UKAS JODEL UKE 40

Annijor:

Jodel (og jeg) er meget lei av å høre om Annijor og boken hennes. Andre navn som Jodel (og jeg) er lei av: Sophie Elise og Isabel Raad.

Heldigvis kan det også være morsomt når de nevnes:

PS. Anmeldelsen er trukket tilbake og partene er enige.

Jodel tror det kommer en fortsettelse, og har tips til tittel:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bloggomtoppbloggere:

Jodel mener de er best, men alle er ikke enige:

Flaks for meg at Jodel har en egen spalte her på bloggen, slik at humor, aktualitet og saklighet er på sitt beste.

Sammen er vi best.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Anna Rasmussen:

Mammaen sa at hun skulle gifte seg 6.10.18, altså forrige lørdag. Hun var meget klar på at ingen ville få ta bilder med henne, og hun ville ikke svare pressen. Dette var hennes dag.

Jodel fikk med seg at pressen så ut til å være fraværende:

Det kan virke som at presse-Norge var usikker på om det virkelig ble et bryllup denne gangen, siden det tidligere har vært mye frem og tilbake.

Da Mammaen skrev på bloggen sin at hun virkelig hadde giftet seg, skrev pressen om det.

Gratulerer til begge to!

Jodel mener at det vil komme clicbaiter på løpende bånd:

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Div.

Jodel advarer:

(Skjermdumper Jodel)

Well, well, da vet vi hva som blir lagt til salgs på Tise og Finn fremover.

PS. Tenker du på å kjøpe en slik klokke, da må du huske at det tilkommer avgifter, som jeg har skrevet om HER og HER

PS. Ukas Sett og Hørt kommer om noen timer.

Adina xoxo

22 thoughts on “UKAS JODEL UKE 40

 1. lyst eller har du mulighet å skrive noe om bloggere og bøker og ghostwritere?
  de fleste bloggerne har jo brukt ghostwritere. noe som er merkelig når de som bloggere lever av å skrive.

 2. Kan noen fortelle hva som egentlig står om Simen auke i boka til Anniken? Finner ikke det noen steder på nett og har ikke boken selv

  1. Som jeg har nevnt tidligere så ønsker jeg ikke at det skal nevnes her på bloggen. Vedkommende ønsket å gå til sak pga. utlevering av hans privatliv, og da er det rett og rimelig at det ikke nevnes her. (De har nå kommet til enighet).

 3. Bra innlegg! Men litt galskap fra mor hjertegod. Hun har facetimet, videosamtalet og det meste med fler og fler av leserne sine. De er mange som trenger hennes hjelp. Er hun ikke i møte ringer hun de opp. Dette er stort sett ungdommer hun har blitt så glad i. Og bekymret for om de kommer seg hjem fra fest. Hun skulle studere på NTH, men det ble kjærleik i Nederland isteden. Mye godt og fælt der. Men lynskarp er hun. Og selvsagt annerledes. Mor hjertegod skriver nok en gang om alt hat, men det må tas med det gode. Som hun gjør. Men hey, hun skriver hun skal handle inn gode middager. Matkasse? Yey or nei?

 4. Kan du ikke etterforske Mor Hjertegod og finne ut hvor mange hun har kranglet med på veien opp til 27. plass på blogglista? Jeg regner med at du fikk med deg de to siste som hun ringte hjem til og at deres versjon var en ganske annen enn hennes. Her tror jeg det er mye å ta av..

  1. Lurer fælt på hvem som vant den iPhone X som AB skulle trekke vinner på den 4.mai i år! Noen som vet noe om hvem som vant, eller om det ble trukket vinner i det hele tatt? Spør man AB har hun trukket vinnere på alle sine konkurranser og hun kan sågar sende liste til Forbrukertilsynet, men å annonsere vinnerene vil hun ikke! Det er visst noen vinnere som vil være anonyme…. Hvorfor har de da trykket LIKER og JA i en konkurranse?? Du lurer ikke en luring Anne Brith! Hvilke mobiler har barna dine?

   1. Det jeg lurer på er HVEM i huleste er det som har gitt disse premiene? Ser ingenting om spons eller samarbeid i noen av konkurransene hennes. Og hun har hatt mange. Flere Hotell weekends med kinobilletter, bakeutstyr og ikke minst denne etterhvert så omtalte iPhone X. Synes evt samarbeidspartnere det er OK å ikke bli nevnt overhodet? Eller har Anne Brith kjøpt disse premiene selv? Neppe.

   1. VG: Det er rett og rimelig at navn på vinnere offentliggjøres, så slipper de spekulasjoner rundt det. Man skulle tro bloggerne så viktigheten av det etter Annas bot.

  2. Mor hjertegod Nightingale har et påfallende stort behov for å fortelle hvor sterk, rettferdig, smart, hardt arbeidende og vellykket hun er. Hun klarer å nå verdens vanskeligste mål gang på gang, hun arbeider faktisk umenneskelig hardt, hun må være et overmenneske. Selvskrytet kamufleres gjerne som kjærlighetserklæringer eller som skryt av barna, feks i siste innlegg om datteren som lykkes, og som hun selvsagt får til å bli egen fortjeneste. Eller det legges frem som omsorg for andre, slik som feks i innleggene om alenemødrene. Og så har hun tydeligvis lett for å komme i konflikter, og viser en lettere paranoid det-er-oss-mot-dem-innstilling. Om Mor lider av narsissisme eller av lav selvfølelse, er vanskelig å si. Eller vent, narsissisten har jo egentlig elendig selvfølelse.

 5. Hvilken flørt er det Orvik er på tur med denne gangen da? Ståle? Er ikke mange ukene siden ferietur med forrige flørt? Mr.svindeljeger.

 6. De to hun ringte, hadde en helt annen versjon av mor hjertegod. De begge høyt utdannet, med gode lederstillinger itilegg. Hvem har rett? Tror du på historien?

 7. Sladre Guri: AB spion fant via ei venninne all opplysning om to «hatere». AB ringte dem, og de ville ikke fire på hva de hadde skrevet om henne. Makan! Høye lederstillinger hadde de også. Enda mer sett på makan. Tull og tøys og fanteri. Clickbait. Og alle i kommentarfeltet, bare, åhhh, erre mulig. Stakkars AB. Makan til mor hjertegod.

 8. Bare noen dager etter bryllupet sitt er Anna ut med et nytt innlegg om at hun er ulykkelig?! Jeg har ikke lest innlegget selv, men har fulgt meg litt på KG og vært inne på hennes Facebook profil for å lese overskriften. Ønsker ikke å gi henne klikk.

  1. Du vet at når du går inn på FB-siden så genererer du klikk? Den gir penger i kassa den og.

Comments are closed.