BLOGGERNE UKE 4 (SESONG 9)

Hei alle sammen 🌸

Nest siste uke av Bloggerne er over. Genialt!

MOR SJØL:

Uka begynner med at Anne Brith og Erik 32 Bærum filmer seg selv i senga klokka 6 på morgenen. De er fortsatt i Hemsedal og alle barna skal være med Erik på ski i bakken. Mor må jobbe. Hun forteller at om det skjer noe med jobben mens de er på tur prioriteres jobben. Et av barna har spurt hvorfor de ikke bare kan være helt normale sånn som alle andre. Et interessant og kanskje litt trist spørsmål vil jeg si, men mor sjøl er opptatt av at man ikke trenger å være A4. Man får ikke drømmehuset av å være A4, si.

Heldigvis for mor betyr det å ha Erik med på laget at man kan gi enda mer oppmerksomhet til barna og at hun kan slappe mer av. For meg høres det nesten ut som at Erik har tredd inn i rollen som barnevakt. Han virker som en trivelig fyr, så det er kanskje ikke så dumt at de får oppmerksomhet fra han. Mor sjøl får omsider tid til å være med en tur i bakken selv til slutt.

Etterpå drar Erik på afterski. Jeg synes det er snilt av mor å la han dra og hun sier selv at hun er opptatt av at alle mennesker trenger litt tid alene. Det skulle kanskje bare mangle at han fikk ta seg en tur ut etter å ha passet alle barna i skibakken. Klærne sine har han bare slengt på senga før han dro. Han er vant til at mora rydder opp, sier Anne Brith mens hun rydder opp selv.

Etter afterski har Erik tatt seg en dusj og sitter med badehåndkleet rundt seg foran tven. Jeg kunne ha sagt at jeg trodde det var en søt forvokst baby som satt der, men det skal jeg holde meg for god til. Han drikker rom og Cola, så han må jo være voksen. Mor sjøl spør om det går bra, om han har hatt det fint, om han har hatt det bra i dag og om han koser seg. Tenk for et flott sted verden ville vært om alle hadde hatt slik en omsorgsfull mor.

Plutselig er det sommer og båter og vann. Mor sjøl forteller at hun ikke har hatt så mye tid sammen med Erik i det siste. Hun har ikke hatt det så bra på mange, mange år. Hun er seg selv igjen og Erik er lik henne som person.

CAROLINE BERG ERIKSEN:

Frueparet er fortsatt på Gran Canaria og Lassebasse trenger noen hvite dager. Caroline skjønner ikke hvorfor de ikke bare valgte å ha hvite dager mens de er der nede. Han mener det strider mot enhver fornuft å ha hvite dager i syden. Der må jeg si meg enig, de hvite dagene bør legges utenom de dagene man er i syden uten barn.

Paret skal ut på båttur. Vel fremme ved destinasjonen setter de seg ned og tar en is. Frua lurer på om fruemannen vet hvilken dato det er. Det viser seg at det er første gangen de klina for 11 år siden. Da ble de offisielt sammen. De endte faktisk opp med å rote den kvelden 😱 Jeg føler meg brått gammel, tenke seg til at det nå er 11 år siden frua og jeg var unge, lovende naboer (les mer om nabojenta Fotballfrue HER).

Caroline forteller at de hadde en veldig dårlig første date hjemme hos han hvor hun hadde med seg hunden sin som bæsja på teppet hans. De så på Borat og kyssa i løpet av filmen. Hun trodde egentlig at han var en player den gang, men når han spør hvorfor har hun ikke noe svar. Jeg tipper at den gule sportsbilen hans kan ha vært med på å bidra til det inntrykket.

LISTESTINA:

Stina møter venninna som er forlover for å planlegge bryllup, og de snakker om at hun fortsatt er nyforelska i Per Fredrik.

Senere fyller hun 25 år og ordner til bursdagsfest. Hun har blåst opp 300 ballonger og jeg lurer på om hun har latt seg inspirere av frua til å lage ballongbue. Sånn internt med Adina hender det faktisk at jeg kaller Stina for Fotballfrue junior.

Kvelden har kommet og mor sjøl har tatt med seg Erik 32 Bærum for å feire sin smarte venninne. De to venninnene ringes nesten hver dag og har morgenmøte om blogging. Mor sjøl forteller på festen at hun først trodde at Stina var dum, men at hun viste seg å være veldig smart.

