UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 41

UKAS HERMEGÅS:

Hvem hadde trodd at Frøkna likte ListeStinas forretningsidé?

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Slik jeg tolker det, vil Frøkna servere lister daglig. Neeeei!

UKAS VITS:

Morten Hegseth kritiserer ofte bloggerne, men aldri bestevenninnen Sophie Elise. Hun kommer unna med alt. Sånn er det når hun har ordnet seg “bestevenner” der det trengs.

Denne uken har det haglet kritikk mot Hegseth for hva han skrev på Instagram (jeg skrev om i innlegget HER).

Så kom det en morsom vits:

(Skjermdump mortenhegseth/jodelnorge/Instagram)

Denne spøken er selvsagt ikke rettet mot Sophie Elise.

UKAS OFFER:

Melania Trump mener hun blir mobbet av hele verden:

(Skjermdump seoghoer/Instagram)

Skal jeg tippe er det nok flere bloggere og er meget uenige i det. Hva vet hun om hva de har opplevd, liksom.

UKAS (U)HYGGELIGE GJENSYN

Denne uka tok det av i Anne Briths kommentarfelt på Instagram.

Og jammen dukket det ikke opp en gammel kjenning også, den gode SvartePetter. Med Vixen like rundt hjørnet, kan det sikkert være lurt å øve seg på å svare saklig i et kommentarfelt. Han har nok ikke glemt at han ble rimelig avkledd sist, og det ser ut som han sliter litt i denne diskusjonen også.

Vel, SvartePetter tok Anne Briths parti i diskusjonen, som handlet om eksponering av barn, og beviste nok en gang hvor useriøs en (selverklært) sosiale medier-ekspert kan være.

Søker man opp Hans-Petter Nygård-Hansen og eksponering av barn, dukker det opp en del artikler hvor han har gitt ekspertråd:

(Skjermdump aftenbladet.no)

Les hele artiklene HER

Hele samtalen er nå slettet, men den lever i beste velgående her. Akkurat slik er det med bilder (av barn) delt på nett, de lever på nett for alltid.

Her er diskusjonen:

(Skjermdumper annebrith.no/Instagram)

PS. Jeg ser meg nødt til å rette opp i en løgn Anne Brith serverer. Da hun brøt loven og hengte ut personer, som ikke hadde gjort noe ulovlig, lå innlegget ute i 1.5 time. Her påstår hun altså at det lå ute i knappe 15 min.

(Skjermdump VG.no)

Jeg vil tilføye at den beklagelsen hun visstnok skal ha kommet med, ikke var merkbar for noen av de involverte.

Anne Brith har i ettertid tatt kontakt med den anonyme “helt_ekte”, stikk i strid hva SvartePetter ville ha anbefalt henne. Personen er jo tross alt anonym, og slike snakker man ikke med. Anne Brith melder at hun og “helt_ekte” skal skrive et innlegg sammen, hvor de debatterer. Hun skal også be barne-og likestillingsminister Helleland om å sette av tid til henne, slik at en lov kommer på plass. Tja, da er hun god.

Hun har også bestemt anonyme kommentarer kan delta (tipper SvartePetter vrir seg i stolen):

Men vent litt. Hva er dette? “(…) enn så lenge?” Vil ønsket om en god lørdag bare vare en liten stund?

Well, well, nå må hun få arbeidsro!

Jeg lister meg stille bort…

PS. Det vil snart komme et innlegg rettet mot Anne Brith AS, om hvordan hun truer folk med både det ene og det andre når hun mottar kritikk.

UKAS INTERVJU:

Intervjuet Sophie Elise hadde med “God kveld Norge”, har rystet mange. Hva var det hun egentlig sa:

Ild på bålet der altså. At media siterer ordrett hva hun sier, er litt morsomt. Tro om det var bevisst?

PS. Har du ikke fått med deg intervjuet, kan du se og lese det HER

Kristin Gjelsvik så intervjuet og kaste ild(!) på bålet med dette:

(Skjermdumper Tv2.no og kristingjelsvik/Instagram)

Så kastet Mads Hansen ild på sitt bål:

(Skjermdump mads_hansen11/Instagram)

Nå er jeg spent på hvem som kommer løpende for å forsvare Sophie Elise. Blir det Morten Hegseth? Eller kan det være at SvartePetter dukker opp?

