NÅR TROLLET KOMMER UT I LYSET

Dette innlegget er skrevet av én av de to “haterne” som visstnok har kommet med injurie og sjikane mot Anne Brith, og som hun skrev om i innlegget: “Når trollene kommer ut i lyset.” Personen(e) fikk aldri mulighet til å komme med sin side av saken, derfor ønsker jeg å gi dem en mulighet til det.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

“Brita” skriver:

Jeg er fratatt muligheten til å komme med motargumenter til Anne Britt sin historie. Jeg gidder ikke engang prøve å komme med svar verken på Facebook eller på bloggen, da jeg vet at det ikke blir godkjent. Hun er kjent for å slette alt som ligner på kritikk.

Slik det er nå, så sitter 20.000 mennesker (på en god dag, vel og merke) og tror at Anne Brith har blitt utsatt for injurie og sjikane på nett. Arbeidsgiveren min tror også at jeg er et nettroll, det er ingen god følelse kan jeg fortelle.

Til Anne Brith.

Mandag i forrige uke fikk du vite hvem to av dine ”hatere” er – og stor var overraskelsen for meg da det viste seg at jeg var en av dem. Min første tanke var at hvis dette er definisjonen på en “hater” for deg – ja da tror jeg du har ca 4,5 millioner ”hatere” i Norge. Beklager å måtte meddele deg dette.

Du sier jeg var uforsiktig på nett, derfor enkel å finne. Jeg kan ikke se at jeg har noen som helst grunn til å skjule meg. Jeg vil derimot be deg om å la være å fremstille det som at du og din kusine Hilde, er spesielt begavede på å finne det dere vil på nett. Du vet like godt som meg at du fikk mitt fulle navn og mailadressen min fra en av samarbeidspartnerne dine.

Du må mer enn gjerne sende en kopi av alt det stygge jeg har skrevet om deg, Erik og ungene. Mailadressen min har du jo allerede. Faktisk har flere lesere oppfordret til dette:

Det skjer nok ikke med det første. Kan det være fordi du ikke har kopi av noe som helst – nettopp fordi jeg aldri har skrevet noe kritisk eller negativt om verken deg, Erik 32 Bærum eller ungene?
Du henviste harmdirrende til Kvinneguiden. Ja, jeg er på Kvinneguiden, men du kan ikke kalle meg et nettroll av den grunn. Du irriterer deg sikkert grønn for at du ikke vet den opprinnelige brukeridentiteten min der, men den kan jeg sikkert avsløre når du sender meg kopi av alt det stygge jeg har skrevet om deg og din familie.

På bloggen kunne du fortelle at du hadde snakket med meg, men at ingenting av hva du sa gikk inn:

Jeg må bare beklage for at ingenting av det du sa gikk inn. Verken trusler om at du visste hvor jeg jobbet, at du visste at jeg hadde barn, at du skulle ta saken til pressen og at du skulle anmelde meg for injurie, ingenting av dette fikk meg til å forandre mening. Jeg hadde ikke gjort noe galt.

Det hjalp heller ikke å true meg med at du visste IP-adressen min. Det er allmenn kunnskap å vite at en IP-adresse ikke er noe man kan slå opp på 1881. Du kan nok finne rett by med noen programmer, men du vil aldri finne nøyaktig adresse, da programmet kun vil vise hvilken by IP-adressen kommer fra (og ikke alltid det engang).

For å få vite hvem som er bak en IP-adresse, kreves rettens kjennelse. Det er altså ikke noe du som privatperson kan eller vil finne frem til. (Da må du i så fall leie en hacker, noe du har sagt at du har gjort tidligere).

I samtalen nevnte jeg din eksponering av barn, en sak jeg er opptatt av, men det avfeide du og sa at du aldri ville slutte å eksponere barna dine.

Du er god på å å skape sympati fra leserne dine, det skal du ha. Det du sier er begått mot deg er løgn:

Jeg finner telefonsamtalen svært ubehagelig på grunn av truslene som ble fremsatt. Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt å forfølge denne saken noe videre, men etter blogginnlegget om telefonsamtalen den 3. oktober, fikk det meg til å forandre mening. Jeg blir fremstilt som et nettroll, det til tross for at jeg aldri har ytret en kritisk kommentar om deg i offentlige fora.

Og som om dette var alt. Fredag tok du kontakt med internrevisjonen hos min arbeidsgiver, der du nok en gang beskyldte meg for trakassering, samt informerte om at du ville anmelde meg.

Jeg ser frem til den anmeldelsen.

Av “Brita

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg, Adina, tok kontakt med Anne Brith for å informere at jeg ville publisere denne saken og høre om hun ønsket å kommentere evt. komme med beviser for at personene hun nevner, har komme med injurie og hets. Hun ble glad for at jeg tok kontakt, og spurte kjapt hvor vi kunne møtes. Jeg takket høflig nei til den kaffekoppen med henne, først og fremst fordi jeg hater kaffe, men også fordi jeg driver en anonym blogg.

Hun overså tydeligvis spørsmålet mitt og lurte på om jeg ville ha navnene på “haterne.” Det takket jeg også høflig nei til og opplyste henne om at jeg allerede hadde navnene. Da ønsket hun ikke si noe, sa bare at alt var oversendt politiet, og at saken var anmeldt. Hun ønsket meg lykke til. Det var hyggelig av henne. Jeg tror jeg takket.

Klokken 13:15 i dag, kunne politiet opplyse om at det ikke var kommet inn anmeldelser.

“Brita” har etterlyst vinnere av flere konkurranser Anne Brith har holdt, bla. på en IPhone X. Dette mener altså Anne Brith er injurie.

– “Brita” og Adina xoxo

259 thoughts on “NÅR TROLLET KOMMER UT I LYSET

 1. Flott at dere som har blitt angrepet av AB kommer ut med historiene deres! Den truende måten hun går frem på kan rammes av straffelovens paragraf 266 om hensynsløs adferd. Så hvis dere orker å stå i stormen kan anmeldelse på dette grunnlaget vurderes. Lykke til. Ideer uansett!

  1. Takk. Sjokkert over hvor mange som faktisk har stått fram her nå og fortalt om truslene til AB, og som i kontakt med politiet, har fått avkreftet at de er anmeldt. Jo flere som anmelder, jo bedre. Som jeg nevnte i en tidligere kommentar; sammen står man sterkere.

  2. Jeg skriver over her at jeg er en av de som har fått trusler mot meg.
   Jeg har jo ingen skriftlige bevis, alt har blitt gjort via telefon eller personlig oppmøte på døren. Vanskelig å få gjennomslag, det blir fort ord-mot-ord.

   Jeg har vært i samtaler med politiet. De kjenner til henne i politidistriktet her. De rådet med til å ikke anmelde. Selv om jeg nok har rett og hun har feil. Men hun er en person som livnærer seg på konflikter, mens normale folk blir sliten av konflikter. Så selv om jeg kanskje «vinner saken», så vil jeg tape den fordi jeg må gå gjennom en veldig energikrevende prosess.

