UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 39

UKAS KOKK:

Sophie Elise er på god vei til å bli veganer, og nå også kokk?

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Jeg vet ikke med dere, men for meg betyr “hjemmelaget” at maten er laget fra bunnen av (så langt det lar seg gjøre da). Er det mulig at Miss Sophie mener at hjemmelaget betyr at maten ikke er bortelaget? Og bare det?

Siden Kasper er den som lager maten, tipper jeg at han sto for stekingen av de “hjemmelagde” burgerne.

UKAS LIKERKLIKK:

Morten Hegseth sier ofte det mange andre bare tenker. Han er opptatt av viktige ting i samfunnet, og nå har han sett seg lei på at “alle” kjendisene må dele at de har/har hatt angst og depresjoner.

Det er ekstra fint å se at andre kjente personer er enige:

(Skjermdump mortenhegseth/Instagram)

UKAS DOBBELTMORAL:

Jeg som trodde at Frøkna var den eneste bloggeren som normaliserte plastiske operasjoner med slike storyer som dette:

(Skjermdumper ann.lipinska/Instastory)

Et lite sekund håpet jeg at det sto “opptre”, men på bloggen sto det klart og tydelig hva dette dreide seg om:

Her passer en strofe fra “Sommerkroppen” med Mads Hansen: “Gidder ikke trene, når jeg kan operere.”

Lærte hun virkelig ingenting av de to debattene om kroppspress som hun deltok i? Her deler hun dato for å gjøre leserne sine nysgjerrige:

Kanskje tre også?

Det er tydelig at hun ikke evner å forstå at hun er et forbilde og dermed har et ansvar, selv om hun sier at hun gjør:

(Skjermdump bloggen hennes 14.9.18)

Og hvorfor hun bør være sitt ansvar bevisst, finnes i kommentarfeltet hennes:

(Skjermdumper annlipinska.blogg.no)

UKAS MUST-HAVE:

Tidligere fant Jodel frem et antrekk de mente ville passe Isabel Raad perfekt:

(Skjermdump fashionnova.com)

Vi så henne aldri i antrekket, så hun holder seg nok heller til polyester fra Nelly.

Nå viser det seg at Jodel var meget tidlig ute med motetipset, til og med før Kim K. skjønte at dette var kult:

(Skjermdump PageSix/Twitter)

Da regner jeg med at det ikke blir lenge før vi ser frøkna i noe lignende. Fra Nelly, selvsagt.

UKAS JENTE(44):

Da Ulrikke Falch og Henrik Elvejord Borg (Ex on The Beach) fortalte at de var blitt kjærester, vakte det reaksjoner på godt og vondt. Martine Halvorsen var selvsagt ute med et innlegg om saken, nesten før paret hadde fått tid til å trykke på publiseringsknappen selv.

Når Marty skriver innlegg reklameres det for innlegget overalt, og helst der det ikke passer inn. Flere og flere har sett seg lei på dette, da man finner henne i mange Facebookgrupper og i kommentarfeltene til landets største aviser. Det kan virke som at hele familien Halvorsen er involvert.

Denne gangen ble det delt i kommentarfeltet til Henrik E. Borg. Henrik syntes det ble fryktelig irriterende og slettet like godt alle kommentarene. Da får jeg dele kommentaren her. (Vær så god, Marty)!

Kontoen:

Hvem i familien Halvorsen er jentaaa44? Jeg bare spør.

Adina xoxo

40 thoughts on “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 39

 1. Hahaha, ler godt og er det lov å si rått? M Halvorsen nysingel. Kaster seg over alt, og nå i alt. Kaster klærne for klikk, skal være bestevennen din. Sliter du med venner? Hun også. Sliter du ikke med venner, ikke hun heller. Fam Halvorsen er med uansett. Jeg har nå lest at paradise Sofie også mener dette kan bli hennes år. Som venninna mor sjøl. Og Raad, Og resten på lista. ListeStina skrev også om de utrolige ting som skulle skje nå i høst, men modererte seg fra en dag til en annen og sa hun sleit fremdeles etter sykdom i vinter, og ville bare satse på blogg og YT. Lønner seg å ikke caste ting for tidlig, tenker jeg. Takk for nok et utrolig bra innlegg👏👍🙈😂

 2. Kan noen fortelle meg hva det står om han broiler Simen i boka til annijor, som er så grusomt? Siden han prøver å ta hun for retten, og få boka stoppet (selv om den allerede er lansert🙄)

 3. Takk for bra innlegg! 😀
  Og vi venter fremdeles på det super-duper-digre-beste-i-verden-det-vil forandre-mitt-liv-så-sjukt-prosjektet til Sraad….Ha-ha, hun skal vel operere som Lipinska og kle seg i dollars først. Boka til annijor forsøkes visst å stoppes fra alle kanter… Så det er tøft å være blogger om dagen, men nå tar ministrene grep leser vi i kveld. Nå er det visst nok for dem også

 4. kommer det innlegg om Annikken og alt med boka? eller eventuelt en anmeldelse av boken fra deg?