Adina xoxo

100 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 41

 1. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼🤛🏼🤛🏼🤛🏼🤛🏼🤛🏼🤛🏼🤛🏼

 2. Utrolig flaut hvordan personer med saklig, veloverveid og velformulert kritikk skal bli kalt nett-troll, og at de skal dra KG-kortet hver gang de blir sagt i mot. 🙈tenker det beviser at de fleste på KG er inne på noe, for bloggerne hadde ikke vært så redd for grunnløs kritikk.

  Flott innlegg som alltid, Adina! 🙏

 3. Anne Brith skal be om møte med Psykolog Tore Willy Mørch ang den debatten. Det blir spennenfe å høre utfallet av det (hvis det skjer) 🙃

 4. Jeg fulgte sånn halvveis med på kommentarfeltet til mor sjøl den dagen.. jeg skrev ingenting selv men jeg trykket liker på kommentarene til helt_ekte og dagen etter hadde jeg (og flere andre som gjorde det samme) blitt blokkert.

  1. Herregud! Å utelukke, utestenge og kvele stemmene til motparten fører jo til en utrooolig ensidig og lite nyansert debatt, og minner ærlig talt som et diktatur. Håper hun, og andre som bedriver samme virksomhet, blokkerer så mange at de til slutt ikke har flere følgere.

 5. Men skjønte du ikke Adina, at dette er avtalt spill mellom AB, Hansen og helt ekte? Det er for å skape klikke og blest om AB. Det er hennes nye måte å bli skrevet om. At Hansen er med, er en total krise. Dette er kun for klikk! Hun har jo flagget det ville komme! Dette er en av AB sin nye ide for å få lesere. Kan godt være at helt ekte er en venn og avtalt spill. At de kritiserer for å ikke bruke fullt navn, hvem av oss gjør egentlig det? Klikk og horeri hele historien. AB må prøve alt for å komme i søkelyset, og med det, løper hun til banken og henter ut penger til middager. For vent, matkassen er gjemt og glemt.
  Jeg fjernet en setning -Adina

  1. Kan være du har rett. AB lever jo faktisk av at folk “hater og hetser” henne. Hvem vet – kanskje helt_ekte er AB selv? Uansett drøyt å bruke barna som clickbait for å oppnå denne negative oppmerksomheten, hvis det er sånn det henger sammen.

   Fjernet et ord -Adina

   1. Helt_ekte har kommentert under flere bloggere sine poster på Instagram. Det var denne personen som kranglet i feltet til Lene Orvik der vennene klikket på personen. Så tviler på at det er AB

 6. At Hansen skriver at hun er en god mor. Har han flyttet inn hjemme hos dem en uke? Hvordan kan han påstå dette? En alenemamma som enda ikke har skaffet de hus pga ny kjæreste, og vil nå til Bærum, holder ikke. Hun venter på sine 12 mill for å flytte til Bærum, når hun kunne kjøpt et stort hus for de pengene en annen plass. Kjærester kommer og går der i familien. Barna må stille opp for å hjelpe mamma med bloggen, både på bilder og og i form av skryt av barna. Og få Hansen med på laget? Og hun skal be LHH om møte? Jeg håper isåfall at LHH har lest bloggen hennes før et evt møte. Men for min del utgår nok det møtet, det får være grenser for hva Barne-og Likestillingsministeren vil ta seg tid til.

  1. SvartePetter skriver bokanmeldelse for Annijor, hun som hater Vixen, og han forsvarer mor sjøl som aldri har vært nominert til noe. Interessant hvordan ting kan snu🤔

   1. Men Adina er det ikke bra at han klarer å se forbi sånt? Jeg er i allefall drittlei av de som kritiserer alt med enkelte, kun fordi de ikke liker personen.
    Jeg forsvarer og roser når det er noe å forsvare/rose, selv om jeg ikke er fan av den det gjelder. En av mine leveregler er æres den som æres bør
    Når det er sagt så var de kommentarene fra HP-en Hansen (HP står for et spesielt uttrykk i nord) bare dumme og uforståelige.