   Derfor har jeg ikke anmeldt…

   1. Huff.. Føler med deg. Blir skremt av at du har AB etter deg. Det høres ut som rene stalkingen, og det hele kan eskalere. AB skyr ingen midler. Jeg ville rådført meg med en advokat evt. kontaktet Jussbuss eller JURK som gir gratis rådgivning. Jeg ville satt telefon samtalene på høyttaler og tatt opp med en tlf nr. 2. Ville også ha tatt opp hva hun sa når hun kom på døra. Nå skal det nok mye til for at det blir en sak ut av en anmeldelse. Nettopp derfor hadde jeg anmeldt. Får politiet inn 20 anmeldelser på samme person, vil jeg tro at de tar saken mer alvorlig og har mer å jobbe med. Hvis alle som har kontaktet politiet følger politiets råd om ikke å anmelde, så kommer man i hvert ingen vei. Virker nesten som selve politiet frykter dama. Sørumsand er etter som jeg har forstått, et lite sted. Får håpe at man på en eller annen måte kan gå sammen. Om ikke annet, støtte hverandre om man velger å gå til det skritt å anmelde. Man ser på de saker i media hvor én er tøff nok til å stå fram, at det dukker opp flere og flere, og dermed så ser man hvor stort omfanget er og det er større sjanse for at noe blir gjort. Jeg håper og tror at noen som føler seg sterke nok, vil stå i stormen.

    Slettet spekulasjon -Adina

   2. Har hun vært på døren din???!!! Jeg blir mer og mer sjokkert jo mer jeg leser! Har skjønt at dama er kynisk og slu, og at det vi ser på bloggerne kun er bullshit. Men hva faen?

   1. Vel.. Hva AB’s kritikere opplever: AB sender dem e-post, ringer, banker på døra, kommer med trusler om å trekke inn pressen, trekker fram deres barn, kontakter arbeidsgivere, henger ut folk på blogg, bruker hacker for å spore opp folk, hevder at hun har anmeldt folk til politiet når politiet avkrefter det osv osv.

    § 266. Hensynsløs atferd
    Den som ved skremmende eller plagsom opptreden eller annen hensynsløs atferd forfølger en person eller på annen måte krenker en annens fred, straffes med bot eller fengsel inntil 2 år.

    AB viser en utrolig skremmende atferd.

    I rest my case. 😊

   2. Jeg ville anmeldt etter paragraf 263, men det er selvsagt en vurderingssak,

    Men, nå har vi som sagt ikke annet enn det disse angivelig har opplevd med AB, ingenting konkret annet enn påstander.
    At du (advokaten og jeg) tror på disse er så, men det er kun indisier, ingen av oss har vel sett noe konkret.

    Hvis det virkelig er så ille som det påstås, både her og på KG, så burde disse vite at det nytter ikke å skrive på nett, de må ta tak og anmelde.

    Om det ikke blir gjort noe med første anmeldelse, andre, så blir disse uansett dratt frem ved tredje, fjerde…..n-te anmeldelse, og da blir tatt ut tiltale om det er hold i påstandene.

 2. Dette er bare trist. Nå MÅ det bli en slutt på at bloggere kan skrive hva de vil om hvem de vil (både egne barn, naboen, eksen og vilt fremmede) -dette MÅ faen meg få konsekvenser! Hun bruker enhver ssituasjon for alt det er verdt. Dama tenker bare på penger, klikk og status. Hele bloggen burde slettes, og også hennes andre some kanaler. At hun skal tjene penger på denne oppførselen irriterer.

 3. PS! Jeg tar aldri telefoner fra ukjente nr. Sjekker alltid nr. Er det viktig for de som ringer, så ringer de garantert igjen. Så da hadde jeg vært klar til å ta opp samtalen med AB. Jeg ville latt AB lire ut av seg alt hun hadde på hjertet og sagt minst mulig eller holdt helt kjeft. Ellers anbefaler jeg fiktiv e-post adresse under fiktivt navn og skjult/hemmelig tlf nr. som man ikke finner på noen opplysningstjeneste.

 4. Ang dette med at hun oppfordrer ungdommer til å ta kontakt…hvor kan man melde dette? Noen som vet?

  1. Politiet? Skolen i Sørumsand?
   Jeg ville hvertfall gjort noe med det hvis jeg bodde i nærheten, men hun når jo ut på landsbasis. Er det noen som har tatt kopi av der hun ønsker kontakt med barn fra 13-20 år?

 5. Skremmende at hun oppfordrer barn og unge fra 13-20 år om å kontakte henne ang om de får skryt fra sine foreldre. Jeg ville sjekket med barna deres om de ser snapper/instastory fra henne og advart dem mot henne. Hun vil være en slags «mor» for de yngre bloggerne, og nå henvender hun seg til et MEGET ungt publikum for å leke en slags Mor Theresa. Og dette kommer fra en mor som LØY åpenlyst til sine egne barn om at de måtte rydde hele huset for de hadde fått mus i hus! Hun løy over flere dager for at ungene skulle holdt det rent og ryddig rundt dem, og hun NØT hvert sekund, og hun ville egentlig ikke avsløre at det hele var en løgn. Dette har vi på tape på Bloggerne.
  Og hvem andre enn Anne Brith kaller ungene sine for jævelunger mens hun filmer seg selv til samme serie. Hun burde blitt tatt av programmet for sine barns skyld, TV2 burde beskyttet barna og ikke gitt henne sendetid slik at hun får dyrket «kjendis» statuen sin. Et oppblåst selvbilde som truer med politianmeldelser til alle hun ikke er enige med. Jeg syns oppriktig synd på de stakkars tenåringene hennes! De må dessverre skjemmes over hvordan hun holder på.
  Nok er nok Anne Brith Davidsen. Nå har du gått ALTFOR LANGT!!

 6. Hun eksponerer ikke barna sine så mye da.. Og hun har jo sagt at viss de ikke vil foran kamera eller bloggen, så slipper de det.. så de velger litt selv hvor mye de vil ta del av det.. Alt hatet dere kommer med til henne, er nok bare sjalusi fra deres side:(

  1. Ja, right! 😂 Har man ingen andre argumenter enn misunnelse, har man tapt. Eneste jeg misunner AB er å kunne pynte kaker. Mine ser ut som togkrasj😊

  2. Sjalu?? På hva da? Har du ikke fått med deg hva dama har gjort?🤮 Jeg er iallefall ikke sjalu, mest bekymret for barna hennes. Synes synd på dem… De får sikkert med seg det som blir skrevet om mora deres. Og det må være fryktelig ubehagelig! Men hadde AB oppført seg normalt og ikke som en psykopat, så hadde det ikke blitt ett så jævla sirkus!

   1. Sjalu? Mener du misunnelig Anne?
    Jeg er aleneforsørger, har en jobb jeg elsker, eier egen bolig jeg synnes er fin og en liten bil, barna mine blir aldrig eksponert, og jeg tyr sjeldent til løgn og fanteri. Og i løpet av mine 40 år har jeg, la meg tenke… aldrig aldrig truet noen med politianmeldelse👍
    Så sjalu er jeg ikke, og misunnelig på hennes situasjon er jeg ihvertfall ikke.

  3. Anne: Eksponerer dem ikke så mye? Hvor har du det i fra? Det er nok å bare gå inn på siden hennes så er det jo bilde på bilde rett nedover av dem! Er ikke dét å eksponere så vet ikke jeg hva det ordet lenger betyr.

   At barn/tenåringer leser hennes blogg ville forundre meg i grunn, hvem tenåring er interessert i ei 43 år ganmel dame når f eks IR og SE er nærmere dem i alder?

   Det er ikke mye bærekraftig hun kommer med i sine argumenter i den siste diskusjonen med Kristin Gjelsvik om reklame om bukser og påvirkningskraft. Snakk om å kaste stein i glasshus, og for å bruke enda en klisjé – AB, fei foran egen dør først før du kaster stein.

