NÅR TROLLET KOMMER UT I LYSET

Dette innlegget er skrevet av én av de to “haterne” som visstnok har kommet med injurie og sjikane mot Anne Brith, og som hun skrev om i innlegget: “Når trollene kommer ut i lyset.” Personen(e) fikk aldri mulighet til å komme med sin side av saken, derfor ønsker jeg å gi dem en mulighet til det.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

“Brita” skriver:

Jeg er fratatt muligheten til å komme med motargumenter til Anne Britt sin historie. Jeg gidder ikke engang prøve å komme med svar verken på Facebook eller på bloggen, da jeg vet at det ikke blir godkjent. Hun er kjent for å slette alt som ligner på kritikk.

Slik det er nå, så sitter 20.000 mennesker (på en god dag, vel og merke) og tror at Anne Brith har blitt utsatt for injurie og sjikane på nett. Arbeidsgiveren min tror også at jeg er et nettroll, det er ingen god følelse kan jeg fortelle.

Til Anne Brith.

Mandag i forrige uke fikk du vite hvem to av dine ”hatere” er – og stor var overraskelsen for meg da det viste seg at jeg var en av dem. Min første tanke var at hvis dette er definisjonen på en “hater” for deg – ja da tror jeg du har ca 4,5 millioner ”hatere” i Norge. Beklager å måtte meddele deg dette.

Du sier jeg var uforsiktig på nett, derfor enkel å finne. Jeg kan ikke se at jeg har noen som helst grunn til å skjule meg. Jeg vil derimot be deg om å la være å fremstille det som at du og din kusine Hilde, er spesielt begavede på å finne det dere vil på nett. Du vet like godt som meg at du fikk mitt fulle navn og mailadressen min fra en av samarbeidspartnerne dine.

Du må mer enn gjerne sende en kopi av alt det stygge jeg har skrevet om deg, Erik og ungene. Mailadressen min har du jo allerede. Faktisk har flere lesere oppfordret til dette:

Det skjer nok ikke med det første. Kan det være fordi du ikke har kopi av noe som helst – nettopp fordi jeg aldri har skrevet noe kritisk eller negativt om verken deg, Erik 32 Bærum eller ungene?
Du henviste harmdirrende til Kvinneguiden. Ja, jeg er på Kvinneguiden, men du kan ikke kalle meg et nettroll av den grunn. Du irriterer deg sikkert grønn for at du ikke vet den opprinnelige brukeridentiteten min der, men den kan jeg sikkert avsløre når du sender meg kopi av alt det stygge jeg har skrevet om deg og din familie.

På bloggen kunne du fortelle at du hadde snakket med meg, men at ingenting av hva du sa gikk inn:

Jeg må bare beklage for at ingenting av det du sa gikk inn. Verken trusler om at du visste hvor jeg jobbet, at du visste at jeg hadde barn, at du skulle ta saken til pressen og at du skulle anmelde meg for injurie, ingenting av dette fikk meg til å forandre mening. Jeg hadde ikke gjort noe galt.

Det hjalp heller ikke å true meg med at du visste IP-adressen min. Det er allmenn kunnskap å vite at en IP-adresse ikke er noe man kan slå opp på 1881. Du kan nok finne rett by med noen programmer, men du vil aldri finne nøyaktig adresse, da programmet kun vil vise hvilken by IP-adressen kommer fra (og ikke alltid det engang).

For å få vite hvem som er bak en IP-adresse, kreves rettens kjennelse. Det er altså ikke noe du som privatperson kan eller vil finne frem til. (Da må du i så fall leie en hacker, noe du har sagt at du har gjort tidligere).

I samtalen nevnte jeg din eksponering av barn, en sak jeg er opptatt av, men det avfeide du og sa at du aldri ville slutte å eksponere barna dine.

Du er god på å å skape sympati fra leserne dine, det skal du ha. Det du sier er begått mot deg er løgn:

Jeg finner telefonsamtalen svært ubehagelig på grunn av truslene som ble fremsatt. Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt å forfølge denne saken noe videre, men etter blogginnlegget om telefonsamtalen den 3. oktober, fikk det meg til å forandre mening. Jeg blir fremstilt som et nettroll, det til tross for at jeg aldri har ytret en kritisk kommentar om deg i offentlige fora.

Og som om dette var alt. Fredag tok du kontakt med internrevisjonen hos min arbeidsgiver, der du nok en gang beskyldte meg for trakassering, samt informerte om at du ville anmelde meg.

Jeg ser frem til den anmeldelsen.

Av “Brita

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg, Adina, tok kontakt med Anne Brith for å informere at jeg ville publisere denne saken og høre om hun ønsket å kommentere evt. komme med beviser for at personene hun nevner, har komme med injurie og hets. Hun ble glad for at jeg tok kontakt, og spurte kjapt hvor vi kunne møtes. Jeg takket høflig nei til den kaffekoppen med henne, først og fremst fordi jeg hater kaffe, men også fordi jeg driver en anonym blogg.

