NÅR TROLLET KOMMER UT I LYSET

Dette innlegget er skrevet av én av de to “haterne” som visstnok har kommet med injurie og sjikane mot Anne Brith, og som hun skrev om i innlegget: “Når trollene kommer ut i lyset.” Personen(e) fikk aldri mulighet til å komme med sin side av saken, derfor ønsker jeg å gi dem en mulighet til det.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

“Brita” skriver:

Jeg er fratatt muligheten til å komme med motargumenter til Anne Britt sin historie. Jeg gidder ikke engang prøve å komme med svar verken på Facebook eller på bloggen, da jeg vet at det ikke blir godkjent. Hun er kjent for å slette alt som ligner på kritikk.

Slik det er nå, så sitter 20.000 mennesker (på en god dag, vel og merke) og tror at Anne Brith har blitt utsatt for injurie og sjikane på nett. Arbeidsgiveren min tror også at jeg er et nettroll, det er ingen god følelse kan jeg fortelle.

Til Anne Brith.

Mandag i forrige uke fikk du vite hvem to av dine ”hatere” er – og stor var overraskelsen for meg da det viste seg at jeg var en av dem. Min første tanke var at hvis dette er definisjonen på en “hater” for deg – ja da tror jeg du har ca 4,5 millioner ”hatere” i Norge. Beklager å måtte meddele deg dette.

Du sier jeg var uforsiktig på nett, derfor enkel å finne. Jeg kan ikke se at jeg har noen som helst grunn til å skjule meg. Jeg vil derimot be deg om å la være å fremstille det som at du og din kusine Hilde, er spesielt begavede på å finne det dere vil på nett. Du vet like godt som meg at du fikk mitt fulle navn og mailadressen min fra en av samarbeidspartnerne dine.

Du må mer enn gjerne sende en kopi av alt det stygge jeg har skrevet om deg, Erik og ungene. Mailadressen min har du jo allerede. Faktisk har flere lesere oppfordret til dette:

Det skjer nok ikke med det første. Kan det være fordi du ikke har kopi av noe som helst – nettopp fordi jeg aldri har skrevet noe kritisk eller negativt om verken deg, Erik 32 Bærum eller ungene?
Du henviste harmdirrende til Kvinneguiden. Ja, jeg er på Kvinneguiden, men du kan ikke kalle meg et nettroll av den grunn. Du irriterer deg sikkert grønn for at du ikke vet den opprinnelige brukeridentiteten min der, men den kan jeg sikkert avsløre når du sender meg kopi av alt det stygge jeg har skrevet om deg og din familie.

På bloggen kunne du fortelle at du hadde snakket med meg, men at ingenting av hva du sa gikk inn:

Jeg må bare beklage for at ingenting av det du sa gikk inn. Verken trusler om at du visste hvor jeg jobbet, at du visste at jeg hadde barn, at du skulle ta saken til pressen og at du skulle anmelde meg for injurie, ingenting av dette fikk meg til å forandre mening. Jeg hadde ikke gjort noe galt.

Det hjalp heller ikke å true meg med at du visste IP-adressen min. Det er allmenn kunnskap å vite at en IP-adresse ikke er noe man kan slå opp på 1881. Du kan nok finne rett by med noen programmer, men du vil aldri finne nøyaktig adresse, da programmet kun vil vise hvilken by IP-adressen kommer fra (og ikke alltid det engang).

For å få vite hvem som er bak en IP-adresse, kreves rettens kjennelse. Det er altså ikke noe du som privatperson kan eller vil finne frem til. (Da må du i så fall leie en hacker, noe du har sagt at du har gjort tidligere).

I samtalen nevnte jeg din eksponering av barn, en sak jeg er opptatt av, men det avfeide du og sa at du aldri ville slutte å eksponere barna dine.

Du er god på å å skape sympati fra leserne dine, det skal du ha. Det du sier er begått mot deg er løgn:

Jeg finner telefonsamtalen svært ubehagelig på grunn av truslene som ble fremsatt. Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt å forfølge denne saken noe videre, men etter blogginnlegget om telefonsamtalen den 3. oktober, fikk det meg til å forandre mening. Jeg blir fremstilt som et nettroll, det til tross for at jeg aldri har ytret en kritisk kommentar om deg i offentlige fora.

Og som om dette var alt. Fredag tok du kontakt med internrevisjonen hos min arbeidsgiver, der du nok en gang beskyldte meg for trakassering, samt informerte om at du ville anmelde meg.

Jeg ser frem til den anmeldelsen.

Av “Brita

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg, Adina, tok kontakt med Anne Brith for å informere at jeg ville publisere denne saken og høre om hun ønsket å kommentere evt. komme med beviser for at personene hun nevner, har komme med injurie og hets. Hun ble glad for at jeg tok kontakt, og spurte kjapt hvor vi kunne møtes. Jeg takket høflig nei til den kaffekoppen med henne, først og fremst fordi jeg hater kaffe, men også fordi jeg driver en anonym blogg.