Stina har begynte å slite med at hun får en rar følelse helt ut av det blå hvor kroppen bestemmer at hun skal grine. Litt som en angstfølelse. Hun lurer på hva som er galt siden hun egentlig har det bra. Hun ser at det hun må gjøre er å spise sunt, trene og komme seg ut av døra. Jeg får litt sympati for Stina her, kanskje fordi jeg ikke kan huske at dette er noe hun har gjort en stor sak ut av på bloggen. Jeg lurer på om disse følelsene kommer av at hun nå har blitt 25 år og at dagene i hovedsak består av utseendefiksering og blogging. Selv om det virker som at hun har mange gode venner rundt seg kan nok denne tilværelsen føles litt tom til tider.

FUNKYGINE:

Mange har spurt Funkygine om hvorfor hun ikke legger ut magebilder som gravid. Hun er fryktelig misfornøyd med kroppen sin, men skjønner samtidig at hun må være takknemlig for at hun kan bære frem et barn til.

Hele familien er på kjøkkenet og lager middag da det oppstår en liten diskusjon om hvorvidt barna kan spise Läkerol først. Morten mener det blir helt feil, mens Jørgine rett og slett lurer på om det har klikka for han. Well well.

Hun skal snart på treningsreise til Kypros og blir alltid litt emosjonell før hun skal reise. Før reisen har hun kjøpt seg en “kjerringbikini” med store nok puppeholdere. Morten vil se den på. Det skulle han ikke ha spurt om, for etter at bikinien er på får hun et aldri så lite sammenbrudd av å se seg selv i speilet. Hun mener hun er drittjukk og er helt sjokkert. Når Morten sier at hun ser fin ut blir hun bare provosert. Hun synes også dette er kjipt fordi folka på treningscampen har en forventning om at hun er trent og fin. Altså, beklager språket, men her synes jeg Jørgine må rulle inn litt. Jeg har også sammenbrudd foran speilet innimellom, og noen ganger skulle jeg nesten ønske at jeg var gravid så jeg hadde hatt en god bortforklaring. Jeg klarer rett og slett ikke å sette meg inn i hvordan man kan reagere så voldsomt når den voksende magen skyldes en graviditet. Dette har hun gått gjennom to ganger før og man skulle tro at hun visste at hun blir tynn igjen så fort ungen er ute av magen.

Treningsreisen til Kypros med Tufte er i gang med hele 73 deltagere. Dette var bra reklame, for jeg får lyst til å dra selv. På dag seks har Jørginge pådratt seg bekkenløsning, men heldigvis har de en fysioterapeut blant deltakerne som gir henne litt behandling.

PILOTFRUE:

Julianne elsker fortsatt den voksende magen sin, men har nå vokst ut av alt undertøyet sitt. I stedet for å gå uten truse sånn som frua gjorde under Vixen er hun løsningsorientert og låner boksershorts av Ulrik. Jeg lurer selvsagt på hva Stina hadde sagt om dette. Etter hva jeg har hørt kan hun ikke engang vaske undertøyet sitt sammen med undertøyet til Per Fredrik.

Paret drar på kontroll for å snakke om og forberede seg på fødselen. Senere blir hun sminket før gravidshoot med Anette Marie. Nå er det bare to uker til termin!

KRISTINE ULLEBØ:

Kristine har besøk av mor Ullebø og de skal drikke vin i bakgården. Vinen de drikker ble utrolig nok utsolgt på polet etter at Kristine la ut snap av den. Dessverre lar ikke TV2 oss se hvilken vin det er snakk om, noe som irriterer meg litt. Jeg vil selvsagt vite hvilken vin dette er. Vi får vel bare skryte av TV2 som ikke viser den frem til tross for at de ikke har noe problem med å eksponere barn eller vise at folk kjører bil samtidig som de taster på mobilen.

På kvelden skal det være lanseringsfest for Louds hjemme hos Kristine hvor flere blogglesere er invitert. Dette er hennes første store samarbeid og hun føler nå at har hun en jobb for første gang. I minst et år skal hun være hovedambassadør sammen med Madde. Hva jobben går ut på sies det ikke stort om. Dette var uansett også bra reklame, for jeg måtte selvsagt sjekke ut Louds sin nettside etter episoden.

Fabian kommer hjem mens eventet er i gang ute i bakgården. Han lusker litt i trappa, speider utover de flotte jentene som er på besøk, og tar en kort prat med Kristine før festen fortsetter inne. Her har produksjonen gjort noen filmatiske grep hvor de prøver å få det til å se ut som at det er dårlig stemning og at mor Ullebø ikke er så veldig glad for å se Fabian.

