaktivisttider.
  Apropos pelsdyr i bur, jeg synes det er litt morsomt at en del av disse som går i protesttoget har med veskehudene sine. Hva er forskjellen på et bur og ei veske? Ja, det sant, buret er større og de har utsyn😛

  Fullt fyr i bloggverden. Dumme meg som trodde at bloggerne bodde i egne leiligheter og hus, der tok jeg skammelig feil. De bor i fyr og nå er det fullt der. Ikke rart at HP-en må åpne Vitsen, er vel reservefyret da….og aiden noen takket nei i fjor er det plass til et par nye (tragi)komikere der, de er allerede nominert, innstilt og valgt. Så enkelt kan man gjøre det når man er hele juryen alene.

  Tips til neste AB sin neste clickbait Erik har flyttet inn….og ut igjen🙃 kan bli god tid til å skrive på toget fremover når de nye overtar. Vi får bare se bort fra at de ler av oss i England, de vet ikke hvor mye folk kan få gjort på et tog.

  Det vet forresten ikke vi nordlendinger heller….og nå er jeg egentlig litt glad for at vi ikke har fått Nordlandsbanen, for da kan vi le med dem 😂

  Tommel opp for Aftenposten, du kan vel bare kopiere litt av det de skriver, litt sitater er vel lov?

  Frøkna skal på reise igjen? Var ikke hun begynt å tenke på miljøet? Hvem skulle forresten ønske å kapre et fly med henne ombord? Noen som frivillig ville tilbringe timesvis i hennes selskap? Hva skulle de snakket om? Å skyte seg sjøl i leggen?

  Nei, nå må jeg finne senga, tror den ble byttet og flyttet i ettermiddag, min kjære, dyktige mann (som har måttet overta husarbeidet noen uker) snakket i allefall om å bytte på sengene.

 2. Det er kanskje litt flaut å si det, men jeg elsker disse Jodel innleggene 🙂 Humrer og ler hver gang.

 3. Som jeg trodde, og kommenterte på flyfruas insta før dåpen (siterer meg selv sånn ca): «hvis det nå kommer innlegg om at dåpen er sponset blir jeg skuffet over at dere ikke kunne arrangere det privat». Det innlegget kom i dag…😕
  Jeg blir uvel av bloggere som ikke en gang lar en dåp være en privat familiehendelse.

  I et innlegg, 10.10.18 skriver flyberfluen følgende : «Det viktigste av alt er at vi ikke ønsker å bruke Severin i reklame. Vi synes det blir feil av meg og av oss å tjene penger på vårt eget barn. Klart det er fristende å takke ja til alle de lukrative avtalene vi har blitt tilbudt til nå, men her går altså grensen for oss som foreldre til vår lille sønn» (skjermkopi pilotfrue)

  Og hva kan vi kalle det som må er på bloggen? : reklame av ballonger, kaker fra AB og annet spons? Er ikke det å tjene penger på barnet?
  Jeg bare nevner det jeg, trist

  1. Hvis det er «trist» så har man ikke mye å klage på i livet. Tror nok han klarer seg veldig bra! Det er veldig mange barn som har det så sinnsykt mye værre. Jeg ville ikke brukt mine barn i reklame bare så det er sagt, men at det er direkte synd på disse barna det syns jeg ikke. Det er så mange barn som har det jævlig på denne jorda og disse bloggerbarna er ikke iblandt dem. Tror at et barn som blir mishandlet, barn som sulter, barn som er foreldreløse og verre ting ville gjort mye for å ha det så bra som disse barna egentlig har det. La oss bare huske på det, når man sitter å synes synd på barn som har to foreldre som elsker dem over alt. Mat på bordet og tak over hodet.

   1. Hei Julie! Har ikke noe sted sagt at det er synd på barnet! Snakker om eksponering og reklame. Ja, vet at det er mange barn som har det helt forferdelig, men det blir å trekke akkurat denne saken ut av kontekst. Fin dag til deg!

   2. Jeg er helt enig med Julie her. Selvfølgelig skal barn ha rett på en privatsfære, men dette voldsomme engasjementet , når fokuset kunne vært flyttet og foraen benyttet til å fokusere på de som virkelig trenger det, barn som har det vanskelig. Ja dette er et fora om bloggere, men siden disse sakene har så mye fokus burde det kanskje vært rom for et skråblikk…:))

  2. Skal sies at denne kommentaren egentlig ikke var ment til deg! Har ingenting imot innlegget ditt. Var litt dårlig gjennomtenkt fra min side kanskje, men mener at det er så mange som skriver at dem synes synd på barna

 4. I dag skriver CBE et innlegg som får meg til å tenke på tidligere utsagn om evolusjonsteorien. Måker er, i følge henne, “grådige og onde”. Jeg bare… orker… ikke…

  Ingen dyr er verken grådige eller onde (med unntak av oss menneskene. Enkelte mer grådige enn andre, tenker nå jeg, og apropos penger og eksponering osv: DÅRLIG flaks at en av disse kom litt for nær hårpynten til datteren under en photoshoot til mammas blogg).