Hun overså tydeligvis spørsmålet mitt og lurte på om jeg ville ha navnene på “haterne.” Det takket jeg også høflig nei til og opplyste henne om at jeg allerede hadde navnene. Da ønsket hun ikke si noe, sa bare at alt var oversendt politiet, og at saken var anmeldt. Hun ønsket meg lykke til. Det var hyggelig av henne. Jeg tror jeg takket.

Klokken 13:15 i dag, kunne politiet opplyse om at det ikke var kommet inn anmeldelser.

“Brita” har etterlyst vinnere av flere konkurranser Anne Brith har holdt, bla. på en IPhone X. Dette mener altså Anne Brith er injurie.

– “Brita” og Adina xoxo

259 thoughts on “NÅR TROLLET KOMMER UT I LYSET

 1. Flott innlegg, men er det meningen at teksten skal være så høyt og lavt i fet eller normal skrift?

  1. Jeg har skrevet dette innlegge på appen så mulig det er derfor det ser fryktelig rotete ut🤔Jeg prøver å få rettet opp 😊

 2. Ingenting overrasker meg med AB, hun holder på som et skikkelig nettroll. Lyver, manipulerer og skrøner. All sympati for de som blir utsatt for dette.

 3. Skjønner ikke helt hva som er skjedd? Hva er forhistorien til dette? Også er det litt uklart for meg hvem som skriver hva?

  1. Jeg tror forhistorien er Anne Briths innlegg “Når trollene kommer fram i lyset” (eller noe sånt), der hun ringer opp to “hatere”, og dette er svaret fra den ene, altså hennes versjon av hva som skjedde.

 4. Supert at BOTB åpner for muligheten til å gi tilsvar!

  Jeg oppfattet handlemåten til AB som et forsøk på stilne kritikk, ikke bare fra de to, men fra alle.

  Det har kommet flere dulgte trusler om politianmeldelser fra henne, uten at det skjer noe.

  Jeg håper ingen lar seg skremme, først og fremst fordi denne måten å true folk på ikke bør belønnes, men også fordi AB fremstår mer og mer som en kynisk person som lyver, manipulerer og utnytter leserne sine. Hun fremstiller seg som et hyggelig menneske med edle hensikter, men handlingene viser det motsatte.

 5. Typisk AB å gjøre seg selv til offer, samtidig som hun truer og oppfører seg dårlig.
  Hun har heller ikke alltid vært så etterrettelig i sin gjengivelse av hva som har skjedd, eller hvor alvorlig det egentlig er. Det kan se ut som AB har sin egen definisjon på hva som går under “netthets”.

  Dokumentasjon:

  – Juni 2018: Om alle som er stygge: https://imgur.com/a/X6Sofsf
  – Mars 2018: Om ondskap og være negativ: https://imgur.com/a/hcLLK
  – Mars 2018: Konatil.blogg.no og Annebrith.blogg.no: Feilinformasjon i video: https://imgur.com/a/mLQkV
  – 2016: Konatil og Anne Britt: Naboen og Kvinneguiden: https://imgur.com/a/zXrjK

  1. Glemte: Tusen takk til “Brita”. Ære være deg som ikke lar deg skremme av truslene til AB. 👏

 6. Tydelig at hun mangler noen å kunne gå på café mm med i hverdagen, når hun inviterer “alt og alle” på kaffe. Og dersom de høflig takker nei til dette, vil hun ikke ha en konstruktiv dialog, og går rett på anmeldelse-argumentet.
  Skal innrømme at jeg tidligere syntes mye av kritikken mot henne var litt “hvorfor-gidder-man-å-bry-seg”, men nå er hun blitt en narsissistisk, stormannsgal person, som er uten feil og som er guds gave til verden. Virker totalt egoistisk og usympatisk på meg🙄

  1. Folk på Sørumsand har visst dette lenge, men de er for det første skremt til taushet og for det andre prøver de å bevare litt normalitet for barna sin skyld.
   Men til slutt har det blitt så mange, så nå begynner historiene og dukke opp…

 7. Anne Brith forsøker å kneble alle kritikere.
  De fleste som kritiserer Anne Brith er ikke nett-troll, men saklige kritikere med velbegrunnede argumenter.
  Hun forsøker å kneble dem alle til taushet, ved å blokkere dem og ved å true med politianmeldelser.

  Jeg tror det kunne være nyttig at alle som blir truet til taushet nå åpner røsten sin og sier noe om dette. Dette innlegget her er stemmen til én av to som ble nevnt i ett blogginnlegg, men jeg tror vi er mange, mange som har blitt truet til taushet.