Hun overså tydeligvis spørsmålet mitt og lurte på om jeg ville ha navnene på “haterne.” Det takket jeg også høflig nei til og opplyste henne om at jeg allerede hadde navnene. Da ønsket hun ikke si noe, sa bare at alt var oversendt politiet, og at saken var anmeldt. Hun ønsket meg lykke til. Det var hyggelig av henne. Jeg tror jeg takket.

Klokken 13:15 i dag, kunne politiet opplyse om at det ikke var kommet inn anmeldelser.

“Brita” har etterlyst vinnere av flere konkurranser Anne Brith har holdt, bla. på en IPhone X. Dette mener altså Anne Brith er injurie.

– “Brita” og Adina xoxo

259 thoughts on “NÅR TROLLET KOMMER UT I LYSET

 1. Jeg leser mange påstander her, det oppfordres til å sende melding til anonsehjelper.
  Hvor er folkeskikken? Er dere virkelig voksne folk?

  Og før dere kaster dere over tastaturet for å argumentere og forsvare dere med :hun, altså Anne B begynte. Ja, men du valgte selv å fortsette!

  Vær varsom menneske

  Det er så lett å dømme
  når en annen gjør no’ galt….
  Vi kneiper lett med nakken
  ter oss «riktig og normalt»

  Vær varsom, kjære menneske,
  når du skal gi din dom,
  så kanskje du blir mildere
  når du får tenkt deg om……

  Ved neste kryss i livet
  kan det hende det er du,
  som snubler litt og faller
  før du skjønner du må snu….

  I stedet for å håne
  kan du rekke ut ei hånd,
  så kanskje turen bremser
  før den ender helt på «bånn»

  Dikt av Ann-Heidrun

  1. Flott dikt som jeg håper AB leser og tar til seg. Dama som hevder at hun ikke oppdrar tapere, at alle kan få 6’ere på karakterkortet og at alle kan få oppfylt sine drømmer bare de jobber hardt nok.

   Får håpe hennes tur bremser før den ender helt på bånn!
   Håper også at hun klarer å kjøpe bolig før de eldste (og yngste) flytter hjemmefra!

   😊

  2. Folkeskikk er det AB som mangler. Og det er helt innafor å opplyse samarbeidspartnere om dette. En som aktivt går inn for å skremme og trakassere folk som bruker sin forbrukermakt fortjener å bli avslørt.

 2. Ja, hun er ett troll. Et ordentlig troll. Umulig å forstå hvor ond en kan bli. Hun lurer så mange i kommentarfeltet sitt, at jeg har tenkt mitt. Tar en Eriksen og svarer selv? For så mange kommentarer har jeg ikke før sett. Og at hun har så mange som følger henne, det tviler jeg veldig sterkt på. Kakeoppskrifter finnes på Google, at barna har suksess på alle plan er vel strengt tatt interresant kun for familien, og ellers lese om alt hatet hun får. Det gjør vel strengt tatt bloggen til en egotripp. Tilføy løgner om det ene og andre, hva sitter en igjen med da?

  1. Ond er dessverre rette ordet. Jeg har lite til overs for flere av toppbloggerne, men de andre er i hvert fall ikke onde. Det virker som hun har utrolig mye sinne, hat og bitterhet i seg. Samt at hun har et elendig selvbilde og selvtillit. Det gir seg utslag i det enormt store behovet for anerkjennelse, ros, hyllest og tilbedning. Jeg syns virkelig synd på eksene hennes som har blitt/blir hengt ut på bloggen som utro og konemishandlere. Så mye løgner som hun serverer og så mange ganger hun har ropt Ulv, så tror ikke folk lenger på henne.

 3. Du med diktett, det er helt i AB sin ånd. Velkommen skal du være. Legg gjerne ved litt dokumentasjon på mailen ang Brita.

  1. Hei, det er meg med diktet (Ann Heidrun sitt dikt)
   Hvilken dokumentasjon på Brita sin mail forventer du at jeg skal legge ut?
   Når ikke engang Brita selv klarer å legge ut mailen, hvordan forventer du at jeg skal kunne gjøre det?

   1. Lenel
    Nei, jeg er hverken venn med eller kjenner AB.
    Men jeg skjønner at du er venn med Brita (du vet den der om at på seg selv kjenner man andre). Da kan kanskje du bare legge den ut?