I neste episode får vi se Kristine som ligger på senga og skriver blogginnlegg. Det som kommer nå har jeg gruet meg til å se hele uka. Hun forteller kameraet at hun ikke orket et sekund til og at hun var så sliten i hjertet sitt. Hun visnet helt og forsvant. Så hun bare slo opp, snudde seg og løp. Alt hun visste var at hun aldri kan se han i øynene igjen. Hun var til slutt fanga i “kjærligheten” og slutta å blomstre. Det var vanskelig å forlate forholdet, for hun trodde det var han som hadde fått henne til å blomstre da hun kom til Oslo. Det føles bra at det ikke ble de. Så vondt var det, at det føles bra. Nå gjør det vondt fordi hun prøver å bli hel igjen. I forholdet gjorde alt vondt hele tiden. Det var helt ubeskrivelig vondt. Hun har grått så masse, og det vondeste var at hun ikke turte å innrømme hvor vondt hun hadde det. Dagen hun slo opp var faktisk en fin dag.

Jeg er veldig glad på Kristine sine vegne for at hun fikk opp øynene og omsider klarte å gå. Heldigvis ser det ikke ut som at hun har hatt noen tilbakefall i ettertid. Nå lurer jeg selvsagt på når boka om den vonde kjærligheten kommer.

ANNIJOR:

Anniken drar på rundebordsmøte om kroppspress arrangert av Barne- og likestillingsdepartementet. Dette møtet skrev jeg om HER og Adina har nettopp skrevet om hva som har kommet ut av det HER.

Anniken sier mye smart i forbindelse med dette, men for meg blir det dessverre litt overskygget av alt det mindre smarte hun har sagt i forbindelse med dramaet som har vært rundt boken hennes den siste tiden.

Et eksemplar av denne boken befinner seg nå på stuebordet mitt. Jeg bør kanskje flytte den til nattbordet. En vakker dag (om forhåpentligvis ikke så veldig lenge) kommer det bokanmeldelse 😘

❤️ Vicky

43 thoughts on “BLOGGERNE UKE 4 (SESONG 9)

 1. Jeg syntes også at Annijor sa flere smarte ting på det møtet, men det ble litt ødelagt av at hun sier “huemist” på slutten….

  1. Ja, dette “huemist”-uttrykket kommenterte jeg også den gang jeg skrev om selve møtet, men da kunne flere lesere melde om at det var helt vanlig i både sporten og Drammensområdet 😊

 2. Perfekt sammendrag Vicky! ❤️👍🏼
  For de som måtte savne Marna og Co så er det massiv eksponering av unger, dyr og mann på både snap og instastory…. bare nevner det.

  1. Tusen takk Viking-girl ❤️ Savnet er ikke så stort her i gården. Vi fikk såvidt se henne på dette rundebordsmøtet på Bloggerne hvor hun hadde et par smarte ting å si om at annonsører og byråene influencerne er tilknyttet også har et ansvar 😊

 3. Herr Øgle har også utvida sortimentet i butikken sin, det ligger boblebad på Finn.no. Tilfeldig fant jeg også kliss like på Alibaba, noe som sier meg at Herr Øgle kanskje ikke kan gå god for verken CE-merking eller gi god garanti på produktet.

  Her:
  https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=130964652

  https://www.alibaba.com/product-detail/Sunrans-Hot-Sale-5-people-massage_1596173718.html?spm=a2700.7724857.normalList.9.1b15898btLt1Fa&s=p

  Han flasher tusenlapper på snap (https://imgur.com/a/5iQojEb ) men AS`et hans har fortsatt ikke godkjent årsregnskap for 2017, noe som fører til stadig økende bøter.