 7. Gutteklubben grei det der. Sier mye om dem om de ikke klarer å svare på en komstruktiv måte. Om hu mener at det hu gjør er rett så burde hu ikke ha noe problem med å stå opp for det.

  1. Hans-Petter Nygård-Hansen, han som har egen svarteliste hvor alle som stiller seg kritiske til metodene hans som juryformann (Vixen), havner.
   Apropos svarteliste, jeg må få laget meg én.

 8. Det forundrer meg at mange bloggere ( ikke alle) ukritisk forsvarer hverandre i kommentarfeltene. Uansett hvilken sak ddt dreier seg om… det er liksom dem mot resten av verden… ironisk nok er det “resten av verden” altså leserne/ følgerne som gir dem til smør på maten… forstå det de som kan. Når det gjelder AB så håper jeg hennes yngre følgere ( om det er noen) ikke følger hennes råd når det gjelder å gjøre suksess…. her er hun helt på jordet.

 9. Hun har slettet innlegget om at dette ville komme, så det er for lengst avtalt spill, også med de der hjemme. All PR er god PR, det fikk hun som ønsket og planlagt.

 10. “Heltekte” kommenterte/kritiserte også på skal vi danse Lillian sitt bilde etter “dansen” (så mer ut som begynnelsen av en mykpornofilm) hun lagde når Alex ble sendt ut av skal vi danse så tviler på at “heltene” er AB eller noen annen blogger for den saks skyld

 11. Er både litt enig og litt uenig i det sophie elise sier i intervjuet. For jeg mener at debatten mye av tiden gir mer og mer fokus på plastisk kirurgi generelt, hvor flere unge mennesker kanskje får med seg at dette er noe mange gjør og at det oppfattes mer “normalt” av mange. Det blir som når ett firma driter seg ut og saken blir så stor i media, at firmaet bare ender opp med masse gratis reklame og PR. Selve debatten har jo også hjulpet flere bloggere med lesertall på grunn av hvor mye navnene deres er tatt opp i debatten. Jeg får også ett innrykk av at vi signaliserer til flere “bloggere” at om de skriver om plastisk kirurgi så får de mer pr og lesere.
  Debatten blir så fort omgjort til en “Se på meg, jeg er så naturlig, jeg er sterk” holdning blandt mange, hvor man skal le og se ned på de som ikke er “så sterk” og velger å endre på noe. Se for deg ett barn som aldri har vært usikker på noe som helst før, også kommer voksne og sier ” du er pen som du er, du trenger ikke være usikker”, vil da barnet tenke “ok skal ikke være det” eller ” har jeg noe å være usikker om?”
  Det er greit å snakke om plastisk kirurgi, men å snakke om hvordan den og den personen har operert seg, gir bare mer oppmerksomhet til alle måtene man kan operer seg. Jeg husker den dagen jeg fikk vite at folk opererte underlivet sitt, og etter det begynte jeg å blir mer bevist på hvordan mitt så ut. Men jeg må også påpeke hvordan dette har mye med meg selv og egen psyke å gjøre.

  Jeg vil ha mer fokus på hvordan vi kan bedre psykisk helse hos unge, hvordan de kan fokusere på viktigere ting enn utsendte og heller skole og andre ferdigheter. La oss snakke om kroppspress på en måte som bygger mer opp, for nå blir debatten mer og mer som en sak som handler om å se ned på dem som er glad i “være opptatt av utsendte”.

  1. Må bare si at jeg syns dette var veldig fint skrevet. I utgangspunktet tenkte jeg at SE hadde drete på draget, nok en gang, men nå fikk jeg liksom… et litt mer nyansert syn på saken. Jeg håper i alle fall at det var noe á la dette som lå bak den bakmålsgreia hun sa i intervjuet. Uansett, takk for at du deler, Malene!

   Og Adina, as always, takk for at du gidder, takk for at du underholder, takk for at Svarte-Petter aboslutt ikke er freda. Rar, men underholdende kar, da, det ska’n ha.

  1. Ja, det har hun. Av de store bloggerne er det nå SE, CBE, Lene Orvik, Eirin Kristiansen og Anna Rasmussen som har silikon i brøda. Enn så lenge.