    Altså, her har vi kun Brita sine ord om hva AB sa, jeg tror på Brita. Men, og det er et stort men, hva sto det i mailen som gjorde AB så sint? For ingen skal fortelle meg at den var saklig og vennlig skrevet. Men motbevis meg gjerne, ingenting vil gjøre meg mer glad. Da vet vi en gang for alle at det kan være lurt å ikke gi AB noen som helst form for oppmerksomhet. Dessverre blir det ikke sånn, fordi enkelte må inn for å lese, for så å kritisere. Nei, jeg følger/leser ikke bloggen til AB, et kun innom i situasjoner som denne.

 4. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen.

  Det er ingen som vet hva slags skade barna vil få senere pga all denne eksponeringen de blir utsatt for.

  Vi sikrer barna våres i bilen, selvom det er lite sannsynlighet for at vi skal krasje de to min det tar å kjøre fra butikken og hjem. Vi gjør dette i tilfelle ulykken skulle skje. Det samme tenker jeg om eksponering av barn. Hvorfor gjøre noe som
  Vi ikke vet effekten av?
  Jeg tror at mange av disse barna vil få skader av dette. INGEN av de har valgt å være et kjent fjes. Ingen forstår konsekvensene av dette. Det er noe som utvikles over tid når man blir eldre.
  Jeg mener at AB . AB har før fortalt om nederlaget som et av barna følte på da hun eller han ikke ble tatt ut på et lag. Hun har delt bilder av barna i bikini/badeshorts. Som alle med tilgang til Internett kan se. Hvor er fornuften?

  Adina, jeg digger deg og jeg er så takknemlig for at du gang på gang tar opp dette emne. Det kan faktisk ikke bli snakket nok om fordi det er et så viktig tema!

  1. Hu der Tess:
   Jeg stiller meg bak hvert eneste ord i kommentaren din😍👏🏻
   Tusen takk for ros❤️

  2. Enig i hvert ord! Jeg vokste jeg opp før sosiale medier og mobiltelefoner. Tenk om foreldrene mine hadde lagt flyers med bilder av meg i postkassene til folk, og sendt inn daglige innlegg til aviser- med tekster om alt fra hvor flink jeg var på skolen, hva jeg likte å spise, hva slags aktiviteter jeg hadde på fritiden. Alle ville lurt på hva i all verden for slags koko greier foreldrene mine holdt på med. Ingen ville tenkt tanken engang om å dele livet til barna med fremmede mennesker.

   Jeg forstår det ikke. Virkelig ikke.

 5. Anne Brith har fått mailen videresendt fra noen, var det ikke sånn? Hvorfor i all verden legger hun ikke ut den mailen og beviser en gang for alle at hun blir hetset på det groveste?

 6. Kjære Adina! Her er det mye ord mot ord, og du er så godhjertet at du påtar deg ansvaret for å gi leserene sannheten… Da spør jeg litt om denne setningen her: “Hun ble glad for at jeg tok kontakt, og spurte kjapt hvor vi kunne møtes. Jeg takket høflig nei til en kaffekopp med henne, først og fremst fordi jeg hater kaffe, men også fordi jeg driver en anonym blogg.” er dette helt sant Adina? 😉 Eller har du her gjort det samme som AB stadig blir beskyldt for; prøve å gjøre bloggen din mer interessant. Hvis hun faktisk inviterte deg på kaffe vil jeg gjerne se screenshot!

   1. Nina: Det var DM på Instagram så jeg har samtalen😊 Prøvde også å nå henne på Messenger, uten hell.
    Hadde jeg noe å skjule, som jeg fremdeles ikke forstår hvorfor jeg skulle, kunne jeg jo ha sagt det var en tlf.samtale😊

  1. Skuj: Godhjertet😁

   Selvfølgelig har jeg tatt vare på samtalen med Anne Brith og selvfølgelig er alt sant. Jeg ønsket å gi henne mulighet til å si noe.
   Hun takket for at jeg tok kontakt før jeg skrev saken og hun ville møtes, noe jeg takket nei til pga. det du nevner. Hun nevnte ikke kaffe, men jeg regner med at det ville kommet opp om vi møttes😊.
   Hun var høflig, jeg var høflig, akkurat som tidligere skrevet.

   Hvorfor betviler du at hun ville møtes og trenger bevis på det?

  2. Jøss, siden du henger deg så opp i kaffekoppen, så virker det jo som du er helt bombesikker på at det ikke stod kaffe i meldingene. Og det er vel bare én person i tillegg til Adina som vet ordrett hva som stod i de meldingene. Så hei AB!

   Komisk å prøve å slå tilbake ved å «drite ute» Adina fordi hun skriver kaffekopp. Tror ikke noen har hengt seg opp i om det var kaffekopp, makroner eller ikke en dritt som ble bjudat på fra mor sin side, og synes ikke akkurat troverdigheten til Adina minskes fordi hun tuller med en running gag som pågår med at mor inviterer alle «hatere» aka kritikere på kaffe 🤦🏼‍♀️

  3. Hahahahha hei Anne brith! Jeg sitter her å ler hvordan du prøver å leke smart med denne kommentaren;) er ikke det bare å skrive ditt eget navn her?

