UKAS JODEL UKE 41

Anna Rasmussen:

Jodel har en teori om hvorfor Dr. Jan valgte å ta Mammaens etternavn da de giftet seg:

Det gjør heller ikke Mammaen Banan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Stina:

Jodel har sett på “Bloggerne”, som heldigvis er ferdig, og fått med seg at ListeStina bruker dagene til å skriver lister. Til og med for hånd:

Da lurer jeg på hvorfor hun reagerer sånn på at hun har fått kjælenavnet ListeStina?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Annijor:

Det er ikke bare Annijor som har beskrevet lukten fra sitt eget underliv. Jodel husker meget godt da Mikkel fra Broiler også beskrev lukten:

Tydeligvis et interessant tema, siden det nevnes i både sang og bok.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sophie Elise:

Jodel husker godt da Morten Hegseth, nå hennes bestevenn, kom innom med VGTV-mikrofonen for å tråle leiligheten hennes og stille 70 spørsmål:

Skulle jeg tippe tror jeg ikke Sophie Elise ikke ville ha så mye å bringe til bordet, selv om hun har lest en haug med pocketbøker, som hun ikke tør å bla i, men jeg kan ta feil.

Jodel vet ikke helt hva Jodel snakker om, men har selvsagt svar:

Jodel er delt i hva de mener om den nye boken hennes.

Ran? Jeg hørte boken ble stjålet.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Div.

Jodel har et forslag på lørdagskvelden:

For en deilig og avslappet Jodel, og Jodel er helt med:

(Skjermdumper Jodel)

Adina xoxo

19 thoughts on “UKAS JODEL UKE 41

 1. Jodel mente igår at du Adina satt på buss eller tog og svarte på kommentarer sånn at trådstarter kunne se at du var logget inn som Adina
  #bloggergossip

  1. Jo da, hun skal ha skryt for å ville normalisere strekkmerker. Bare synd at det har motsatt effekt når man snakker om det, og at man gjør det for egen vinning og har et stort ego. (sagt i intervjuet på God kveld Norge)😁

 2. Bio oil innlegget til SE var en katastrofe. Tatt et opphold liksom… Har en av landets fremste Hudlege i slekta. Han bare rister på hodet. Det har ingen virkning. Du kan likeså smøre deg med olivenolje. For å få fukt. Fakta er at ingenting hjelper på strekkmerker, mtp forebygging eller siden. Da hadde alle gått rundt uten strekkmerker. Hadde noe som hadde virket, blitt lansert, hadde vi alle hørt om det. Dessverre finnes det ingenting som har effekt på dermis.

 3. Dere må finne ut hvorfor Anna banan sletta innlegget sitt som ble publisert etter bryllupet. Der hun skrev hvor kjipt at hverdagen var tilbake etter bryllupe. Hun mente selvsagt hun fortjente bedre. Kanskje defor hun sletta fordi de nærmeste mente hun må skjerpe seg.

 4. Vil du sjekke opp Sofie Nilsens egen konkurranse på Instagram hvor vinneren skulle trekkes 14.10.2018?

 5. Å der brøt frøkna alkoholloven!
  Ikke bare legger hun ut bilde av alkohol med etikettene, hun har jo også smugla. Ref siste innlegg “harryhandel i Sverige” For et flott forbilde for unge lesere!

  1. Hvis ikke innlegget er endret nå i mellomtiden, så kan jeg ikke se at dette er brudd på alkoholloven?
   Det er ingen reklame i innlegget, så ingen alkohollov brutt såvidt jeg kan se. Det er fult lovlig å omtale og ha bilde av alkohol på blogger, så lenge det ikke er i forbindelse med reklame/sponsing.

   Og nå har ikke jeg stålkontroll på hvor mye alkoholkvoten er på, men med mindre alle brettene med bokser som er bilde av er alkohol, så ser det ikke ut til å være noe over kvoten der?
   (Brettene med bokser kan jo like godt være brusbokser vel?)

   Ingen fan av hun altså, absolutt ikke, men kan ikke se at noen regler er brutt her?

  2. Camilla: Det er lovlig😊 Hadde hun reklamert for Nelly i samme innlegg, hadde saken vært en annen😊
   Som Eli sier😊

 6. Synes litt synd på mamma’n. Kan ikke ha det så godt…
  Men, siste innlegg til CBE? Silikon?

  Camilla, enig, tenkte kanskje frøkna ble mer voksen i forbindelse med boka, men det ser bare ut som det fortsetter med ytterligere provokative handlinger

  1. Saga: Det er sant, men jeg ser bedring etter hun annonserte at hun har fortalt om barndommen sin i en bok😊

Comments are closed.