  Som dere ser, så skriver jeg vi, fordi jeg også er en av dem som er truet til taushet. Og jeg vet om en rekke andre personer som er truet til den samme tausheten. Kanskje det er på tide å ikke være tause lenger!

 8. Det er bare hårreisende beskyldninger AB kommer med, og ikke vil eller kan hun dokumentere at denne personen har skrevet stygge ting om henne, kjæresten og barna. Likevel går hun til det steg å ringe vedkommendes arbeidsgiver! Det er sykt! Og veldig bra at det kommer fram hvilke metoder hun bruker, mor godhjerta. Venter i spenning på innlegget om konkurranser 🙂

 9. All sympati til skribenten!!!
  Forferdelig trist lesning.
  Blir bekymret for at noen skal ringe min arbeidsgiver siden jeg skriver dette😊
  Hvorfor er hun så sint på akkurat deg?
  Er med på kronerulling til advokat hvis du vil gå den vegen😘

 10. Det er på tide at de som har blitt utsatt for denne lite sympatiske bloggeren , går sammen og faktisk viser hvem som er troller her. Det handler om at hun prøver å nå ut til sårbare mennesker i 1000 (?) dagers klubben sin, som skal loppes for 5000 kr. Hvis ikke de får til målene sine, er det deres egen feil, siden de ikke har prøvd nok. Galskap satt i system!

 11. Jeg får litt lyst til å minne Anne Brith på, nå når hun langer ut mot Kristin Gjelsvik ang xs-bukser, at hun selv har stått og tatt bilde av/skrytt av sitt eget thigh gap……

  1. M – du har så rett. Og så flaut, tenkte jeg da jeg så det🙈 hun er for gammel til sånt tøv. Selv er jeg noen år eldre enn AB, har dessverre thigh gap jeg med. Synes det er så stygt, har alltid hatt så store komplekser at jeg går i vide bukser om jeg har korte (som ikke går over de hoftene jeg ikke har) topper, bruker jeg trange bukser er toppene langt ned på lårene.

 12. Nå fikk nettopp Anna Rasmussen ennbot for 100 000 kr for å ikke dele ut premier hun lover. Kan man ikke bare melde AB inn også?

 13. Det går ikke an og nå er det på tide at den dama der blir stoppet. Hun er jo ikke riktig klok. All ære til deg som skrev dette innlegget og jeg føler med deg hvordan hun har holdt på med deg og på toppen ringer arbeidsgiver! Stor klem til deg❤

 14. Kjempeflott at «Brita» får komme med sin versjon!
  Anne Brith har hyttet og truet i alle retninger når hun mottar konstruktiv kritikk. På tide at folk får øynene opp for det rette nettrollet i Sørumsand! Hun er usedvanlig uspiselig med sine framgangsmåter.

  Spurte hvem som var vinnere i konkurranser hun har holdt men ikke trukket vinnere på. Da fikk jeg til svar at vinnere var trukket, vinnere ville være anonyme og hun kunne sende vinnerlisten til Forbrukertilsynet. (Noe jeg ikke nevnte med et ord)

 15. Men nøyaktig hva er det hun mener at hun er utsatt for av nettets? Er det noe som er skrevet et sted e.l.? AB har jo skrevet masse om dette uten å egentlig si hva disse to skal ha skrevet. Det drar ned troverdigheten når hun ikke legger ut hva som skal ha blitt sagt.

   1. Men hvorfor henger AB henne ut da? Er hele greia bare oppspinn? I så fall er hun verre enn jeg trodde!

  1. Hei M 🙂

   Det jeg faktisk har gjort, og som jeg står for 100 %, er at jeg sendte en mail til en av hennes annonsører og sa at jeg ikke kom til å kjøpe varene deres lenger på grunn av samarbeidet med Anne Brith. Jeg begrunnet dette med falske konkurranser og eksponering av barn på bloggen.

   1. Så bra! Godt jobbet 😊 Håper ikke den første kommentaren min ble misforstått, det var AB sin troverdighet jeg siktet til og ikke din. Håper dette ordner seg for deg!

   2. Jeg har også sendt mail til en av hennes samarbeidspartnere og sagt at jeg slutter å handle hos dem fordi de bruker AB til å annonsere for seg.