   Adina: tusen takk for all jobben din du gjør med bloggen!!!
   Keep up the good work!
   👊💪👊💪👊💪👊

   Jeg slettet det du ba meg slette🙊 -Adina

   1. Beklager!!!
    Glemte jo ‘Brita’ her i all irritasjonen min:
    Tusen takk for at du deler dette og viser ekte hva nett-troll er, utrolig hvordan et slik et får lov å ture frem offentlig.
    Skjønner godt at ikke alle greier å stå imot når man blir oppsøkt, oppringt og skjelt ut på en ufin måte, hvem som helst vil bli satt ut av slik væremåte.
    Det er ikke mye pent når en offentlig person ikke klarer å håndtere saklig og konstruktiv kritikk.
    Det er å gå etter person og ikke sak når du tar kontakt med arbeidsgiver. Virkelig ufint og veldig uproft.
    Flott at du er en oppgegående og tilsynelatende en sterk person som klarer å stå i det!

  4. Fakta er at barna eksponeres. Dokumentasjon https://m.imgur.com/a/44f5y

   Viser til det barnepsykolog og professor ved Universitetet i Tromsø, Willy-Tore Mørch har uttalt om eksponering på SoMe – fra https://www.vg.no/rampelys/i/21AmE4/kritiske-til-bloggere-som-fronter-barna-boer-lages-nye-kjoereregler “…. at foreldre generelt bør tenke seg svært godt om dersom de ønsker å eksponere barna i sosiale medier. På store bloggplattformer mener han det er grunn til å være enda mer forsiktig.”.(…)

   Og uttalelse fra jurist Sara Eline Grønvold-fra http://masterbloggen.no/blog/2013/06/24/barn-personvern-og-sosiale-medier: “Etter min oppfatning krenker foreldre barnas personvern når de deler informasjon om barnet til ubegrensede kretser i sosiale medier.”.

   1. Asti: Jeg ser at alle kommentarene dine må godkjennes🤔 Jeg aner ikke hvorfor, men godkjenner med en gang jeg ser de😊 Skal finne ut av problemet😊

   2. Adina det er nok fordi jeg slenger med så mange lenker. 🙂 Går helt bra for min del. 🙂 Tusen takk. 🙂

  5. Det er strengt tatt ikke barns oppgave å sette grenser for sine foreldre. De skal ikke være tvunget til å ta stilling til om de vil eksponere livet både på godt og vondt på Internett før de i det hele tatt er utviklet nok i hjernen til å tenke konsekvenser selv. Dessuten så fremstpr AB som en dame som tromfer gjennom egen vilje og overkjører se fleste, så at hennes barn skal kunne si at de ikke ønsker eksponeringen og faktisk stå for det i en eventuell “pedagogisk og moderlig samtale om tema” (som AB ville omtalt det som) så ville resultatet uansett bli at de kom til en enighet om at de skulle fortsette som før. Det må ikke glemmes at AB har utnyttet situasjonen med mobbing av den ene makronen for å høste sympati rundt seg selv både på blogg og tv. Når jeg var barn var jeg flau og skamfull over å bli mobbet og jeg hadde ikke likt at min mor drev forretning ut av situasjonen.

  6. Ja jøss, mye å være sjalu på her. At man selger sjela for å få inn penger blant annet (ironi). Eller at hun dater en 31 år gammel mann som viste frem en død måke på instagram, eller kjører og bruker mobil samtidig?

  7. Sjalusi??? Nei, det er advarsler! Dette mot en dame som det tydeligvis har gått litt i ball for, og som har begynt med trusler og andre ulovligheter. Greit Anne?

 7. Her er det noe som skurrer for meg, når Brita mener hun ikke har gjort noe galt eller sagt noe negativt og Anne Brith eller hennes familie. Det er tydeligvis ikke Anne Brith sin oppfatning. Når jeg har kikket inn på tråden henne på KG, så er jeg sjokkert over den heksejakten mange av dere driver med. Jeg har ingen problemer med å forstå at AB ønsker å forsvare seg og ta igjen, hvis denne Brita har kontaktet en av hennes samarbeidspartner og snakket negativt om denne bloggeren, i den hensikt å ødelegge for henne. Da får Brita smake sin egen medisin.

  Det virker som mange av disse kvinnene inne på kvinneguiden har det som hobby og snakke dritt om andre, og finne mest mulig feil. Jeg forstår ikke hvordan voksne folk kan holde på slik. Jeg har kikket inn på tråden til CBE og det er endel av det samme der også. Det ser derimot ut som CBE ikke bryr seg slik AB gjør. De som snakker nedsettende om andre personer, forstår ikke hvordan de selv oppfører seg, men tror selv at det de gjør er en helt legitim oppførsel. Det er jo Anne Brith som er problemet her. Anne Brith virker kamplysten og kan tanke med dette kan komme i media. Netthetst er et alvorlig problem i samfunnet, og de som kritiserer tror selv de gjør noe bra ved å «si i fra». Bare å lese denne tråden her nå sjokkerer meg. Så mye stygt som blir skrevet om en annen person, og hun driver en blogg.

  1. Men hvorfor vil ikke Anne Brith dokumentere alt dette stygge da? Hun har blitt spurt mange ganger om å dokumentere sine påstander, men det svarer hun jo ikke på…

  2. «Brita» kan jo ikke bevise hva hun ikke har gjort.
   Bevisbyrden må ligge hos AB som må bevise hva hun og de andre påståtte haterne har gjort.
   Så fremt AB ikke kan bevise det så har det ikke skjedd.

   1. Nettopp! Bevisbyrden ligger hos AB. I denne saken har hun jo fått videresendt eposten “Brita” sendte til samarbeidspartneren hennes og da burde det være en smal sak å sladde navn etc. og legge ut en skjermdump av den som bevis på injuriene og hetsen AB påstår den inneholder.

    Problemet til AB er nok at innholdet i eposten faktisk ikke er verken injurier eller hets, det som står der er sannheten og den setter ikke henne i et godt lys. Snarere tvert i mot. Det skjønner nok AB innerst inne og derfor holder hun den for seg selv.

  3. Ellie – synes du det er riktig at Anne Brith skal sanke sympati og klikk (og dermed penger) hos følgerne sine ved å fortelle en usann historie som hun gjorde i innlegget sitt?

   1. Slik du fremstiller det, så har du ikke gjort noe galt overhode? Hvis du har kontaktet hennes samarbeidspartner for å komme med opplysninger i den hensikt for å ødelegge for henne, og at det dermed går ut over dette økonomisk for henne, så forstår jeg at hun reagerer.

    Jeg kan sette meg inn i Anne Brith sin situasjon. Hun får så mye hat og negativitet, dette kan en jo lese her og inne på Kvinneguiden. Det jeg ser, er en dame som i flere år har vært aleneforsørger og hatt det vanskelig økonomisk og privat og virkelig barn stått på for å få det bedre. Jeg kan bare forestille meg hvordan det føles at en alltid har personer som er ute etter deg hver eneste dag. Hva er dere ønsker med dette. Ønsker dere å ødelgge er menneske?

    Dere er voksne menneske. Noen mener mye av dette er saklig kritikk, men slik jeg har forstått det, så opplever Anne Brith dette som noe annet. Hun driver en blogg, prøv å gå inn i dere selv og tenk hvordan dere holder på.
    Jeg kjenner heller ikke denne bloggeren, annet en at jeg følger henne på bloggen, så jeg er verken en venninne eller familemedlem.

  4. Ellie:
   Mesteparten av kritikken Anne Brith får handler om at hun eksponerer barn (https://imgur.com/a/44f5y), bryter markedsføringsloven (https://imgur.com/a/wVLXk ), henger ut uskyldige (https://imgur.com/a/uByTFXD) , og vil ikke dokumentere påstander om troll, injurier osv. (https://imgur.com/a/4uVtDLD) .
   Anne Brith er også kjent for å lage “støyinnlegg” (https://imgur.com/a/FT2TQ), dvs. innlegg laget for å skape diskusjoner og dermed “klikk”.
   At folk skriver om dette er ikke heksejakt.

