UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 40

UKAS BOK:

Da Frøkna fortalte at hun også hadde skrevet bok, ble Annijor og Sophie Elise satt litt i skyggen. Og det med rette. Raad vil fortelle en sterk historie om oppveksten sin, som hun har gitt små hint av på bloggen i årevis:

Kjersti Kvam er skribenten, men Isabel har flere ganger gitt inntrykk av å ha skrevet boken selv:

(Skjermdumper sraad.blogg.no)

Uansett- det er hennes historie og det hadde ikke blitt bok uten den.

UKAS SKRYT:

At Morten Hegseth (og Vegard Harm) har et meget godt forhold til Sophie Elise, viser de om og om igjen. Ikke bare får hun skryt for boken sin, men hun er visst først og best også.

Jeg kunne ikke dy meg:

Det kan virke som at dette gjorde Miss Sophie lettere irritert:

Litt kritikk senere, viste det seg heldigvis at hun kødda:

Jeg slappet meget godt av, men ble avbrutt av at Hegseth også ville fortelle at han kødda:

(Skjermdumper mortenhegseth/Instagram)

Nei vel, han kødda visst ikke. Han forsøkte bare å glede Miss Sophie, på en litt litt klossete måte, vil jeg si, som sikkert ikke var godt gjennomtenkt.

UKAS OKTOBER:

Frøkna har planer for oktober. Gleden var stor da jeg leste punkt 8, for der kunne hun nemlig fortelle at hun skulle gi bort en haug med klær til fattighuset:

Siden hun bestiller haugevis med polyester fra Nelly hver eneste uke, vil det nok bli mange søppelsekker med kjoler, crop tops og bikinier til fattighuset fremover.

Jeg klapper for at frøkna gir til en god sak. Hun virker å forandre seg i en god retning.

Punkt 10 sier at hun skal kose seg i høst, og at hun gleder seg over at løvene har falt ned fra trærne:

(Skjermdumper sraad.blogg.no)

Jeg håper at løvene er katter, og at de ikke faller, men hopper ned selv.

Ellers skal hun reise, kjøpe ny veske, kjøpe ny beautyblender, øve på å sminke seg annerledes, jobbe masse, dra på SPA, feire Halloween og gå på visninger. Litt som før.

UKAS NYE KJÆLENAVN:

Kristine har aldri fått et kjælenavn av oss. Vi har prøvd med Tullebø et par ganger, men det var bare fordi hun tullet der og da. Nå har hun selv funnet ett:

(Skjermdump krisssy.blogg.no)

UKAS GRUPPE:

Mor sjøl sier hun har lykkes med alle målene hun har satt seg, og nå vil hun lære bort triksene. Positiv tenking er nøkkelen, for da kan alle få til det de måtte ønske. Alle som én. (Har hun lest “The secret” tro)?

Uansett- nå er hun coach i en lukket gruppe på Facebook:

Er dette noe Mor sjøl kommer til å satse på fremover? Å hjelpe andre til å bli like suksessfull som hun selv? Det blir spennende å følge med, og spesielt se om kurset alltid vil være gratis.

Ellers observerer jeg at hun har begynt å bruke ord som jeg har sett før. Her.

Og dette:

(Skjermdumper annebrith.no/Facebook)

For å svare, jeg vil si at Nils Erik 32 Bærum er flink å skryte av henne. Han sier at det beste med henne er baksten og munnen, og det er jo helt klart skryt.

UKAS GODE GJERNING:

Jeg blir så glad når jeg ser bloggere som bruker sin plattform til å prøve å gjøre en forskjell:

(Skjermdump sofienils1.blogg.no)

La oss håpe at disse fine kattene får seg trygge hjem.

Adina xoxo

78 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 40

 1. Blir så utrolig glad når jeg ser at Sofie reklamerer for DB.. men stusser litt på siden deres når de har en Hellig birma der, katt som koster cirka 10.000, hadde funnet nytt hjem til den etter noen timer på Finn for 6-7.000 om den er voksen. Første gang jeg ser en rasekatt hos dyrebeskyttelsen. Jeg har jobbet frivillig, lg jobber nå på kattehotell😱

  1. Jeg fikk min Maine Coon fra dyrebeskyttelsen, rasekatter behandles ikke alltid fint selv om de koster…

  2. Jeg var frivillig i Dyrebeskyttelsen Norge i mange år. Vi hadde mange rasekatter innom. Noen var levert inn til avliving (av ulike grunner) hos veterinær, hvor veterinær ikke ville avlive friske dyr og kontaktet oss, noen kom fra hjem hvor matmor/far hadde dødd. Vi plukket opp både perserkatter som var dumpet/forsvunnet fra eier, hellig birma til britisk Korthår. Noen av rasekattene hadde helseplager som ikke er synlig ved første øyekast, som ofte følger enkelte rasekatter, og er derfor vanskelig å både selge og omplassere.

