BLOGGERNE UKE 5 (SESONG 9)

Hei alle sammen 🌸

Så var Bloggerne over for denne gang. Det gleder meg stort.

PILOTFRUE:

Det skal være overraskelses-babyshower for Julianne, og Ulrik frakter de over til Aker Brygge med båten. Der venter en stooor jentegjeng. Underveis i babyshoweren leker de “Fleip eller fakta”, og vi får vite at Julianne tok cover fra gjestene på et utested selv om det var gratis da hun jobbet som garderobevert. Jasså du.

Det er mykje selfie-filming fra Ulrik denne veka, kanskje fordi det begynner å nærme seg fødsel for Julianne.

De skal inn på kontroll og hun krøller håret for å se fin ut i tilfelle det blir fødsel. Hun har høyt blodtrykk og om det fortsetter vurderer de å sette i gang fødselen. Etterhvert har blodtrykket stabilisert seg og Julianne skal sove på sykehuset for observasjon. På natta begynner riene og vannet går. Hun får både lystgass og epidural, og det hele er veldig vondt og slitsomt over lang tid. Til slutt er hun helt utslitt og får keisersnitt. Det neste vi får se er at den etterlengtede babyen er født 💙

LISTESTINA:

Stina er på vei til hjemstedet Hokksund for å møte to venninner og ha mimredag. Hun har blandede følelser for Hokksund. Hun passet ikke inn og følte seg ikke hjemme der. Hun sier til venninnene at hun flytta veldig langt, først til Oslo, så til Sandefjord. Ja, det er veldig langt:

Skjermdump Google maps

Stina tror at man må være en Hokksund-person for å bo i Hokksund. Jeg vet ikke helt hva en Hokksund-person er, men jeg tenker umiddelbart på Svein og Pelle Krogstad i Hotel Cæsar som også var derfra.

Stina forteller kameraet at ungdomsskolen var vanskelig. Hun fikk mye dritt, følte seg aldri hjemme og kunne ikke være seg selv. Hun har alltid stått alene frem til hun møtte Per Fredrik, men det har vært verdt det å skille seg ut. Kommer det en bok fra Stina også tro?

Senere skal hun ha årets første sommerfest. Hun skriver selvsagt liste over hva hun må gjøre. Hun føler seg bedre etter angsten vi fikk vite at hun kjente på i forrige uke, og hun bygger seg opp fysisk og psykisk for å unngå å gå på en smell igjen. Per Fredrik vil gjerne sende opp fyrverkeri for å bli kvitt måkene når de skal grille. Sist de gjorde det fikk de naboklage på bloggen, så Stina protesterer. Han går likevel i gang med å lage en “kontrollert” bombe.

FUNKYGINE:

Det er sju uker til termin og Jørgine er på workshop sammen med de andre profilene hos Egmont. Alle skal holde en kort presentasjon foran salgsteamet som forhandler samarbeidspartnere. Jørgine har hatt en kjempevekst det siste året og vil gjerne samarbeide med en stor aktør som vil engasjere seg innen folkehelse. Hun er ikke så opptatt av blogg-eventer og vil helst slippe om hun kan. Hun er mest opptatt av å produsere innhold som engasjerer og vil inspirere til noe som er viktig.

Jørgine og Morten tar en tur på stranda. Mens hun smører han inn med solkrem sier hun at hun aldri har sett han så blek. Han sier at det er fordi han har hatt mye å gjøre med fotballen og kamper i det siste, og at han blir så slapp av å sole seg. Jørgine synes han bør prioritere utseendet sitt. Han mener at det har vært verdt det fordi han har gjort det bra med fotballen denne sesongen.

På stranda får vi høre litt mer klaging over graviditeten og hvor heldig Morten er som slipper å gå gjennom det. Han gleder seg veldig til å bli far.