   Ellers lever influencere av at folk skal engasjere seg. De som velger dette yrket må dessverre ta med seg både det positive og det negative engasjementet som følger med. Når det er skrevet, så tar jeg avstand fra usaklig kritikk.

 8. Jeg er ikke aktiv i diskusjoner på KG selv om jeg er medlem der. Jeg har aldri omtalt AB eller hennes familie i noen diskusjonsfora, verken KG, Facebook, Instagram eller snap.

 9. Ang å oppgi epostadresse når dere legger igjen kommentarer, så går det helt fint å legge igjen en falsk.

  Jeg skifter adresse for hver kommentar jeg legger igjen. Så lenge den ser legitim ut, har hun ingen sjans til å sjekke om den er ekte.

 10. Så bra at dette kommer frem. SÅ trist at AB ikke har noen grenser for hva hun utsetter folk for – og så trist at noe tror dette er sjalusi eller misunnelse.

  Jeg tok kontakt med en av hennes samarbeidspartnere for noen år tilbake etter at hun kom med en rant i bloggen sin og kalte alle som ikke var enige med henne politisk for “pakk”. Hun må gjerne mene hva hun vil politisk – men jeg ville gjerne vite hva en av mine favorittkleskjeder synes om å ha en ambassadør som uttrykte seg på den måten.

  Jeg skjønner godt at folk reagerer på hva hun gjør. Som forbruker har jeg selvsagt lov til å spørre leverandører om verdiene ambassadørene deres fronter – om dette virkelig er ting de ønsker å forbindes med.

  Jeg synes det er fint at disse to som ble omtalt på bloggen som hatere og nettroll, står frem. Jeg er så GLAD for at noen setter fokus på alt snusket og lureriet i blogg-/influencer-miljøet.

  Når man driver en medievirksomhet , bør man kjenne til reglene for markedsføring. Man burde også gjerne sette seg litt inn i vanlig presseetikk – selv om man har valgt å ikke definere seg som et redaktørstyrt medium. Litt kunnskap har aldri skadet noen. Mangel på kunnskap, derimot …

  Har man barn, bør man kjenne til barnekonvensjonen.

 11. Har samarbeidspartneren til AB utgitt private e-postadresser? Det er jo helt hårreisende! Det er brudd på personvern og taushetsplikt. Håper dere finner ut hvem de er og skriver en sak om det her på bloggen.

  1. 100% enig! Jeg vil vite hvilket firma det er snakk om! Det går rett og slett ikke an det de har gjort! De er medskyldige i denne dritt-stormen AB nå har satt igang. Jeg ønsker ikke å handle eller bruke tjenestene til dette firmaet. Leste forklaringen/unnskyldningen lenger opp er. Det er fremdeles helt hårreisende det de har gjort.

  2. Jeg har ikke noe ønske om å oute annonsøren. Vi er ferdig med den delen av saken, de har bedt om unnskyldning – og det er liksom ikke stort mer å få gjort. Jeg synes de har håndtert saken bra.

 12. AB kan antakelig ikke med loven i hånd legge ut innholdet i en mail som hun urettmessig har fått tak i. Mailen er jo ikke sendt til henne.

 13. Det er jo bra at sånne som *Brita* får slippe til og komme med sin forklaring. Men, og det er for meg et stort men, det er noe ullent over dette innlegget, jeg klarer ikke helt å finne ut hva Britta har gjort, alt jeg ser er AB sine kommentarer som jeg har lest tidligere (hva er hensikten med å legge ut telefonnummeret? Ja, jeg vet at det er mulig å søke opp, men man tregner ikke å legge det ut likevel)

  Hvis Britta hadde skrevet noe om sin del i denne krangelen/diskusjonen, så hadde jeg kanskje skjønt mer.
  Ellers kjenner jeg godt til AB og hennes skriverier.

  Jeg vet og at hun blir hetset mye på KG, noe er helt klart konstruktiv kritkk, men det er jaggu mye drittslenging der inne også. Og det gjelder ikke bare AB, men mange andre. Et eksempel er pilotfrua som hadde sin egen mor til å passe gutten to – to – netter. Det ble ramaskrik og kritikk over en lav sko. Det virker mange ganger som disse damene er så sure og bitre over sitt eget liv, som de tydeligvis lever på KG, at det eneste som gjør dagens deres bedre er å kaste dritt om andre.

  Nå har jeg ikke lest alle kommentarene her inne, det gikk litt på repeat, og det er pr nå godt over 100 kommentarer (og svar)

  Så da håper jeg at *Brita* kan legge ut noe av det hun har skrevet?

  1. Jeg har svart på det litt lenger opp her.

   Jeg har sendt en mail til en annonsør og sagt st jeg ikke vil kjøpe deres produkter lenger da jeg forbinder bloggen med falske konkurranser og eksponering av barn.

   1. Kanskje legge det inn i innlegget også, for å presisere? 🙂

    Ellers ingen overraskelse at AB er som en løs kanon, og går påfyll person og ikke sak. Alle husker vel offentliggjøringen av navnene ifb med skattelistene for ikke så lenge siden, der hun skulle “ta” folk som gjorde noe helt lovlig.

   2. Kan du legge ut en kopi av e-posten? Du må gjerne sladde alle navn, men det hadde vært greit å lese den. Det er mange måter man kan skrive en e-post på

  2. Her er det AB som har bevisbyrden, da det er hun som oppfører seg som galematias. Ingenting som skurrer ved innlegget, det er i kjent AB stil det som er beskrevet.

   1. AB som har bevisbyrden? Det er den som skriver et innlegg som skal dokumentere at det som skrives er rett. Meg bekjent så er det ikke AB som har skrevet dette innlegget, antakelig har hun lest det, men det vet vi ikke, så hva hun skal bevise her vet jeg ikke.

   2. Nå var det vel AB som skrev innlegg om dette først. Motparten fikk ikke komme med sin versjon før nå. AB fikk også mulighet til å kommentere i dette innlegget, noe hun takket nei til.
    AB påstår hun har beviser for injurie og sjikane og bør dermed legge det frem. Hun sier bevis er levert politiet sammen med anmeldelse, noe politiet avviste.

   3. Adina – som jeg skrev, her inne er det Brita sitt innlegg. Da er det hun/som bør kunne dokumentere med den e-posten Brita sendte til samarbeidspartneren til AB. Det er nå en gang sånn at når noen kommer med en påstand så ligger bevisbyrden hos vedkommende. AB får ta sin bevisbyrde overfor de hun henger ut, så får Brita ha bevisbyrden når hun *henger* ut AB.

    Og igjen, kanskje vært greit å legge ut den e-posten, skjønner ikke hvorfor vi ikke får se den? Det er bare å sladde alt som kan identifisere tredjepart. Hvorfor legges ikke den ut? Hvordan er ordlyden i den? Hadde som sagt vært greit å se.

   4. Adina – som jeg skrev, her inne, Brita sitt innlegg, så er det faktisk hun som kommer med påstanden og må kunne dokumentere sine påstander. At AB ikke dokumenterer på sin blogg får stå for hennes regning.
    Jeg synes ikke noe om folk som kommer med udokumenterte påstander. Vi har ikke annet enn Brita sine (dine, du har sikkert sett eposten) AB sine påstander, men som sagt ingen dokumentasjon. Da blir det rett og slett påstand mot påstand. Uansett hva man skriver. Selvsagt tror jeg på Brita, men alle saker har to (tre) sider.