  3. Vi overtok en Ragdoll som var levert inn til avlivning også!! bare fordi eier ikke “orket” å ha den mer 🙁

 2. Jeg undere meg over disse bloggerene og kjendisene som går fra å være veske designere, til å lage klær, kosmetikk, lage is, havrelomper, kleskolleksjoner, smykkekolleksjoner osv osv Jeg mistenker at det står endel mennesker bak de fleste av disse tingene, siden mange av disse tingene krever en hel del kunnskap. Er det interessant å prøve å få disse bloggeene til å svare på akkurat hva de bidrar til på produktene?

 3. Hvorfor er Sophie Elise “fredet” av Morten Hegseth, media og flere ? Hun er på mange måter en versting når det kommer til mye av det som diskuteres ang kroppspress, “skjult reklame” osv. Jeg er heller ikke så fan av hennes “flørting” og selvdiagnostisering med alvorlige psykiske lidelser heller. Jeg forstår ikke helt hvorfor hun går under radaren når andre bloggere får så hatten passer :/

  Jeg syns hun er flink til å skrive – leste faktisk den første boken hennes. Så, det skal hun ha.. Men først og best er hun vel strengt tatt ikke nei…

 4. Jeg skjønner ikke helt hvorfor Camilla Pihl slipper så billig. Hun er ekstremt dårlig til å merke reklame. Ta for eksempel glassene fra Frederik Bagger som hun omtrent ukentlig poster på Instagram og blogg. Disse er aldri merket og folk spør jo alltid hvor de er fra. Nå har hun inngått en designsamarbeid med han. Tror neppe hun har betalt for de glassene og vasene selv. Det samme gjelder alle produktene hun har fra Holzweiler. I tillegg merker hun jo nesten alle innleggene sine på Instagram feil. Kan godt være det er meg som ikke kan markedsføringsloven godt nok, men jeg bare undrer meg 🙂
  Og nå har hun selvfølgelig også skrevet bok om sin vanskelige barndom.

 5. Personlig synes jeg der blir for mye Camilla Phil nå. Det bare pumpes ut nye produkter,samarbeid og lanseringer.. jeg forstår at en merkevare skal bygges og bli enda større.og de har nok greie på det de som rådfører henne..men jeg tror ikke jeg er den eneste som synes det rett og slett blir for mye på en gang. Og ja,jeg er enig i at det er mye snikreklame og elendig merking ute og går. Alle disse nyhetene og lanseringene på løpende bånd blir rett og slett overkill etter min smak. Og det er ikke misunnelse som snakker,kun mening om en blogger som jeg har fulgt litt på veien.

  Takk for at du gjør denne jobben,Adina. Jeg ønsker deg en strålende fin dag ❤

  1. Jeg kunne ikke vært mer enig i at det er for mye som blir pumpet ut fra den kanten. Men synes generelt at det er for mye bloggere/influencere for tiden.
   Det var heller ikke ment som noe kritikk til deg Adina. Du gjør en fantastisk jobb! 🙂

  2. Hvem f… er Camilla Pihl?
   Er forøvrig ikke den eneste kjendisen jeg ikke aner hvem er, tror vi for tiden et laaaangt nede i alfabetet på de som kaller seg selv kjendiser i ulike forum. Vil si x-z.
   Og alle er tydeligvis forfattere, rettere sagt, historiefortellere.

   Den dyrebeskyttelsen gir jeg ikke mange sure sild for. Mer sære og spesielle folk skal man lete lenge etter. De hadde overfylt med katter og etterlyste nye eiere. En bekjent som har fjøs tilbød seg å ta to, de skulle bo i fjøset, varmt rom, tilgang på mat og masse kos da det alltid er folk i fjøset på dagtid. De kunne gå ut og inn som de ønsket, leve det frie liv og få være katter (selvsagt etter en tid inne i hus for tilvenning). Å nei, dette var ikke fjøskatter, de skulle bo inne i hus. Da lurer jeg på hvor kompetansen er til disse folka og hvor stort behov de egentlig har for å få plassert bort kattene.

 6. Reagerer på eksponeringen av barna til Caroline Berg Eriksen på siste episode av Bloggerne

   1. Jeg forstår ærlig talt ikke hva problemet er. Mange klager så fælt over Caroline og Lars-Kristian og at de kommer dårlig ut av denne sesongen. Men hva faen mener folk egentlig??? Det virker heller for meg at folk er rett og slett misunnelige på at hun kan leve av bloggen og gjøre «som hun vil». Med en gang noen skiller seg ut i mengden så skal det rakkes på.
    Caroline eskponerer vel ikke barna noe mer enn hva funkygine, Anne brith, mamma til michelle og andre mødre har gjort. Herregud. Alt skal pirkes på! For dere er vel 100% perfekte??