   1. Og lillemammaen har fylt på med silikon. Hun har tenkt på det i mange år…..
    Ekte uekte plastic fantastic disse råååssabloggerne…

   2. Du glemte Anne Brith! Nå blir hun sur! Eller glad, da, for at jeg nevnte silikonpuppene hennes. Jeg har til og med sett dem 🙈

 12. 👏🏻👏🏻👏🏻 Takk for bra innlegg, nok en gang!

  «helt ekte» – håper du leser dette. Du er bare helt RÅ! Kunne ikke vært mer enig med deg, og takk for at du blant få andre i debattene som florerer faktisk klarer å se barnets beste og er saklig i debatten (selv om andre ikke forstår at det faktisk er det du er). Håper å få se mer til slike fornuftige røster i fremtiden!

  Hilsen en som heier på barna!

  Jeg fjernet noen setninger med spekulasjoner -Adina

 13. Og bare sånn mer til sett og hørt, sakset fra bloggen Pilotfrue:

  «Har du vaskehjelp?

  Ja.

  Vasker du ikke klærne dine selv?

  – Jeg vasker Severin sine ting, men Ulriks og mitt tøy blir sendt bort for vask/rens en gang i uken.»

  Er det mulig?……..

  1. Synes at de kan få bruke pengene sine på det de vil, uten at vi skal kritisere de for det. Hadde jeg hatt økonomien til det så hadde søren meg jeg også hatt vaskehjelp. Finnes ikke noe kjedeligere å bruke tiden sin på…….

  2. Jeg hadde gladelig sendt bort alt av tøy til vask/rens hvis det var mulig her jeg bor nå. Egentlig skulle jeg ansatt hushjelp på heltid, hadde vært deilig.
   Så hva er galt med at pilotparet kjøper tjenester? De har råd til det og begge jobber.
   Det er sikkert mye de kan kritiseres for om man ønsker å lete med lupe, men dette er ikke en av de tingene.

   1. Så fint for deg! Jeg vasker helst tøyet mitt sjøl gitt, uansett jobb/inntekt. Ingen skal få rote i skittentøyvasken min!

 14. Jeg lurer på en ting. Småbarnsmødre og mødre generellt må dele og lese om egne erfaringer, ting som er vanskelig, ting som er tabu. Hvordan gjøre dette uten å kunne utlevere og bruke sine barn og sine erfaringer som eksempel? Det med bilder er greit, men det å bruke konkrete eksempler fra hverdagen – hvordan gjøre det uten å eksponere?

  1. Det er nok sånn at ett barn kommer ikke med noen bruksanvisning, og det er klart man skal spørre om råd om man er usikker. Det er også veldig bra at man tar opp tabubelagte temaer som mange kjenner seg igjen i, men som man føler skam over. Men så har man måten man tar dette opp på – er det dine egne følelser, erfaringer og spørsmål, eller er det barnets? Selvfølgelig finnes det barn som spiser lite, sover lite, utargerer, presterer, oppnår, og alt det andre som følger med i småbarnslivet, men må man gå i detalj om hva som blir sagt, gjort og følt på fra barnets side? Om du skriver at «jeg har så problemer med leggingen, at jeg blir helt tussete i topplokket» så har du ikke utlevert noen andre enn deg selv, om du forstår? Hvordan man selv erfarer, føler og tenker rundt en situasjon, er ikke det samme som hvordan barnet erfarer, føler og tenker om den – og der er nok litt av svaret 😄

   1. Ingvill: Først bør en vel stille seg spørsmålet om det er viktig at «alle» vet hva barna gjør/gjorde og sier. Hvis man har et enormt behov for å fortelle hvor snille, flinke og smarte barna er, kan det greit gjøres privat😊

 15. Nå er jeg ferdig med å lese Stina. Tror kundene mine hadde sluttet å handle hos meg om jeg bare klagde på hvor sliten jeg er og hvor dårlig helsen er. Give me a break. Enten er det annonser, eller så er det hvor synd det er i henne om dagen

  1. Merkelig det der. Altså, det første jeg (vel moren min, da jeg bare var 15) gjorde når jeg slet så mye som hun sier hun gjør, var å kontakte legen, bli sjekket og henvist videre. Viste jo seg at jeg har angst, asperger og mer.
   Om man sliter er det jo logiskt å ta pause fra blogging, få det sjekka opp, og eventuelt behandlet.
   Sånn som hun holder på virker så clickbait/fisking etter likes.