  1. Takk for tips 🤗 Lurte først på om det kunne være boblebadet de har i hagen som var til salgs, men ser ut som dette er noe annet. Det var mange tusenlapper, kanskje han sparer opp til å betale de stadig økende bøtene 🙈

   1. De skal selge den fantastiske stampen i hagen også (33000kr), pga at de plutselig “har for liten plass” ifølge finn-annonsen. I tillegg selges et par andre flonkende nye massasjebad der til nesten 50.000 for hver av dem, samt et par defekte Lord Gekko-sykler. Her lukter det humbug. Paprikaen har selvsagt behov for å selge noen av sine så og si nye møbler og annet interiør igjen også (hun MÅ jo gå i minus ved å gjøre sånt hele tiden), bla. det runde “metall-bordet” hun for kort tid siden ELSKET over alt på jord, hadde aldri hatt så fint bord osv. Alle tingene beskrives selvsagt som “kjempe stilig”, “rå stilig”, “super lekkert” 😂🙈🙄😅

   2. Elin: hm, kan jo virke som om han kommer til å bestille fra aliexpress etterhvert som han får solgt via finn. Han kan umulig ha fire boblebad stående? Adina og vicky: er det lovlig å kjøpe inn boblebad til 8-9000 fra en jallaside og selge til 49.000? Det kan jo være store feil og mangler på de!

    1. Anonym: Ja, det er lovlig å drive en slik business, og der er mange som gjør det. Man kan betale for å være mellomledd for butikker i Kina (husker ikke hva det heter).
     Da setter man opp en egen nettside med varene, skrur opp prisen og bestiller varene når man får salg. Da trenger man ikke å ha lager😊

   3. Anonymus: Ja, da hadde jeg i hvert fall skjønt argumentet om dårlig plass…🙈 Han har sikkert leid seg et sted eller låner av noen? Eller…da må han jo ha lagt ut sykt mye penger😳 Kanskje han rett og slett faktisk tar risikoen ved å bestille forløpende, som du sier?! Men at det skal funke i praksis, skjønner jeg ikke i så fall.

  2. Adina: men jeg synes uansett det er svært uetisk! Hva om boblebadet har feil og mangler? Ser for meg det kan oppstå farlige situasjoner!

  1. Tusen takk ❤️ Uflaks at det er søndag i dag, ellers skulle jeg løpt rett på polet og fylt opp noen glass mens jeg leser boka til Annijor 😁

 4. Er det endel bloggere som tar tredagers(4-7-10?) egenmelding om dagen eller de sykemeldt? I en vanlig jobb hadde de fått fyken for lenge siden. De kan ikke kalle det en jobb, så stiller de ikke opp på jobben heller

  1. Svaret er JA! Bloggerne i dette landet er så late at det er helt vilt🙈. De tjener penger som gress men blåser i å publisere noe som helst sv verdi…det går mest i reklame, depresjoner, narsissisme og jåleri

   Jeg fjernet et ord -Adina

 5. Jeg synes det må være ok å si at man føler seg tjukk som gravid. Det er subjektivt, og andre må ikke nødvendigvis mene det samme. Men er skremmende om folk så lett lar seg påvirke!

  1. Man må gjerne få føle seg tjukk som gravid, men jeg synes reaksjonen var litt voldsom med tanke på at det er forbigående 😊

 6. Nå skjønner jeg hvorfor Per Fredrik alltid går i de samme klærne! Han må jo vaske de selv 😅

 7. Per Fredrik med solbrillene, jeansen og skinnjakken. Synd for utseendefokuserte dama at Nelly ikke har klær for menn. Jeg tipser om Dressmann. Samme prisklasse. At hun ikke kler han opp skjønner jeg ikke. Jeg har tenkt på ListeStina en stund. Det er ikke rart en pådrar seg det ene og andre som seff kalles depresjon osv. 3 timer med sminking hver dag, rigge opp for å ta bilder, og skrive ned ei liste. Og selvsagt snakke med mor hjertegod hver morgen. Tomt liv, veldig tomt liv.

 8. Fy f…å få morratrynet til nakne Mor hjertegod og Erik32 skulle alle ha vært spart for. Måtte nesten klore (ut) øynene mine etterpå. Når det gjelder frue med frue sitt bidrag i bloggerne, like kjedelig og lite engasjerende som bloggen selv. Snakk om nedtur på en søndag..fra Kim K til bloggerne lissom.