 7. Ida W reklamerer for hårpiller igjen, er ikke det også noe som ikke ønskes? Hvor retter man klager, Adina, om man finner overtredelser fra bloggere?

  1. ..og kvar gang ho publiserer eit innlegg om hårpiller publiserer ho nye innlegg oftare enn vanleg slik at hårpille-innlegget «forsvinn» raskt. I tillegg er kommentarfeltet i hårpille-innlegget mistenkelig slankt🙄

 8. Camilla P er jo en kjent blogger med stor suksess, og er Norges most vinnende på priser for bloggere. Hun har en kjent samboer, penger, og et vinnende vesen. Det er nok derfor hun slipper billigere unna. Det må sies at hun er ikke en rosablogger, deler lite av privaten, det er nok derfor hun er fredet. Når det gjelder de som går igjen på denne bloggen, så er det kropp og utseende det går i. Clickbates osv. Hårreisende at SE er fredet. Og det jeg reagerer mest på nå er denne angsten som går igjen hos de fleste. Det er en skam for de som virkelig sliter. Det er virkelig nok nå.

  1. Ser dette også når det gjelder Hegseth, han burde jo heller gå etter SE enn Raad egentlig. Mads Hansen har forsåvidt harselert noe med rumpa til SE på insta, men hun virker fredet der også. For mange kjendisvenner regner jeg med…

  2. Camilla Pihl er jo totalt ukjent. Hun har beskjedne 3-4000 lesere. Hun får kolleksjoner osv fordi hun kjenner de rette folkene som ivrig prøver å løfte henne frem som “It-jente” (hun er samboer med Peter Peters, som b la er i managementet til Caroline Berg Eriksen), men i seg selv så har ikke Camilla klart å skape noen suksess.

 9. Ser lillemammaen betegner seg selv som en svært dedikert mamma. Barnet spiser mens hun ser på serier, selvsagt skjedde det bare en gang.
  Hun har flere ganger skrevet at hun har sluttet å eksponere barna, så han som fylte to år fikk bare 3-4 innlegg (og bilder) av dagen sin.

  1. So what om hun så på YouTube i 15 min mens sønnen satt og spiste kveldsmat.

   Jeg slettet en setning hvor ord ble lagt i munnen på den du svarer – Adina

   1. Regner med det er du som er Jessi i kommentarfeltet til lillemammaen, siden du drar inn porno og bading her og. Jeg fremstiller? Nei, det får stå for din regning.

  2. Ja det er jessi i kommentarfeltet hennes. Men ser du selv hvor dum din kommentar ser ut? «Lillemammaen ser på serie mens sønnen spiser kveldsmat» 😂😂😂😂 altså who the fucking Cares?????!!!! Er det faen meg ikke lov å ta en 15 minutter timeout i en hektisk hverdag hvor man er alene med 2 små barn, og skole? Regner med du ikke har barn selv siden du mener dette er en Mor som ikke er dedikert pga hun Sitter å ser på serie mens guttungen spiser. Hun tilome skriver at hun ser på han også. Så gutten er ikke engang alene på et rom. Jævla idioter. Skaff dere et liv.

   1. Jessi, jeg har barn. De sitter aldri alene og spiser, sånn er det med den saken.
    Egentlig fortjener du ikke noe svar med den språkbruken du har, det er jo som en middels bryggesjauer. Hvis du ønsker å bli tatt seriøst, oppfør deg ikke som et troll i kommentarfeltene.
    Ferdig snakka, du får bare slenge om deg med bannskap og beskrivelser av andre.

 10. Lurer på en liten ting….som har ingenting med dette innlegget å gjøre. Jeg mener å ha lest et innlegg fra mammaen, der hun skriver at hun er skuffet over at lykkeboblen etter bryllupet ikke kom. Rett og slett et innlegg der hun skriver at hverdagen innhentet henne allerede dagen etter bryllupet. Men….nå er innlegget vekk?!? Hva er det hun driver med egentlig? Kom hun i en lykkeboble likevel eller? Hun virker jo fullstendig lost for tiden….!

 11. Jeg leste også det i går. Tenkte etterpå at hun virker helt psykisk ustabil. Hun skrev at hun gråt fordi hun ikke følte seg noe mer lykkelig etter å ha gifta seg …

 12. Hva med SE sitt nest siste innlegg på IG? Reklame for solarium. Altså, seriously? Hvor er moralen og verdiene hennes? Hun merker ikke annonsen med 18-årsgrense en gang.