   1. Nå spekulerer jeg:
    Jeg tenker at hun også har lysst til å være som de andre toppbloggerne, sliten, trett, ha plager, føle på press/stress, gråte foran kamera mm. For egentlig er/har jo hun bare vært positiv og fornøyd så lenge jeg kan huske. En glad (liste)blogg. Absolutt ingenting galt i det. Men det selger kanskje ikke like bra.

   2. Enig der ja. Hun må ha hjelp, ingen kan hjelpe henne vis bloggen. Hun sier at hun tar blodprøver for mangler i kroppen, men det hjelper ikke om det er psykisk. Man blir vel ganske syk av å sitte foran en data hele dagen. Hun har jo ikke like mange prosjekter som mange andre bloggere har. Tror hun trenger mer hjelp enn å sjekke om hun har B12 mangel, slik som hun påstår har vært problemet det siste året.

 16. Blir bare helt satt ut av hvor barnslige godt voksne folk som AB og SvartePetter kan være.

  SE er desperat ja, for en dårlig unnskyldning! Hater folk som ikke tar ansvar/finner på unnskyldninger osv.

  Før bloggere/influencere/sosiale medier i det hele tatt eksisterte, men andre media som TV og blader fantes. Jeg hadde null selvtillit med tanke på utseende mitt, var også en late bloomer så hadde null bryster, også hatt anorexia og orthorexi, unnskyld for at jeg ikke vil at andre skal havne i samme situasjon SE… 😑
  Frekt å si at de som er imot gjør det bare for å moralisere og virke bedre.
  Jeg bryr meg om folk, og vil ikke at de skal ha det sånn som jeg hadde det. Det er jo bare værre nå til dags med alt av sosiale medier!

 17. Når det gjelder blogger Arna, risikerer foreldrene saksmål mot seg om noen år. Jeg skal bli barnevernspedagog, og vi lærte første uka at barn har store rettigheter, og loven gir rom for at de kan stevne sine foreldre for utlevering når de er voksne. Det gjelder for øvrig også de som deler mye på Facebook..

  1. Margrethe: Det stemmer😊 Flere advokater har gått ut i media og advart om dette. Man skal ikke se bort fra at det kommer en eller flere slike saker

 18. Synes helt_ekte klarer seg bra og det å kalle han eller henne for netttroll er vell mer en hersketeknikk enn noen annet. Er forøvrig helt enig i at det er mange gode grunner til å være anonym når man kommenterer selv om man forholder seg saklig og kommenterer sak og ikke person. Bra innlegg Adina!

 19. Det er ikke bare de nevnte over her som har silikon. Nevner Sofie Nilsen, Eriksen, Lunde, mm.

 20. Hei Adina! Kan du kommentere litt på det Annijor la ut på insta i går/dag? I går la hun ut et bilde som var annonse for sminke, hvor hun poserte med et vinglass i hånda. Dette har hun siden slettet, og postet et nytt bilde hvor hun skriver at hun tydeligvis ikke fikk lov til å publisere en reklame med et vinglass, for folk kunne tro at det var vin. Dette er jo klart brudd på loven om markedsføring av alkohol, men ser ut til at hun selv synes hun er hevet over denne loven (som jo gjelder for alle). Sjekk gjerne ut instagrammen hennes for å lese bildeteksten. 🙂

  1. Marthe: Jeg m. flere gjorde Annijor klar over at hun brøt loven. Hun snakket om hvor idiotisk det hele var på Instastory etter at hun slettet innlegget😊Jeg har svart henne på Instastory. Hun har lagt ut et nytt innlegg nå😊

   1. Silje: Saken her er at hun viste frem et vinglass som gav leserne assosiasjoner til alkohol, i et innlegg hvor hun reklamerer for andre varer. At hun påsto at det var alkoholfritt har ingenting å si. Punkt 9.2.4 i alkoholloven

 21. Hei,
  Jeg lurer på noe om Synnøve og Vanessa. De hadde en konkurranse på instagram/podden om en tur til Italia for å bli med på livepod. Dette har jeg aldri hørt noe om i senere tid? Begge to har fremdeles konkurransebilde liggende på instagram, Synnøve 9. mai og Vanessa 10. mai.
  Noen som vet noe mer om dette?