 16. AMEN! Jeg håper maaaanhe leser dette, og skjønner hvordan hun opererer. Dette innlegget kom som nok som et sjokk for henne. Hun, mor hjertegod, har mange sider. Takk for deg som står frem. Det som er ubegripelig er at hun fant meg også, og sendte meg en SMS. Hun skulle til Politiet. Det var en kritisk kommentar om barn i media jeg skrev. Det var ikke vanskelig å finne meg, jeg la igjen mailadresse. Ett spm: hvordan legge igjen kommentar uten nettadresse? Det står jo da at det mangler et felt? Jeg har ikke skrevet noe etter SMSen jeg mottok. Jeg tenkte også på jobben. Hvem har funnet ut IP adressen din? Altså Arbeidsgiver.
  Dette er så bra at kommer frem i lyset! Endelig. Jeg har ikke ord. Men at det meste som skrives på den bloggen er løgn, håper jeg nå flere vil se.nå leste jeg hun ville at ungdommer som sleit, skulle kontakte henne for hjelp. Gud forby. I enhver by, liten eller stor finnes Psykologer, og de fleste plasser har et ambulerende psykiatrisk team på kvelden. Kjære ungdom eller vokse, om dere sliter, og leser denne bloggen, er ikke AB personen å henvende seg til. Men hjelp der du bor. Takk for innlegg.

  Jeg fjernet setninger/spekulasjoner -Adina

  1. Takk for at du også står frem som en av dem som har blitt truet av AB!
   Det er fint at vi alle nå kan stå frem! Som jeg skrev i en kommentar over her så tror jeg at vi er mange.

 17. Jeg kan virkelig ikke noe for det, men jeg klarer ikke å legge skjul på hva jeg føler for dem damen Hun er usympatisk og måtte hele Norge finne ut hvordan hun er og hvordan hun holder på.
  Jeg tviler på at fanklubben hennes leses BOTB, så jeg antar at hun uansett vil ha noen som digger henne.

 18. Dette er hårreisende! Begynner å lure på om hun har en petsonlighetsforstyrrelse. Driver man en offentlig blogg må man akseptere konstruktiv kritikk, sånn er det bare! Kristin feks la seg flat og beklaget den videoen hun la ut med jeans i str XS osv…

  1. Haha… de med personlighetsforstyrrelse har god grunn til å føle seg krenket etter kommentaren din 🙂

   1. Jeg har tre forskjellige personlighetsforstyrrelser men jeg kan ikke si jeg føler meg så veldig “krenket” av kommentaren til 19:24, det er mange forskjellige typer personlighetsforstyrrelser og AB passer til minst en av dem etter hva jeg har observert (jeg er ikke lege så ikke ta meg seriøst).

 19. Det er lenge siden jeg har kommentert. Men denne bloggen er så viktig! Supert at «Brita» fikk dele sin side. Men hvem er det som ringer arbeidsgiver? Er det virkelig mulig? Lavmål av AB.

 20. Jeg er en av de som har fått en telefon fra Anne Brith. Jeg kan bekrefte at hun er veldig ubehagelig. I tillegg til det “frodige” språket hun som nordlending er så stolt av, har hun et volum som kan gi tinnitus. Truslene var ganske standard fra Anne Brith skjønner jeg, etter å ha pratet med flere av hennes ofre. Jeg skulle anmeldes, eksponeres, livet mitt skulle bli vanskelig og hun visste hvem barnet mitt var. Hun påsto også at hun hadde sporet meg opp via ip-adresse, noe som selvfølgelig ikke var sant. Navnet mitt fikk hun fra en av sine tidligere samarbeidspartnere. Jeg skriver tidligere, siden samarbeidspartneren avsluttet samarbeidet etter at de ble gjort oppmerksomme på truslene hun utsatte meg for.

  Jeg ble selvfølgelig ikke anmeldt, livet mitt er like lett/vanskelig som før og ungen min er trygg (håper jeg). Jeg ble aldri bedt på kaffe og det er like greit, for jeg drikker ikke kaffe.

   1. Jeg vil ikke være like uproff som denne samarbeidspartneren og nevne navn, men jeg kan si at det ikke er den samme som Brita viser til. Så min oppfordring er at dere fortsetter å bruke forbrukermakten deres, men gjør det fra en e-postadresse som ikke kan spores tilbake til dere. Forklar gjerne hvorfor det må gjøres slik og link gjerne til dette blogginnlegget som dokumentasjon.

  1. Visste hvem barnet ditt var?? Det ser eg på som en trussel…hadde noen sagt noe som til meg….Kjenner jeg blir rasende!!

 21. Tusen takk til ” Brita” som får dette frem i lyset!! 😍

  Håper flere tør og vil stå frem nå.

  AB har slettet, blokkert og truet veldig mange av de som stiller seg kritisk til hvordan hun eksponerer ungene sine på bloggen og i some.

 22. Så utrolig bra at BOTB kan være et talerør når bloggerne driver med sensur strengere enn Nord-Korea. Hvis dette stemmer, så er det jo AB som bør politianmeldes! Å kontakte arbeidsgiver og fremsette en uriktig sannhet som er såpass krenkende er vel for trakassering å regne? Det er forferdelig skummelt at bloggere driver med sånn uthenging basert på sin subjektive sannhet.