  Du gjør en knall bra jobb, Adina. Du leverer som alltid! Tusen takk for at du har denne utrolig viktige bloggen <3

 13. Adina! Tusen takk! Du skriver nøkternt og med snert det vi andre tenker <3
  Takk og lov og pris, nå er Bloggerne på tv over, og jeg har ikke sett en eneste episode. Det takker jeg denne bloggen for. Skjønner at jeg ikke har gått glipp av mye.
  Må trekke frem et bloggpunkt hos Flyfrua i går i forbindelse med tv-serien, det var piloten sjøl som skrev, og fremsatte egentlig "trusler" : "Kun koselige tilbakemeldinger mottas både på insta og snap 😉 @mrulriknygaard"
  #orker ikke.

  Når det kommer til bøkene som disse bloggerne har gitt ut, kommer heller ikke de til å bli lest av meg. Joda, en viss sympati for alt de har gjennomgått har jeg, er ikke laget av is heller, og de skal vel ha litt kred for å ha klart seg selv og laget en gullkantet "karriere" etter så mye dritt i livet. Men de kommer seg ikke unna de fakta som er realiteten, nemlig et naivt, forvrengt og særdeles usunt kropps og livsfokus. Og, se på de da, mamman, sraad, annebrith, sophieelise osv, psyken er jo ikke i vater… Vet ikke om jeg ville byttet jeg gitt.

  Til slutt, høyeksponering av barna til CBE og AB og mamman, dårlig merket reklame, alle bloggerne gjør det samme samtidig (kjedelig…) skriver bok, reklamerer for hvite tenner eller betakaroten og ansiktsmasker og har høyt fokus på penger. Og, det er ingen av dem som ærlig og redelig kan svare på de kommentarene de får uten å sutre. Enten svarer de frekt, eller så trykker de ikke kommentarer som kommer inn, eller så stenger de kommentarfeltet. Blir det da en balansert greie de holder på med? Nei. For eksempel Villa Paprika og mamman sier de får så UTROLIG mange tilbakemeldinger på at noen mener det ene og det andre negative om dem og må stadig ut å forsvare seg i milelange innlegg. HVOR får de disse meldingene? Alle kanaler er jo stengt…Spurte forresten AB om hvorfor hun skriver innlegg som er så tunge å lese i poesistil, ble ikke trykket gitt 😀

  Jeg slettet et kallenavn -Adina

  1. Dina
   Hvis du ikke klarer å se ironien i kommentaren til piloten så bør du kanskje bare slutte å lese bloggen.

   Alle disse med «stengte kanaler» har både e-postadresse og Facebook der du kan nå dem, men du får ikke være like anonym der da.

   Forøvrig så er det vel AB sin blogg og hun som bestemmer innholdet, slutt å lese den bloggen også om det er er problem for deg.

   Kanskje alle disse rosajentene starta bloggingen fordi de slet med ett eller annet, skilte seg en smule ut fra A4-standarden de skal være i for å klassifisere til normalen? Da var valget å skrive og de har vel aldri ligget samfunnet til byrde med å forlange penger til livsopphold?
   Nei, jeg leser ikke bloggene til noen av dem, men en ting kan jeg fortelle deg, å være ung og slite med psyken, det er ikke enkelt!

   1. Ja Kari, jeg bør nok slutte å lese blogger, slik at du ikke blir provosert, (og du ser jo faktisk ikke ironien i min kommentar heller.) Selvfølgelig så jeg ironien til piloten. Og selvfølgelig er psykisk helse viktig! Verdensdagen for psykisk helse har faktisk akkurat vært (10. Oktober). Jeg ser ikke at noen av disse opererte rosabloggerne som svinger i psyken og ikke er A-4 som du skriver, virkelig tar tak ved feks å fronte denne viktige dagen, og linke egne opplevelser til det. Btw, godt ment sikkert, men jeg vet hvordan det er å være ung og slite med psyken, men takk for at du forteller… Bloggomtoppbloggere setter skråblikk på bloggverden, la den få gjøre det…

 14. Kari: Hei, jeg er Dina. Jeg har ikke lest bloggen eller kommentert ofte i det siste. Ser det er Mila du svarer, men skriver Dina. Er forøvrig helt enig med deg, når det gjelder unge og psykisk helse! Vi har en lang vei å gå før vi er i mål, ved å ta de på alvor. Og at dette bør settes mye mer søkelys på. Fordi det er alvorlig, en sak jeg brenner for.

  1. Dina, beklager, det skulle stå Mila, det stemmer.
   Helt enig i at det må tas skikkelig tak i de unges psykiske helse. Det må og settes inn flere tiltak mot mobbing i skolen, så langt har ikke det de har gjort fungert, dessverre.
   Og så bør mange voksne gå i seg selv og se om all dritten de spyr ut er nødvendig. Det er dessverre alt for ofte mye unødvendig slarv og nedsnakking rundt middagsbordet hjemme. Og barn hører, de snapper opp og de bruker det.