   1. Som lytter av bloggen kan jeg fortelle at Pia Tjelta ble med dem på den omtalte turen, de podda sågar derfra. Mulig det er Pia som er «vinneren».

   2. Hmm..var det ikke til Paris Pia var med dem? De skriver at turen skal skje 29.08-02.09, men hvis du ser på Vanessa sin IG fra disse dagene er det ikke lagt ut noe fra tur, noe jeg tviler på ville vært tilfellet om de faktisk hadde dratt! Blir vel litt som mor sjøl sin husmorferie som aldri skjedde.. 🤔 Men annonsørene er vel fornøyd uansett, mange nye følgere og sikkert endel nye reisende pga reklamen. Selv om regler blir brutt og vinnere ikke kåret..

 22. Et kjapt, enkelt spørsmål bare. Hva mener annijor med «potetnorge»? Hun har både skrevet og nevnt dette flere ganger på diverse sosiale medier, uten at jeg har fått helt med meg hva betydningen av denne frasen er.
  (Jeg lurer på ekte)

  1. PotetNorge: Det er et vanlig nedsettende uttrykk av Norge, med hentydning til at vi er umoderne og bønder. Noen sier potittlandet. Forøvrig en meget dårlig oversettelse av Annijor🙊

   1. Adina hva er galt med å være bonde? Hadde ikke bønder eksistert så hadde ingen overlevd. Bare nevner det😉
    Tror kanskje hun mer mener bygdefolk, de er visstnok (etter byfolk sin mening) dummere og tregere enn byfolket. Skjønt, jeg hadde no likt å se hvilken side som hadde de største kloremerkene om de satte opp et tregjerde rundt byene en måneds tid…..

   2. Kan bare «leave a Reply» under Adina. Adina forklarer deg begrepet Kari K, hun sa ikke noe nedsettende om bønder.
    At Anniken kaller Norge for «potet-Norge» er derimot nedsettende, som om vi er kålhuer (som hun først ordla seg) og at vi er et land som består av bare poteter 🙄
    Hun skal ikke snakke stygt om poteta, den har holdt oss i live i mange hundre år, i enkelte perioder som nesten eneste næringskilde. Både potet og kålrot kommer høyt opp på lista over mat som kommer mange til gode (både i daglig rik kost og overlevelseskost i krig og nød!) og som mange folk spiser daglig. De som skriver et andre er kålhuer kan være et kålhue sjæl Anniken! Som en voksen kvinne syns jeg du taklet påminnelsen om å reklamere med alkohol svært dårlig, noe jeg regnet med at alle voksne visste, at det er strengt forbudt å reklamere for alkohol og nikotinprodukter i Norge, (noe jeg har visst i over 30 år. )

    Jeg sendte henne en DM på Insta der jeg forklarte alkoholloven meget lettbeint, sånn at hun skulle forstå at hun må gjerne vise at hun drikker vin, men IKKE i forbindelse med et reklameinnlegg for noe annet. Utrolig nok ble jeg ikke blokkert, men så følger jeg henne ikke på Insta heller 😎

    1. Kari K: Jeg vil bare presisere at jeg verken synes det er galt å være bonde eller fra bygda, men det er det Annijor hentyder til med uttrykket sitt😊

  1. Den ble slettet da det ble mye synsing og meninger fra flere. Det bygde opp til en brukerdebatt. Om noen velger å ansette vaskehjelp eller ikke, er ikke noe vi trenger å diskutere her😊

 23. Kan ikke se at Linni blir nevnt noen gang her? Hun må jo være dronninga av reklame OG utlevering av barn. Ser på instastoryen hennes nå at hun reklamerer i hytt og gevær med #reklame i pitte-pitte-pitteliten skrift i nesten samme farge som bakgrunner slik at det ikke skal vises… 😏

  1. Linnie, Camilla Phil med mange flere er helt elendige på å merke reklame. Men vi i «bloggpolitiet» følger med, tar screenshot og følger med!
   Alle står fritt til å melde inn brudd de ser. Ta screenshot, send reklamebrudd til Forbrukertilsynet og alkohollovbrudd til Helsedirektoratet. Jo flere som sender inn bevis dess flere kan få en velfortjent smekk på lanken slik Anna R fikk.