 7. Skuj: hvis du leser hele innlegget til Brita så får du med deg alt det som ble sagt og gjort.

  1. Det er ikke Brita jeg spør her, les innlegget mitt… Det er Adina som skriver att hun ble invitert på kaffe…

 8. Skuj, jeg tror du må lese innlegget før du uttaler deg! Her går du ut og skriver om ting du ikke har peiling på.

 9. Skuj, selvsagt ville jo AB ut på kaffe for å avdekke hvem Adina er, med Erik og kamera bak avisen.

 10. Herregud så mye drama 😂🙈 her er det katastrofer rundt i verden, men neida, det er detta skal vi henge oss opp i 🙈

 11. AB du prøver bare å vinkle dette annerledes, slik at vi kan ta Adina på noe. Hold deg for god er du snill. Vi skjønner hvor du vil.

 12. Tror man virkelig at Brita hadde skrevet dette innlegget dersom hun hadde formulert noe annet enn det hun sier, noe stygt? Det er virkelig helt på jordet å insinuere noe slikt.

 13. Uff, dette blir nesten verre og verre. Alt av kommentarer og innlegg gjør meg mer og mer sikker på at dette mennesket burde man holde seg unna.

  Stor ære til Petra og Adina som våger å stå opp mot dette mennesket! Jeg håper Bloggomtoppbloggere tar dette videre og følger opp Mor Hjertegod om dette ikke havner i retten.

  Takk!

 14. Rosa elefanter med budskapet om å drikke mindre alkohol foran barna. Jada , moralens vokter. Jeg lurer på hvem hun egentlig tror hun er ?! En selvutnevnt guru med NULL selvinnsikt.Åsså den forbannede kneblingen hun holder på med – ikke ETT snev av konstruktiv kritikk tar hun til seg , lev i bobla de du Anne Brith – lure og lyve bare for å få klikk og likes. Btw , så er jeg selvsagt enig i at man skal begrense alkohol inntak foran barn. Men , det skjønner jo enhver idiot.

 15. Jeg er en av de som vant en konkurranse AB holdt. Jeg fikk «gleden» av å bli offentliggjort i bloggen og bedt om å ta kontakt. Så da gjorde jeg det. Hun skulle sende premien umiddelbart. Ingen premie kom. Jeg ventet 14 dager, tok kontakt igjen. Hun beklaget forsinkelsen men NÅ skulle hun sende den. Fremdeles ingen premie. Slik fortsatte det i tre måneder. Stadig nye unskyldninger. Plutselig hadde hun ikke premien likevel, så skulle hun bestille, så var den utsolgt i butikken. Det tok over tre måneder før jeg fikk noe som så godt brukt ut i posten. At det går an! Jeg skjønner at ting kan glemmes, men jeg ville aldri hatt en konkurranse uten å ha premien i hånd først og hadde jeg latt vinneren bruke tre måneder på å sende mail til meg hadde jeg i alle fall skrevet et hyggelig kort med beklagelser og lagt ved. Eller, jeg hadde gjort enda mer, jeg hadde gått ut og kjøpt en ekstra premie for tvert og svie.

  AB virker på meg som hun manipulerer sannheten mye, fantaserer om store muligheter som har åpnet seg og vi ser aldri noe mer til alle disse STORE tilbudene hun snakker om, så jeg lurer på om det er ønskedrøm og ikke sannheten? Jeg synes det er hårreisende at hun ber unge som sliter å ta kontakt, og noen burde kontakte barnevernet i kommunen og gjøre dem oppmerksom på at et menneske som er kjent for å eksponere andre, og sine egne barn, en som ikke har noen utdannelse innen psykiatri har tenkt å gå ut å tilby sine tjenester. Kanskje politiet burde få vite dette også. Det kan i verste tilfelle være at hun gjør stor skade da hun ikke har kompetanse til å hverken se eller gjenkjenne faresignaler hos barn og hun har absolutt ikke kompetanse. Jeg har selv barn og har selv arbeidet innenfor psykiatrien i mange år, men ville ALDRI finne på å gå ut å søke etter barn med problemer. Hun er farlig fordi hun overvurderer seg selv hele tiden på en måte som skader andre.

  Bare det å eksponerer sine egne barn på bloggen viser hvor ekstremt intetanende hun er om barns utvikling, psyke og identitetsutvikling. Kudos til modige dere som står frem!

  1. Eg fikk nydelig en premie fra henne, eg vant den i desember 2015…..så man må virkelig være tålmodig og stå på selv om man skal få det

Comments are closed.