 15. Det har dessverre blitt mer vanlig å dumpe rasekatter også. Og uten en stamtavle så er de dessverre ikke verdt så mye. Og angående katter som bor i fjøs, så er nok dyrebeskyttelsen skeptiske siden eierne til gårdskatter har et ganske dårlig rykte. Jeg har selv jobbet på dyreklinikk og har sett mange kattekull dø av feks kattepest fra gårder fordi de ikke blir vaksinert. Og at det for eksempel er manglende tilsyn etter kastrering. En gårdeier ble sinna på meg da jeg sa at katten burde være inne så lenge operasjonssåret grodde. Nå sier jeg ikke at alle katter på gård blir neglisjert, men ganske mange..

  1. Hvor mange flere dårlig stelte katter er det på gårder i forhold til i byer? Snakk om å dra alle bønder under samme kam. Forøvrig trodde jeg katter fra DB var kastrert/sterilisert.
   Var det en dyreklinikk på bygda du jobba på?

   Jeg kjenner ikke én bonde som ikke vaksinerer og steriliserer/kastrerer katten sin fordi en sterilisert/kasterert katt holder seg stort sett hjemme på gården. Og det å få sykdom på katten kan være farlig for resten av dyrene i fjøset.

   Men kjære verden, vil bytuppene sitte på kattene (som de er ute i avisa og kjæreber etter nye hjem fordi de har for mange) så får de i allefall holde seg for god til å gå ut i avisene og klage. Bidrag, både fra meg og flere er stoppet. De må ha mer enn nok av penger når de kan si nei til å bli kvitt katter.

 16. Faen da adina, du har jammen alltid et eller annet å pirke på. Jenta forteller om mishandling og du må alikevel pirke på at hun har sagt hun har skrevet den selv når historien kun har blitt fortalt av henne. Du er en sånn som må væreblottet for empati når du på død og liv alltid påpeke noe galt. Jeg er ingen fan av Isabel, men jeg er en fan av at mennesker skal kunne unne andre suksess.. patetisk! Bloggen suger

  1. Kjære deg Kari,finn deg for…et annet sted å ta ut dine frustrasjoner! Skjønner jo nå hvorfor du kommenterte min kommentar slik du gjorde…La Adina være, HUN HAR MED DENNE BLOGGEN FULLSTENDIG FRIE TØYLER TIL Å SKRIVE DET HUN VIL! Dette er en blogg med skråblikk på den syke bloggverden som finnes der ute. Forstå det og godta det lissom!

   1. Ærlig talt Mila, nå er du frekkere enn frekkest. Det er flere som heter Kari her i landet og jeg tenker Adina kan bekrefte at den nederste, den du så frekt (og nå er jeg forbanna!) beskylder meg for å ha skrevet.
    Jeg faller aldri ned på hverken den andre Kari eller ditt nivå med drittkasting og beskyldninger, bannskap som kun viser et fattig språk, mot andre debattanter.
    Forventer virkelig at du har ære nok til å beklage!!!

    Og velger å bytte til Kari K

    1. Kari: Det var ikke vondt ment, men i denne spalten «pirkers» det helt sikkert mere enn ellers. Jeg liker å belyse små hvite løgner😊
     Jeg unner Raad suksess, og jeg liker «den nye Raad.» Mye av det hun har blitt kritisert for tidligere, har nå gått inn, og hun forsøker å gjøre en forandring. Jeg klapper👏🏻😊
     Synd at du ikke forstår konseptet eller liker bloggen.

  2. Hei Kari.
   Som du selv skriver til Mila

   « Forøvrig så er det vel AB sin blogg og hun som bestemmer innholdet, slutt å lese den bloggen også om det er er problem for deg.«

   Så vil jeg bare si «dette er Adina sin blogg og hun bestemmer innholdet, slutt å lese den bloggen om det er et problem for deg»
   Så slipper du å bli så provosert. du skriver også at du leser ingen blogger og du er ikke Fan av Isabel , men det virker som du er/har vært en stor Fan av denne bloggen lenge siden du kommenterer slik du gjør, og jeg regner med at du er enten blodfan av de bloggerne som Adina nevner ellers er du en av bloggerne;) Adina er veldig støttende til Isabel sin bok, hun har stor trua på suksess , og er igså imponert over at noe av overskuddet går til en viktig sak. Men rett skal være rett, man kaller ikke seg selv forfatter/skribent når man ikke har skrevet en bok selv.

   1. Jessufader Jessi, hva er problemet ditt? Hvor har jeg skrevet at jeg ikke liker bloggen til Adina? Vis meg det er STOPP! NÅ!
    Som jeg skrev til Mila, det er flere i landet som heter Kari, man trenger ikke å være geni for å vite det.
    Les ellers mitt siste svar til Mila, gidder ikke å repetere

  3. Kari: Det var ikke vondt ment, men i denne spalten «pirkers» det helt sikkert mere enn ellers. Jeg liker å belyse små hvite løgner😊
Jeg unner Raad suksess, og jeg liker «den nye Raad.» Mye av det hun har blitt kritisert for tidligere, har nå gått inn, og hun forsøker å gjøre en forandring. Jeg klapper👏🏻😊
Synd at du ikke forstår konseptet eller liker bloggen.