MOR SJØL:

Anne Brith skal på båttur med Erik 32 Bærum og et vennepar. Turtelduene har vært ute i båt hver dag i tre uker. Planen i sommer er å fortsette å være på båten. Erik skal også være med nordover og møte svigers for første gang. Jeg håper at vi får se dette i neste sesong. Neida. Joda. Neida. De har nå bestemt seg for å flytte sammen, de må bare finne et sted å bo. Erik synes familielivet med alle barna går greit og tror det blir noe nytt å flytte sammen med dem. Jeg tror flesteparten av barna har flyttet ut innen dette huset er på plass, men jeg kan selvsagt ta feil.

KRISTINE ULLEBØ:

Broren til Kristine, Håkon, er tilbake! Jeg har lurt litt på hvor han har vært hele denne sesongen. På besøk hos Kristine lurer han på hvordan det føles å være for seg selv og endelig ha friheten igjen. Hun forteller at hun var oppe til klokka to på en hverdag og da forsto hun at hun var blitt Kristine igjen. Livet smiler. Håkon sier at de hadde nok av dramatikk den dagen det ble slutt. Hadde hun vært litt mer down to earth hadde dette kanskje gått litt fortere over, og hun hadde kanskje tatt råd fra folk om å avslutte det tidligere. Hun sier at han har ikke vært gjennom noe sånt og at man må vente til man er klar. I følge Håkon kranglet hun med Fabian 12 timer om dagen og det er ikke mye bærekraftig. Han er med andre ord storfornøyd. Kristine tror at dette har vært slitsomt for han også, da hun ofte har kommet gråtende til leiligheten hans og ringt han midt på natta.

Søsknene tar seg en tur i parken. Sommerplanene til Kristine er å være i Oslo og nyte singellivet. Om hun blir forelska igjen nå klikker det for henne. Det tror Håkon at det gjør for han også.

Kristine føler seg fri. Hun trodde at hun skulle ha kjærlighetssorg i seks måneder og det var derfor hun ikke ville gå fra det. Enda godt det gikk så bra, så slapp hun å få trøst av kjærlighetssorgens mor, Annijor. Nå kan hun endelig være den hun er. Hun vil alltid ha Fabian i hjertet sitt, men vil aldri se han igjen 💔

CAROLINE BERG ERIKSEN:

Frueparet sitter i en taxi i Oslo og skal til Dajana for å bli sminket før Elle-festen. Lassebasse vil at Caroline skal innrømme at hun savner Oslo litt, men det gjør hun ikke. Hun gleder seg til festen og sier at er det én fest de prioriterer i løpet av året så er det Elle-festen.

Før eventet møter de Espen Hilton. Han liker ikke presseveggen, og Caroline synes det er vemmelig å bli tatt bilde av. Både Espen og hun begynner å skjelve i fjeset. Lassebasse lurer på om det ikke bare er å smile naturlig. Det synes jeg var et godt tips. Caroline er ikke så glad i intervjuer og sier alltid “ikke i kveld”. Espen synes dette er interessant, og lurer på hva som er så ille med det. Hun føler at hun ofte blir stilt til veggs og kan ikke huske å ha hatt en positiv sak på trykk. Det er alltid noe som får folk til å se på henne på en negativ måte. Espen mener at hun ikke bør være redd for å ta intervjuer. Hun selv fatter ikke hvorfor hun provoserer sånn. Lassebasse mener at det er mye dum kritikk, så den kritikken det er noe i forsvinner blant alt det andre. Jeg tror vel heller det er sånn at den kritikken det er noe i slettes, mens den usaklige kritikken blir publisert slik at fansen kan ta de i forsvar. Espen mener at alle bør ta en joggetur og få ut all kritikken der. Jeg er ikke så glad i å jogge, så jeg tror jeg holder meg til denne bloggen.

Caroline gleder seg til festen, men må forbi “terrorveggen”. Espen utfordrer henne til å svare én journalist på et spørsmål. Det går fint, så hun fortsetter å snakke med flere journalister utover kvelden.