  Fjernet noen ord -Adina

  1. …Og din kommentar får meg til å tenke på en norsk-time der vi lærte begrepet “besjeling”: å gi gjenstander og dyr menneskelige egenskaper, som følelser og tanker.
   Jeg synes oppriktig synd på deg hvis engasjementet ditt ligger i å lese blogginnlegg med en slik lupe og irritere deg over så små ting. Men det positive er at du har et engasjement bare at du har plassert det feil.
   Og nei, jeg er ikke Lars Kristian før du kommer med den kommentaren. Jeg heter Nina og er drittlei av fokuset på slike små uvesentlige ting eller skrivefeil og føler denne bloggen handler mer og mer om det. Kanskje det er på tide med en refleksjon om hva denne bloggen egentlig ble opprettet for å være? Å peke og le av at en blogger som presterer å skrive “dårlig flaks” eller ble den laget for å kritisere noe større i samfunnet?

   Fjernet noen ord -Adina

   1. Anonym/Nina: Jeg er enig i at man ikke skal tilegne dyr menneskelige egenskaper. Dyr er ikke «onde og grådige», de er dyr med instinkt. Vi mennesker derimot, vi kan være både grådige og onde.

    Jeg mener at du tar feil når du sier at bloggen peker og ler. Humor/satire = vittig spott. Og jeg kan opplyse om at en del av bloggerne synes dette er morsomt. Tåler man ikke satire kan det være en god ide å titte bort når spalter som Ukas Jodel og Ukas Sett og Hørt postes😊

    Du kan vel være enig i at det må forventes at man grammatikken sin når man lever av å skrive og kaller seg forfatter? Eller er det bare meg 🤔

    PS. Jeg lever ikke av å skrive😅

 5. Krangel i kommentarfeltet er vel strengt tatt ikke nødvendig? Det er ikke det bloggen er laget for. Kan ikke hver og en ha sin mening? Det blir så kjedelig å gå inn her. Adina med snerten ønsker å få oss både til å tenke og humre litt. Vik visste at dåpen ville bli sponset. Så kan vi skrive det vi vil om det. Ikke gå i
  strupen på hverandres meninger? Jeg selv synes det er helt tåpelig med sponsen i dåpen. Gjestene kan føle seh underlegne i sine selskap, ingenting er liksom hjemmelaget. Andre pynter og gjør alt, mens hun selv skriver at det er stress. Jeg selv benytter meg også mer og mer av firma til å ta jobben med selskaper. Men jeg ønsker ikke å ha alt over the top. Noe gjør vi selv, jeg jobber litt for andre ang styling på hobbybasis.jo mer krig i kommentarfeltet, dess mindre aktivitet.

 6. Det er tydelig at AB jobber iherdig on dagen for å få «Folkets favoritt» på Vixen neste år. Etter at HP forsvarte henne under en Instagram post på hennes IG, har hun plutselig begynt svare på alle kommentarer på IG. Nå har hun også begynt å redde folk i 100-dagers prosjektet, og i blogg gruppa på Facebook. Moder Theresa og Mor go’hjerta si det.

  Når Trump kan bli president, kan garantert AB bli kåret til Folkets favoritt!

  1. Lene1: Det er fint å hjelpe og gjøre noe for andre så lenge man ikke utnytter det og «krever» noe tilbake.
   Tro om det blir Vixen i år? 🤔

 7. Ja si det Lene. Det hadde jo bare toppet kaken om hun ble det. Alt hun finner på for å hjelpe store og små.Jeg har sett i kommentar feltet på bloggen hennes. Det virker som hun har klart å dra til seg de «svake» ofte. De samme som går igjen. Tviler ikke ett sekund på at hun er i feltet og trikser selv. Fra jeg leste mitt første innlegg hos henne, for et år siden, skjønte jeg jo at her var mye tull. Løgn om å hjelpe alenemødre. Hele dama skurret for min del. Så der er jeg innom svært sjelden. Aldri ville jeg brukt av tiden min til det der.

  1. Ja, man ser det i 100-dagers prosjektet på Facebook også, av kommentarer, at hun drar med seg de ressurssvake. Jeg fatter ikke hva som er å se opp til med tanke på at hun faktisk ikke har oppnådd så mye i en alder av 43.

   Jeg fjernet noen setninger -Adina

 8. Jeg koser meg med å pynte til selskap. Gjør absolutt alt selv; invitasjoner, pynt, takkekort, bilder, krone til bursdager, kaker etc. Ellers har jeg aldri fått sponset noe og kunne heller ikke tenkt meg å få sponset noe. Jeg er stolt av at alt jeg eier og har, er kjøpt for egne penger som jeg selv har jobbet for, uten å måtte selge barna mine, kroppen og sjela mi. Hvor blir av stoltheten, æren, integriteten og selvrespekten til disse bloggerne?? Ser ikke ut som alle pengene gjør dem lykkelige heller. Snarere tvert i mot. Jo mer penger, jo mer syting og klaging og stakkars-meg-jeg-er-et-offer innlegg. Nærmest fascinerende å se på.

  1. Så spot on Lene1! Takk, som jeg skulle sagt det sjæl👏🏼👏🏼👏🏼😊👍🏼!

 9. Jeg er med i diverse grupper på fb, deriblant ei som heter “husbygging, oppussing og interiør”, og tror du ikke samme innlegget av Martine Halvorsen var delt der igår? Jeg gir meg over! Ikke delt av henne, men av ei med samme etternavn. Er det mulig? Hvem i herrens navn skulle ha interesse av et slikt lavpanna innlegg i ei gruppe der mye handler om husbygging og oppussing.

  Jeg tenker de må være desperate og at frekkheten kjenner ingen grenser. Jeg rapporterte innlegget tvert som spam!

Comments are closed.