 17. Nei vettu, jeg beklager ikke noe som helst overfor noen, hvordan skal man skjønne hvem som er hvem av Kari/Kari K, hvirdan skal jeg kunne vite det(svar gjerne ang akkurat det)…Men jeg skjønner at denne bloggen åpner for krig i kommentarfeltet, spesielt på fredagskvelden hvor noen tydeligvis har fått i seg litt meget…Jeg står for det jeg skriver, har lov å skrive det, og det vet Bloggeier. Jessi, hva mener du med din kommentar?😊

  1. Mila hva du har fått i deg før du klasket løs på tastaturet med dine grunnløse beskyldninger mot meg vet jeg ikke. Personlig har jeg aldri fått i meg noe sterkere enn brus, drikker aller helst vann.

   Det er faktisk helt normalt folkeskikk å beklage når man har tatt feil.
   Hvis jeg ikke tar helt feil så var det vel to Mila (Milla?) i kommentarfeltet for ikke så lang tid tilbake……

   1. Mila, du ba meg ta kvelden. Kanskje du bør gjøre det nå? Ser du ikke er helt stødig på tastaturet

   2. Kari K, hørt om autokorrekt, i forhold til «stødig på tastaturet»? Vel, å «krangle» med deg er ikke noe jeg fortsetter å bruke tid på. Ja, normal folkeskikk å beklage når man har gjort feil, men hvilke feil er begått? Viktig å se sak og ikke person her. Takk for meg

  2. Mila. Skulle ønske du ville ta et steg tilbake og reflektere litt mer over hva du skriver. Ikke første gang jeg tenker det. Som Kari K sier er det god folkeskikk å beklage. Du har, som du sier, lov til å skrive hva du vil. Men det du skriver har ikke «snert» eller humoristisk sarkastisk tone. Det fremstår tvert i mot som om du legger til rette for konflikt: du er kjapp med å være frekk mot andre kommentatorer, og du fokuserer ikke på sak.

 18. En kan si mye om hva Isabel har gjort og ikke gjort etter at hun ble er kjent ansikt, men denne boka hun gir ut nå har jeg faktisk respekt for. Jeg jobber som terapeut på en barnevernsinstitusjon, og i min tid i møte med barn og ungdommer som har opplevd forferdelige ting av trygge voksne er det en stor fellesnevner (blandt fler); alle kjenner på en skam. De er skamfulle for hva de har opplevd, og at «ingen andre» har opplevd det samme. De opplever at de er alene, at ingen forstår dem og et hav av vanskelige følelser. Sammen med dette ligger er usikker fremtid foran dem, og ofte har de ingen håp eller tro for livet videre. Det at Isabel forteller om sin vanskelige oppvekst, og viser hva hun har oppnådd idag (på godt og vont. Forstå meg rett, jeg tar sterk avstand på det aller meste som hun har gjort, sagt og står for), kan kanskje være med på å gi disse ungdommene et lite håp. Jeg velger å tro det. Uansett så er det ganske kult av henne å fortelle om noe så vanskelig og sårbart til hele offentligheten. Det kan ingen ta i fra henne 🙂

  1. Helt enig. Denne jenta har tatt en del rare valg som blogger, men når hun endelig tar et riktig valg som kan hjelpe andre. Da er det på tide å gi jente en klapp på skulderen 👏 Bloggomtoppbloggere er ofte fort ute med fingeren til andre. Bra det, men pass på at ikke pekefingeren hindrer deg i å se og hylle det positive med andre også!

    1. Karianne: Jeg synes hun er tøff som forteller historien sin, gleder meg over at overskuddet går til en god sak og jeg gleder meg til å lese boken😊

 19. Jeg begynner også nå, som andre her, å bli lei av at SE blir freda i mediene, og den skjønner jeg ikke helt egentlig. Hun er jo egentlig en av de verste? Med tanke på romantiseringa rundt psykiske lidelser, snikreklame, umerka reklame osv. I tillegg til at Funkygine og Komikerfrue blir mer enn freda når det kommer til den voldsomme eksponeringa av barn i sosiale medier, og her må jeg faktisk si at til og med CBE er bedre på å skjule barna sine enn disse to. Kan det ha noe å gjøre med at disse damene virker så snille og gode, mon tro? Og jeg føler også her at CBE blir et lett “offer” i denne saken fordi hun allerede har gjort noen feil tidligere, i motsetning til de andre som har et “rent” rulleblad. Det er rett og slett litt urettferdig, om man kan si det. Orker ikke

  Og så må jeg selvfølgelig til slutt skryte av deg for den gode jobben du gjør, Adina <3

  PS: Jeg håper også at du rydder opp i kommentarfeltet over her, med tanke på den unødvendige diskusjonen mellom enkelte lenger oppe. Synes ikke at slikt hører hjemme her.