 5. Annijor mener anmelderen burde sett “mer på oppbyggingen og handlingen”. Annijor syntes utdanning er dumt og skjønner ikke hvorfor hun måtte gå 13 år på skole. Kanskje et par studiepoeng innen litteratur og kreativ skriving kunne hjulpet henne litt.

  Orker virkelig ikke.

  1. Ja, det var sykt vittig, og i grunn ganske pinlig å høre på 😂 Ho mente jo at ho tross alt hadde lest og skrevet nok til å vite at boka hvert fall ikke var en toer 🙈😂 Det er åpenbart at Annijor ikke har særlig mye utdanning eller peiling, siden ho tror at en bokanmeldelse er slik som de man skrev i da man gikk på barne- og ungdomsskola. Flaut!

   Og da ho trodde ho fikk inn et poeng da ho kommenterte at “du er jo ikke anmelder engang, du er jo debattutvikler”. Jeg døøøør! 😂😂😂

   Annijor, du er jo ikke forfatter engang, du er jo blogger 😆

 6. Oppstyret rundt Annijors bok og Simen skaper mye nysgjerrighet, så det får nok flere til å lese boka….bare en tanke…

  1. Selvsagt 💰💰ka’ching🤑🤑
   Men mulig stoltheten har fått en knekk da. Eller ikke.

 7. Er så utrolig enig med Hegseth. Det er så sant det som skrives. Jeg skal holde meg for god til å nevne i fleng, men de fleste av de som omtales og skrives om her, noen glemt også, har slitt, eller sliter med Depresjon. Den diagnosen kastes rundt i øst og vest. Og har ofte en lang og mer kronglete vei å gå, før vi setter diagnosen Depresjon på en. Mørke dager, tunge dager, og mer skal til for at du får en diagnose. Vi får inn flere og flere ungdommer som lurer på om de er deprimerte. De har ofte lest ulike blogger, og lurer på om de kan ha det samme. Angst og Depresjon kastes ut om ord som en kjip dag. Det er flere som blir diagnostisert med det idag, men ikke veldig mange fler, da en ser at terskelen for å be om hjelp har høynet.

 8. Hjemmelaget = “varme opp mat” på eget kjøkken og spise hjemme? hehe. Datteren min er vegetarianer (på alder med SE ) Hun griner på nesen når jeg kommer med de burgerne, fordi hun er lei ferdigmat. Neste gang skal jeg påstå at de er HJEMMELAGET, så det så! 😉

 9. Simen, som Annijor har utlevert i boken sin, har satt advokat på saken. Da vi bare har fått Annijors versjon, bør ikke den aktuelle hendelsen omtales.

 10. Enten så sletter dere kommentarer eller så har det skjedd noe med min. Jeg skrev en kommentar under dette innlegget hvor jeg spurte hva annijor hadde skrevet om han Simen i boken sin. den fikk stå ett par dager, var til og med noen som kommenterte på den, men nå er den borte???

  1. MariaM: Den ble slettet sammen med svaret da hendelsen ikke skal omtales her. Om jeg kun slettet svaret ville det sikkert kommet flere svar inn. Håper du/dere forstår og leser det jeg skrev lenger opp😊

 11. Mon tro hvorfor Pilotfrue endrer innlegget sitt der hun slakter en bedrift for så å reklamere for en annen bedrift i samme bransje. Det er merkelig at merkingen som reklame og rabattkode plutselig blir fjernet. Jeg fatter ikke hvordan det er mulig å opptre og skrive så lite proffesjonelt. Er det bare jeg som la merke til og reagerte på dette? Det er flaut.

 12. I VGs anmeldelse av boken til SE står det at han den handler om er 19 år eldre, Thodesen er vel ikke det?

  1. SE har tåkelagt litt her og der for at karakterene ikke skal bli altfor gjenkjennelige. Rimelig sikker på at “Han” i boken fortsatt er Thodesen.

 13. Virker som Sophie Elise har autofiltrering på navnet Henrik Thodesen i kommentarfeltet sitt. Nevner man han blir ikke kommentaren godkjent.

 14. Jaja, hva tenker folket om mammaen, som for noen mnd siden uttalte til VG, at hun aldri ville gifte seg om hun ikke kunne gjennomføre millionbryllupet i Roma, nå tydeligvis skal gifte seg på Sørlandet kommende lørdag?
  Litt desperat etter oppmerksomhet kanskje?

 15. Sjokkert over Ann lipinska og at hun skal anbefale klinikker for plastisk kirurgi 😳😳 helt sjkt

 16. Det med bloggen til Martine Halvorsen kjenner jeg meg igjen i. Den dukker jo opp over alt!! Så drit lei! Sist jeg så den dukket den opp i ei gruppe for husbygging.. Ikke skriver hu bra heller. Hu slenger seg kun på bølgen og har “trygge” meninger som alle andre.. Står aldri opp mot noe, kun svada..

Comments are closed.