  Jeg synes det er merkelig at hele AB-korthuset ikke har falt sammen enda, jeg. Hun gjør jo ikke annet enn å fortelle hvor slemme og dumme folk/lesere er, samtidig som hun helt åpenlyst legger frem at hun gjør ALT for å få penger til huset sitt! Hennes største stolthet er jo alle de måtene hun har funnet ut hvordan hun kan drive mest mulig lukrativ blogg (ref bloggerne-episoder). Med andre ord sier hun vel ja til det meste av spons hun får, og følgelig kan vi vel stole på svært lite av det hun sier som er kjøpt og betalt (som er alt, bortsett fra hatet mot leserne, det kommer hun på helt selv).

  Og nei, dette er ikke noe janteloven-hat fordi hun «får det til» som hun selv ville sagt. Kudos til henne som faktisk får sponsorer på en såpass usympatisk bloggoppførsel.

  Hvis man skulle overført hennes bloggfilosofi til en bedrift med et produkt som de skulle markedsføre, kunne de i reklamen sin bare skrevet: «kjøp produktet vårt, selv om det er ingenting spesielt med det, og selv om vi driver ganske shady og umoralsk business, men da vil iallefall vi tjene oss rike på dere».

 23. AB burde avsløres for offentligheten på flere arenaer, problemet er at de store mediene ikke tør pirke i dette.

  1. Skjønner ikke helt hvorfor, de har vel pirka i verre ting er umoralske bloggere..? 🤔 Alle som har vært utsatt for AB sin trakassering: send det til VG/DB – det MÅ jo bli sak, og de skrev jo om det når hun publiserte skatteliste-søkene (TV2 er vel såpass partisk at det kanskje ikke fører noen vei der). Kjenner jeg blir så forbanna på deres vegne!

   1. Jeg har snakket med to ulike medier (en mindre, en stor), de tør ikke skrive om AB på grunn av det enorme bråket hun lager.

 24. Hadde dette vært meg (hvor min arbeidsgiver hadde blitt kontaktet) hadde jeg anmeldt AB for ærekrenkelse og trakasseringa. For ei ufordregelig dame altså, blir helt målløs.

 25. Er det noen som har tatt kontakt med VG eller andre medier ang dette?? Begynner å få sååå nok av den dama her at jeg gjerne kan tipse dem. Er det noen som har kontaktinfo til riktig instans?

  1. Nei, hun kan ikke det. Hun fikk mitt fulle navn og mailadresse av annonsøren jeg sendte mail til.

 26. Takk «Brita» og Adina!🙌🏼
  Noen må jo kunne stoppe denne dama, dette er jo virkelig ikke greit! Trusler og kontakting av arbeidsgiver..!! Galskap!!
  Håper virkelig hun blir stoppet..

 27. Dette er første gangen i mitt liv at jeg kommenterer på en blogg, trodde aldri at jeg skulle gjøre det heller men jeg ble helt satt ut da jeg leste om denne saken.

  Måten bloggeren prøver å kneble kritikere på er tatt rett ut av boken til Kim Jong -Un, om hvordan drive diktatur. Et regime som sikkert mange bloggere kunne ønsket seg for å ikke bli stilt til ansvar. Jeg kjenner at jeg blir provosert over den arrogansen Anne Brith Davidsen utviser samf den usmakelige oppførselen ovenfor «Adina». Davidsen fremstår som ustabil og farlig.
  Håper virkelig at det ordner seg for deg, Adina da slike alvorlige anklager ikke er kjekt å ha hengende over seg. Jeg synes at du er tøff som slår tilbake! Tror ikke bloggeren så den komme.

  Nettrollet, Anne Brith Davidsen er iallefall avslørt.

  1. KGsnusken: Jeg har ikke mottatt noen trusler heldigvis, du mente nok Brita😊
   Takk for gode tanker😘

 28. Litt of topic her, men sjekk innlegget til @janneckeweeden fra i går på IG (annonse med vinglass med «eplejuice» (det der ekke eplejuice ass…🙄). Er det liksom latterliggjøring av at folk påpeker at annijor bryter loven når hun annonserer med alkohol, eller bare jeg som misforstår heeeelt? Synes egentlig hun Jannecke er veldig søt, men når folk skal gjøre narr av at folk ber offentlige personer følge lover (som virkelig ikke bør være for mye å forlange) så mister jeg litt sansen…

 29. AB oppfordrer på snap barn på 13 år ( fra 13 til 20) til å skrive til henne om temaet: får du skryt hjemme. Altså hun , en fremmed voksenperson, oppfordrer barn hun ike kjenner til å sende henne sine personlige tanker rundt dette temaet. Er dette egentlig lov???