 20. Kari. Det var vel du som skjelte ut Dina tidligere også. Slike vil vi ikke ha i kommentarfeltet. Det sprer bare edder og galle. Prøv heller Jodel.

 21. Lavmål og barnslig av Morten. Har alltid hatt sansen for han men nå forsvant det gitt… til og være så opptatt av gode verdier , viste han fram en ynkelig side av seg selv med den her kommentaren 🙂 man kan gi komplimenter uten å dise andre i samme sleng 🙂 Sophie Elise bryr seg heller ikke så lenge hun får ros fra Morten er det Ok å være ufin mot andre, hun som har blitt så mobbet selv og snakker meget om psykisk helse burde vel vite bedre..? Sophie Elise bryr seg bare om at hun er blitt mobbet , ikke om andre blir det.
  Veldig barnslig. Begge to trenger å vokse opp og utvide horisonten.

 22. Fra Annijors blogg: “Jeg vet hva du tenker forresten. Helvetes ord delings feil denne dama har, så forbanna irriterende å lese tekstene hennes innimellom. Vel, godt jeg ikke er en forfatter. Media liker å kalle meg det, og det kommer sikkert til å bli sagt hvis jeg huser inn på et tv show. Men det er jeg ikke. Jeg er ikke en forfatter, men en blogger som skrev en bok. Jeg er ikke model selvom jeg har shootet 20 ganger. Å være modell er ikke min jobb, ei heller det å være forfatter. Jeg er en blogger, kanskje en dag eier av noe suksessfullt. Men akkurat nå er jeg bare Anniken. Anniken som blogger, og for første gang er jeg ganske fornøyd med det.

  Fornøyd med å være akkurat den jeg er.”

  Dette er jo tullete. Greit nok at hun ikke lever av å skrive bøker, men hun lever av å skrive. Hadde det ikke vært greit å sette seg inn i norske grammatikkregler osv? Skaper en bedre leseropplevelse for følgere og kanskje til og med litt arbeidsstolthet for sin egen del?

  Hvorfor tror bloggere at the bare minimum er akseptabelt når det kommer til jobben sin, og at så lenge de gjør hva de selv tror er deres beste så kan de ikke kritiseres eller klandres?

  Minner meg om denne videoen: https://www.youtube.com/watch?v=pRz2icpq5Sc “I tried therefore no one can criticise me.”

 23. Lar meg forbause over en del usaklige kommentarer lenger opp, det er helt unødvendig med et slikt språk selv om man blir irritert over andre. Må man banne for å finne ord har man tapt den diskusjonen etter min mening.

  Til saken! Jeg kunne ikke drømme om å lese bøkene til hverken Sophie Elise, Annijor eller noen av de andre rosabloggerne som babler i vei om seg og sitt. Jeg tror faktisk ikke at deres ekstreme selvopptatte egoistiske liv kan gi meg noe som helst av en meningsfull leseopplevelse. Jeg vil brekke meg når jeg ser alt de reklamerer for (spesielt SE som er overalt i sosiale media om dagen, uten at jeg fatter hvorfor), og jeg kommer heller aldri til å kjøpe en eneste ting de reklamerer for nettopp for at jeg ikke tror et sekund på budskapet deres. De har null troverdighet hos meg og jeg er møkklei av å se reklame gjort av bloggere.

  Men…unntaket kan bli Isabel Raads bok! Ikke at jeg har noe spesielt positivt syn på henne heller ut fra hvordan hun har solgt seg selv i media, men jeg er nysgjerrig på boken hennes. Jeg jobber selv med barn i vanskelige livssituasjoner, og ønsker alltid lære noe nytt om mennesker. Jeg gleder meg til å høre omtale av boken når den kommer ut, både i media og her inne. Så får jeg se om jeg leser den selv. Og, det mest positive av alt er at hun, såvidt jeg har forstått, skal donere overskuddet av boken til vanskeligstilte barn. Dét står det virkelig respekt av, og her har andre selvopptatte rosabloggere mye å lære.

  Når det gjelder Morten Hegseth så burde han ta seg en bolle! Fatter ikke hvorfor han duller og digger om enkelte, mens andre får så hatten passer både med skrevne ord og i podcasten. Han er virkelig for gammel til å holde på slik. Ta ansvar mann!