 9. Begriper ikke hvem som gir klikk, de kan løpe hele veien til banken. Noe så meningsløst å følge. Jeg takker meg til dem så kanskje ikke løper til banken.og mye fra den fronten finner du på Norges beste blogg, nemlig denne. Hvem er vi egentlig som sitter og leser om livet til folk vi ikke kjenner, og som vi også absolutt ikke liker? Slik at de blir høye på pæra og selvsagt ser på seg seg selv som de viktigste og beste i verden. Hvem/hva har vi blitt….samme med Sarpsborg paret, kjedelig blogg, det samme som i programmet Bloggerne. Millioner i banken grunnet folks Se og Hør interesse. Måtte vi få endringer på det meste når det kommer til bloggere, slik at mange av oss andre slipper å klore ut øynene på oss selv🙈👍

  Fjernet en setning som hadde med forrige kommentar å gjøre, og som nå er slettet -Adina

  1. Ikke lett å bli spart for noe som omhandler bloggere i Norsk media. Jeg hverken følger eller leser blogger, for meg er å lese blogger noe av det mest Harry som finnes (utenom denne). Omtrent samme standard på de som driver blogger, som mange som frekventerer en viss Facebook gruppe som omhandler en viss etat (som driver med kaffebesøk). Mye ressurser i penger men utenom det?

 10. Helt enig👍, det er rimelig Harry. Og og Kvinneguiden, FB, insta, YouTube name IT. Det er ikke akkurat slik en snakker til andre om🙈. Men en sjelden gang, blir en lurt inn for å se på galskapen.

 11. Apropos KG, en eller flere bloggere har gått bananas der inne. Jeg siterer :” Fikk tilslutt ikke svar fra KG hva de velger å gjøre, men er nå heldigvis i dialog med noen andre vedrørende personforførgelse og hetsing på nett, og det JEG mener er å gå over grensa til hvordan man oppfører seg på nett, så det blir heldigvis fulgt opp. (Slapp av jeg har lært meg å ta screenshot og dokumentere)

  Til alle andre som orket å prøve å sette seg inn i siatuasjonen til bloggere, så er det dere som gjør forskjellen og som faktisk viser empati og forståelse for mennesket bak. Jeg er enig at rett skal være rett, men man skal ikke gå ild og vann for å få det som man vil, og heller ikke godta all oppførsel fordi “loven sier…”.

  Loven sier man kan kjøre på grønt lys, men det betyr ikke at man skal kjøre om det står en person foran bilen som risikerer å bli påkjørt.

  Til syvende og sist, takk til dere som unner andre å få til noe, og støtter hverandre med gode råd og er med på og løfter disse bloggerne opp tross sine feil og mangler. Det finnes mange fine mennesker der ute og mange som vil andre vel. Takk til dere som ser verdien i mennesket,.SITAT SLUTT!”

  Altså, er det mulig? Logisk tenkning lenge leve. Det finnes altså mange fine mennesker der ute som ikke merker reklame, driver med eksponering av barn, henger ut privatpersoner, fronter storforbruk, plastisk kirurgi, lyver om diverse diagnoser og tjener opptil 5 millioner i året på det. Men hey de er fine mennesker bak disse “forretnings feilene”, og disse menneskene som løfter opp denne industrien er med på at disse menneskene ler hele veien til banken. Aner jeg en viss blogger som truer med politianmeldelse hver gang noen faktisk kommer igjennom med kritikk?

 12. Har eirin kristiansen tatt silikon?🧐 De virker mye større enn for et par år siden, men finner ikke noen saker om det og hun godtar ikke kommentaren min der jeg spør om det😜

 13. Ja, hun har tatt silikon. Sikre kilder. Men hun vil ikke fronte det, tommel opp for det. Anonym over her, som skriver den lange mailen om å kjøre på grønt lys osv. Mener du dette? At de er mennesker vet vi jo, men skal de lyve på «jobb»? Skjønner ikke helt innlegget ditt…. du må være en blogger.

 14. Kan dere skrive litt om hva Ranvei Heitmann legger ut på snap ? Følger dere med der? Helt utrolig

  1. Jeg følger henne ikke. Jeg orker ikke å se på barna som blir filmet daglig.
   Skjer det noe annet der?

 15. Altså denne boken til Isabel raad er det jo strengt tatt ikke henne som har skrevet , boken er fortalt til Kjersti Kvam som har skrevet det om til en bok???

 16. Isabel har vel ikke skrevet eller sagt hun er forfatter. Det blir faktisk min første blogg bok å lese dette. Med det sagt, det er nok ikke sikkert hun har en verre bakgrunn enn mange andre av oss, men likeså tror jeg boken blir en megasuksess. Jeg tror boken hennes vil bli lest av en bredere aldersforskjell, enn feks SE sin osv. At hun donerer overskuddet til en viktig gruppe, synes jeg er fint.

  1. Jeg tror også boken blir en suksess😊
   Flott gjort av henne å donere overskuddet (som blir som en månedslønn for henne).

Comments are closed.