  1. Hold barna deres unna henne.Jeg er så drittlei disse bloggerne. Anne Brith trykket ikke min kommentar om det latterlige innlegget hun skrev om at hun trekker seg fra debatten om kroppspress. Hun var forbanna i innlegget og skjelte i øst og vest.
   Dere som har vært utsatt for trusler må anmelde, dette er trakassering.
   Adina, godt du slipper til kommentarer her som kanskje er sterkere enn du vanligvis ville gjort. Takk for st dere deler Adina og Brita. Dette er IKKE greit fra AB

 30. Vedr å oppfordre barn på 13 til å dele sine innerste tanker til en fremmed voksenperson. Tenk hvis Anne B var en mann i 40 årene……?? Hvordan hadde det blitt mottatt?? Er det egentlig noen forskjell?? Jeg som mor hadde blitt redd og sjokkert om min datter eller sønn på 13 år hadde åpnet seg for et villt fremmed menneske… til ettertanke!!

  1. Ser den og er enig i at AB ikke er i vater. Alikevel e dette med at unge sender sine innerste tanker osv noe som skjer hver eneste dag, med «Helsesista». Bare som påminnelse :)!

 31. Kjære all verden, denne dama er virkelig sprøere enn jeg trodde! Brita: for en forferdelig ubehagelig situasjon, spesielt mtp arbeidsgiveren din. Jeg er virkelig helt målløs.

  Selv ble jeg heldigvis aldri oppringt av AB, men jeg ble nokså kjapt blokkert fra instagramkontoen hennes etter å ha stilt et helt uskyldig, saklig spørsmål der om den berømte proviantkassa da instagram var en av kanalene for promoteringen av den da den ble lansert. (Har skjermdump, men mangler kunnskap om hvordan jeg kan sette den inn her.)

 32. Alle som er blitt hengt ut og trakassert på AB sin blogg burde gå til politianmeldelse av den dama. Spesielt alle på skattelista som hun la ut med fullt navn, fødselsår og bosted. Sammen står man sterkere! Det AB har holdt på med på telefon, er også trusler og trakassering. Folk burde ta opp samtalene å gå videre med det! Man kan ta opp samtaler via diverse Apper som kan lastes ned. Jeg har meldt meg på den 100 dagers gruppa av ren nysgjerrighet. Ser man på kommentarene til de som ønsker å være med på weekendturen til 5000,- så er det flere som skriver at de ikke har økonomi til det. Svært få som skriver «Jeg er med» Leser man kommentarer under andre poster, forstår man at det er mange ressurssvake mennesker som sliter i den gruppa. De er dessverre altfor lette ofre for manipulerende mennesker som AB. Jeg tror ikke man oppnår så mye her i livet når kun pengene er målet. Man ser jo hvor AB er i dag i en alder av 43! Hun eier faktisk ingen ting. Leier en sliten gammel 3-roms leilighet. Har ikke bil og selger både seg selv og ungene for cash. Lyver, manipulerer, trakasserer og henger ut mennesker. Mor Godhjerta det! Det er virkelig skremmende at sånne får holde på uten at det for noen som helst konsekvenser.

 33. Tenk på den 100 dagers klubben hun har laget til 5000 spenn. Hvordan bli frisk med hennes innlegg?! Tenk på invitasjonen til ungdommer som sliter, å kontakte henne for hjelp? Hvilket menneske er det vi har med å gjøre? Farlig! Farlig! Hun forsøker å nå alle aldersgrupper. Dette blogginnlegget samt kommentarer bør spres videre. En mor som jobber døgnet rundt og har 4 stakkars barn. Det er så hårreisende at jeg er arg! Hun må få igjen! Vi kan ikke sitte å se på. Det er klart at alt om Nederland og alt annet er løgn. Hvordan kan noen gå på at hun skriver hun ble slått i et forhold? Hun! Hun hadde aldri latt seg kneble. Hun er psykisk ustabil som det holder! Ja det er en når en ringer noes arbeidsgiver. Jeg ønsker henne ikke mye godt, det må jeg si. Hun opplever trøbbel med alle hun jobber og omgås med. Nå er det nok!

 34. Well done, “Brita”! Hadde AB ringt min arbeidsgiver ift noe som ikke angår min jobb eller som hun har opplevde igjennom min jobb, hadde jeg som Tina over her – anmeldt saken. Det er trakasserende handling fra ABs side og kontakte en arbeidsgiver med kritikk som overhode ikke angår arbeidsgiver. En arbeidsgiver har ansvar for en arbeidstakers handlinger og oppførsel i arbeidet og en arbeidstaker skal være lojal mot sin arbeidsgiver. Om “Brita” hadde vært Norges største nettroll på fritiden, så er ikke dette ABs ansvar å melde dette inn overfor en arbeidsgiver – så sant ikke “Brita” var nettroll overfor sin arbeidsgiver – altså utviste illojalitet overfor arbeidsgiveren sin. Dette gjelder ikke her! Nei, her burde AB få kjenne “egen medisin”, men ikke bare i form av trussel om anmeldelse, men en konkret anmeldelse for trakassering og trusler. Når hun også truer mot “Britas” barn – hadde veien til politiet vært kort for meg. Handlinger og sjikane kan meldes inn til en arbeidsgiver om dette er relevant i forhold til arbeidet som utføres ellers skilles yrkes- og privatsfæren. Arbeidsgiver skal kun ha beskjed om man er blitt straffedømt som privatperson. Hva man foretar seg på fritiden er privatanliggende – dersom du ikke henger ut eller er illojal mot arbeidsgiver. Horribel fremferd av AB, spør du meg.