 14. Gikk det ikke en serie på tv3 som outet nett-troll? Eksisterer den fortsatt? Isåfall burde de tipses 😉

 15. AB har gått for langt nå synes jeg.Å tjene penger på det hun holder på med nå er forferdelig.Hun gjør og skriver alt for å få oppmerksomhet. Rinned litt nå AB..Og få bliggen din slik den var og skulle bli.👍

  Fjernet en setning -Adina

  1. Tusen takk😍 Det hadde ikke blitt innlegg uten Britas historie, så om noen fortjener ros er det henne som står fjellstøtt😍

   1. Absolutt! Uten tvil ❤️ Men uten deg da så hadde ikkje me andre fått vite sannheten før den evn kom i ei avis og det heter jo at man skal ikkje tro på alt som står der 😉 Godt dette kommer frem og eg håper blir spart for evn ubehageligheter fremover

 16. 10/10 for innlegg! Modig av Brita som forteller sin historie av saken. Kjenner jeg blir rasende på AB som blander inn arbeidsgiver???? For et troll hun er. Og for en useriøs annonsør som gir navn og e-postadresse til AB. Lavmål.

 17. Du som «forsvarer»AB og snakker om alt det stygge vi skriver på KG. Jeg må bare si at jeg har aldri vært på KG, og sikkert flere med meg som kommenterer her. Jeg har i ca 1 år, vært innom AB sin blogg, og skjønte jo med en gang at hun var en løgner, skuespiller, som dikter opp masse på bloggen sin. Jeg mislikte henne fra dag en, da jeg så barna så mye, og hun utleverte det ene og andre om de. Det kan ikke være lett å ha en mamma som er slik, og gå på skole på tettstedet. 4 barn, og en mor som jobber 24/7. Skriver om de overintelligente barna. Hva gjør de med prøven med 3 på, når alle har lest at de er overmennesker? Stakkars barn! Hun sverter og hater på bloggen, men sier at de ikke snakker slik hjemme. Hva tenkte barna når de nok en gang hadde fått ny far og endte med brudd og klipping av brudekjole? Mener kommer og går. Det er så usunt for barna! Ingenting av det som kommer fra den dama er sant! Jeg jobber med slike. Jeg ser det.

  1. Du vet overhode ikke hvordan barna har det, og at du skal sitte og mene at de har de så ille, har du ikke noe grunnlag for. Hvis de har vært i en vanskskelg økonomisk situasjon, så vet de nok at moren må jobbe og stå på. Dette her får de jo også nytte og glede av. Det jeg har sett av Anne Brith så er hun positiv, støttende og gir masse kjærlighet til barna sine. Det å vite hvordan andre har det, uten at dere er i situasjonen selv er bare helt merkelig oppførsel.

  2. Hvor har jeg skrevet at alle er på KG? Nå får du jaggu lese i stedet for å tolke.

   Helt greit at du ikke liker AB, jeg har heller ikke så mye til overs for alt hun skriver, men jeg trenger hverken å lese eller forhold meg til henne, og når voksne folk tar av, sånn som de har gjort her inne, kallet henne for psykopat og diverse, da blir jeg regelrett skremt.

   Er det rart at unger mobber hverandre, både på nett og ellers, når såkalte voksne, som overhodet ikke kjenner dama klarer å komme med så mye dritt?

   Snu situasjonen, tenk om det var deg? Eller, nei, alle her inne er så prektige at de aldri har gjort noe galt i hele sitt liv.

   Tror flere her burde snu speilet og spørre om de kanskje burde skamme seg en smule.

   Og du Adina, at du kan tillate all dritten som står her, antakelser, diagnoser, du som ellers sletter over en lav sko, det skjønner jeg ikke – eller jo, jeg skjønner det. Du liker ikke AB du heller, derfor lar du ting flyte fritt her inne. Hjelper ikke å si at du ikke har fulgt med, du vet at dette innlegget ville skape en debatt og mange kommentarer.

   Det er mange som er minst like ille av mødrene. Kan nevne i fleng, lillemammaen (som påstår hun har sluttet å eksponere barna), fruene (som og er sluttet, de legger bare ut delikate bilder av barna), speiltvillingene (som argumenterer med at ingen vet hvem av tvillingene som er avbildet), og helt sikkert mange flere. Men du har valgt ut dine, de får gjennomgå, gang på gang, både på jodel og og i ukesammendraget.
   Jeg liker bloggen din, men det hadde vært greit med en dokumentasjon på hva som sto i e-posten Brita sendte, hvis alt var så hyggelig og kun velmenende, så burde det ikke være noe problem, navn og firma kan sladdes. Det er og flere her som hevder de har fått trusler, men igjen, uten dokumentasjon, det blir deres ord. Skal de slukes rått da? Tydeligvis.

   1. Her inne godtas ikke spekulasjoner om verken barna eller diagnoser. Ser du noe som burde vært moderert, så setter jeg pris på om du sier ifra😊

    Jeg forholder meg til hva som er skrevet, sagt og gjort i denne saken. Hva som stod i mailen har Brita forklart lenger opp. Jeg ser også at firmaet vil ut av avtalen med AB, og skulle jeg tippe så har de nok gjort en del undersøkelser rundt personen som sitter med merkevaren deres i hånden, og funnet ut at de ikke ønsker et samarbeid med vedkommende likevel. Da var nok ikke mailen de mottok så borte vekk, da.
    At du påstår at jeg ikke liker Anne Brith får stå for din regning, men at du forsvarer en slik type oppførsel som hun har vist, og som du kan lese at flere andre også har opplevd, er for meg uforståelig.
    Jeg har ikke noe imot Anne Brith, men jeg stiller meg kritisk til hvordan Anne Brith AS drives.

    Jeg har aldri oppfattet at noen av de andre mammabloggerne, som du nevner, har gjort noe i nærheten av hva som er beskrevet i dette innlegget. Tar jeg feil, tips meg gjerne.

    Når det kommer til beviser, så vet jeg mye mer enn jeg kan og ønsker å si. Slik jeg ser det, er det AB som bør komme med bevisene som hun sier hun sitter på, som hun skal ha overlevert politiet sammen med en anmeldelse, men som ikke politiet har sett noe til.

    Til sist vil jeg si takk for at du liker bloggen, selv om du ikke likte dette innlegget.

    Ønsker deg en god helg😊

 18. Du vet da ikke noe om hennes økonomi og hva hun er i stand til å kjøpe. At du kan komme med en slik konklusjon, men det er slik det er. Dere vet bedre enn henne når det gjelder hennes eget liv og hvordan ting henger sammen. Hennes kjæreste er jo fra Bærum så det er jo ikke så rart at de vurderer å flytte dit, hvis det er slik.

  1. Der tar du feil. AB har skrevet en kommentar til Maj under et blogginnlegg at hun hadde et budsjett på 3,5 mill. Det ble lagt ut Imgur av kommentaren i AB tråden på KG. Den som la ut bilde på Imgur har bruker på Imgur. Mener bruker het Volverin eller Halloi. Regner med at jeg ikke blir trodd, men man trenger ikke være Einstein for å skjønne at dama ikke alene med 4 unger, klarer å kjøpe hus til 13 mill. som hun skryter av. Nei, jeg er ikke misunnelig. Jeg er ikke alene med fire unger. Jeg eier både bolig, bil og hytte og har en fantastisk mann. (Har endret nick da det kom en Lene til i kommentarfeltet. )

  2. PS. AB har vært åpen om at hun har slitt med masse gjeld inntil i fjor. Plott inn inntekta, alder, antall unger, hva hun eier (ingenting) etc i en hvilken som helst boligkalkulator, og man skjønner hun aldri får kjøpt seg hus til 13 mill alene!
   Jeg håper for ungenes del at hun snart kjøper et hus så de får hvert sittt soverom! Hun har tross alt lovt dem stort hus i flere år!! Sikkert greit å få det huset før de store er flyttet hjemmefra!