 24. Noen har bemerket at jeg er strengere i kommentarfeltet, noe som stemmer. (Her skal det være hyggelig å komme, som i Mor sjøls kommentarfelt 🙊).
  I desember blir bloggen to år. På disse årene har jeg lært mye om hva som bør tillates i et kommentarfelt. Hets og full(!) sjikane (som Gekkoen mente vi bedrev), blir selvsagt ikke akseptert. Ei heller stygge kallenavn. Jeg ønsker heller ikke at dere skal krangle med hverandre. Vær gjerne uenige og diskuter sak, for i dette kommentarfeltet kan man komme med meningene sine og konstruktiv kritikk. Når bloggerne stenger kommentarfeltene sine for leserne, er det åpent her.

  Tips meg gjerne om du ser noe som burde vært fjernet.

  Persondebatten er slettet.

 25. Men du lar den ufine og totalt usaklige kommentaren fra Jes stå?
  Jaja, du om det. Ditt kommentarfelt. Var forøvrig meg som skrev den kommentaren, litt usikker på hvorfor den ble anonym, mulig fordi jeg bruker ulike PC-er.
  Og så bar jeg deg bekrefte, og det kan du vel fortsatt gjøre, at jeg ikke er den Kari som kommer med bannskap og kritkk av deg. Det vil jeg absolutt ikke ha på meg, det er ikke meg. Har såpass ordforråd at jeg klarer meg uten bannskap.
  Regner med du fikk med deg at jeg har byttet til Kari K for å unngå sånt senere.

  1. Kari K: Jeg tror alt skal være slettet nå😊
   Jeg kommenterte også at «vår» Kari nå heter Kari K 😊

   1. Takk Adina😘 likte at du kalte meg «vår». Har aldri kritisert blogge, selv om jeg ikke har likt alle innleggene. Det tror jeg gjelder for de fleste.
    Bannskap og alkohol er to ting jeg prøver å unngå, ikke fordi jeg er religiøs, men fordi jeg har så mange andre ord. Skal ikke benekte at det kan ry ut en tirade (og jeg kan mange ord) hvis jeg skader meg, men aldri offentlig. Alkohol fordi jeg har sett og opplevd litt for mye negativt med den sorten, jeg trenger det ikke for å “være naturlig”😉hva andre gjør bryr jeg meg ikke om, bare jeg får morgenrøyken og kaffen min så er jeg som en sol resten av dagen 🙃

 26. For ordens skyld! Jeg har bedt Adina slette «kranglen» som pågikk, følte meg angrepet, så vet dere det. Så få vi ellers enes om være uenige.

 27. Adina
  Slett gjerne denne kommentaren samtidig som du sletter Mila sin.
  Mila, du følte deg angrepet? For du var overhodet ikke usaklig og direkte ufin?
  Nå hadde Adina slettet, hva er hensikten med å starte på ny?

 28. Fikk et tips om å lese AB sitt siste blogginnlegg.
  Nå skal hun i møte med med ministeren angående barn i sosiale medier, hun har og tatt kontakt med en dyktig barnepsykolog. I tillegg kommer det et innlegg fra henne og en anonym.
  Kjempebra AB, det står respekt av at du ønsker å være med på å få til en lov som skjermer barn, de har dessverre hatt alt for lite vern til å.
  Når det er sagt, så burde det strengt tatt ikke være behov for å lage en lov, foreldre med en smule vett burde skjønne at de ikke skal bruke barna sine som salgsplakater på blogger, Instagram, snap, osv.

  1. Kari K: Jeg må ærlig si at jeg blir litt forvirret av Anne Brith. Først var det viktig og riktig for henne å eksponere barna sine. Hun uttalte at hun aldri kom til å slutte med det heller. Så blir det bråk på Instagram, der ei meget velformulert dame forsøker å nå inn til henne, noe som ikke skjer. Plutselig snur hun og mener at damen fra kommentarfeltet er verd å høre på likevel. Dette sier hun i et innlegg hvor hun eksponerer barna som bader.
   Jeg håper virkelig at det kommer noe positivt ut av dette, men jeg er forvirret🤔

   1. Adina
    Så bildene, men tenkte likevel det var viktig å gi henne kred fordi hun tross alt velger å stille i samtale, er vel ingen andre av mammabloggerne som eksponerer (og påstår de har sluttet å eksponere) barna som gjør det?
    Jeg er oppvokst med å rose de som gjør noe bra, også de du kanskje ikke har så mye til overs for pga måten de framstår på.
    Får hun til en endring sammen med Helleland m.fl., er det flott for barna, det er tross alt de som blir skadelidende av foreldrenes hodeløse eksponering. De får ikke velge selv, dessverre.
    Bildene burde hun ikke lagt ut, men jeg valgte å se stort på det pga teksten. Nå liker jeg ikke å tolke andre, men mulig det ble gjort fordi det handlet om nettopp barn? Aner ærlig talt ikke🤔

    1. Kari K: Mulig det ikke kom så godt frem, men selv om jeg er forvirret så synes jeg også at dette er meget positivt og jeg håper det kommer noe godt ut av det😊

Comments are closed.