Senere får vi bli med på hyttetur til mor og far Berg hvor de disker opp til rekeaften med eksponering av barn. Jeg kan komme på en positiv artikkel som har vært skrevet om Caroline den siste tiden, nemlig den hvor hun uttalte til Dagbladet at hun skjermer barna mer enn før (HER). I artikkelen sa hun at barna bare hadde vært med på to opptaksdager til Bloggerne. Det er godt mulig at filmteamet bare har vært med og filmet barna i to dager, men det Caroline glemte å nevne var at barna er med på innspilling hos sine egne foreldre nesten daglig på både instastories, Snapchat og Bloggerne. Helt uten å sjekke Asti sin glimrende Imgur med dokumentasjon kan jeg ramse opp at jeg nå har sett barna under morgenstunden før de skal i barnehagen, på hotellrommet før Vixen, på ferie til besteforeldrene på Gran Canaria, på påskeeggjakt, på Facetime mens mor og far var alene på Gran Canaria og nå til slutt på denne hytteturen.

Om jeg noengang skal se på Dagbladet som en seriøs avis igjen vil jeg anbefale de å oppdatere artikkelen sin. Ikke er barna skjermet mer, og ikke har det vi har sett i Bloggerne vært i en “nokså anonym setting”.

ANNIJOR:

Vi fikk ikke se noe til Anniken denne uka, men jeg kan melde om at jeg er over halvveis i boka hennes og at anmeldelsen forhåpentligvis er klar i løpet av neste uke.

God helg 😘

❤️ Vicky

26 thoughts on “BLOGGERNE UKE 5 (SESONG 9)

 1. Tusen takk. 🙂 Ja, vi får håpe at Dagbladet enten skriver en ny artikkel med korrekt informasjon, eller at det er siste gangen de er ukritisk “talerør” for cbe.no.

  Til de som ikke har sett dokumentasjon på siste måned eksponering: https://imgur.com/a/6iHXesO . Den er sendt over til Dagbladet sammen med skjermbilder som viser bilder/film av eksponeringen.

 2. For en jobb du har gjort gjennom disse ukene Vicky💖! Tusen takk! Vi andre har derfor sluppet å lide oss igjennom dette TV-programmet. Måtte le av kommentaren din : «Så var bloggerne over, det gleder meg stort»🤣👌🏼 God helg til deg🌸

 3. Feil navn på innlegget her, ikke Fresia, men Mila. Dette kan slettes, beklager avatarsurr…😕

 4. Vicky du altså 👏🏻👏🏻😘 takk får denne oppdateringen ❤️
  Godt å ha deg tilbakke ialfall litt 😉

  1. Tusen takk ❤️ Ser ikke ut som dere blir kvitt meg med en gang med denne lange bokhøsten flere bloggere har lagt opp til 😊🙈

 5. Vicky du gjør en fin oppsummering av bloggerne. Ikke et program jeg følger med på, det er ikke min type TV, det gir meg ingenting.

  Jeg måtte bare se de to siste episodene der pilotparet fikke baby, det er sikkert mye som kan sies om paret, men de skal ha kred for at de lot kameraene gå.

  Skjønner godt det ble mye pilotselfie, tror han følte seg ganske hjelpesløs og ikke visste helt hva han skulle gjøre. Akkurat som andre menn. Og så det såre i hele prosessen, de har slitt for å få dette barnet, tror en del kjenner seg igjen der. Synes og de er flinke til å skjerme gutten, de kunne sikkert tjent godt på ham.
  Og bare for å presisere, jeg er ikke fan av det livet paret forfekter.