  3. Fra innlegget “Flytte sammen?” Regner med at kommentaren blir slettet, men har tatt screenshot.

   Anne Brith

   6 månedersiden

   Svar

   Maj: Det ble ikke solgt før visning men huset hadde en prislapp på 3.5 noe som passer min lommebok ypperlig.

 19. Noen flere som venter på at AB skal kjøre offer på at hun blir omtalt her?🙄 Tipper det blir noe ala:

  «Jeg blir hetset på det groveste på en sladreside på nett! Alle disse menneskene som vil meg og min familie så vondt, misunnelige troll som skal være anonyme og spy ut usanne ting om meg! Jeg skal politianmelde hele gjengen og få stengt siden, jeg har snakke med advokat og dette er injurier!!»

  Ja, stemmer det, konstruktiv kritikk er jo lovbrudd og hetsing i hennes øyne (i motsetning til det hun holder på med). Skjønner at det kan være kjipt for en person å få mye dritt (for tviler ikke på at det er mye ukonstruktivt også), og å lese at så mange synes ens oppførsel er forkastelig, but it’s like: you made your bed ved å kneble kritikkere ved å blokkere på alle SoMe, for det betyr nemlig ikke at folk automatisk tenker «ja, nei men da så – da får jeg bare være enig med henne da..!» AB vil, som alle (?) bloggere, at de som er et gram uenig med dem, skal holde kjeft – fordi de tar feil, og de er dårlig for business. Har enda til gode å komme over en blogger som sier: «jøss, her har faktisk den konstruktive kritikken noe for seg, her bør jeg faktisk endre meg».

  Forresten, kom over en VG/TV2 (?) sak fra i sommer hvor AB gikk aktivt ut med at barne skulle bort fra bloggen. Har hun gått ut med hvorfor hun OVERHODE ikke har holdt dette? Pinlig 😳

 20. Jeg kjenner skrivemåten til AB(med litt hjelp), du er henne, eller som nevnt lenger opp, fryktelig naiv. Hun skriver hun har 13 prosjekter gående, en alenemor som kunne levd av bloggen alene, tar ikke på seg så mange prosjekt om hun vil ta seg av barna. Ja, ny mann igjen, vi sparer heller 11 år lengre for å flytte i nærheten av ham. Åhhh nei, nå ble det slutt med han også, vi introduserer en ny, og prøver å få han til å kjøpe seg inn i huset. Takk Gud for at Erik ikke vil investere, kjenner henne. Tenk bare den dritten hun la ut om Erik da han ikke ville kjøpe hus med henne?! Kjæresten fikk gjennomgå! Hva sier det om henne? Alt!

 21. M: Helt enig med deg.

  Kollontaj: Har ikke diaginostiert noen, sier bare at AB sine metoder ligner veldig på metoder psykopater bruker.

 22. Jeg tror deg ❤️ Og jeg ser akkurat det samme som deg! Man skal ikke diagnostisere folk, men man har lov til å si at «hun har psykopatiske trekk». Det er helt innafor!

 23. Ser at absolutt alle innlegg som inneholder noe med psy…..er slettet. Mange av de tok jo absolutt ikke opp diagnose, men trekk og sammenligning. Synd de er borte, da de viste mangfold. Men uansett, dette er et særdeles viktig innlegg, for dette kan ikke fortsette, bloggverden er både syk og psyk. Godt denne bloggen finnes. Ærbødigst N

  1. Nova: Mange spekulerte, altså sa det kunne minne om det ene og det andre, derfor slettet. Håper på forståelse for det😊

 24. Bare å sitte klar med lydopptaker når AB ringer og banker på døra! Vær forberedt folkens!! Selvfølgelig anmelder man henne! Bare å gunne på!! 😊

 25. Bloggomtoppbloggere: Takk for denne bloggen og for den utrolig viktige jobben dere gjør. Håper dere har et godt sikkerhetssystem for denne bloggen er helt klart lukrativ å ønske å hacke for noen.

  Man har Fjellvettregler. I forhold til AB burde man også ha noen regler. Lister opp de jeg kommer på.

  -Fiktiv mailadresse når man kontakter samarbeidspartnere.
  -Fiktivt navn på nettforum og Mail.
  -Hemmelig telefonnummer som ikke finnes i noen opplysningstjeneste.
  -Informer venner og familie om ikke å gi ut ditt nr. til noen.
  -Lydopptaker i umiddelbar nærhet til tlf. (App el ekstern)
  -Ta aldri telefon fra ukjent nr. første gang det ringer,
  -Sjekk opp nr fra ukjent nr. og vær forberedt.
  -Kontakt advokat. Rådfør dere med gratis rådgivningstjeneste. (F.eks Jussbuss, JURK) om ikke økonomien tillater advokat.
  -Si minst mulig i telefonsamtalen, så minst mulig kan brukes mot deg.
  -Vær ikke redd for å anmelde. Jo flere jo bedre. Sammen står man sterkere.
  -Vær mest mulig anonyme på sosiale medier som Instagram, Snapchat, Facebook etc, slik at arbeidsgiver, barn/familie og venner ikke kan oppsøkes.

  Lykke til!

 26. Adina, jeg prøver igjen, synes det var rart du slettet kommentaren min. Jeg mener. At hun ikke kan flytte rundt etter kjærestene sine, men endelig finne et sted å bo for barna. Hun har 13 prosjekter på gang, og det gjør en bare ikke når en er alene med 4 barn. Da kommer ikke barna først. Og så tenker jeg det er lurt av Erik å ikke kjøpe hus sammen med henne. Hun skriver at hun nå har råd til hus, ja, da kjøper en hus en annen plass enn Bærum, så barna kan få hvert sitt soverom, før de er gamle nok til å flytte ut. Det er hårreisende alt dette her. Søker helt unge til å kontakte henne osv, jeg tror ikke det er lov. Det er så mye galt nå, at jeg er rystet.

 27. LES. Nå får nok AB mange klikk igjen, men jeg (nesten) målløs igjen. Nyttt innlegg på bliggen hennes nå. Hun skriver at hun aldri leser negative ting om seg selv, men blokkerer negative brukere. Hun sier at hun fikk tips på Snapchat om at det lå noe ufordelaktig ute om henne på nett men hun har ikke lest det…Hmm, hvorfor det innlegget nå da? Selvfølgelig har hun fått med seg det som skjer her inne, og prøver å lappe sammen restene. Men, vi kan ikke gå på den limpinnen nå. Jeg har mistet troen og respekten for hennes blogging og væremåte. Og nå skal vi trykke henne til brystet, men unnskyld, hun har ikke så mye tid til oss, hun har et tog hun skal rekke, ekspresstoget til suksess…

 28. Beklager skrivefeilene, men ble sjokkert og engasjert og frustrert over hennes siste snille innlegg

 29. Huff, nå kjenner jeg at jeg er redd, har ikke vært på IG på lenge, men sjekket Anne Brith på instagram i dag. «Finner ikke bruker».. Så jeg er blokkert, men vet ikke når eller hvorfor, ubehagelig. Får gå i dekning så hun ikke finner meg😕

  1. Jeg ble også blokkert på instagram helt plutselig, og uten noensinne ha kommentert. Det var i “matkasse-tiden”, og det var en som stilte spørsmål om mengde pålegg, noe som ikke kom fram i informasjonen. Jeg trykket liker på den kommentaren, og vips var jeg blokkert som den hateren jeg altså da er.