 24. Jeg har kommentert bloggen til Hine Margrethe flere ganger uten problem, men nå nylig prøvde jeg å kommentere at hennes siste innlegg skal merkes som reklame, da hun viser frem en øyenskygge fra L’Oréal som hun samarbeider med. Denne gikk ikke gjennom, prøvd tre ganger…. merkelig.

  1. Mille: Jeg vet at noen pleier å blokkere enkelte ord slik at kommentarer med ordet i, ikke kommer gjennom🙄

 25. Etter mange kritiske kommentarer på insta har nå makeupmekka valgt å slette bildet av Annijor :O

 26. Helt_ekte kommenterte også saklig og bra på lene orvik sin Instagram og ble angrepet av lene sine venner.

 27. CBS bryter alkoholreklameloven igjen i innlegget «Den siste dagen ombord». Innlegget er et reklameinnlegg for Norwegian Cruise Line, og viser bilder av alkoholholdigdrikke / drikke som tilsynelatende er alkoholholdig. Jeg har lagt igjen en kommentar hos henne for å gjøre henne oppmerksom på det, men kommentaren er ikke godkjent, og bildet er ikke fjernet.
  Er det noen her som rapporterer dette? Hun bør jo kanskje ha fått med seg dette nå, etter tre advarsler fra før…

 28. Når Annijor kjemper en kamp mot H&M, men har et betalt samarbeid med Gina Tricot 🙂 🙂 🙂 🙂

 29. Når Annijor kjemper en kamp mot H&M, men har et betalt samarbeid med Gina Tricot 🙂 🙂 🙂 🙂

 30. Trykker meg nesten aldri inn hit lenger, fordi det er altfor lite oppdateringer og forsåvidt veldig lite spennende oppdateringer. Hva skjedde Adina? For ett år siden var denne bloggen den beste!! Var helt avhengig og trykka meg inn flere ganger daglig, fordi det var mye nytt og spennende innhold mye oftere. Er klar over at du står alene nå, men hva med å få inn en person eller to til da? Slik at denne bloggen kan komme seg opp på føttene igjen. Var det en blogg vi trengte, så var det nettopp denne her! Jeg vil ha tilbake gamle Adina og gamle bloggomtoppbloggere, som kom med mye kritikkverdig, viktig, gjennomført og ikke minst spennende stoff!

  1. Anonym: Jeg er veldig klar over at jeg ikke oppdaterer like mye som før, av den enkle grunn at tiden ikke strekker til.
   Ja, jeg kunne sikkert fått hjelp av andre, og jeg prøver på det ved å be leserne komme med gjesteinnlegg😊
   Når det gjelder å ta inn noen fast, så er ikke det så enkelt og heller ikke uten risiko. Bloggen er anonym og jeg ønsker å beholde den slik. Jeg vil bestemme selv når tiden er inne for å evt. stå frem. Med en makker måtte jeg gi vedkommende tilgang til bloggen og dermed mye info.
   Håper du forstår og at du titter innom av og til i hvert fall 😘
   Jeg vil takke for all ros du gir😍

 31. Ojsann, nå har AB, mor sjøl, bestemt hvordan debatten rundt influensa (influencere) nei kroppspresset skal være. Mor setter seg øverst på tronen, trekker seg kjapt fra debatten, er forbanna på alt og alle og tar skittentøyvask med Kristin Gjelsvik i kommentarfeltet🙈 Hun liker ikke bloggpoliti, men det har hun da vel selv blitt her? Heftig innlegg🤣

  1. Haha, ja det var ett ekstremt heftig innlegg, og mange på kanten kommentarer 😂😅 men som jeg har forstått det så handler sunn fornuft plakaten om å ikke si hvilken størrelse de selv bruker, og jeg kan ikke akkurat påstå at Kristin har fortalt hva hun bruker ved å filme i en butikk 😂🤪 (har ikke sett filmen altså)

Comments are closed.