 6. Det er så fint å lese om programmet her, jeg led meg gjennom en episode som var så klein at jeg gjemte meg i puta store deler av episoden. Takk ❤❤

 7. Stina, skillte seg ut?… Hvordan? Var hun alternativ, emo-phase eller noe annet da hun gikk på skolen? Ble nysgjerrig nå da jeg ikke kan se for meg hun som en som var annerledes. Hun har jo samme stil og typiske “jente interesser” osv. som de andre rosabloggerne. Også er hun jo neurotypisk…

  Jeg var alltid mobbeoffer pga asperger og angst diagnosene mine, som er noe jeg ikke kan kontrollere…
  Også skjulte jeg så godt jeg kunne at jeg elsket videospill, metal og sånne “gutte interesser” da jeg ikke trengte flere grunner til å bli mobba. 😛

  Var ekstremt glad da jeg var ferdig med skole og kunne være meg selv fullt!
  Er så idiotisk at diverse interesser skal være enten jente eller gutte interesser.
  Anyway, end rant!

  “Flytta langt” 🤔 Jeg flytta fra Holmestrand til Mysen, som er lengre, men vil ikke kalle det langt en gang.
  Bare er noe strev når man skal hjemom på besøk siden jeg er avhengig av å ta tog. Tar jo en halv dag!

 8. Flyveparet, det etterlengtede barnet. Var nok ikke mer etterlengtet enn andres. De brukte kun 8 mnd lengre. Det er folk som venter i 10 år. Provosert. Mor hjertegod, fortsatt snakk om hat i nesten hvert innlegg. Tøft å være henne. Skal møte Barne og likeministern sammen med andre tirsdag. Etter det vil hun be henne om eget møte. For å ikke nevne, be om møte med Willy Mørch?, for å be om møte. Alt for å diskutere barneeksponerig på nett. Hun vil ha en gruppe mennesker som kan stille spørsmål til henne. Ønsker hun lykke til. Synes Mammasom16 svarer godt for seg, og kan ikke forstå Jessi osv som reagerer slik på et innlegg. Verden må være gal for å reagere på et sånt innlegg. Anbefaler de å bruke tiden på andre ting. Tusen takk for et superb innlegg. Jeg så noen episoder av Bloggerne. Bare pute med mor hjertegod og flygerparet.

  1. Hei Linda H.
   Du forstår ikke jessi osv som reagerer på hvilket innlegg? Hva prater du om? Mammasom16 fikk flere kommentar om at det var dårlig gjort å la sønnen sitte å spise alene mens hun satt å så på serie i 15 min. det var en som skrev «jeg ville ikke latt barnet sitte alene å spise, jeg ville lest en bok til han. Hab ville vel ha din oppmerksomhet»

   Det var DENNE kommentaren som JEG jessi reagerte på! Må si det klikka for meg selvom kommentaren var ikke retta mot meg, men jeg reagerte på at det e alltid en eller annen idiot som må pirke og kommentere hvordan andre skal oppdra barn. Så jeg skjønner ikke hva du mener med at jessi osv reagerer på hvilken innlegg?

 9. Dere gjør en så god jobb! Kan dere skrive om SE sine uttalelser på GKN om operasjoner? Ser at både Kristin Gjelsvik og Mads Hansen har tatt til motmæle.

 10. Måten Liste-Stina fremstilte barndommen så hadde hun ingen venner, betyr det da at de vennene hun reiste inn til Hokksund for å besøke også vendte henne ryggen?

  Utennom det så Er jeg overrasket over hvor fort sesongen var over for denne gang. Synet av Hu mor sjøl helt oppi kameraet mens hu gir seg selv peptalks klarer jeg meg fint uten. Utrolig koselig å se at Julianne og Ulrik fikk barnet sitt tilslutt.
  God oppsummering, takker og bukker 🙂

 11. Fin oppsummering. Lurer på hvem som blir med på opptak. Vil ikke se fotballfrua, det er for kjedelig. Synes det er rart at hun sier vi kommer til å se en ny side av henne i bloggerne. Men hun opner seg ikke opp, deler det samme hun deler på bloggen, lite personlighet. Jeg tror ikke frua later som at livet er perfekt, jeg tror livet har blitt som på bloggen.

Comments are closed.