 30. Adina har du slettet innlegget mitt? Der du lurte på hvorfor jeg forsvarte (noe jeg ikke gjorde, men det får være grenser for drittslenging og diagnoser) AB? Det sto ingenting hverken om barna eller noe annet som skulle gjøre at som skulle tilsi at den ble slettet.
  Men jeg finner den ikke.

  1. Jeg husker kommentaren din, hvis det var den som kritiserte meg for hva jeg slapp igjennom av kommentarer, at jeg hatet AB og at vi spekulerte i diagnoser? Jeg mener bestemt at jeg ikke har slettet den. Ikke med vilje hvert fall. Jeg gav et langt svar tilbake hvor jeg sa at spekulasjoner om diagnoser og barn ikke blir godtatt.

   Jeg kan ikke love at jeg ikke har gjort noen feil i dette havet av kommentarer, så du må gjerne sende kommentaren inn på nytt, om du ønsker😊Jeg skal sjekke.

   1. Neida. Er det slettet så er det slettet. Går helt fint😊
    Lurte bare fordi jeg ikke kunne se at jeg hadde skrevet noe som ga grunn til å fjerne den.

   2. Ser deler av svaret mitt er kommet, resten må ha forsvunnet i luften, men her er det

    Ja, det var den med det lange svaret ditt. Men – ha det helt klart for deg Adina – jeg skrev IKKE at du hatet AB. Jeg bruker sjelden ordet hat, jeg hater ingen, men misliker nok enkelte, og jeg liker ikke at noen påstår at jeg har skrevet noe jeg ikke har skrevet. Hate er fjortisspråk (og noen kommet aldri lengre enn til fjortisspråket med hate alt mulig. Hater håret mitt, hater ditt og datt.

    Hat er et sterkt ord, man bruker enormt mye energi på å hate.

    Jeg elsker mange og mye, ellers har jeg lært meg å kutte ut og ha et ikke-forhold til de jeg ikke trenger å forholde meg til, som en stor del av bloggerne.

    Og som jeg skrev i den første kommentaren det gjør ingenting om den er slettet, du har vært flink til å slette når du endelig kom i gang. Men mye fikk stå for lenge.

    Tenker og at kopieringen fra AB sin blogg bør slettes. Kopiering med tanke på at hun ikk skal få klikk (penger) må være helt i grenseland når det kommer til lovlighet (åndsverksloven paragraf 2 a) og i allefall etisk. Det skal vel ikke være sånn at ett menneske går inn og leser, kopier inn hit, med tanke på klikk, så kan “haukene” kaste seg over byttet. Og det samme der det oppfordres til å skrive til hennes annonseselger. Blir bare trist av sånt, at folk er så hevngjerrige, og det mot et menneske de overhodet ikke kjenner. Hva driver dem? Er min tanke.

    Og som jeg også skrev i den kommentaren som ble slettet, det er ikke rart at barn mobber hverandre både på nett og ellers. De går i en “god skole” hos voskne(?), det er bare å se i kommentarfeltet her inne.

   3. Flott om innlegget er tilbake. Beklager for fjortisspråket, jeg mente selvfølgelig at du sa at jeg og de andre her ikke likte AB, og at det hadde vi tydelig vist flere ganger. Rett meg gjerne om jeg tar feil.
    Jeg sitter ikke å venter på kommentarer, det har jeg ikke tid til, dermed får jeg ikke slettet med en gang. Mulig jeg må få meg en personlig assistent🤔
    Jeg er enig i noe av hva du sier, feks at det ikke skal være slik at noen kikker innom bloggen til AB og kopierer det som står inn hit. Men, det som viser her er sitater som er hentet fra bloggen henne. Det blir opplyst om hvor sitatene er hentet, hele innlegget er ikke limt inn, og dermed går det under sitatretten.
    Jeg følger med så godt jeg kan, og håper at alle som ser noe som ikke burde stå her, sier ifra😊

 31. Verdt å merke seg hva hun ikke nevner i blogginnlegget i dag:
  -at hun på ulovlig vis har skaffet seg navnet (fått av annonsør som ikke har lov å dele dette videre)
  -at hun har kontaktet arbeidsgiveren hennes

  I tillegg er sammenhengen mellom utsagnet om at hun aldri leser noe negativt (eller bryr seg om det) til å faktisk ringe folk og arbeidsgivere veldig uforståelig.

 32. Det siste innlegget til AB altså! Hun starter med å skrive at hun aldri går inn og leser negative ting om seg selv. Så fortsetter det:

  “Hvis jeg skal ta alt inn over meg, så kan jeg ikke gjøre annet. Også om jeg skal kommentere alt alle de 1000 folka skriver om meg. Det nytter ikke. da ville jeg fylt min hverdag med negativitet og hets. Det vil jeg ikke. Så når jeg møter folk som snakker til meg på en urettferdig måte, så ringer jeg dem.”

  For det første er det opplagt at hun har lest innlegget her og at siste innlegg er et tilsvar, selv om hun forsøker å kamuflere det som et generelt innlegg. Hun vil ikke dokumentere den angivelige hetsen fra “Brita” fordi hun vil slippe å fylle hverdagen med negativitet og hets. (men å kontakte “Britas arbeidsgiver defineres tydeligvis ikke som negativitet eller hets?)

  Videre skriver hun:

  “Personer som gjør ulovlige ting, blir anmeldt. Det er det politiet skal ta seg av. Saker blir mulig henlagt, men da har jeg i alle fall gjort mitt.”

  Det tror vi på. Antar politiet lyver når de opplyser at de ikke har mottatt anmeldelsen i denne saken.

  Anne Brith, denne saken er så pinlig at det halve kunne være nok. Du fikk mailadressene av din samarbeidspartner og gamblet på at det var troll. Når det ikke viste seg å være tilfelle har du ikke mer å stille opp med. Hadde du hatt dokumentasjon, så hadde det vært en smal sak å sladde navn og evt. epostadresse. For å slippe å måtte svare for dette poster du altså et møl av et innlegg. Jeg har mistet all respekt for deg.

  1. Jeg har også skrevet om hennes siste innlegg, og kronen på det makkverket av en forsvarstale, jeg siterer:
   «Jeg har et ekspresstog jeg må hoppe på. Det kjører med superhøy hastighet på det som kalles: Veien til suksess.»
   For et klysete utsagn…

 33. Anne Brith:
  Du behøver bare gjøre to ting for å slippe negativ kritikk: Oppfør deg ordentlig og slutt å eksponering ungene dine!

  1. Adina – ny diagnose.
   Tror jeg skal slutte å oppsøke helsetjenesten, her er fullt opp med spesialister her altså, flink å sette diagnoser uten å ha gjort annet enn å ta en titt i speilet.🤔

 34. Da har vi fått info av Caroline hva AB skriver idag. Det gjør at vi andre slipper å gå inn og gi henne klikk! Det siste jeg ønsker henne, er en klikk storm som gir penger i kassen! Klart hun får dette med seg, det tror jeg alle bloggere som er nevnt her før. Finner det også rart at hun ikke har reklamert for hår og hud produktene hun hadde ett innlegg om for lenge siden. Jeg ser ingen forskjell så kanskje det er grunnen. Det er ikke rart dette innlegget tar av, flere har fått opp øynene om hvem vi har med å gjøre. Jeg håper det spres langt! Tenker Politiet i Sørum blir oppgitt når hun ukentlig kommer hastende inn den velkjente døren der, AB med sine «hat» kommentarer.

  Fjernet setning/spekulasjon -Adina

  1. Det er ingen som har spekulert i diagnoser her. Psykopati og narsissime er personlighetstrekk. Hvor ble det av takhøyden her? Det er fortsatt en viktig blogg, men den er ikke det den engang var.