 35. NN, takk for link, gidder du å si noe mer om hvordan jeg gjør dette? Det var helt uforståelig for meg🙈. Jeg har tenkt å sende henne diverse, som jeg håper gjør at hun ikke sover inatt. For jeg vil ikke nevne SMS hun sendte, men andre alvorlige ting.

  1. Tina
   Du kan kanskje vurdere å ta kontakt med Adina også, det kan hende hun kan bruke noe av det i et blogginnlegg?

 36. Jeg er en person som AB har hengt ut på nett og som sier hun har anmeldt meg til politi. Hun sa til meg i mail at politi har forsøkt og ringe meg flere ganger for at jeg skulle forklare meg.
  Jeg ringte politi 3 ganger å ba de forklare meg om hva AB har anmeldt meg for.
  Men ikke en kunne bekrefte at det vr noe anmeldelse inne. Ifølge AB ville politi også sende meg papirer i posten med bevis om dette.
  Det kom aldri noe fra politi.

  1. For en forferdelig ting å gjøre – å lyve til deg om det – du har min fulle sympati ❤️

  2. Hvis du hadde blitt politianmeldt ville du ikke fått noen papirer eller “bevis” i posten. Du ville kun fått et formelt brev om innkalling til avhør, uten saksopplysninger. Mest sannsynlig ville de ringt deg først.
   Hvis du lurer på om du er anmeldt og hva som er registrert på deg av straffesaker/anmeldelser kan du søke politiet om innsyn. Skjema for dette finnes på politiets nettsider.

 37. Jeg er en som AB sier hun har anmeldt meg til politi. Hun ga beskjed via e-post at. Politi hadde prøvd å få tak i meg uten hell . Jeg ringte opp politi 3 ganger men ingen kunne se det lå noe anmeldelse inne. AB sa politi hadde sendt papirer på hvorfor jeg var anmeldt.
  Kom aldri noe papirer

  1. Jeg kan opplyse om at politiet ikke sender papirer til folk med informasjon om hvorfor de er anmeldt for noe. Det første som skjer etter en anmeldelse er inngitt er å kalle inn folk til avhør. Hvis folk kalles inn til avhør uansett om man er mistenkt/siktet/vitne/fornærmet så får man ett brev i posten om at man skal møte til avhør, thats it. At en fornærmet i en sak blir opplyst fra politiet om at politet gjentatte ganger har forsøkt å komme i kontakt med noen ifm saken er heller ikke vanlig. Dette Anne Brith påstår her at 1. Politiet skal sende informasjon om grunnlag for anmeldelse i posten samt 2. Sitte på opplysninger om antall ganger politiet har forsøkt å komme i kontakt med en person er tull og tøys.

   Hilsen ei som jobber i blå uniform og som kjenner hun blir ganske oppgitt over at AB (ifølge flere i kommentarfeltet) påstår hun har anmeldt folk uten å faktisk gjøre det, kun bruke det som en hersketeknikk.

   PS! Slenger meg på kommentaren fra “advokat” at det heller er grunnlag for å se på anmeldelser andre veien her, hvis det Brita og flere andre i kommentarfeltet viser seg å stemme.

 38. Så utrolig på tide at sannheten om AB kommer frem! Jeg vet en del om medaljens bakside og hvor mye skade hun har gjort, og gjør, og synes det er helt forkastelig at hun får holde på som hun gjør.
  Jeg prøvde å kommentere saklig på bloggen hennes én gang, og det var svært konstruktiv kritikk, men det ble ikke publiser selvfølgelig.
  Trist at så mange nordmenn faktisk sluker rått det hun skriver.

 39. Så bra dette kommer ut!!

  All ære til deg som ikke lar deg kneble av AB, håper det andre «trollet» også kan ta til ordet og fortelle sin side.

 40. Her er det kun èn ting å gjøre: ANMELD!!!
  Og jeg hadde klikket i vinkel på samarbeidspartneren som delte ut deres kontaktinformasjon! Det går ikke an!

  Hadde også sendt mail til samtlige medier! Jeg hadde dratt saken så langt at hun aldri fikk en samarbeidspartner igjen! Dette er jo helt vilt!