   1. Det er lett å glemme at denne bloggen har vokst kraftig, og fått mange flere stemmer. Jeg ser fortsatt samme takhøyde hos Adina, men det har blitt desto flere ufine kommentarer her inne, og det er synd. Dette er ikke KG, heldigvis. Jeg kan godt lese inne på KG, men vil ikke ha profil der siden det er så mye “rart” som skrives. Her holder Adina en stram regi, og det er bra. Det er mer enn nok søppelblogger der ute, denne bloggen bør og skal være motvekten.

    Jeg har lest det som skrives om AB, men siden jeg ikke følger henne noen plasser i media har jeg lite å bidra med i debatten. Jeg finner henne rett og slett kjedelig, og jeg skjønner ikke at alle dere som irriterer dere over henne orker lese det hun skriver. Jo færre klikk hun får jo større sjanse er det for at hun forsvinner.

    Og til deg Brita; Flott at du skriver, og flott at du belyser din del av saken. Jeg har ikke noe tro på at AB kan komme med noe motsvar med hold i til deg, og det sier vel sitt. Håper mange sier fra til hennes annonsører fremover.

   2. Cirkeline: At du mener bloggen ikke er som den var, det har du helt rett i. Det er stor forskjell fra jeg startet for snart to år siden og til nå😊
    Jeg håper du ikke mener at bloggen har tapt seg bare fordi man ikke får spekulere i diagnoser eller personlighetstrekk her? Det ville i såfall vært synd.
    Du sier at ingen har spekulert i diagnoser, men kun i personlighetstrekk, noe som er feil. Jeg synes ikke spekulasjon om det ene er noe «bedre» enn det andre, alt går på person og ikke sak, derfor slettes begge deler.
    Jeg mener takhøyden er mer enn høy nok.
    Det er ikke ofte jeg blir lettere irritert, men det ble jeg altså nå -Adina

  2. Unnskyld for diagnosen jeg kom med i sted. Du slettet den, og det er jeg glad for! Diagnostisering i offentlighet er lavmål (med mindre pasienten er en oransje amerikaner med bleket hentesveis, da 😝) Skal ikke gjenta seg.

 35. Bloggen var og ER viktig! Hvor skulle “Brita”s stemme bli hørt om ikke her? Kanskje bare på KG, og vi kjenner vel alle til stemplet som henger ved dette forumet. I verste fall ville Anne Brith kunne levd videre som Mor Godhjerta, og fortsatt sitt korstog mot kritikere av måten hun driver bloggen på, uten at noen hadde visst hva som skjer bak kulissene.

 36. Helt uavhengig av AB: Psykopati, eller nå antisosial eller dyssosial personlighetsforstyrrelse er en diagnose, jo. F60.2 i Icd-10, som er diagnosesystemet vi bruker i Norge. Narsissistisk pf finner man i det amerikanske systemet DSM IV, men også i norsk psykiatri snakker man om det som en personlighetsforstyrrelse.

 37. Fia: Helt enig i at denne bloggen er viktig. Jeg har alltid likt den og leser alle nye innlegg. Men når det er sagt så synes jeg takhøyden for å kommentere har blitt mye lavere enn før. Jeg visste ikke at så mange kommentarer ble slettet før jeg leste at en annen skrev at her slettes kommentarer over en lav sko.

 38. Det er ihvertfall ikke noen tvil om at dette ikke innenfor normalen. True sine lesere, ringe opp dem og deres arbeidsgiver. Jeg skal holde meg for god for noe synsing om hva det er. Men please, ikke gi henne flere klikk. Da hopper hun ihvertfall på suksesstoget.

 39. Adina: Jeg har alltid synes at denne bloggen er bra og viktig og det synes jeg fortsatt. Jeg synes bare at takhøyden for å kommentere har blitt lavere og at du blir “lettere irritert” av det synes jeg er trist.

  1. Cirkeline: Du har rett i at det slettes flere kommentarer enn tidligere, av den enkle grunn at jeg er mere obs på personkarakteristikk.
   Ergo stemmer det også at takhøyden er mindre, men jeg mener den er høy nok.
   Jeg blir glad for å høre at du liker bloggen, og jeg synes denne kommentaren er mye hyggeligere en den forrige. Mye mulig jeg tolket feil.
   Irritasjonen er borte og alt er ok😊

   1. Adina: Så bra 🙂 Det var absolutt ikke meningen å være lite hyggelig og synd at jeg fremsto sånn. Jeg ble bare litt skuffa da kommentaren min og flere etter min ble sletta. Det var bare så uventa. Men nå vet jeg hvorfor den ble sletta og det er helt greit. Ønsker deg en fortsatt fin kveld og jeg kommer fortsatt til å være fast leser av BOTB, den aller beste bloggen. Forøvrig den eneste jeg leser 🙂

 40. Jeg synes denne bloggen er uvurderlig og en stor motvekt til andre blogger. Det blir gjort en stor jobb med avsløring av juks og løgner. ♥️

  Jeg synes også det er bra med takhøyde her, og fint at den ikke blir useriøs med at alt får stå. Noe korrigering må til for å redigere useriøse kommentarer 👍

 41. Hei
  Politiet har ikke ressurser til å bruke tid på saker som dette, så ingen rettferdighet for Brita dessverre. Det eneste som AB skjønner er færre klikk, jeg sluttet å lese henne for over ett år siden. Minus en gang hvor jeg klikket meg inn og ser at alle innleggene ligger slik at man må gå inn på hvert enkelt sak(som genererer flere klikk), de fleste bloggere legger flere innlegg etter hverandre så man kan lese flere innlegg.
  Det jeg leste den gangen handlet om “planer fremover” eller noe sånt, men etter å ha lest hele innlegget så stod det egentlig ingenting, bare noe om at hun hadde mange planer og den ene mer spennende enn det andre… Ikke mye jeg hadde gått glipp av der. Utfordring til deg Adina; lag en oppsummering av bloggen hennes en gang i uka slik at de som er mest nyskjerrig kan la være å lese hennes blogg(tenker at det er fort gjort:-)) Ala: baking av peppekake, pizzaboy sier han skal flytte til Sørumssand, pizzaboy sier han har ombestemt seg, har fått et “spennende” tilbud, ungene har støvsugd sofaen og fått seks i alle fag.
  Heia bloggen din, håper du tjener litt penger på den. Synes det er veldig bra at du er så etterrettelig og tar opp saker som ellers hadde blitt tidd i hjel.

  1. Heidi: Oppsummere mor sjøl en gang i uka😱 Nei, det kan jeg love at ikke skjer😁
   Jeg tror de som er nysgjerrige og ikke vil gi klikk, finner en måte😊
   At hun vier mer tid til baking er fantastisk. Baking og pynting er noe hun burde ha som heldagsjobb. Der er hun god😊
   Tusen takk for ros, snille😍

 42. Bloggeren Gine Margrethe bruker pels i nyeste bildet på Instagram, en kåpe som er designet av en norsk influencer. Håper folk kan legge igjen en kommentar om at det ikke finnes dyrevennlig pels (på en høflig måte)

  1. Thilde: Hun kunne ikke valgt et verre tidspunkt 😡 27 okt. arrangerer Noah fakkeltog mot pelsdyroppdrett. At regjeringen har lovet forbud innen 2025 er en seier og må selvsagt feires, men det er for langt frem i tid. 7 år! La det skje nå!
   Når Gucci og Versace sier nei til pels, bør andre designere også forstå at pels er ut!
   Jeg oppfordrer alle til å gå i tog! ❤️👏🏻

 43. Er det mulig?! 😱
  Kan AB slutte å oppføre seg som en ungdomskole mean girl? Er det noen som er et troll er det henne…

Comments are closed.