  1. Har litt kjennskap til denne saken og vil bare forsvare samarbeidspartneren litt..

   Selskapet mottar to e-poster hvor det er rettet kritikk mot samarbeidet med AB. E-postene videresendes til ABs manager med spørsmål om det er noe hold i påstandene og opplyser at klagene må håndteres. E-posten videresendes så til AB, som deretter kontakter de to klagerne og truer med politianmeldelse og div. annet. Så skrives blogginnlegget hvor AB lyver om hvordan hun fikk kjennskap til klagernes identitet. Selskapet blir gjort oppmerksom på hva AB har utsatt kritikerene for. De innser feilen de har gjort ved videresendelsen av e-postene og har i ettertid, og på bakgrunn av ABs oppførsel, besluttet å avslutte den relativt lukrative samarbeidsavtalen. Prosessen med å få avsluttet samarbeidet pågår nå, da det kan få store økonomiske følger for selskapet å bryte en avtale på denne måten.

   Poenget mitt med dette er bare å belyse at selskapet ved sin oversendelse ikke hadde noen «onde» intensjoner om å avsløre kritikerne. Men har som sagt i ettertid erkjent at dette var feil måte å håndtere det på, og at e-postene burde vært anonymisert. De hadde rett og slett ikke sett for seg at oversendelsen kunne lede til noe slikt (de hadde åpenbart ikke gjort en god nok bakgrunnssjekk før de inngikk avtalen).

   1. Vil bare kommentere at jeg synes annonsøren har håndtert saken på en god måte etter at jeg tok opp saken med dem.

   2. Nei, de bare toet sine hender og overlot saken til ABs manager, som om det er lov i disse GDPR-tider. Veldig sløvt og veldig feigt. De har et ansvar for hvem de inngår samarbeid med!

   3. Veldig, veldig uheldig for samarbeidspartneren. Antar at de har lært å undersøke hvem de inngår avtaler med fremover.

    Håper bare at de kan stå til ansvar for det de har påført «Brita» ved å tørre og stå for den feilen de gjorde og la andre firmaer lære at de faktisk må sjekke om hvem de bruker til promotering av produktene sine!

   4. Her er vel GDPR brutt så det står etter, så den økonomiske belastningen for selskapet kan bli større hvis denne saken kommer ut, med tanke på konsekvensene for de som ble rammet av det her. Navn og e-postadresser går under personopplysninger og kan ikke videreformidles til en tredjepart uten godkjenning fra den som sender det gjelder.

    Denne saken ble vel egentlig et godt eksempel på hvorfor GDPR er en nødvendighet,og merkelig at et så stort selskap kan ha et så stort hull i sine rutiner at dette ble utfallet.

   5. Leser det du skriver. Hadde fremdeles vært eitrande forbanna om det var meg det skjedde med! Jeg hadde ikke godtatt bortforklaringer/unnskyldninger fra et slikt selskap. Håper det kommer ut hvem det er. Så utrolig uprofesjonelt! Og dette har fått store konsekvenser for vedkommende.

    Gjentar igjen: dette MÅ ANMELDES! Det er helt sinnsyk oppførsel! Nesten så jeg ikke tror det jeg leser her inne.

   6. Jeg håper inderlig at dette selskapet kan informere og advare andre selskap om Anne Brith. Vet ikke hvordan det er i butikk bransjen om butikker står sammen i en organisasjon eller noe. Skulle uansett tro at folk som driver innen samme bransje har litt kjennskap til hverandre. Jeg uttrykker meg sikkert klossete nå. Dersom pressen ikke tar opp noe av dette og gjør selskap oppmerksom på hvordan Anne Brith holder på, håper jeg at disse selskapene på en eller annen måte kommuniserer med hverandre. Ellers får folk være flinke til å informere de man ser AB og andre useriøse bloggere holder med på. Leste tidligere her at noen skrev at pressen var kontaktet (en mindre og en stor avis), men at de ikke ville følge saken fordi AB ville lage så mye bråk. Det kan da virkelig ikke være tilfelle at til og med pressen er redd for den dama. Folk får fortsette å informere samarbeidspartnere til disse bloggerne og nå kan man legge til link til dette blogginnlegget.

 41. Dama tåler jo ikke et gram kritikk, konstruktiv eller ei. Det komiske er at hun selv er veldig flink til å dele ut kritikk. Snakk om å ha stort ego! Kontakta hun virkelig sjefen din Brita? Hva sa hun til hen? Hva slags grunnlag gjorde hun det på? Det er så sykt drøyt, og er 98% sikker på at det er ulovlig. Dama bør settes på plass for deres og barna hennes sin skyld. Serr, gå sammen i en sak og i det minste sett en støkk i henne. Det er ikke greit sånn som hun holder på

Comments are closed.